getimiskon Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ενδιαφέρουσα ερώτηση... και η απάντησή μου θα είναι απλή και περιεκτική. Αν δεν έχεις τίποτα να χάσεις, όπως την εγγύηση, κάποια ξεχωριστή λειτουργία (κυρίως σε high-end συσκευές) κλπ, κάνε root τη συσκευή σου (πάντα με προσοχή). Παράθεση Motorola Moto E 2015 (XT1524) Android 7.1.2 (Resurrection Remix OS 5.8.5) SoC: Snapdragon 410 @ 1,2 GHz, RAM: 1 GB Το ηχείο βαράει μόνο (παλιό) καλό ελληνικό hip-hop... :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Προσπαθείς να με πείσεις ότι είναι απαραίτητο το root με τις δικές σου ανάγκες Οχι, εδω κανεις λαθος. Προσπαθω να αντικρουσω τα επιχειρηματα οτι δε χρειαζεται, γενικα. Κανενας δεν ειπε "Δε μου χρειαζεται", ολοι γραφουν "Δεν χρειαζεται". Αυτα τα 2 εχουν τεραστια διαφορα μεταξυ τους. Οχι λοιπον παιχτη μου, δεν ειναι μονο οι διαφημισεις αλλα ενα καρο αλλα πραγματα που κανει το root. Με βασικοτερο, το να σου ανηκει η συσκευη. Αν εσυ θα επαιρνες Windows PC χωρις admin δικαιωματα γιατι απλα θα δουλευε, δε σημαινει οτι οσοι θελαν admin δικαιωματα ανηκουν στο παρελθον και αλλα παρομοια που βλεπουμε κατα του root :O Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Οχι, εδω κανεις λαθος. Προσπαθω να αντικρουσω τα επιχειρηματα οτι δε χρειαζεται, γενικα. Κανενας δεν ειπε "Δε μου χρειαζεται", ολοι γραφουν "Δεν χρειαζεται". Αυτα τα 2 εχουν τεραστια διαφορα μεταξυ τους. Οχι λοιπον παιχτη μου, δεν ειναι μονο οι διαφημισεις αλλα ενα καρο αλλα πραγματα που κανει το root. Με βασικοτερο, το να σου ανηκει η συσκευη. Αν εσυ θα επαιρνες Windows PC χωρις admin δικαιωματα γιατι απλα θα δουλευε, δε σημαινει οτι οσοι θελαν admin δικαιωματα ανηκουν στο παρελθον και αλλα παρομοια που βλεπουμε κατα του root :O Δεν είπα ότι γενικά δεν χρειάζεται το root. Υπάρχουν εφαρμογές που για κάποιους είναι απαραίτητες και απαιτούν root. Αναφέρθηκα στις διαφημίσεις και για τη δική μου περίπτωση, όπου αγοράζοντας τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ πιο πολύ, ξενοιάζω μια για πάντα από τις διαφημίσεις, χωρίς να χρειάζεται να ρουτάρω και να χάνω την εγγύηση σε κάθε μου συσκευή. Το αν μου ανήκει ή όχι η συσκευή, επειδή δεν την έχω κάνει root είναι υπερβολικό. Αν ήταν αναγκαίο να κάνω root, θα το έκανα, όπως το έκανα τόσα χρόνια πριν. Πλέον δεν μου χρειάζεται, γιατί έχω βρει λύσεις και για τις διαφημίσεις και για το backup. Τέλος εφόσον το root θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη με εφαρμογές τραπεζών και novago κλπ τότε θα προτιμήσω να μην το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Root φυσικά και για τα πρακτικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με καμία εφαρμογή ούτε έχασα ota update never ever. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Χωρίς root και με το "εγκατάσταση από τρίτες πηγές" πάντα απενεργοποιημένο. Έχω αρκετά πράγματα της δουλειάς μου στο κινητό για να διακινδυνέψω να τα χάσω από τρίτους. Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 " ...πλέον ροοτ σε συσκευές δεν ... υπάρχει λογος για κανένα απο αυτά που γράφετε επιδόσεις ελαφρύ λειτουργικό ... κ ευκοίλιες για ολα οσα χρειάζεσαι τα έχουν μεσα οι συσκευές όλα τα άλλα ειναι μπακάλικα" ρε παιδιά , πείτε το , δεν ξέρετε / δεν χρειάζεστε τα τόσα που έχουμε αναφέρει , οκ , το "δεν χρειάζετε για όλους" αφήστε σε εμάς που ξέρουμε ή έστω χρησιμοποιούμε 5 πράγματα παραπάνω Ξέρουμε my friend Και έχουμε κάνει και παπάδες πολλά άτομα... Αλλά όταν πλέον έχεις μια συσκευή που κάνει παπάδες μόνη της ... Και είσαι και 30 έχεις άλλες προτεραιότητες στην ζωή σου ... Όχι να χάνω το χρόνο μου για ένα κινητό που μου κάνει την δουλειά έτυχε Καιρός που έβαζα 4 φορές rom την ημερα καθε μερα όμως τότε ητ αν αλλιώς... Τώρα η συσκευές είναι και κάνουν αυτό που ζητάμε .... εσείς απλά να το παίξετε hacker θέλετε τίποτα παραπάνω.... Εγώ θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.... νοτε 8 και ηρεμία ούτε των εγγύηση μου χάνω ούτε πονοκέφαλο έχω ακόμα και back up full παίρνω χωρίς προβλήματα smart switch λέγεται και κάνει απλά τρομερή δουλειά εσείς τα παιδάκια παίξτε .... Ακόμα δεν έχετε τίποτα άλλο ποιο σοβαρό να κάνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Παλιότερα ναι, σε κάποια galaxy (s2, note, note 3 neo, s4). Τώρα λόγω κάποιων εφαρμογών (εταιρικές, τραπεζες κλπ), της εξέλιξης των συσκευών και της εγγύησης, προσωπικά δεν μου χρειάζεται καθόλου Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Μόνο στις συσκευές που χρησιμοποιούνται για development και debug. Σε νεαρότερη ηλικία και για παιχνίδι. Στην κύρια συσκευή που δουλεύω, πλέον δεν χρειάζεται πουθενά το root στη χρήση μου. Αντίθετα προσπαθώ να περιορίσω γενικότερα εφαρμογές με υπερβολικά δικαιώματα, που με μια στραβή στους σέρβερ τους μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος. Κατά τα υπόλοιπα, οι ίδιοι λόγοι που υπήρχαν για ρουτ παλαιότερα ισχύουν και τώρα. Η μόνη διαφορά είναι ότι πλέον έχεις χωρίς root μερικά adblock για όποιον δεν θέλει να πληρώσει και μερικά overlays για visual customization. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) Ξέρουμε my friend Και έχουμε κάνει και παπάδες πολλά άτομα... Αλλά όταν πλέον έχεις μια συσκευή που κάνει παπάδες μόνη της ... Και είσαι και 30 έχεις άλλες προτεραιότητες στην ζωή σου ... Όχι να χάνω το χρόνο μου για ένα κινητό που μου κάνει την δουλειά έτυχε Καιρός που έβαζα 4 φορές rom την ημερα καθε μερα όμως τότε ητ αν αλλιώς... Τώρα η συσκευές είναι και κάνουν αυτό που ζητάμε .... εσείς απλά να το παίξετε hacker θέλετε τίποτα παραπάνω.... Εγώ θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.... νοτε 8 και ηρεμία ούτε των εγγύηση μου χάνω ούτε πονοκέφαλο έχω ακόμα και back up full παίρνω χωρίς προβλήματα smart switch λέγεται και κάνει απλά τρομερή δουλειά εσείς τα παιδάκια παίξτε .... Ακόμα δεν έχετε τίποτα άλλο ποιο σοβαρό να κάνετε σε 2-3 προτάσεις είπες όλα τα κουλά που ακούμε :) δε με απασχολεί και ούτε σου είπα να βάζεις custom rom δε το παίζουμε hacker όπως λες οπότε κι εσύ μη το παίζεις πολυάσχολος - επαγγελματίας και δε ξέρω γω αυτα τα δεν έχω χρόνο για πειράγματα έχω βαρεθεί να τα ακούω από τύπους που δεν μπορούν π.χ. να βάλουν άλλον Launcher γιατί δεν τους βολευέι ο stock και αλλάζουν π.χ. συσκευή (ή κάνουν 1000+2 άλλα πράγματα που όντως τους τρώνε χρόνο) αν η συσκευή σου κάνει αυτό που ζητάς (που μάλλον δεν είναι πολλά) καλά κάνεις και δε τη πειράζεις εμείς μπαμπά άσε μας να παίξουμε με πράγματα που ξέρουμε και χρειαζόμαστε (και επειδή μπορούμε και τα κάνουμε) υ.γ. 4 ρομ την ημέρα συγγνώμη αλλά μόνο σε samsung χρειαζόταν παλιά :) Edited December 30, 2017 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) Διάβασα και τις 4 σελίδες. Όλες οι απόψεις σωστές και εξηγούμαι... Ενώ είμαι της άποψης... "no root no phone" και "root is freedom" τώρα τελευταία έχει αρχίσει και μου φεύγει διότι κάνω τη δουλειά μου και χωρίς root άνετα. Μάλλον βαρέθηκα μετά από τις 1000+ rom που έχω φλασάρει στα 100+ κινητά android που έχω αλλάξει μέχρι στιγμής :lol: Ακόμα και στο iphone που ήμουν τρελλός με το jailbreak τώρα που είμαι στο τελευταίο ios και δεν έχει βγει ακόμα δεν με καίει ιδιαίτερα. Αυτή τη στιγμή έχω 2 android κινητά... ένα με root που το έχω φλασάρει μέχρι λιωσίματος (S4) και ένα χωρίς (LG G4) Περι ορέξεως δηλαδή αρκεί να μη φανατίζεστε ορισμένοι αν χρειάζεται ή όχι ;) Edited December 30, 2017 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Για το αν θα κάνεις ρουτ ή όχι, παίζει μεγάλο ρόλο η συσκευή που έχεις στα χέρια σου. Με xiaomi εμένα δεν μου γεννήθηκε η ανάγκη να το ρουταρω. Παλιά έκανα ρουτ γιατί βάραινε η συσκευή από τις αναβαθμίσεις, για να γίνει smooth για διαφημίσεις, back up, για αλλαγή θεμάτων κλπ. Με το xiaomi πέρα από τις διαφημίσεις, δεν χρειάζεται σε κάτι άλλο. Δεν βρίσκω τον λόγο να το πειράξω αφού όλα δουλεύουν σωστά. Άσε που γλιτώνεις χρόνο για ψάξιμο. Εκτός αν είναι το χόμπι σου και θες να αφιερώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Για το αν θα κάνεις ρουτ ή όχι, παίζει μεγάλο ρόλο η συσκευή που έχεις στα χέρια σου. Με xiaomi εμένα δεν μου γεννήθηκε η ανάγκη να το ρουταρω. Παλιά έκανα ρουτ γιατί βάραινε η συσκευή από τις αναβαθμίσεις, για να γίνει smooth για διαφημίσεις, back up, για αλλαγή θεμάτων κλπ. Με το xiaomi πέρα από τις διαφημίσεις, δεν χρειάζεται σε κάτι άλλο. Δεν βρίσκω τον λόγο να το πειράξω αφού όλα δουλεύουν σωστά. Άσε που γλιτώνεις χρόνο για ψάξιμο. Εκτός αν είναι το χόμπι σου και θες να αφιερώνεις. κι εγώ κάνω ροοτ επειδή έχω xiaomi :) π.χ. το θεωρώ βλακεία να μην μπορείς να έχεις 5 εικονίδια στα quick settings (χώρος υπάρχει) ή άλλα του Launcher (που δεν τον χρησιμοποιώ βέβαια) ας βάλει κανά καλό task scheduler (είχαν κάτι και το βγάλανε κι αυτό) ας γλυτώσουμε κι από το tasker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 εφώσον οι εταιρίες δεν μου δίνουν το δικαίωμα να κάνω ότι θέλω αυτό που αγάρασα θα το root πάντα είναι θέμα αρχής όσο για τα update υπάρχει τρόπος να τα περνάς ακόμα και με δικαιώματα υπερχρήστη Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Οσο η συσκευη ειναι καινουρια δεν κανω root. Οταν παλιωσει και δεν εχει υποστηριξη κανω για να εχω custom roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Βαλάντη πριν το update επανέφερες το build.prop στην αρχική κατάσταση; Επιπλέον, φαντάζομαι πως δεν ειχες εγκαταστήσει twrp Για μένα πάντως χωρίς root νιώθω περιορισμένος όσο καλή συσκευή και αν έχω. Φυσικά αν πάρω κάποια συσκευή με εγγύηση και δεν μπορώ να το επαναφέρω σε εργοστασιακή κατάσταση (πχ έχει μετρητή τύπου knox) το πιθανότερο είναι να μην το πειράξω. Ειδικά αν βγει ζημιάρικο δεν παίζει να ρισκάρω την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 εγώ πάντως που αγόρασα για στενό οικογενειακό μου πρόσωπο το Xiaomi Redmi Note 4X 3GB/32GB (Snapdragon) μαζί με κάρτα μνήμης MicroSD 32GB δεν λέω πολύ καλή συσκευή αλλά προσωπικά δεν θα την αγόραζα για μένα καθώς η μη δυνατότητα μετατροπής της κάρτας μνήμης ως "εσωτερικό χώρο" αποθήκευσης όπως το κάνει το τωρινό μου τηλέφωνο Lenovo / Motorola Moto G4 Plus αλλά και το επόμενο... που σκέπτομαι Lenovo / Motorola Moto G5s Plus είναι σημαντικό μειονέκτημα για μένα. τα περί ξεκλειδώματος bootloader και root δεν με απασχολούν καθώς είμαι "αρχάριος" έτσι δεν παίζω με αυτά που δεν ξέρω. Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Καλά δεν είναι για να φανατιζόμαστε η φάση... Γενικά είμαι υπέρ του root και του ξεκλειδώματος bl για όσα αναφέρθηκαν πιο πίσω και επιπρόσθετα γιατί μπορείς να εγκαταστήσεις custom recovery. Μεγάλη υπόθεση. Όχι μόνο για το ότι μπορείς να πάρεις ατόφιο backup. Έχει πολλές χρήσιμες δυνατότητες. Τέλος το επιχείρημα της ασφάλειας είναι μια μπούρδα. Btw το netflix δεν λειτουργεί με ξεκλείδωτο bootloader ή τουλάχιστον με los 14 :p. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Root χρειάζεται, είναι must για να μπορείς να κάνεις βασικά πράγματα. Πχ να βάλεις adaway και να κόψεις τις διαφημίσεις. Να κάνεις enable το hal3 για να παίξει η Google camera. Εγώ διαλέγω κινητό με γνώμονα να μπορεί να γίνει root και να το κάνω ότι θέλω. Σε λίγους μήνες που θα πάρω ακριβό κινητό, θα δω ίσως αν μπορώ να πάρω κάποια ναυαρχίδα και να μην την κάνω root. Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Η oneplus πάντως επιτρέπει να ρουταρεις. Δεν χάνεις την εγγύηση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Η oneplus πάντως επιτρέπει να ρουταρεις. Δεν χάνεις την εγγύηση ;) Αυτοί θα μου τα φάνε κι εμένα... :lol: Αν και με τις τελευταίες ανατιμήσεις και άλλα που κάνουν το σκέφτομαι ακόμα! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Root != custom roms Μιας και πολλοι βλεπω τα ανακατευουν Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Root != custom roms Μιας και πολλοι βλεπω τα ανακατευουνΑπό πάντα αυτό! Όπως και το "θα περιμένω να λήξει η εγγύηση για να ρουταρω"! Σαν να λες, θα περιμένω να βγει εκτός εγγύησης για να το πετάξω αμα χαλάσει :lol: Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Πολλοί φίλοι παραπάνω αναφέρουν ως λόγο για root το να έχουν custom recovery και backup. Αυτά είναι 2 πράγματα άσχετα μεταξύ τους. Για custom recovery χρειάζεται ξεκλέιδωτος bootLoader.Μόνο. (είναι σαν να λέμε σπάω τα windows για να αλλάξω το bios του Pc μου....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Πολλοί φίλοι παραπάνω αναφέρουν ως λόγο για root το να έχουν custom recovery και backup. Αυτά είναι 2 πράγματα άσχετα μεταξύ τους. Για custom recovery χρειάζεται ξεκλέιδωτος bootLoader.Μόνο. (είναι σαν να λέμε σπάω τα windows για να αλλάξω το bios του Pc μου....) ok αλλά μόνο ένας ανέφερε το recovery , όλοι για custom rom μιλούσαν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramixxx Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Ξέρουμε my friend Και έχουμε κάνει και παπάδες πολλά άτομα... Αλλά όταν πλέον έχεις μια συσκευή που κάνει παπάδες μόνη της ... Και είσαι και 30 έχεις άλλες προτεραιότητες στην ζωή σου ... Όχι να χάνω το χρόνο μου για ένα κινητό που μου κάνει την δουλειά έτυχε Καιρός που έβαζα 4 φορές rom την ημερα καθε μερα όμως τότε ητ αν αλλιώς... Τώρα η συσκευές είναι και κάνουν αυτό που ζητάμε .... εσείς απλά να το παίξετε hacker θέλετε τίποτα παραπάνω.... Εγώ θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.... νοτε 8 και ηρεμία ούτε των εγγύηση μου χάνω ούτε πονοκέφαλο έχω ακόμα και back up full παίρνω χωρίς προβλήματα smart switch λέγεται και κάνει απλά τρομερή δουλειά εσείς τα παιδάκια παίξτε .... Ακόμα δεν έχετε τίποτα άλλο ποιο σοβαρό να κάνετε Δηλαδή εγώ που κάνω root τη συσκευή μου γιατί έτσι γουστάρω είμαι ένας πιτσιρικάς που δεν έχω τίποτα άλλο πιο σοβαρό να κάνω? Απλά να το παίξω hacker θέλω τίποτα παραπάνω Σπίρτο είσαι βρε άτιμε. Διάνα έπεσες λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts