Jump to content

getimiskon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by getimiskon

  1. Ενδιαφέρουσα ερώτηση... και η απάντησή μου θα είναι απλή και περιεκτική. Αν δεν έχεις τίποτα να χάσεις, όπως την εγγύηση, κάποια ξεχωριστή λειτουργία (κυρίως σε high-end συσκευές) κλπ, κάνε root τη συσκευή σου (πάντα με προσοχή).
  2. Χαίρομαι που βοήθησα... :happy:
  3. Αν διαλέξεις την κατάλληλη διανομή για τη χρήση που θα κάνεις, θα είναι πάρα πολύ εύκολη η μετάβαση από Windows σε Linux. Μια καλή διανομή είναι το Linux Mint. Eίναι απλό στην εγκατάσταση, με εύκολο γραφικο περιβάλλον (Cinammon) που μοιάζει πολύ με τα Windows και έχει προεγκατεστημένα αρκετά προγράμματα που είναι χρήσιμα για το μέσο χρήστη. Αλλά σε περίπτωση που χρειαστείς τερματικό για κάποιες εργασίες μπορεί να γίνει δύσκολο. Αν σε ενδιαφέρει να ψαχτείς λίγο παραπάνω, να κάνεις χρήση του τερματικού κλπ, μπορείς να διαλέξεις το Ubuntu. Είναι εξίσου απλό στην εγκατάσταση με το Linux Mint, αλλά θέλει λίγο χρόνο να συνηθίσεις το γραφικό περιβάλλον (Unity στην έκδοση 16.04 LTS, GNOME στην έκδοση 17.10), αλλά μπορείς να κατεβάσεις το Ubuntu σε άλλες εκδόσεις με διαφορετικά γραφικά περιβάλλοντα (Kubuntu, Xubuntu κλπ) και χρειάζεται κατέβασμα ένα άλλο πακέτο για να μπορείς να ακούς MP3 αρχεία κλπ. Να σημειώσω εδώ ότι και οι δύο διανομές χρησιμοποιούν τα ίδια πακέτα, δηλαδή ότι πρόγραμμα υπάρχει στο Ubuntu, μπορείς να το κατεβάσεις και στο Mint. Επιπλέον έχουν και ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να κατεβάσεις προγράμματα όπως π.χ. σε κάποιο app store Ελπίζω να μη μπέρδεψα πολύ με τα υπέρ και τα κατά των δύο αυτών διανομών και προσπάθησα να αποφύγω να αναφέρω κάποιους όρους πιο τεχνικούς, τους οποίους θα συναντήσεις αν προχωρήσεις βαθύτερα στον κόσμο του Linux. Επίσης μπορεί να τόνισα κάποια προβλήματα λίγο παραπάνω, αλλά δεν παύουν και οι δύο διανομές να είναι φτιαγμένες για πρωτάρηδες.
  4. Πραγματικά, όσο ακούω (και βλέπω) αυτή τη διαφήμιση, θέλω να πάω και να σπάσω την τηλεόρασή μου. Το πως αντέχεται ολο αυτό το πράγμα ακόμα δεν το καταλαβαίνω... (Με την ευκαιρία, μισώ απίστευτα το auto tune... ποιος άλλος το μισεί; )
  5. YouTube... γ@ματο περιεχόμενο, αν έχεις τη διάθεση να ψάξεις σε διάφορα κανάλια (τα Ελληνικά κανάλια πάσχουν σ' αυτό...)
  6. Πριν από μερικούς μήνες είχα ένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο tablet. Πειραματιζόμουν με το xposed framework μέχρι που η συσκευή έγινε soft-bricked (δηλαδή δε φορτώνει το android και παραμένει στο boot animation). Βασικά δε γνωρίζω εάν διορθώνεται το πρόβλημα και προσπάθησα να το λύσω με διάφορους τρόπους, με ΑΠΟΛΥΤΗ αποτυχία. Πρώτον, δοκίμασα το hard reset (power + volume up) αλλά διαπίστωσα ότι δεν εμφανιζόταν το μενου. Επίσης προσπάθησα να δοκιμάσω να περάσω ένα πρόγραμμα το οποίο εγκαθιστά windows στο tablet, το οποίο γινεται και υπαρχουν διαφοροι οδηγοι στο internet. Παρατήρησα ότι χρειαζόταν να βάλεις τον αριθμό του τηλεφώνου σου. Ή η μέθοδος αυτή είναι ΜΟΥΦΑ, ή είναι η ελληνική νοοτροπία... Για κακή μου τύχη δεν δούλεψε καμία μέθοδος. Γνωρίζει κάποιος αν επισκευάζεται και πόσο θα κοστίσει; Κάθε απάντηση είναι χρήσιμη...
  7. Ισχύει για όλες τις συσκευές με android 4.4 ή μόνο για τα nexus?
  8. Εγώ έχω κολλήσει με το Minecraft pe, το flappy bird και το pes 12... (τα 2 τελευταια εκτος play store...
×
×
  • Create New...