mobile59 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Καθε πρωι βρισκω την ενταση του ηχου κλησης κατω απο το μισο της μπαρας εντασης.τον ξανα ανεβαζω στο μαξιμουμ αλλα το επομενο πρωι ειναι παλι κατω απο το μισο,,,,,πως διορθωνεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
messagala Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Το έχει βγάλει καλή προσφορά το gearbest 116,50€ τελική τιμή με τα μεταφορικά. Δυο ερωτήσεις μόνο: α)η rom που έρχεται είναι εντάξει σε γενικές γραμμές; β) υπάρχει επίσημη αγγλοκινεζικη; που να μπορώ να την περάσω; Δεν με ενδιαφέρει το Google play μπορώ και με το apkpure. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. December 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Φίλος δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει όταν από εδώ σου πάει με το κουπονάκι τελική με τα μεταφορικά 139€ και σου έρχεται από Γερμανία με UPS και σου δίνουν 2 χρόνια εγγύηση https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-nubia-z17-lite-55-inch-4g-lte-smartphone-6gb-64gb-130mp-dual-rear-camera-snapdragon-653-octa-core-android-71-blue-566.html?utm_source=john#/4-colour-black Κουπόνι: XNDWB891 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 (edited) Το έχει βγάλει καλή προσφορά το gearbest 116,50€ τελική τιμή με τα μεταφορικά. Δυο ερωτήσεις μόνο: α)η rom που έρχεται είναι εντάξει σε γενικές γραμμές; β) υπάρχει επίσημη αγγλοκινεζικη; που να μπορώ να την περάσω; Δεν με ενδιαφέρει το Google play μπορώ και με το apkpure. Ευχαριστώ.Αγγλοκινεζικη υπάρχει η επίσημη γιατί αυτή που έρχεται το κινητό ναι μεν λένε Global και επίσημη αλλά ουσιαστικά δεν είναι επίσημη της εταιρίας.Ειναι ρομ που έχει φτιάξει το Geekbuying σε συνεργασία με Developers τους οποίους είχε βγάλει αγγελία να τους βρει και έτσι την έδωσε και στην εταιρία και την περνάει.Η αγγλοκινεζικη περνιέται πολύ εύκολα.Απλα την κατεβάζεις και την περνας μέσα από τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου εφόσον έχεις την Global όταν έρθει το τηλέφωνο.Γνωμη μου όπως σου είπε και ο φίλος από πάνω δώσε 23€ παραπάνω και παρ'το από Γερμανία γιατί θα έρθει νωρίτερα και λόγω της εγγύησης. Στάλθηκε από το NX591J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 5, 2018 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
messagala Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα το αγοράσω τελικά από το ευρωπαϊκό κατάστημα. Η γνώμη σας όμως ποια είναι να το αφήσω ως έχει όταν θα έρθει ή να περάσω την μαμά rom, την έχει δοκιμάσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Το έχει βγάλει καλή προσφορά το gearbest 116,50€ τελική τιμή με τα μεταφορικά. Δυο ερωτήσεις μόνο: α)η rom που έρχεται είναι εντάξει σε γενικές γραμμές; β) υπάρχει επίσημη αγγλοκινεζικη; που να μπορώ να την περάσω; Δεν με ενδιαφέρει το Google play μπορώ και με το apkpure. Ευχαριστώ. Ρε παιδιά πως στο καλό μπαίνει το κουπόνι στο Gearbest για την προσφορά των 116,50€???? Γιατί στο κατάστημα το έχει στα 130+ Αξίζει σε αυτή την τιμή, τι λέτε οι κάτοχοι? Με ενδιαφέρει η διάρκεια της μπαταρίας πρωτίστως, η απροβλημάτιστη λειτουργία στην συνέχεια καθώς και το GPS αφού δεν τα πολυσκαλίζω τα τηλέφωνά μου, τα σετάρω και μετά προτιμώ να μην ασχολούμαι άλλο και παιχνίδια δεν παίζω. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Ρε παιδιά πως στο καλό μπαίνει το κουπόνι στο Gearbest για την προσφορά των 116,50€???? Γιατί στο κατάστημα το έχει στα 130+ Αξίζει σε αυτή την τιμή, τι λέτε οι κάτοχοι? Με ενδιαφέρει η διάρκεια της μπαταρίας πρωτίστως, η απροβλημάτιστη λειτουργία στην συνέχεια καθώς και το GPS αφού δεν τα πολυσκαλίζω τα τηλέφωνά μου, τα σετάρω και μετά προτιμώ να μην ασχολούμαι άλλο και παιχνίδια δεν παίζω. εχω παρει 3 απο το ευρωπαικο καταστημα,ερχονται αμεσα,3-4 μερες,το ενα δεν κατεβαζει εφαρμογες η τις κατεβαζει οποτε θελει,δεν ενημερωνεται το playstoreη το κανει οποτε του ερθει,το εκαναν και τα αλλα δυο αλλα ψιλοδιορθωθηκαν,το ενα οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
messagala Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Ρε παιδιά πως στο καλό μπαίνει το κουπόνι στο Gearbest για την προσφορά των 116,50€???? Γιατί στο κατάστημα το έχει στα 130+ Αξίζει σε αυτή την τιμή, τι λέτε οι κάτοχοι? Με ενδιαφέρει η διάρκεια της μπαταρίας πρωτίστως, η απροβλημάτιστη λειτουργία στην συνέχεια καθώς και το GPS αφού δεν τα πολυσκαλίζω τα τηλέφωνά μου, τα σετάρω και μετά προτιμώ να μην ασχολούμαι άλλο και παιχνίδια δεν παίζω. Με αυτό το κουπόνι:Xx8WsQaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. December 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Καλησπέρα. τέλος του χρόνου θα έχει κλήρωση με μερικά καλούδια. Όποιος θέλει να δει https://www.facebook.com/Couponoffers-from-China-230722604385877/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f117 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μου έβγαλε update.....σε κάναν άλλον εβγαλε?το πέρασε κάνεις?κατι με το playstore κ το google λέει ότι διορθώνει/αλλαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Μου έβγαλε update.....σε κάναν άλλον εβγαλε?το πέρασε κάνεις?κατι με το playstore κ το google λέει ότι διορθώνει/αλλαζει το περασα,δεν βλεπω διαφορα,θα δειξει,παλια σταματουσε να κανει αναβαθμισεις των εφαρμογων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f117 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Και δεν εχασες τπτ από τα δεδομένα σου κ ρυθμίσεις ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Και δεν εχασες τπτ από τα δεδομένα σου κ ρυθμίσεις ε? ολα,ξαναστησιμο απ την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Παιδια καλημέρα. Το πηρα το κινητο, του βαλα Lineage OS και αρχισε πραγματικα να πεταει και 5 μερεε μετά μου δωσαν απο τη δουλειά IPhone 8 plus! Και στο μεταξυ ηρθε και tempered glass και θηκη που χα παραγγειλει για το nubia, δεν προλαβα να τις βαλω στο κουτι τους τις εχω ακομα. Οποτε το κινητό μου περισσεύει και ειναι ουσιαστικα εντελως αχρησιμοποιητο (ισα που προλαβα τις πρωτες 4-5 μερες να επιβεβαιώσω οτι ολα δουλεύουν ρολοι βασικα). Δε ψαχνω να το δωσω πολλα, δηλ και με 50 ευρω το δινω μαζι με τη θηκη και το tempered glass (καλα και το φορτιστη προφανως!). Αν κάποιος προτιμαει μπορώ να επαναφερω την original rom αν και δε θα βρισκα λογο. Οποιος ενδιαφερεται ας στείλει ενα pm, κριμα να το βαλω στο συρταρι και να μεινει εκει μόνιμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Φίλος δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει όταν από εδώ σου πάει με το κουπονάκι τελική με τα μεταφορικά 139€ και σου έρχεται από Γερμανία με UPS και σου δίνουν 2 χρόνια εγγύηση https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-nubia-z17-lite-55-inch-4g-lte-smartphone-6gb-64gb-130mp-dual-rear-camera-snapdragon-653-octa-core-android-71-blue-566.html?utm_source=john#/4-colour-black Κουπόνι: XNDWB891 Το έριξαν στα 128,99€ + 5,53€ UPS http://shrsl.com/1e3li Κουπονάκι NP39H7X4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManTheOne Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Παιδια καλημέρα. Το πηρα το κινητο, του βαλα Lineage OS και αρχισε πραγματικα να πεταει και 5 μερεε μετά μου δωσαν απο τη δουλειά IPhone 8 plus! Και στο μεταξυ ηρθε και tempered glass και θηκη που χα παραγγειλει για το nubia, δεν προλαβα να τις βαλω στο κουτι τους τις εχω ακομα. Οποτε το κινητό μου περισσεύει και ειναι ουσιαστικα εντελως αχρησιμοποιητο (ισα που προλαβα τις πρωτες 4-5 μερες να επιβεβαιώσω οτι ολα δουλεύουν ρολοι βασικα). Δε ψαχνω να το δωσω πολλα, δηλ και με 50 ευρω το δινω μαζι με τη θηκη και το tempered glass (καλα και το φορτιστη προφανως!). Αν κάποιος προτιμαει μπορώ να επαναφερω την original rom αν και δε θα βρισκα λογο. Οποιος ενδιαφερεται ας στείλει ενα pm, κριμα να το βαλω στο συρταρι και να μεινει εκει μόνιμα... Καλησπέρα, Όταν λες Lineage OS τι εννοείς;; Το λειτουργικό σύστημα των iPhone ;; Και αν ναι πως το πέρασες, με ποιο πρόγραμμα γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Καλησπέρα, Όταν λες Lineage OS τι εννοείς;; Το λειτουργικό σύστημα των iPhone ;; Και αν ναι πως το πέρασες, με ποιο πρόγραμμα γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ !! Όχι δεν εννοεί αυτό, lineage OS είναι custom stock Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Καλησπέρα, μια γρήγορη ερώτηση από έναν μη σχετικό: ενώ έχω το σκαιπ και το viber ενεργοποιημένα και το wifi ή τα δεδομένα ανοιχτά μετά από λίγο (15' αφού κλείσει η οθόνη) δεν χτυπάνε όταν με καλούν. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ PS Αυτό με το clone του viber μάλλον δεν παίζει καθόλου διότι το προσπάθησα αλλά δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Καλησπέρα, μια γρήγορη ερώτηση από έναν μη σχετικό: ενώ έχω το σκαιπ και το viber ενεργοποιημένα και το wifi ή τα δεδομένα ανοιχτά μετά από λίγο (15' αφού κλείσει η οθόνη) δεν χτυπάνε όταν με καλούν. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ PS Αυτό με το clone του viber μάλλον δεν παίζει καθόλου διότι το προσπάθησα αλλά δεν...Πρέπει να πας εκεί που κανείς εκκαθάριση τις εφαρμογές που τρέχουν από πίσω και να πατήσεις στα δύο συγκεκριμένα την κλειδαριά για να μην τα κλείνει από μόνη της η τον.Εγω όσο είχα την μαμισια τον αυτό έκανα και δούλευε. Στάλθηκε από το NX591J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everlast73 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Το λουκέτο πρέπει να υπάρχει πάνω από την εφαρμογή η όχι για να μην κλείνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Το λουκέτο πρέπει να υπάρχει πάνω από την εφαρμογή η όχι για να μην κλείνει; Πρέπει να υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f117 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 @dpanop ????? Σου εχω στείλει μνμ για το κινητό αλλά τπτ! Πουσε ορε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 @dpanop ????? Σου εχω στείλει μνμ για το κινητό αλλά τπτ! Πουσε ορε?Κι εγώ έχω στείλει φίλε από την πρώτη στιγμή αλλά δεν έλαβα απάντηση Στάλθηκε από το NX591J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Τι θα γίνει ρε παιδιά θα δούμε κάνα update σε 9 η άντε ας είναι και 8. Έστω και Κινέζικη, κάτι να έχουμε τουλάχιστον να φλασάρουμε τι ξεραΐλα είναι αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts