billerr Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Φλασαρα το supersu που ηταν μεσα στο twrp αλλα δεν το δοκιμασα ακομα να δω αν δεινει su. To google pay τι να το κανω στην Ελλαδα ζω ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Φλασαρα το supersu που ηταν μεσα στο twrp αλλα δεν το δοκιμασα ακομα να δω αν δεινει su. To google pay τι να το κανω στην Ελλαδα ζω ακομα.Τώρα που τα έκανες ολα.Σε μια εβδομάδα από τώρα γράψε αν θα ξαναγύρισες στην εργοστασιακή Ρομ και γιατί..... :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perpetas Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 @soup88 Η διαδικασία root και νέα rom γίνεται σε περιβάλλον linux; Έχω linux mint και σε windows μπορώ να έχω πρόσβαση μόνο στη δουλειά. Υπάρχει κάποιος ολοκληρωμένος οδηγός να καθήσω να μελετήσω να μην σε ενοχλώ ; Λέω να την κάνω την προσπάθεια.. :D Παράθεση Won't Back Down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Δεν μπορω να κανω συγχρονισμό τις επαφες μου δεν τις βλεπει με τιποτα και αυτο ειναι το σοβαρο. Ολα τα αλλα μεχρι στιγμης σχεδων οκ. Αποθηκευτικο χωρο τον βλεπει παλι 0 πρεπει να κανω format; Και το magisk δεν μπαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 (edited) Δεν μπορω να κανω συγχρονισμό τις επαφες μου δεν τις βλεπει με τιποτα και αυτο ειναι το σοβαρο. Ολα τα αλλα μεχρι στιγμης σχεδων οκ. Αποθηκευτικο χωρο τον βλεπει παλι 0 πρεπει να κανω format; Και το magisk δεν μπαινει.[/quote κάνε άλλη μια φορά wipe από το emergency recovery μετά ρουταρεις από Twrp και περνά τα gapps και θα στρώσει Αν κάνει wipe τώρα πάλι με την Lineage is θα είσαι απλώς δεν έχει gapps.Το έπαθα κι εγώ και ευτυχώς που το είπες και μου το υπενθυμίσεις .Αν σε μπέρδεψαν πες να στα γράψω πιο αναλυτικά Στάλθηκε από το NX591J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 11, 2018 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Ηθελε παλι wipe τελικα στο recovery. Τωρα βλεπω την internal στο twrp και τις επαφες. Μονο το magisk δεν μπαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Ηθελε παλι wipe τελικα στο recovery. Τωρα βλεπω την internal στο twrp και τις επαφες. Μονο το magisk δεν μπαινειτο magisk zip δεν κατέβασες; και μετά το φλασαρες; Στάλθηκε από το NX591J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Ναι μόνο αυτό δεν κατάφερα να φτιάξω αλλα δεν μου χρειάζεται ακόμα, όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά. Θα μείνω με αυτή τη ρομ μέχρι να βγει και αν βγει η oreo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Έχει προσπαθήσει κανείς να γυρίσει από την LineageOS 14.1 στην stock rom ??? Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 (edited) Ναι το έκανα εγώ πολύ εύκολα γιατί ήθελα να καθαρίσω το magisk και το supersu από την lineageos και δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Κατεβάζεις το stock image της v1.05 ~2GB και την περνάς με το emergency recovery (volume (-) και power) κανείς και τα απαραίτητα wipe. Δεν χρειάζεσαι twrp και μετά από επαναφορά το χάνεις το twrp. Edited August 16, 2018 by billerr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Ναι το έκανα εγώ πολύ εύκολα γιατί ήθελα να καθαρίσω το magisk και το supersu από την lineageos και δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Κατεβάζεις το stock image της v1.05 ~2GB και την περνάς με το emergency recovery (volume (-) και power) κανείς και τα απαραίτητα wipe. Δεν χρειάζεσαι twrp και μετά από επαναφορά το χάνεις το twrp.Το emergency recovery σου έβρισκε τη ρομ στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφωνου η το έκανες με OTG;γιατί ο φίλος Karanti έτσι το έκανε. Στάλθηκε από το NX591J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Όχι με OTG το έκανα ήταν ο μόνος τρόπος που βρήκα για να σβήσω όλα τα partition της LOS και μετά να την ξαναβάλω καθαρή μόνο με το magisk. Γενικά αν δεν έχεις καθαρό OTG type c χωρίς ανταπτορα και ένα στικάκι τουλάχιστον 4GB δεν πας πουθενά αυτό κατάλαβα. Ότι βλακεία και να κάνεις το σώζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 (edited) Λοιπον ηρθε η ωρα να φτιαξουμε τον οδηγο για το πως περναμε την Lineage OS 14.1 στο κινητο μας αρχικα εμενα δεν μου δουλεψε το powershell τον Windows 10 και ετσι κατεβασα το minimal adb. Ανεβαζω συμπιεσμενω το minimal adb μαζι με το recovery για να ειναι ποιο ευκολο να το περασετε. http://www.mediafire.com/file/5n73583qb4j83k2/minimal_ADB_Nubia_Z17_Lite.rar/file Εφοσον κατεβασουμε το ζιπαριεμσμενο αρχειο το αποσυμπιεζουμε.Αφου κανουμε ενα backup οτι θελουμε να κρατησουμε απο το κινητο μας π.χ φωτογραφιες κτλ ξεκιναμε 1.Κανουμε εγκατασταη του ADB drivers που θα βρουμε εδω https://drive.google.com/file/d/0B0MKgCbUM0itSUhpUklCTFpzWkE/view πατωντα Y σε οτι μας ζητησει. 2.Μετα παμε στο κινητο στις ρυθμισεις σχετικα με το τηλεφωνο και παταμε πολλες φορες στον αριθμο εκδοσης για να μας βγαλει την λειτουργια για προγραματιστες.Παταμε πισω και καπου στις ρυθμισεις θα γραφει επιλογες για προγραμματιστες.Το ανοιγουμε και ενεργοποιουμε δυο επιλογες το ξεκλειδωμα ΟΕΜ και τον εντοπισμο σφαλαμτων. 3.Ανοιγουμε το φακελο του minimal ADB που αποσυμπιεσαμε και παταμε δεξι κλικ και εκτελεση ως διαχειρηστης στο cmd-here και θα ανοιξει ενα μαυρο παραθυρο που πρεπει να βαλουμε καποιες εντολες. 4..Κλεινουμε το κινητο μας και εφοσον σβησει τελειως παταμε το power και το volume - για να μπει σε λειτουργια fastboot.Θα βγαλει ενα μενου αλλα δεν παταμε κατι ακομη. 5.Συνδεουμε το κινητο μας με τον υπολογιστη και μετα παμε στο minimal ADB και παταμε την εξης εντολη fastboot devices.Αν μας βγαλεικατι παρομοιο οπως στη φωτογραφια παρακατω ειμαστε σε καλο δρομο https://ibb.co/mxVLce 6.Μετα βαζουμε την εντολη ξεκλειδωματος του bootloader η οποια ειναι η εξης fastboot oem nubia_unlock NUBIA_NX591J και εφοσον πανε ολα καλα θα δουμε την οθονη του κινητου μας οτι γραφει unlock απο lock 7.Στη συνεχεια φλασαρουμε το recovery που ειναι μεσα στο φακελο που αποσυμπιεσαμε με την εξης εντολη fastboot flash recovery recovery.img και αν δουμε στο παραθυρο οτι αρχισει και μετραει καποιο ποσοτο % και στο τελος βγαλει οκ ειμαι ετοιμοι και το TWRP εχει περαστει. 8.Μετα παταμε με στο μενου που βλεπουμε μετακινουμεστε με το volume + και - και επιλεγουμε με το power επιλεγουμε reboot to recovery και θα μας βαλει στο TWRP. 9.Εκει θα παμε θα επιλεξουμε γλωσσα Αγγλικα και θα παμε στη επιλογη Advanced Youyim Tools και μετα θα πατησουμε Install Su και θα κανουμε Swipe και ετσι θα ρουταρουμετο τηλεφωνο μας και μετα παμε πισω και παραμε reboot και εκει ισως να μας πει κατι για αντιακτασταση του stock recovery.Δεν το πειραζουμε κανουμε swipe και θα κανει επανεκινηση το τηλεφωνο.Σε περιπτωση πυο δεν ανοιξει και κολλησει στο λογο ισως χρειαστει να επαναλαβουμε το βημα 9 και μετα επανεκκινηση και τοτε θα ανοιξει. 10.Κατεβαζουμε την Lineage Os απο το ακολουθω λινκ του ΧDA https://forum.xda-developers.com/nubia-z17-mini/development/rom-lineageos-14-1-t3790895 οποια λεει τελυταια ημερομηνια και την περναμε στον εσωτερικο χωρο του τηλεφωνου. 11.απενεργοποιουμε το τηλεφωνο και παταμε το power και το volume + για να μπουμε στο recovery.αν παμε στην επιλογη install και βρισκουμε τη ρομ ειναι ολα καλα.Μετα παμε πισω και παταμε στην επιλογη Wipe και στη συνεχεια στην επιλογη Advanced Wipe και επιλεγουμε τις τεσσερις πρωτες επιλογες μεχρι και το Data δλδ και κανουμε Swipe.Μολις τελειωσει το Wipe παμε στο επομενο βημα(σε περιπτωση που δεν σας αφηνει να κανετε wipe ισως εχει κλειδωσει ο bootloader και πρεπει να τον ξαναξεκλειδωσετε με τη διαδιακασια απο πανω και την εντολη για unlock) 12.Το Επομενο βημα ειναι να περασουμε τη ρομ.Παμε στο install επιλεγουμε το zip της ρομ και κανουμε κατευθειαν swipe αν δεν βγαλει κοκκινα γραμαμτα και κανει κανονικα nstall ειμαστε ενταξει.Αν βγαλει κοκκινα τσεκαρουμε παλι το bootloader μηπως ειναι κλειδωμενος. 13.Εφοσον περασουμε τη ρομ παταμε reboot και περιμενουμε κανα πενταλεπτο να μπουταρει.Αφου ανοιξει και δουμε το περιβαλλον της lineagr os κατεβαζουμε τα gapps απο το εξης λινκ https://opengapps.org/ επιλεγουμε arm64/7.1/εγω επελεξα pico.Μολις κατεβουν τα βαζουμε στον εσωτερικο χωρο του τηλεφωνου και μπαινουμε στο recovery να τα φλασαρουμε με τη γνωστη διαδιακασια. ΣΗΜΕΙΩΣΗ :Αν δεν μπορουμε να δουμε τον εσωτερικο χωρο απο το TWRP πλεον και γραφει 0 μεσα στην παρενθεση θα πρεπει να κλεισουμε το τηλεφωνο να μπουμε στη fastboo mode και με τα πλαινα κουμπια να επιλεξουμε το emegency recovery και να κανουμε τα δυο wipe και rebootΝα ανοιξει παλι το κινητο να περαουμε τα gapps μεσα και να μπουμε να τα φλασαρουμε Τελος αν θελουμε παλι το ρουταρουμε με το γνωστο τροπο απο το TWRP και αν θελουμε κατεβαζουμε και Nubia καμερα και τη φλασαρουμε ******Αν ξεχασα κατι μπορει να μου στειλετε pm εσεις που την περασατε να το διορθωσω διοτι κι εγω το εφτιαξα με αυτα που θυμομουν.******* **********Οτι κανετε το κανετε με δικια σας ευθυνη και με το ρισκο οπως το εκανα κι εγω***** Edited August 17, 2018 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Νομίζω μετά τα gapps θέλει πάλι επαναφορά η τα περνάς και μαζι με την ρομ δεν θυμάμαι. Εγώ αυτό που έπαθα την δεύτερη φορά που πέρασα την ρομ ήταν που είχα ghost gesture (πατήματα στην οθόνη μόνο του). Αλλά ευτυχώς πέρασα μια εφαρμογή από το store και έφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Νομίζω μετά τα gapps θέλει πάλι επαναφορά η τα περνάς και μαζι με την ρομ δεν θυμάμαι. Εγώ αυτό που έπαθα την δεύτερη φορά που πέρασα την ρομ ήταν που είχα ghost gesture (πατήματα στην οθόνη μόνο του). Αλλά ευτυχώς πέρασα μια εφαρμογή από το store και έφτιαξε. αυτό το διορθώνεις αν πας στη γλώσσα και εισαγωγή και ποντίκι και επιφάνεια εργασίας βαζεις την ταχύτητα δείκτη 0.Εγω αυτό έκανα και δεν μου ξαναέκανε τίποτα γιατί κι εμένα πάταγε όπου να ναι στην αρχή και ειδικά όταν είχα ενεργό το NFC και δεν το είχα πάρει χαμπάρι το έκανε αυτο.Δλδ πάταγε μόνο του όπου να ναι όταν άνοιγα ρυθμίσεις για παράδειγμα.Τωρα τίποτα.... Στάλθηκε από το NX591J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Εκτός από μια φορά που έκανε υπερθέρμανση στα καλά καθούμενα δεν είχε κανένα άλλο θέμα η καινούργια ρομ και φυσικά πλήρη ελληνικά. Ξερει κάνεις πως γίνεται οι εφαρμογές στο drawer να εμφανίζονται κανονικά και όχι με αλφαβητική σειρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Εκτός από μια φορά που έκανε υπερθέρμανση στα καλά καθούμενα δεν είχε κανένα άλλο θέμα η καινούργια ρομ και φυσικά πλήρη ελληνικά. Ξερει κάνεις πως γίνεται οι εφαρμογές στο drawer να εμφανίζονται κανονικά και όχι με αλφαβητική σειρά;Κρατάς πατημένο σε ένα σημείο της οθόνη όπως όταν θες να βάλεις γραφικό στοιχείο.Πας ρυθμίσεις δεξιά και μετά στυλ συρταριου καιψβαλ'το συμπαγές Στάλθηκε από το NX591J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Ρε παιδιά η συσκευή είναι πολύ όμορφη έχει καλά χαρακτηριστικά και πολύ καλή τιμή, αλλά δεν γίνεται να την δουλέψει κάνεις χωρίς να κάνει όλα αυτά με τα custom rom, flash όπως είναι από το κουτί δεν δουλεύει σωστά; γιατί βρε; ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και αλήθεια ή ZTE τα nubia γιατί δεν τα φέρνει στην Ελλάδα επισημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Μια χαρά δουλεύει και με την μαμά ρομ απλα είναι λίγο πιο ενεργοβόρα και λίγο πιο αργή απο την LineageOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Να προλάβω να σώσω κανένα να μην το αγοράσει. Tempered glass για z17 που είναι ίδιο με το δικό μας από τον μοναδικό που έχει στο Skroutz. Φωτογραφία https://drive.google.com/file/d/1QETQPdEJi_3fM1Xj56PqAGaeZabRRlze/view?usp=drivesdk Και τουλάχιστον 3mm πιο μικρό δεξιά αριστερά και δεν κολλάει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Κρατάς πατημένο σε ένα σημείο της οθόνη όπως όταν θες να βάλεις γραφικό στοιχείο.Πας ρυθμίσεις δεξιά και μετά στυλ συρταριου καιψβαλ'το συμπαγές Στάλθηκε από το NX591J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστω πολυ,:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Που βρίσκω την stock image v1.05 ? Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Που βρίσκω την stock image v1.05 ?http://blog.geekbuying.com/#article/26911 Στάλθηκε από το NX591J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 (edited) Ποια από τις δυο είναι η 1.05 ?? Edited August 22, 2018 by dagas Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. August 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 παίζει ακόμη στο geekmaxi με 2 χρόνια εγγύηση https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-nubia-z17-lite-55-inch-4g-lte-smartphone-6gb-64gb-130mp-dual-rear-camera-snapdragon-653-octa-core-android-71-blue-566.html?utm_source=john Κουπονάκι 3QNXMKH3 στα 134,99€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts