Jump to content

perpetas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by perpetas

  1. ξέρει κανείς που μπορώ να βρω καινούρια μπαταρία να αγοράσω;
  2. Την προσφορά την έλαβα από τα κεντρικά της WIND για να μπω στο WIND ONE. Σήμερα με πήρε τηλέφωνο και η COSMOTE για αντιπρόταση και μου πρόσφεραν μία καταπληκτική μείωση της τάξης των 2 ευρώ.. δεν ξέρω που το πάνε και τι πολιτική ακολουθούν αλλά με λύπη μου μετά από 15 χρόνια θα αποχωρήσω και θα πάω στη WIND. Ελπίζω να έκανα τη σωστή κίνηση αλλά και η κοροιδία έχει το όριο της. Μπας και κάποτε βάλουν μυαλό και καταλάβουν τι ζητάει η εποχή, τι θέλουν οι πελάτες και τι σημαίνει σεβασμός. Στ' @@ τους ξερω.. ε ας χάσουν κι έναν πελάτη.
  3. Παίδες χρησιμοποιεί κανείς Lineage να μας πει εντυπώσεις; Αξίζει μία τέτοια αλλαγή;
  4. Μετά από πολλά χρόνια στη Cosmote, μετέφερα για αρχή το σταθερό και internet στη Wind εδώ και ενάμιση χρόνο και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες. Πρόσφατα αναβάθμισα και σε 100άρα και όλα πάνε καλά. Το θέμα τώρα είναι ότι μου έκαναν πρόταση να πάω σε WIND One και να μεταφέρω και το κινητό μου. Προσφέρουν στην ουσία το ίδιο περίπου πρόγραμμα που έχω στην Cosmote με 5GB Internet και 1500' προς όλους. Μου το δίνουν με 17 ευρώ ενώ στη Cosmote πληρώνω 29 ευρώ. Το μοναδικό ερώτημα που έχω είναι για την ποιότητα σήματος της WIND και για το 4G. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, περιοχή Μπότσαρη. Θα είμαι καλυμμένος και με τα 2; Με Cosmote ποτέ δεν είχα πρόβλημα πουθενά. Τι λέτε; αξίζει να αλλάξω και να πάω WIND?
  5. Τελικά μου είπαν ότι η εισαγωγή γίνεται από Αγγλία και είναι κλειδωμένο για εκεί με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ελληνικά. Όντως προς τιμήν τους και αυτό είναι μια υπενθύμιση ότι πρέπει να το ψάχνουμε μέχρι τέλους πριν παραγγείλουμε κάτι. Την αγορά την έκανα από ένα άλλο κατάστημα 12 ευρώ ακριβότερο αλλά με 2ετή εγγύηση αντιπροσωπείας και Global Version κανονικά. Ελπίζω να το ευχαριστηθεί η γυναίκα μιας που διαβάζω κάποια ανησυχητικά πραγματάκια για κάμερα + βίντεο.
  6. Καλημέρα και χρόνια πολλά! Αποφάσισα να αντικαταστήσω το Mi Max 2 της γυναίκας μου και να πάρω το A70. Το θέμα είναι ότι μόλις μίλησα με ένα μαγαζί από Skroutz και μου είπε ότι δεν έχει τη Global Version με αποτέλεσμα να μην έχει ελληνικά και να μην μπορώ να στείλω πχ. μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες αλλά και όταν δέχομαι να μην μπορεί η συσκευή να το αναγνωρίσει! Με άφησε λίγο άφωνο αυτό και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση και τι κάνουμε (εκτός ότι θα πρέπει να το πάρω από μεγάλη αλυσίδα και όχι από σκρουτζ..)
  7. @soup88 Η διαδικασία root και νέα rom γίνεται σε περιβάλλον linux; Έχω linux mint και σε windows μπορώ να έχω πρόσβαση μόνο στη δουλειά. Υπάρχει κάποιος ολοκληρωμένος οδηγός να καθήσω να μελετήσω να μην σε ενοχλώ ; Λέω να την κάνω την προσπάθεια.. :D
  8. Και γω δεν βρίσκω λύση. Είμαι έτοιμος να το πουλήσω να ξαναπάω στα σίγουρα της Xiaomi που είχα 4 χρόνια συνεχόμενα.. :(
  9. Έχω το κινητό ενάμιση μήνα και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά. Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω και με χαλάει πολύ είναι τα apps της Google όπως Play Store, Google Photos και Drive. Επειδή χρησιμοποιώ πολύ ειδικά τα 2 τελευταία δεν μπορώ να βρω με ποιο τρόπο να συγχρονίσω τις φωτογραφίες και τα αρχεία. Για το Play Store επίσης όσο και αν προσπαθώ δεν μπορώ να κάνω εύκολα τα updates των apps και να κατεβάσω νέα. Διάβασα κάποια πράγματα για τα GApps αλλά απ'ότι κατάλαβα θέλει αλλαγή ROM, root κλπ. πράγμα που δεν είμαι εξοικιωμένος να κάνω. Υπάρχει άλλος τρόπος; Δεν παλεύεται άλλο.. έχω 1200 photos και δεν μπορούν να γίνουν sync&backup στο λογαριασμό μου.. να μην μιλήσω για αρχεία δουλειάς από το Drive. Καμιά λύση; Ούτε με disable-force close κλπ.. έγινε τίποτα :worry:
  10. Νομίζω μοιάζουν οι γραμμές. Ελπίζω να μην είναι κάτι το ανησυχητικό μιας και σε πολλά video βλέπω τις γραμμές αυτές. Καλού κακού έστειλα και στο GeekMaxi και περιμένω την απάντηση τους. Η αλήθεια είναι ότι παίζει από τη γωνία θέασης που θα το δεις αλλά από τη στιγμή που το παρατήρησα θεωρώ ότι είναι ενοχλητικό να εμφανίζονται γραμμές σε μία οθόνη. Κρίμα.. :O
  11. Ανέβασε κι εσύ φωτό γιατί δεν βγάζω άκρη. Λες επειδή είναι χρωματιστές οι γραμμές να έχει όντως θέμα το δικό μου; Πάντως και στο προηγούμενο video που ανέβασες και στον άλλον χρωματιστή είναι αν παρατηρήσεις όταν το κουνάει λίγο. Και στο παρακάτω video στο 5:25 και μετά το αναφέρει.
  12. Το θέμα με το δίκτυο λύθηκε μετά από πολύ υπομονή και πολλά restart. Τώρα αντιμετωπίζω κάτι άλλο.. παρατήρησα ότι δεξιά και αριστερά στην οθόνη υπάρχουν 2 κάθετες γραμμές. Το είδα και σε ένα review από το κανάλι TechTablets και αυτός θεώρησε ότι ίσως είναι από το edge less στην οθόνη. Σε εσάς υπάρχουν αυτές οι γραμμές ή είναι θέμα της οθόνης; Τι να κάνω; https://imgur.com/a/pOIaY8S https://imgur.com/a/5BM49rd
  13. Καλησπέρα.. Παρέλαβα σήμερα το κινητό και κατά το πρώτο boot μου ζητάει σύνδεση σε wifi αλλά δεν βλέπει κανένα δίκτυο. Ακόμα και μετά την προσθήκη δικτύου δεν προχωράει σε επόμενο στάδιο! Δεν μπορώ να προσπεράσω την προσθήκη Wifi; :wacko: Edit: Συνεχίζει ψάχνει δίκτυα Wifi αλλά τίποτα.. συνέδεσα με προσθήκη δικτύου το wifi του σπιτιού μου αλλά με το που το "βλέπει" μετά το χάνει σε 2 δευτερόλεπτα. Βρήκε να κάνει μία ενημέρωση αλλά μόλις πάτησα να την κάνει, αυτό ξαναέχασε τη σύνδεση. Έστειλα ήδη μήνυμα στο κατάστημα! Τι να κάνω;; Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό;
  14. Κι εγώ σε αυτή τη κατάσταση είμαι ακόμα. Μου ήρθε και ένα email μόλις από GeekMaxi. Το ερώτημα είναι αν θα παραλάβουμε αύριο όπως λένε..
  15. Μόλις μου ήρθε mail από UPS για εκτιμώμενη παράδοση αύριο! Όντως θα φύγει σήμερα από Γερμανία και θα παραλάβω αύριο ή το ..εκτιμώμενη "παίζει" ; :happy:
  16. Η αλήθεια είναι ότι έχω τρομάξει πολύ πριν καν παραλάβω το κινητό. Τόσα διαβάζουμε για το Nubia M2, τώρα αυτό το ποστ.. μήπως υπάρχει γενικότερο πρόβλημα και γίνεται αυτό το "ξεστοκάρισμα"; Περίμενα κι εγώ σήμερα να γίνει shipped αλλά μου έστειλαν mail ότι υπήρξε καθυστέρηση και θα το στείλουν αύριο. Αναμένω λοιπόν.. :wacko:
  17. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μετά από όσο ψάξιμο μπόρεσα να κάνω για το ZTE, μπήκα στο Geekmaxi και το παρήγγειλα. Θεωρώ ότι το πολύ ωραίο design, τα 6GB Ram και ο Snapdragon 653 είναι πολύ δυνατά σημεία για μόλις 150 ευρώ! Επίσης για την κάμερα μόνο θετικά σχόλια έχω διαβάσει και μένει μόνο να το δω κι από κοντά. Το Geekmaxi είναι η αλήθεια δεν το ήξερα και το έμαθα μέσω του φόρουμ. Υπάρχει καμιά εκτίμηση σε πόσες μέρες γίνεται shipped και σε πόσες η παραλαβή συνολικά;
  18. Καλησπέρα! Κι εγώ όπως κι ο soup88 ενδιαφέρομαι για μετάβαση από Redmi Note 4. Πέρα από τα γνωστά RAM, ROM κλπ. θα ήθελα να ρωτήσω αν όντως το τηλέφωνο έχει OIS και αν το focus είναι καλό στα video γιατί δεν μπορώ να βρω αξιόπιστα δείγματα σε κάποιο review. Επίσης το software πως είναι; Ελαφρύ, έυκολο στη χρήση; όλα καλά με τα notifications? Και τέλος ο φακός IMX 258 είναι τίμιος; Τον έχω δει σε Mi 5s Plus αλλά δεν άκουσα και τα καλύτερα σχόλια. Αυτά με απασχολούν γιατί κατά τ'άλλα για 150 ευρώ δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο. Άλλη εναλλακτική που κοιτάω είναι το Redmi Note 5, το Sharp Aquos S2, το Nubia M2 με 128GB και το Mi Note 3 σε άλλη κατηγορία τιμής αν δεν επιλέξω κάποια από τα προηγούμενα. Τι θα προτείνατε;
  19. Διαβάζω θετικά σχόλια γενικά για τη Cyta κινητή και αύριο θα κάνω αίτηση για το πρόγραμμα 1500 λεπτά προς όλους και 1,5 GB / μήνα. Σύνολο 24 ευρώ όπου παίρνω 2 ευρώ έκπτωση γιατί είμαι πελάτης σταθερής (1 ευρώ) + 1 ευρώ γιατί θα ξεπερνάει το μήνα ο λογαριασμός τα 40 ευρώ. Λήγει το συμβόλαιο μου με τη Cosmote και μου πρότειναν αντί για 22 ευρώ που πληρώνω τώρα... να πληρώσω για το ΙΔΙΟ ακριβώς πρόγραμμα 27,5!! Έχω τους ενδοιασμούς μου γενικά αλλά δεν θέλω να μείνω στη Cosmote από τη στιγμή που θα πληρώσω σύνολο +2 πάγια με την αύξηση αυτή. Εξάλλου έχω 1,3 GB και 1500 προς Cosmote. Φαντάζομαι θα μου γίνει αντιπρόταση.. εκεί μπορεί να σκεφτώ κάτι! Θετικό είναι πάντως ότι σε γενικό πλαίσιο δεν υπάρχει πρόβλημα με τη Cyta κινητή! :)
  20. Πολλοί παρέλαβαν το κινητό σε αυτή τη τιμή. Ήταν προσφορά για λίγα κομμάτια. Εξάλλου από εκείνη την ημέρα περιμένω ακόμα 3 παραγγελίες με normal τιμές..
  21. Σχετικά με παραγγελία από Gearbest και DPD. Μόλις έλαβα απάντηση από DPD UK για ένα δέμα που περιμένω. Περιληπτικά να πω ότι η παραγγελία έγινε στις 11/11 (singles day), το δέμα "έφυγε" στις 15/11 και 15 μέρες αργότερα στις 01/12 είχε κατάσταση "Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Greece". Στις 13/12 έστειλα το πρώτο mail στη DPD και δεν απάντησε το αρμόδιο τμήμα. Χθες έστειλα ξανά και η απάντηση που έλαβα είναι η παρακάτω: "I hope you are well? I am very sorry for the late response. My sincere apologies that your parcel was not delivered, the parcel is missing in our Network at the moment and we do have to carry out a search for it as the last scan on it was on 01/12/2017 when it was exported. Please, send us your parcel invoice/packing list to help us with the investigation.We'll be able to raise a claim for you in case we cannot locate your parcel after the search. I apologise for the inconveniences caused to you and your customer. Have a good day. Please do not hesitate to contact me with any further queries." Με λίγα λόγια το πακέτο χάθηκε... Έστειλα αμέσως mail στο Gearbest και περιμένω απάντηση. Το κρίμα είναι ότι το πακέτο είχε το Mi 6 το οποίο το βρήκα σε τιμή 190 ευρώ... Επίσης έστειλα mail στη DPD ξανά λέγοντας τους να ψάξουν ξανά και να με ενημερώσουν άμεσα! Περιμένω από Gearbest το parcel invoice/packing, να το στείλω στη DPD για να ..ψάξουν το δέμα! Καμία έξτρα συμβουλή;; :wacko:
  22. Να πω κι εγώ το πρόβλημα μου. Άλλαξα μπαταρία πριν λίγους μήνες γιατί δεν λειτουργούσε η προηγούμενη. Από τότε δεν ειχα κανένα πρόβλημα μέχρι πριν από λίγο που δεν ανοίγει καθόλου το Tablet. Αυτη τη στιγμή το έχω σε powerbank αλλά δεν ανοίγει. Τι πρέπει να κάνω; είχα περάσει τη CM αλλά δεν θυμάμαι την έκδοση Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  23. Θέλω να το παραγγείλω από GeekBuying απο την Ευρωπαική αποθήκη ( την απλή έκδοση, όχι την International ) Το έχει παραλάβει άλλος; με ποια rom έρχεται;
  24. Καλησπέρα παίδες! Αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου κινητού αφού υπερίσχυσε από το MiMax. Θέλω τη βοήθεια σας όμως γιατί πρόκειται για δώρο και απ'όσο διάβασα κατά τη διαδικασία ξεκλειδώματος χρειάζεται λογαριασμός Mi. Στο άτομο που πρόκειται να δοθεί το κινητό έχει ήδη λογαριασμό Mi. Πως πρέπει να προχωρήσω στην διαδικασία και ταυτόχρονα να μην μάθει κάτι; Ελπίζω να έγινα κατανοητός.. *Τελευταία μου αγορά ήταν για μένα το Mi4C και δεν χρειάστηκε τέτοια διαδικασία οπότε δεν τη γνωρίζω.
  25. Όχι, τα flashara και τα 2 μαζί.
×
×
  • Create New...