Baniko Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 (edited) @Sifnos1 Θέματα, απλά δεν υπάρχουν! Την κάμερα εγώ την χρησιμοποιώ στο αυτόματο. Έκανα κάποιες δοκιμές αλλά δεν το παιδεψα και πολύ. Edited March 17, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς όταν βάλει την οθόνη του σε φουλ φωτεινότητα αν σε άσπρο φόντο να διακρίνει μία οριζόντια σκειανση σάν γραμμή αλλά αμυδρά. Το διακρίνω βέβαια μόνο στο φουλ της οθόνης.αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει θα προσπαθήσω να ανεβάσω και φωτογραφία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Καλησπερα.εδώ και κανα διμηνο το εχω πάρει για την κόρη μου.Αυτες τις μερες ομως μου εδειξε οτι η οθόνη της τρεμοπαιζει και ουτε με επανεκινηση σταματαει. Το εχει παρατηρήσει κανεις άλλος; υπαρχει καμια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 (edited) Καλησπερα.εδώ και κανα διμηνο το εχω πάρει για την κόρη μου.Αυτες τις μερες ομως μου εδειξε οτι η οθόνη της τρεμοπαιζει και ουτε με επανεκινηση σταματαει. Το εχει παρατηρήσει κανεις άλλος; υπαρχει καμια λυση; Να τρεμοπαιζει όχι απλά εγώ παρατηρώ σε φουλ φωτεινότητα αυτό που αναφερα προηγούμενος μια οριζόντια γραμμή.το έχεις προσέξει εσύ αυτό? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://ibb.co/b3qm5H https://ibb.co/ioYHCx Ελπίζω να διακρίνεται στις φωτογραφίες το τι εννοώ. https://ibb.co/k4susx Η πρώτη με χαμηλό φωτισμό κ οι άλλες 2 με full Edited March 17, 2018 by challenge143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOOKERMAN Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 (edited) Τελικα δεν ειναι τυχαια η τοσο χαμηλη τιμη , κριμα και ψηνομουνα.....να αλλαξω το mlais m52 που εχω εδω και 3 χρονια(η συζυγος εχει εδω και ενα 6μηνο redmi note 4x) Edited March 17, 2018 by STOOKERMAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Κοίτα σε ένα δείγμα 1000 τηλεφώνων υπάρχουν και 10 20 που έχουν προβλήματα.αλλος με την οθόνη άλλος με το ακουστικό.Αυτο είναι λαχείο.Για τα λεφτά του και για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι τελειο. πάντως. Εμένα δεν έχει κανένα θεμα.Τι να πω τώρα. Στο θέμα λογισμικό υστερεί αλλά το παλευουμε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Κοίτα σε ένα δείγμα 1000 τηλεφώνων υπάρχουν και 10 20 που έχουν προβλήματα.αλλος με την οθόνη άλλος με το ακουστικό.Αυτο είναι λαχείο.Για τα λεφτά του και για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι τελειο. πάντως. Εμένα δεν έχει κανένα θεμα.Τι να πω τώρα. Στο θέμα λογισμικό υστερεί αλλά το παλευουμε...... Η αλήθεια είναι ότι έχεις δίκιο κ για την τιμή του είναι σούπερ. Δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό γιατί παρουσιάζετε μόνο σε φουλ φωτεινότητα κ εύχομαι να μείνει μέχρι εκεί το κακό. Προς το παρόν το κινητό είναι πολύ καλό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Τελικα δεν ειναι τυχαια η τοσο χαμηλη τιμη , κριμα και ψηνομουνα.....να αλλαξω το mlais m52 που εχω εδω και 3 χρονια(η συζυγος εχει εδω και ενα 6μηνο redmi note 4x)Φίλε μου είναι να μην σου τύχει ακόμα και όταν δίνεις 400 και 500 ευρώ. Πόσα κρούσματα έχουμε ακούσει εδώ μέσα. Και εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος με το τηλέφωνο τόσο που όταν είμαι σπίτι το σ/κ το βγάζω από την θήκη και κάθομαι και το χαζεύω. Είναι πάρα πολύ όμορφο και ειδικά σε αυτά τα χρήματα. Προτείνω σε αυτούς που παρουσιάζει πρόβλημα η οθονη να κατεβάσουν μια εφαρμογή για το καλιμπραρισμα της. Μπορεί και να στρώσει. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Φίλε μου είναι να μην σου τύχει ακόμα και όταν δίνεις 400 και 500 ευρώ. Πόσα κρούσματα έχουμε ακούσει εδώ μέσα. Και εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος με το τηλέφωνο τόσο που όταν είμαι σπίτι το σ/κ το βγάζω από την θήκη και κάθομαι και το χαζεύω. Είναι πάρα πολύ όμορφο και ειδικά σε αυτά τα χρήματα. Προτείνω σε αυτούς που παρουσιάζει πρόβλημα η οθονη να κατεβάσουν μια εφαρμογή για το καλιμπραρισμα της. Μπορεί και να στρώσει. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια εφαρμογή θεωρείς καλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Πάντως, για όσους το πήραμε από Banggood, θεωρώ πως ότι και να βγάλει εντός εγγύησης δε θα υπάρξει πρόβλημα. Βέβαια το πήγανε έλα στην Κίνα είναι στο επίπεδο του τριμήνου. Όμως με τα λεφτά που στοίχισε, μένουν και για να πάρει κανείς κι εφεδρική συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Ποια εφαρμογή θεωρείς καλή?Έχει αρκετές εφαρμογές. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει την calibration touch screen. Δοκίμασε μερικές, ίσως κάποια λύσει τα προβλήματα. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Έχει αρκετές εφαρμογές. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει την calibration touch screen. Δοκίμασε μερικές, ίσως κάποια λύσει τα προβλήματα. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου αυτές οι εφαρμογές που μου λες είναι για το touch δεν έχω θέμα στην ανταπόκριση της οθόνης κατέβασα κάνα 2 αλλά τίποτα. Αλλά δεν είναι ενοχλητικό γιατί ποτέ δεν το έχω στην full φωτεινότητα και μόνο αν το background είναι σε άσπρο φόντο. Νομίζω ότι δεν το λειτουργεί κανείς κ στο full Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Φίλε μου αυτές οι εφαρμογές που μου λες είναι για το touch δεν έχω θέμα στην ανταπόκριση της οθόνης κατέβασα κάνα 2 αλλά τίποτα. Αλλά δεν είναι ενοχλητικό γιατί ποτέ δεν το έχω στην full φωτεινότητα και μόνο αν το background είναι σε άσπρο φόντο. Νομίζω ότι δεν το λειτουργεί κανείς κ στο fullΓια δοκίμασε το display calibration. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Για δοκίμασε το display calibration. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς φίλε μου δεν έκανε τίποτα. Εσύ στην φουλ φωτεινότητα δεν βλέπεις τίποτα στο κινητό σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Δυστυχώς φίλε μου δεν έκανε τίποτα. Εσύ στην φουλ φωτεινότητα δεν βλέπεις τίποτα στο κινητό σου?Όχι μια χαρά όλα προς το παρόν. Αλλά δεν το έχω στην αυτόματη φωτεινότητα. Το έχω πάντα στη μέση και αν χρειαστεί σπάνια την αυξανω. Πάντως και στην μέγιστη φωτεινότητα ειναι μια χαρά. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Σύνδεση με smart tv για προβολή της εικόνας του κινητού πως μπορεί να γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Σύνδεση με smart tv για προβολή της εικόνας του κινητού πως μπορεί να γίνει; Eχει στο μενου του τηλεφωνου μια εφαρμογη screen projection, δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε γιατι δεν εχω smart tv αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι αυτο που ζητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Τελικα δεν ειναι τυχαια η τοσο χαμηλη τιμη , κριμα και ψηνομουνα.....να αλλαξω το mlais m52 που εχω εδω και 3 χρονια(η συζυγος εχει εδω και ενα 6μηνο redmi note 4x) Φίλε μου ,μην ξεχνάς ότι το κινητό δεν είναι καινούργιο. Όταν πρώτο βγήκε έκανε 350 με 400 €.Δυσκολη τιμη στην κατηγορία αυτή αφού υπήρχαν καλυτερα κινητά να διαλεξεις ,το αποτέλεσμα,έμεινε στα ράφια,και βγάζοντας νέα μοντέλα αναγκάστηκε να ρίξει τόσο την τιμή, προς όφελος των αγοραστων και άρχισε να κανει μια δεύτερη τρελή επιτυχημένη πορεια αφού το κινητό ειναι παρα πολύ καλό. Εξάλλου τώρα ασχολούνται ολοι να το βελτιώσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Σίγουρα καινούργιο δεν το λες, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι καλά καλά ούτε ενός έτους και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τα συναντάμε σε συσκευές που πρωτοκυκλοφόρησαν πριν 1-2 μήνες. Προσωπικά έχω αγοράσει 6 συσκευές , 1 τελικά κράτησα για μένα και 3 έδωσα σε φίλους και 2 πούλησα στο ινσόμνια, έως τώρα καμία δεν έχει παρουσιάσει κάποια δυσλειτουργία, και όλοι έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι με τη συσκευή Στην κατηγορία κάτω των 150 ευρώ είναι η καλύτερη συσκευή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, σε 3-4 μήνες όμως στα 150 θα παίζει ( έστω με κουπόνια ) το Redmi Note 5 και θα σαρώσει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Σίγουρα καινούργιο δεν το λες, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι καλά καλά ούτε ενός έτους και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τα συναντάμε σε συσκευές που πρωτοκυκλοφόρησαν πριν 1-2 μήνες. Προσωπικά έχω αγοράσει 6 συσκευές , 1 τελικά κράτησα για μένα και 3 έδωσα σε φίλους και 2 πούλησα στο ινσόμνια, έως τώρα καμία δεν έχει παρουσιάσει κάποια δυσλειτουργία, και όλοι έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι με τη συσκευή Στην κατηγορία κάτω των 150 ευρώ είναι η καλύτερη συσκευή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, σε 3-4 μήνες όμως στα 150 θα παίζει ( έστω με κουπόνια ) το Redmi Note 5 και θα σαρώσει τα πάντα.Παιδιά μην ξεχνάμε ότι το τηλέφωνο είναι 16:9 έχει μπροστά δακτυλικο εχει amoled και type c. Δηλαδή για πολύ καιρό ακόμα θα είναι vfm. Εμένα προσωπικά με υπερκαλύπτει. Τώρα αν ο 636 είναι λίγο ταχύτερος δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Και θα μας υπερκαλύπτει για πολύ καιρό ακόμα όσο υπάρχουν ατομα σαν τον δικόμας Germak(ευχαριστουμε) .Ασε δε αμα παρει και καμία Lineage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 (edited) Που μπορούμε να βρούμε τον στοκ browser; Παρεμπιπτόντως πολύ καλή δουλειά στη ρομ από τον germak πολλά συγχαρητήρια άντε και με ορεο, τέτοια συσκευή με αυτά τα χαρακτηριστικά και χρήματα που κοστίζει τώρα ούτε στα έργα δεν βρίσκεις Edited March 18, 2018 by archiezulu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Που μπορούμε να βρούμε τον στοκ browser; Παρεμπιπτόντως πολύ καλή δουλειά στη ρομ από τον germak πολλά συγχαρητήρια άντε και με ορεο, τέτοια συσκευή με αυτά τα χαρακτηριστικά και χρήματα που κοστίζει τώρα ούτε στα έργα δεν βρίσκεις Τον έχω αφαιρέσει μιας και έχω βαλει το Google play και μπορείς να κατεβάσεις όποιον άλλον browser θες.Αν τον θες τόσο πολύ να σου ανεβάσω το αρχείο να τον περάσεις. Για το Oreo χλωμους μας βλέπω μιας και δεν υπάρχει kernel ούτε για Nougat. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια όλους.Προσπαθω όπως μπορώ να μας βοηθήσω όλους αφού η ZTE μας έχει Χ.......ους. Έφτιαξα και ένα poll με ερωτήματα.Οποιος ενδιαφέρεται ας απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Ναι γνωστό αυτό το νήμα στο xda. Kernel δεν υπάρχει μόνο kernel source. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει κάτι άξιο εκεί μέσα. Μη σου πω πως ξέρουν και λιγότερα από εμάς εδώ......... Άσε που είδα και κάποιον να βάζει (να ποστάρει)την rom που έχω φτιάξει. Χα χα πολύ γέλιο.Μαλον θα τους φτιάξω ένα θέμα και εκεί με την rom Μου το είχε προτείνει ένα παιδί εδώ πριν λίγο καιρό να το κάνω. Φιλε germak αναφερεις κατι για μαμα εφαρμογη για backup που την βρισκουμε αυτη; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts