GIGA Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Επειδή είναι για φίλο δεν έχω ενεργοποιήσει το viber, θα το κάνει μόνος του, αλλά δεν διάβασα κάποιος άλλος να έχει πρόβλημα όπως λες. Δοκίμασες απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση; Κάτοχος και εγώ από εχθές του m2 και αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα με το viber αν το κλείσω από το παρασκήνιο δεν έρχονται μηνύματα του έχω δώσει άδεια για autostart αλλά διάφορα δεν βλέπω .....καμία ιδεα? Έκανα απεγκατασταση εγκατάσταση αλλά και πάλι τπτ:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim_Pal Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Sensor Gravity Sensor Yes Light Sensor Yes Distance Sensor Yes Electronic compass Yes Gyroscope Yes Hall Sensor Yes Λιγη βοηθεια παιδια ,αυτα που βρισκονται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Sensor Gravity Sensor Yes Light Sensor Yes Distance Sensor Yes Electronic compass Yes Gyroscope Yes Hall Sensor Yes Λιγη βοηθεια παιδια ,αυτα που βρισκονται ? για πάτησε *#*#4636#*#* Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim_Pal Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 για πάτησε *#*#4636#*#* μου βγαζει ... Πληροφοριες τηλεφωνου στατιστικη χρηση WI-FI information Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 (edited) μου βγαζει ... Πληροφοριες τηλεφωνου στατιστικη χρηση WI-FI information αν δεν έχει εκεί στις πληροφορίες τηλ κάποια ένδειξη, κάνε εγκατάσταση αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?hl=en&id=com.vriew.vrchecker&pcampaignid=APPU_1_cdVIWL3dMMj3vATSpqf4BQ&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dvr+checker edit ή βάλε ένα video 360 από το youtube να παίξει Edited February 9, 2018 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim_Pal Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 αν δεν έχει εκεί στις πληροφορίες τηλ κάποια ένδειξη, κάνε εγκατάσταση αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?hl=en&id=com.vriew.vrchecker&pcampaignid=APPU_1_cdVIWL3dMMj3vATSpqf4BQ&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dvr+checker edit ή βάλε ένα video 360 από το youtube να παίξει ok σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 (edited) Όντως παιδιά με το viber κάτι παίζει. Όταν κλείνει από το παρασκήνιο δεν έρχονται τα μηνύματα. Να είναι bug? Είναι σοβαρό αυτό.. Έστειλα mail στο support της Nubia, να δούμε αν και τι θα απαντήσουν... Edited February 9, 2018 by pangousis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 παντως παρατηρω οτι το σημα κινητης ειναι ασθενεστερο απο το leeco x620 k x626 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 παντως παρατηρω οτι το σημα κινητης ειναι ασθενεστερο απο το leeco x620 k x626 Πφφφφ... Είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που το παρήγγειλα λόγω ασθενούς κεραίας του Le pro 1 X800 μου.. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Πφφφφ... Είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που το παρήγγειλα λόγω ασθενούς κεραίας του Le pro 1 X800 μου.. ουτε τις μισες γραμμες στις ιδιες συνθηκες,το Ζ7 μαξ δεν το ειχε αυτο,θα δω αν φτιαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras1969 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Καλησπέρα σημερα μου ηρθε το τηλεφωνο από bangood.όταν το αναψα μου μου εβγαλε μια κιτρινη γραμμη στην αριστερη πλευρα της οθονησ.μπορει καπιοσ να μου πει τι είναι και αν φτιαχνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Τόσα κουσούρια σε τόσο μικρή ομάδα και μόνο 5άστερες βαθμολογίες στο banggood? Κάτι δε μου κολλάει.. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Καλησπέρα σημερα μου ηρθε το τηλεφωνο από bangood.όταν το αναψα μου μου εβγαλε μια κιτρινη γραμμη στην αριστερη πλευρα της οθονησ.μπορει καπιοσ να μου πει τι είναι και αν φτιαχνετε Το έκλεισες και το ξανά άνοιξες? Εμφανίζεται παντού ακόμα και στα βίντεο μήπως έβαλες κανένα wallpapers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Τόσα κουσούρια σε τόσο μικρή ομάδα και μόνο 5άστερες βαθμολογίες στο banggood? Κάτι δε μου κολλάει.. εγω εκτος απο το σημα κινητης δεν εχω αλλο προβλημα,ειχα παλια το Nubia z7 max ,καταπληκτικο τηλεφωνο εως οτου μια μερα ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το ενα απο τα τρια κατω κουμπια,δεν επανηλθε,σαν εγκεφαλικο να επαθε,εκ τοτε λειτουργει στα χερια της ξαδερφης μου,και εκανε και 259 ευρω,ελπιζω να μην παθει κι αυτο το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Μπορει να δει καποιος κατοχος αν δεχεται αλλον launcher?2 εχω βαλει αλλαγή δεν τους κραταει default Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Μπορει να δει καποιος κατοχος αν δεχεται αλλον launcher?2 εχω βαλει αλλαγή δεν τους κραταει defaultΕγώ + κουμπάρος μου έχουμε τον nova χωρίς κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 (edited) Τόσα κουσούρια σε τόσο μικρή ομάδα και μόνο 5άστερες βαθμολογίες στο banggood? Κάτι δε μου κολλάει.. Θα σου πω χαρακτηριστικά, ότι είχα γράψει αξιολόγηση με 1 αστέρι για το Xiaomi redmi note 4X (όχι για την αξία του κινητού αλλά για άλλους λόγους), και δεν εμφανίστηκε ΠΟΤΕ η αξιολόγηση μου δημόσια. Από κει και πέρα βγάλε τα συμπεράσματα σου. Βέβαια, δεν θέλω να είμαι ισοπεδωτικός, γιατί έχουν εμφανιστεί και με 1 αστέρι αξιολογήσεις σε άλλα κινητά, αλλά απ' οτι φαίνεται είτε περνάνε αυτά που θέλουν, είτε άλλαξαν πολιτική τελευταία. Edited February 9, 2018 by Ulysse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipekanama Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΡΘΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΑ REVIEW ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ QUICK CHARGE 3.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.XIAOMI MONO TEΛΟΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Εγώ + κουμπάρος μου έχουμε τον nova χωρίς κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το βρηκα,εφαρμογες,πανω δεξια τελιτσες και επιλεγεις ποιον θα εχεις default launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Μια βοηθεια απο οποιον ξερει Κατεβασα τις εφαρμογες που χρειαζομουν και το σεταρισα,παω να κατεβασω μερικες ακομα και ενω φτανουν στο 100% και λεει εγκατασταση παραμενει εκει το google play και δεν τις εγκαθιστα δλδ στο 100% αλλα οχι εγκατεστημενες,τι γινεται? edit τις κατεβασε και τις εγκατεστησε τελικα αλλα πολυ αργα Αυτό μου έκανε και εμένα όπως και στο Lenovo tab P8. Κανε αυτό που θα σου πω και θα λυθεί το πρόβλημα. Την όλη ιστορία την δημιουργεί μια νέα αναβάθμιση στην εφαρμογή Google! (Διάβασε τα σχόλια και στο Play Store) Οπότε θα πας και θα την απενεργοποιήσεις ή θα κάνεις απεγκατάσταση των τελευταίων ενημερώσεων και θα είσαι κομπλέ ;) Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis72 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Μετά από 1 μήνα και παρέλαβα και εγώ εχτές.2 σε μεγάλη συσκευασία με ταχυφορτιστές.Μου άφησε καλές εντυπώσεις,αν και δεν το έψαξα και πολλή λόγω δουλειάς:rolleyes::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΡΘΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΑ REVIEW ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ QUICK CHARGE 3.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.XIAOMI MONO TEΛΟΣ. εισαι πολυ υπερβολικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 (edited) ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΡΘΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΑ REVIEW ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ QUICK CHARGE 3.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.XIAOMI MONO TEΛΟΣ. Σαν ποιοτητα κατασκευης δεν εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους. Το nubia ειναι σαφως καλυτερο. Τωρα αν βαλεις amoled, type c, διπλες καμερες κλπ υπερτερει το nubia. Στις ενημερωσεις λογισμικου ναι ειναι καλυτερα τα xiaomi. Οσο αναφορα για τα προβληματα που αναφερονται απο ορισμενους δεν λεω οτι δεν υπαρχουν αλλα αν μπεις στα θεματα του forum για την xiaomi θα δεις οτι και εκει υπαρχουν αντιστοιχα θεματα. Εδω παρουσιαζουν οι ναυαρχιδες των εταιρειων που ειναι πανακριβες. Στο κατω κατω λιγοτερα απο 140 ευρω δωσαμε. Και μην ξεχναμε το κοροιδιλικι της xiaomi για το redmi note 4 που ξεκινησε με καμερα sony και κατεληξε με samsung χωρις να ενημερωσει κανενα ενω το διαφημιζε με sony. Παρ'ολα αυτα συμπαθω ιδιαιτερα και την xiaomi αλλα και την meizu η οποια ειναι ιδιαιτερα ποιοτικη, αλλα η πρωτη τις κανει τις κουτσουκελες της. Edited February 10, 2018 by geokat1291 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Θα σου πω χαρακτηριστικά, ότι είχα γράψει αξιολόγηση με 1 αστέρι για το Xiaomi redmi note 4X (όχι για την αξία του κινητού αλλά για άλλους λόγους), και δεν εμφανίστηκε ΠΟΤΕ η αξιολόγηση μου δημόσια. Από κει και πέρα βγάλε τα συμπεράσματα σου. Βέβαια, δεν θέλω να είμαι ισοπεδωτικός, γιατί έχουν εμφανιστεί και με 1 αστέρι αξιολογήσεις σε άλλα κινητά, αλλά απ' οτι φαίνεται είτε περνάνε αυτά που θέλουν, είτε άλλαξαν πολιτική τελευταία. Έχεις δίκιο.. Τώρα που το θυμάμαι πριν από καμιά 5ετία είχα πάρει απο banggood ένα φτηνό doogee και είχα γράψει αρνητική αξιολόγηση. Δεν εμφανίστηκε ποτέ. Άρα δεν σοβαρεύτηκαν σαν επιχείρηση. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΡΘΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΑ REVIEW ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ QUICK CHARGE 3.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.XIAOMI MONO TEΛΟΣ. Κόψε κάτι φίλε γιατί όλοι έχουμε το xiaomi redmi note 4x κ υπερβαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts