mobile59 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Από εδώ, αγοράζω; Έχει τελωνείο; https://m.geekbuying.com/item/Nubia-M2-5-5-Inch-4GB-64GB-Smartphone-Black-Gold-392549.html οχι,αλλα τσεκαρε τα ταχυδρομικα πριν παραγγειλεις,και σχετικα ακριβο το βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Τιποτα απ'αυτα που περιγραφεις δεν εχω δει, σαν να μιλαμε για αλλη εφαρμογη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr Απ'την ωρα που την κατεβασα καταγραφει κανονικα :)Για την ίδια μιλάμε. Ίσως κάτι έχω κάνει λάθος. Θα το ψάξω πάλι. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Από εδώ, αγοράζω; Έχει τελωνείο; https://m.geekbuying.com/item/Nubia-M2-5-5-Inch-4GB-64GB-Smartphone-Black-Gold-392549.html Μια κι έρχεται από Ισπανία, δε θα χει τελωνείο. Εγώ θα προτιμούσα το Banggood με priority mail. Αλλά δεν έχει στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devote Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Νταξ ... τον ήπιαμε . "Expected on March 1, 2018" Να πω και έχει ο Θεός ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Νταξ ... τον ήπιαμε . "Expected on March 1, 2018" Να πω και έχει ο Θεός ? Τυχερός ήμουν, από τους τελευταιους μαλλον, παραγγελία 31/2, shipped 1/2 και περίμενα μηπως και πέσει η τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 και γω την ιδια εχω. σου ερχονται κανονικα τα μνματα στο viber δλδ? εμενα μονο οταν μπω στην εφορμογη η την αφηνω ανοιχτη στο παρασκηνιο. Επειδή είναι για φίλο δεν έχω ενεργοποιήσει το viber, θα το κάνει μόνος του, αλλά δεν διάβασα κάποιος άλλος να έχει πρόβλημα όπως λες. Δοκίμασες απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Shipping Method:Priority Air Mail Ship From:HK Order Placed Date:2018-02-05 03:15:45 Expected Shipping Date:2018-02-09 00:00:00 Για να δούμε.. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Πηγα στο κεντρο διαλογης και το πηρα,αν περιμενα τον ταχυδρομο που δεν περναει θα εκανε μερες,μου εδωσαν κ τους λογαριασμους της Δεη της πολυκατοικιας μου,τοσο δραμα. Με την πρωτη ματια ειναι πολυ ομορφο,ωραια οθονη και δυνατος ηχος,κανενα θεμα με εγκατασταση εφαρμογων κλπ,ολα οκ,η μεταφραση ειναι χαλια,λοκαρε αμεσως στο gps,εχει ευρωπαικο φορτιστη αλλα ειναι τοσο μικρα τα γραμματα που δεν ξερω αν ειναι ταχυφορτιστης,ηρθε στο μεγαλο κουτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Επιτέλους ήρθε σήμερα. Από 5/2 στο Κ. Δ. Αττικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Αν μπορει καποιος να τσεκαρει οτι οντως εχει γυροσκοπιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Αν μπορει καποιος να τσεκαρει οτι οντως εχει γυροσκοπιο Βεβαιως και εχει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία κινέζικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFLAOURA Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Πηγα στο κεντρο διαλογης και το πηρα,αν περιμενα τον ταχυδρομο που δεν περναει θα εκανε μερες,μου εδωσαν κ τους λογαριασμους της Δεη της πολυκατοικιας μου,τοσο δραμα. Με την πρωτη ματια ειναι πολυ ομορφο,ωραια οθονη και δυνατος ηχος,κανενα θεμα με εγκατασταση εφαρμογων κλπ,ολα οκ,η μεταφραση ειναι χαλια,λοκαρε αμεσως στο gps,εχει ευρωπαικο φορτιστη αλλα ειναι τοσο μικρα τα γραμματα που δεν ξερω αν ειναι ταχυφορτιστης,ηρθε στο μεγαλο κουτι. Στην Αττική ή στην γειτονιά σου? Στο έδωσαν εύκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Στην Αττική ή στην γειτονιά σου? Στο έδωσαν εύκολα? στην γειτονια μου,ειδα οτι εφτασε σημερα κ πηγα,ναι αμεσως μου το εδωσαν,λενορμαν κ.διαλογης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFLAOURA Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 στην γειτονια μου,ειδα οτι εφτασε σημερα κ πηγα,ναι αμεσως μου το εδωσαν,λενορμαν κ.διαλογης Κάποιοι θα παραλάβουμε από την επόμενη εβδομάδα :( και το είχα σιγουράκι την κυριακή που το ειδα να φθανει αεροδρομιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devote Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Θα παίρνω τηλ με της θήκες ... ( εννοείται δεν τις ανοίγω μεχρι να δω που πάει η δουλειά ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα (επαρχία)από παραγγελία που είχα κάνει στις 26 Ιανουαρίου. Το πήρα για τον πατέρα μου. Είμαι ενθουσιασμένος με την ποιότητα κατασκευής και την εμπειρία χρήσης. Ήρθε στο μεγάλο κουτί με φορτιστή quick charge 3. Γενικά σε δύο ώρες τώρα που το σκαλίζω δεν έχει πάει κάτι στραβά. Του έβαλα τις εφαρμογές μου, όλα δουλεύουν ρολόι. Είναι απίστευτο κινητό, στα λεφτά αυτά είναι σκέτη κλοπή. Ό,τι καλύτερο. Η μαύρη θήκη σιλικόνης που πήρα μαζί εφαρμόζει τέλεια, προστατεύει καλά, χωρίς να παχαίνει ιδιαίτερα τη συσκευή. Κρύβει και τις χρυσές λεπτομέρειες για όποιον δεν του αρέσουν. Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sputnik77 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Παρέλαβα σήμερα, η παραγγελία έγινε από Banggood στις 24/1. Πρώτες παρατηρήσεις: ήταν στο μεγάλο τετράγωνο κουτί. Έρχεται με nubia UI 4.0 και δεν βρίσκει άλλα updates. Όντως η μετάφραση στα ελληνικά είναι τουρλού. Τα μισά μεταφρασμένα και τα υπόλοιπα όχι. Βέβαια και στα αγγλικά βρήκα λάθος! Να και ο φορτιστής (quick charge) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Παρέλαβα σήμερα, η παραγγελία έγινε από Banggood στις 24/1. Πρώτες παρατηρήσεις: ήταν στο μεγάλο τετράγωνο κουτί. Έρχεται με nubia UI 4.0 και δεν βρίσκει άλλα updates. Όντως η μετάφραση στα ελληνικά είναι τουρλού. Τα μισά μεταφρασμένα και τα υπόλοιπα όχι. Βέβαια και στα αγγλικά βρήκα λάθος! Να και ο φορτιστής (quick charge) ιδιο φορτιστη εχω κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 (edited) Μια βοηθεια απο οποιον ξερει Κατεβασα τις εφαρμογες που χρειαζομουν και το σεταρισα,παω να κατεβασω μερικες ακομα και ενω φτανουν στο 100% και λεει εγκατασταση παραμενει εκει το google play και δεν τις εγκαθιστα δλδ στο 100% αλλα οχι εγκατεστημενες,τι γινεται? edit τις κατεβασε και τις εγκατεστησε τελικα αλλα πολυ αργα Edited February 9, 2018 by mobile59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim_Pal Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Παρελαβα κ γω σημερα απο παραγγελια που ειχε δωθει στις 25/1,επισης επαρχια.Ηρθε κ εμενα στο μεγαλο κουτι με ταχυφορτιστη επομενως το κουτι (μεγαλο -μικρο) δεν εχει να κανει με τον τυπο του φορτιστη. Αρκετα καλο με την πρωτη ματια,ουτε σε μενα εκανε update βεβαια,η μεταφραση στο menu μπερδεμενη,ελληνο-αγγλικα αλλα διολου δεν με πειραζει! Περιμενω θηκη και tempered glass ,εφυγαν μαζι με κινητο αλλα αυτα εχουν καθυστερησει: Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 1/2/2018, 00:15:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Γλυστραει αρκετα , επομενως μεχρι να ρθει και το αλλο πακετακι δεν βγαινει απο το σπιτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Ρε παιδιά πείτε μου λίγο γιατί έχω σκαλώσει τώρα. Πώς ρυθμίζουμε τον χρόνο απενεργοποίησης της οθόνης; Στις ρυθμίσεις οθόνης δεν βλέπω καμία τέτοια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Ρε παιδιά πείτε μου λίγο γιατί έχω σκαλώσει τώρα. Πώς ρυθμίζουμε τον χρόνο απενεργοποίησης της οθόνης; Στις ρυθμίσεις οθόνης δεν βλέπω καμία τέτοια επιλογή. ρυθμισεις-lock screen-χρονος αδρανειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Ευχαριστώ! Έλεος ρε nubia! Αυτή η ρύθμιση είναι στις ρυθμίσεις οθόνης από καταβολής κόσμου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elnino072004 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Παιδια, κανει προβλημα σε κανεναν το viber? Δηλαδη ενω εχω βαλει ολα τα notifications, οταν μου στελνουν μνμ δεν ερχεται, παρα μονο οταν μπω στο viber εμφανιζεται ξαφνικα οτι ειχε ερθει. Ξερει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts