Jump to content

ZTE Nubia M2

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πληροφοριακά, εγώ είχα παραγγείλει το μαύρο το οποίο ήταν (και είναι ακόμα) άμεσα διαθέσιμο

Σε αντίθεση με το χρυσό για το οποίο έλεγε ότι αναμένεται παραλαβή στις 24/01 αν θυμάμαι καλά

Και τώρα που μπήκα στο site υπάρχει μόνο το μαύρο σαν επιλογή, το έχουν βγάλει το χρυσό.

Ο #Makis72 απότι βλέπω είχε παραγγείλει το χρυσό, το οποίο είχαν μάλλον σε προπαραγγελία και το οποίο δεν πήγε μάλλον ποτέ στις αποθήκες τους

Και εγώ το μαύρο έχω παραγγείλει, που λέει ότι είναι σε στοκ ,αλλά δεν είναι.

"We are sorry to inform that due to the imbalance between supply and demand, our supplier has not delivered the items below to us on time.

Item1:[sKU842925]Nubia M2 Global Rom 5.5 inch 4GB RAM 64GB ROM Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core 4G Smartphone[ Color;Black]

-------- Out of stock now. Predicted restock date:2018-01-25

We are sorry for this delay. "

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πληροφοριακά, εγώ είχα παραγγείλει το μαύρο το οποίο ήταν (και είναι ακόμα) άμεσα διαθέσιμο

Σε αντίθεση με το χρυσό για το οποίο έλεγε ότι αναμένεται παραλαβή στις 24/01 αν θυμάμαι καλά

Και τώρα που μπήκα στο site υπάρχει μόνο το μαύρο σαν επιλογή, το έχουν βγάλει το χρυσό.

Ο #Makis72 απότι βλέπω είχε παραγγείλει το χρυσό, το οποίο είχαν μάλλον σε προπαραγγελία και το οποίο δεν πήγε μάλλον ποτέ στις αποθήκες τους

ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΗ 2.ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΕΛΕΙΑ ΣΕ 2 ΜΑΥΡΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΚΟΛΗΣΗ.ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ EMAIL.ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???

Εγώ παρήγγειλα το μαύρο στις 19/1 και στις 20/1 είπαν ότι το διώξανε. Τζαμάκι έχει παραγγείλει κανείς;

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Έσκασε και το ελληνικό πλήρες review

Δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια γιατι στο βιντεο λεει οτι ηχος παιζει αρκετα χαμηλα και απορω γιατι σε οτι βιντεο εχω δει στο ιντερντετ οταν παιζεις μουσικη παιζει πολυ δυνατα ισως στα βιντεο να παιζει λιγο ποιο χαμηλα για αυτο απορω για αυτο καποιος που το εχει παραλαβει ασ μας πει οντως παιζει τοσο χαμηλα παντως εγω απο διαφορα βιντεο που εχω δει στο ιντερνετ οταν παιζει μουσικη παιζει πολυ δυνατα ισως στα βιντεο απο ιντερνετ να παιζει λιγο ποιο χαμηλα ας μας πει καποιος που εχει το τηλεφωνο στη κατοχη του την αποψη του ενα παραδειγμα ειναι σε αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=urRjwcsZvKE για αυτα που λεω στο 9¨36 λεπτο και μετα μπορει να το διαπιστωσει για αυτο εχω αυτη την απορια ας πει καποιος που το εχει την αποψη του

Σε χρυσο χρωμα ηταν να κυκλοφορησει στις 19/1, μετα πηγε για 24/1, στο live chat μου ειπαν για 26/1, και τωρα διαβαζω για 29/1...σαν να μην έφταναν οι αναβολες, απο σημερα η συσκευη κοστιζει 164 ευρω απο 131 που ειχε...

Οσο για τα μεταφορικα, απο 7,82 στα 9,28 με priority...τι αλλο εμεινε να παει στραβα αναρωτιεμαι...

Λοιπον η μπαταρια φαινεται καλη και μαλλον βγαζει ολοκληρη μερα με σκληρη χρηση, αλλα ακομα δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη εφοσον δεν την εχω φορτισει παρα μια φορα. Ο ηχος ειναι αρκετα δυνατος και πεντακαθαρος. Για φωτογραφιες δεν ξερω ακομα γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου. Θελει παντως πολυ ψαξιμο. Το Σαββατοκυριακο που θα εχω χρονο θα δω τι ελλειψεις εχει και θα σας ενημερωσω. Για οσους εχουν αμφιβολιες για το μαυρο-χρυσο, τους λεω οτι δεν ειναι καθολου κιτς και ειναι απιστευτα ομορφο.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!:(

Αδέλφια ψιλονουμπας εδω απο κινεζοαγορες.

Αυτο το 10-30 business days ειναι και καλά το πότε θα φθάσει η εκτιμώμενος χρόνος που θα εχουν το stock και θα ξεκινήσει το ταξίδι;

Το σκέφτεται φιλαράκι και θα την κάνουμε παρέα την αγορά.

Και τρόπος αποστολής το priority των 8 ευρώ σωστά;

Αδέλφια ψιλονουμπας εδω απο κινεζοαγορες.

Αυτο το 10-30 business days ειναι και καλά το πότε θα φθάσει η εκτιμώμενος χρόνος που θα εχουν το stock και θα ξεκινήσει το ταξίδι;

Το σκέφτεται φιλαράκι και θα την κάνουμε παρέα την αγορά.

Και τρόπος αποστολής το priority των 8 ευρώ σωστά;

Σωστα εκτος του οτι το priority γραφει 9 εως 14 νομιζω ημερες και οχι 10-30.

Κοστιζει και περιπου 10 δολλαρια παραπανω.

Σωστα εκτος του οτι το priority γραφει 9 εως 14 νομιζω ημερες και οχι 10-30.

Κοστιζει και περιπου 10 δολλαρια παραπανω.

ευχαριστω φιλε μου.

Παρέλαβα και γω σήμερα σε μαύρο παραγγελία 04/01/2018 απο Banggood στα 136 ευρώ.

Πρώτη εντύπωση ωραία φωτεινή οθόνη, καλός ήχος ηχείου, σχεδόν καθόλου bloatware μόνο δυο εφαρμογές οι οποίες διαγράφονται, ωραίες κάμερες,δακτυλικό γρήγορο, μπαταρία θα δείξει.Μενού έχει κάποια αγγλικά.Αρκετά λεπτό θα έλεγα και ούτε πολύ βαρυ, το χρυσό δεν με ενοχλεί θα μπορούσε να έλειπε απο τα κουμπιά για τα δικά μου γούστα.Τώρα σε σχέση με το βίντεο του ελληνικού review έχει κάποιες διαφορές π.χ. το κουτί είναι διαφορετικό ειναι πιο μεγάλο και τετράγωνο, ο φορτιστής είναι διαφορετικός είναι πιο μικρός travel charger λέει και χωρίς quick charge 3 μάλλον γιατί δεν έχει το σηματακι οπως στο βίντεο και συγκεκριμένα γράφει 5.0V στα 1500mA, όπως και το usb καλώδιο δεν έχει μεσα στο "γλωσσακι" πράσινο χρώμα αλλά μαύρο!

Sim δεν εχω βάλει ακόμα αλλά update δεν μου έβγαλε να κάνει φοράει V4.0 NX551J_V1.11.

καλωριζικο φιλε μου μια ερωτηση led notification εχει?

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρέλαβα και γω σήμερα σε μαύρο παραγγελία 04/01/2018 απο Banggood στα 136 ευρώ.

Πρώτη εντύπωση ωραία φωτεινή οθόνη, καλός ήχος ηχείου, σχεδόν καθόλου bloatware μόνο δυο εφαρμογές οι οποίες διαγράφονται, ωραίες κάμερες,δακτυλικό γρήγορο, μπαταρία θα δείξει.Μενού έχει κάποια αγγλικά.Αρκετά λεπτό θα έλεγα και ούτε πολύ βαρυ, το χρυσό δεν με ενοχλεί θα μπορούσε να έλειπε απο τα κουμπιά για τα δικά μου γούστα.Τώρα σε σχέση με το βίντεο του ελληνικού review έχει κάποιες διαφορές π.χ. το κουτί είναι διαφορετικό ειναι πιο μεγάλο και τετράγωνο, ο φορτιστής είναι διαφορετικός είναι πιο μικρός travel charger λέει και χωρίς quick charge 3 μάλλον γιατί δεν έχει το σηματακι οπως στο βίντεο και συγκεκριμένα γράφει 5.0V στα 1500mA, όπως και το usb καλώδιο δεν έχει μεσα στο "γλωσσακι" πράσινο χρώμα αλλά μαύρο!

Sim δεν εχω βάλει ακόμα αλλά update δεν μου έβγαλε να κάνει φοράει V4.0 NX551J_V1.11.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα κοκκινα buttons δεξια και αριστερα απο το home ειναι και notifications led.

Tελικά έχει fast charge ή όχι και γενικά πως μπορούμε να το διαπιστώσουμε ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• The title was changed to ZTE Nubia M2