Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

pu mporw na vrw to mp3 player 3.50 ?

Μα εκει που βρισκουμε τα παντα: irc (τσεκαρε το αντιστοιχο θεμα) & iphone-forum.org ;)

Tην επομενη φορα καλυτερα να ρωτησεις στα θεματα των εφαρμογων (3 τα εχουμε ,ζωη να χουν) :p .

Αντε, Κατεβασε το απο εδω

http://s5.ultrashare.net/hosting/fs/3683ad03c6679e65/

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Θα ήθελα διακαώς να το αγοράσω. Έχω το 3230 και θα ήθελα ένα πιο γρήγορο τηλέφωνο. Η εναλλαγή των προγραμμάτων και ειδικά όταν δουλεύω το email είναι πιο αργή από replay...!!!

Τι λέτε; κάποιος χρήστης που έχει την εμπειρία; Θα έχω διαφορά; Α και κάτι άλλο... νέα για το ραδιόφωνο; το θεωρώ απαραίτητο... απ' ότι κατάλαβα βγάζει περίεργους θορύβους; δεν έχει ακουστεί κάτι για αναβάθμιση; sorry αν κουράζω με χιλιοειπωμένα πράγματα αλλά κυρίως με ενδιαφέρει η σύγκριση άμεσα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΙΑ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ.ΑΛΛΑΖΩ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

to exw anaferei paliotera, otan den exeis balei ringtone apo thn karta mnhmhs kai meta thn bgaleis thn karta to thl den xtypaei, den epilegei dhladh enan default hxo.

Θα ήθελα διακαώς να το αγοράσω. Έχω το 3230 και θα ήθελα ένα πιο γρήγορο τηλέφωνο. Η εναλλαγή των προγραμμάτων και ειδικά όταν δουλεύω το email είναι πιο αργή από replay...!!!

Τι λέτε; κάποιος χρήστης που έχει την εμπειρία; Θα έχω διαφορά; Α και κάτι άλλο... νέα για το ραδιόφωνο; το θεωρώ απαραίτητο... απ' ότι κατάλαβα βγάζει περίεργους θορύβους; δεν έχει ακουστεί κάτι για αναβάθμιση; sorry αν κουράζω με χιλιοειπωμένα πράγματα αλλά κυρίως με ενδιαφέρει η σύγκριση άμεσα...

Δεν ξέρω για τα e-mail, αλλά όλες οι εφαρμογές και τα μενού είναι πολύ πιο γρήγορα από του 3230 που έχει ο γιός μου

Λογικά με πρόγραμμα δε θα μπορούμε να βάλουμε τον animated τρόπο για προβολή εικόνων που υπάρχει στο 6680?
Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS

κανε αυτο που εκανα κ εγω, περασε με το pc suite ολα τα αρχεια σου απο την παλια σου mmc στο pc σου κ μετα περασε τα στην καινουργια mmc σου. εγω αυτο εκανα κ σε 2' ειχε γινει η δουλεια!

Μα εκεί είναι το πρόβλημα μου ότι κάνω αυτό που έκανες και εσύ και μετά από λίγο μου βγάζει μήνυμα λάθους

London for ever

Αυτό που λες δεν είναι πρόβλημα του κινητού. Έτσι είναι φτιαγμένο. Το πρόβλημα είναι ότι έχεις έτσι τα τηλέφωνα. Είναι καλύτερο να βάλεις σε κάθε επαφή όλα τα τηλέφωνα.

Μου κάνει εντύπωση που στο "κ" βγάζει και το "γιώργος". Είσαι σίγουρος για αυτό ή μήπως είναι "γιώργος κ" ή κάτι τέτοιο;

(x_ray με πρόλαβες :p )

ναι καλα τα λες φιλε,αλλα πες οτι εχω μια επαφη βλαχος δημητρης αν πατησω το δ μου εμφανιζει πρωτα το βλαχος δημητρης και μετα οτι αρχιζει απο δ.

επειτα πηγα να αλλαξω τον κωδικο τηλεφωνου και εκει που πατουσα "ναι" δεν το εκανε!! και παταω "οχι" και το πηρε σαν εντολη ναι!

δοκιμαστε το και αυτο..

οσο για το ραδιο εχει προβληματακι αλλα δεν με χαλαει,δεν ακουω.

Never Give Up:!:

Join friend!

Μα εκει που βρισκουμε τα παντα: irc (τσεκαρε το αντιστοιχο θεμα) & iphone-forum.org ;)

Tην επομενη φορα καλυτερα να ρωτησεις στα θεματα των εφαρμογων (3 τα εχουμε ,ζωη να χουν) :p .

Αντε, Κατεβασε το απο εδω

http://s5.ultrashare.net/hosting/fs/3683ad03c6679e65/

to program exei 2 epiloges mesa (as poume) mia pou leei files kai mia pou leei main . . otan eimai sto main den ta dixnei swsta dixnei kati prasina pragmata (paroti douleuei swstA)

ekana restart to kinito kai eftiaxe :)

Θα μπορουσε καποιος να μου απαντησει στο εξης...εχει το ιδιο μεγεθος οθονης το Ν70 με το 6260;

Ευχαριστω...

kalispera thelo na rotiso an kapoios katoxos tou n70 exei problima me to ixeio tou tin ora pou paizei ton ixo klisis(sigkekrimena an tou mpokonei kai anaparagei ton ixo me parasita)

eyxaristo

o kosmos den paei kala telika

kalispera thelo na rotiso an kapoios katoxos tou n70 exei problima me to ixeio tou tin ora pou paizei ton ixo klisis(sigkekrimena an tou mpokonei kai anaparagei ton ixo me parasita)

eyxaristo

Βασικά τώρα που το λες μου το έχει κάνει μερικές φορές έτσι ακριβώς όπως το περιγράφεις.Βάλτε το στη λίστα με τα bugs...

Βασικά τώρα που το λες μου το έχει κάνει μερικές φορές έτσι ακριβώς όπως το περιγράφεις.Βάλτε το στη λίστα με τα bugs...

Το έχω πει αρκετές φορές!! :wacko:

Εάν το κινητό είναι σε 3G δίκτυο και σας πάρουν (κλήση φωνής) και το κινητό μεταπιδίσει σε 2G την ώρα που παίζει ο ήχος κλήσης φωνής τότε τρώει κόλλημα ο ήχος και μπουκώνει!!! :(

Παιδιά, δοκιμάστε το Resco Viewer. Είναι απλό, γρήγορο, με πολλές επιλογές και με επιλογή προβολής ανά φάκελο...

Ξέρετε κανένα καλό ogg-mp3 player, γιατί ο ogg player δεν παίζει σε εμένα, όπως και το Smartmovie...

to ultramp3 version 1.51 kai meta ektos apo mp3 paizei kai ogg!!!allazei skins deixnei ta frequencys kai exei polu kalo stereo hxo opws to oggplayer.prosopika exei ginei default player giati xrhsimopoiw kai mono oggs gia exoikonomhsh xwrou toulaxiston mexri na bgei sumvath ekdosh oggplayer (pote tha bgei auti i 1gb dv rs mmc?)

oso gia to smartmovie dokimase thn teleutaia ekdosh 2.76 pou douleuei apsoga sto n70 mou.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Μάλλον είναι καλή κίνηση να συγκρατηθούμε όσοι δεν το πήραμε μέχρι τουλάχιστο την επόμενη αναβάθμιση. Το πόσο εύκολο είναι αυτό (μια και συνήθως κάνει 2 μήνες μια αναβάθμιση) είναι άλλο θέμα !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Έχω βάλει το Full Screen Caller 3.03 και ορισμένες φορές όταν είχα εισερχόμενη κλήση δεν ακουγόταν καθόλου ο ήχος κλήσης ούτε χτυπούσε η δόνηση!

Υποθέτω ότι φταίει το FullScreenCaller.. το έχω κόψει και δεν το έχει ξανακάνει... μέχρι τώρα.

Έχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα??

2) exw dial up opote duskolo na katevasw ta sp2 (kapou 75mb) me update

Συγκεκριμμένα είναι κάπου 260mb(αν δεν κάνω λάθος).

Αν έχεις αυθεντικά windows μπαίνεις στο site της microsoft,συμπληρώνεις μια αίτηση και σου στέλνουν στο σπίτι δωρεάν ένα cd με το sp2.

Πολύ απλό.Το έχω κάνει.Σε ένα μήνα μου ήρθε στο σπίτι.

@Nervous,asymvivastos συγνώμη για το off topic.

Στο Πλαίσιο δεν το έχουν ακόμα ή τουλάχιστο έτσι λέει στο site τους. Από πού το αγοράσατε; ΤΙΜ/voda ;;

513 euro to pira ego apo plaisio prin 2-3 evdomades

Greek Android & iOS users (FB group)

Έχω βάλει το Full Screen Caller 3.03 και ορισμένες φορές όταν είχα εισερχόμενη κλήση δεν ακουγόταν καθόλου ο ήχος κλήσης ούτε χτυπούσε η δόνηση!

Υποθέτω ότι φταίει το FullScreenCaller.. το έχω κόψει και δεν το έχει ξανακάνει... μέχρι τώρα.

Έχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα??

to sykekrimeno version toy fs caller doulevei teleia sto N70 moy!!!kati allo ftaei mallon

Greek Android & iOS users (FB group)