Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι άλλο bug ρε ...:mad:

Κατά τη διάρκεια κλήσης βίντεο, άν έχετε ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσεων και σας καλέσουν με κλήση φωνής τότε το κινητό κάνει από μόνο kick την κλήση φωνής και την εμφανίζει σαν αναπάντητη μετά....:X

Κρίμα...:(

Στο Nitro radio πάντως τώρα που γύριζα απο τη σχολή μου, ο ήχος ακουγόταν κρυστάλινος χωρίς καμία διακοπή, για δοκιμάστε το.

αρα μήπως είναι θέμα σταθμού, ο ήχος που λέτε οτι ακούγετε,και παίζει ρόλο αν είναι στέρεο ή μονοφωνικός ο ήχος του σταθμού?? :worry:

iparxei shmera stathmos me monofoniko hxo?APOKLEIETAI!

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

δεν νομίζω να μην υπάρχουν, στα αναλογικά ραδιόφωνα όταν ένας σταθμός είναι στέρεο ανάβει συνήθως ένα κόκκινο λαμπάκι, κάτι που δεν συμβαίνει με όλους τους σταθμούς.

Σήμερα βγήκε το FullScreenCaller.v3.04 που υποστιρίζει το Ν90 και Ν70. http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=49055

βγήκε και player που υποστιρίζει wma,ogg,mp3 θα το βρείτε και αυτό στο Iphone-forum.org

:)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

To Fs caller 3.04 den yparhei,mehri 3.03 ehei vgei kai to Version 3.02 doulevei sto N70 moy..paidia opoios ehei Fs caller sto N70 otan kleinete to kinito to fs caller einai akoma energopoimeno?Ean valo to 64mb karta doulevei kai einai anohto meta to kleisimo.Me to 512mb karta kleinei otan kleiso to kinito!!allos?
Greek Android & iOS users (FB group)

Απο n-g@ge παιχνιδια πως παμε? Βαλατε κανενα?
nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C

φιλε μου εμενα το setting wizard δεν μου εκανε δουλειά ποτε....

ουτε στο 6600 ουτε στο 7610 ουτε στο 6630 ουτε στο 6680 (και δεν νομιζω και τωρα....)....

οσες φορες το χρησιμοποιούσα ποτε δεν μου εδινε τις σωστές ρυθμίσεις....

Εμένα στο κινητό του αδερφού μου (3230) δούλεψε κανονικότατα και τις 2 φορές που το χρησιμοποίησα.

Σήμερα πήγα στο Γερμανό και είδα το Ν70.Πολύ ωραίο.Μόνο το πίσω καπάκι της κάμερας μου φάνηκε λίγο ψεύτικο.Δεν το βλέπω και πολύ σταθερό.

Αλήθεια έχει τρέξει κανείς το spmark να μας πει αποτελέσματα; Να τα συγκρίνουμε και με το Ν90 ;)

Απο n-g@ge παιχνιδια πως παμε? Βαλατε κανενα?

εγω ειχα το sonic στην (500αρα) καρτα μου και το παιζει κανονικοτατα.....

τα υπολοιπα δεν βρηκα ακομη χρονο να τα δοκιμασω......

To Fs caller 3.04 den yparhei,mehri 3.03 ehei vgei kai to Version 3.02 doulevei sto N70 moy..paidia opoios ehei Fs caller sto N70 otan kleinete to kinito to fs caller einai akoma energopoimeno?Ean valo to 64mb karta doulevei kai einai anohto meta to kleisimo.Me to 512mb karta kleinei otan kleiso to kinito!!allos?

εχεις δικιο.....

δεν δοκιμασα καν την 64 καρτα...αλλα οταν κανεις restart το κινητο θελει να ανοιγεις το f.caller.....γιατι κλεινει.....

anyway μικρο το κακο......

Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τό θέμα, θα ήξερες γιατί. Τέσπα, το κινητό από μόνο του αντιστοιχίζει σε ένα τηλέφωνο κάθε επαφής, φωνητική κλήση χωρίς να βάλεις εσύ. Έτσι, μπορείς να πεις το όνομα και θα το αναγνωρίσει μόνο του. ;)

Αν νομιζεις οτι δεν εκανα τον κοπο και δεν το διαβασα ας μην απαντουσες θα απαντουσε καποιος που θα το ηθελε και δεν θα ειρωνευοταν.Κακο ειναι να μην καταλαβεις κατι?

Να προσθέσω και εγώ κάποια προβλήματα-κολλήματα που είχα με το κινητό μου. Ήμουν σε περιαγωγή στο Λονδίνο. Όταν έφθασα το τηλέφωνο έκανε registration με την vodafone UK αλλά δεν δεν το έπαιρνε. Αφού δεν μπόρεσα να σενδεθώ έβαλα την orange .Ενώ ήμουνα οκ κάποια στιγμή είχα 1 γραμμή σήμα που μετά από επανακίνηση το σήμα έφτιαξε. Αυτό έγινε μόνο στο εξωτερικό.Και μία φορά που μου έκανε από μόνο του επανεκίνηση.Κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι τέλειο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εάν μπορεί κάποιος ας γράψει πως βλέπουμε την version.
London for ever

Αν νομιζεις οτι δεν εκανα τον κοπο και δεν το διαβασα ας μην απαντουσες θα απαντουσε καποιος που θα το ηθελε και δεν θα ειρωνευοταν.Κακο ειναι να μην καταλαβεις κατι?

Δε σε ειρωνεύτικα. Απλώς σου είπα ότι έχει ειπωθεί. Και εσύ δεν είπες ότι διάβασες αλλά δεν κατάλαβες τελικά τι κάνει. Anyway, δε θα το συνεχίσω άλλο. Αν θέλεις να μου πεις κάτι, με ΠΜ. Ας μην το κάνουμε το χαλάσουμε το θέμα. ;)

Να προσθέσω και εγώ κάποια προβλήματα-κολλήματα που είχα με το κινητό μου. Ήμουν σε περιαγωγή στο Λονδίνο. Όταν έφθασα το τηλέφωνο έκανε registration με την vodafone UK αλλά δεν δεν το έπαιρνε. Αφού δεν μπόρεσα να σενδεθώ έβαλα την orange .Ενώ ήμουνα οκ κάποια στιγμή είχα 1 γραμμή σήμα που μετά από επανακίνηση το σήμα έφτιαξε. Αυτό έγινε μόνο στο εξωτερικό.Και μία φορά που μου έκανε από μόνο του επανεκίνηση.Κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι τέλειο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εάν μπορεί κάποιος ας γράψει πως βλέπουμε την version.

@chrismasgr: *#0000# βλέπεις τη version του firmware.

Κι εμένα μου έκανε μια φορά restart το κινητό σήμερα. Άνοιξα το κάλυμμα, πήγα να επιλέξω το βίντεο και εκείνη την ώρα ήρθε μήνυμα και κόλλησε. Έκανε restart, τρεμόπαιζε η οθόνη πήγα να δω το μήνυμα και κόλλησε. Το έκλεισα και το ξανάνοιξα και όλα οκ μετά.

BTW, ξέρει κανείς πώς μπορώ να παίξω τα .mp4 βιντεο σε λίνουξ? Κατέβασα ό,τι win32 codec βρήκα και πάλι δεν τα παίζει!! :cry:

Υπαρχει περιπτωση να βγει κανενα προγραμμα που να εχει RDS στο ραδιοφωνο ή ειναι θεμα hardware?

Τα ΜΑΜΕ τα παιζει κανονικα?

To sp mark to ekana sygkrisi me to N90 kai to N70 eihe kalyteres vathmous se ola!!

N70 scores

SPMark04 Score: 972

3D game: 14.37fps

3D fillRate: 3.40 Mtexels/s

3D polycount:64.80 Ktriangles/s

Greek Android & iOS users (FB group)

Σόρυ παιδιά που το ξαναρωτάω αλλά αν μπορεί κάποιος που έχει το κινητό αρκετές μέρες και το έχει φορτίσει κάποιες φορές να μας πει για την αυτονομία του? Είναι σημαντικό πιστεύω.
..κάτι μαγικό!

Γεια σας παιδια και καλοριζικο και απο μενα σε οσους το εχουν, μαλλον θα το παρω κι εγω σε κανα δυο μερες και οπως ειναι φυσικο διαβαζοντας ολες αυτες τις σελιδες μου δημιουργηθηκαν κι εμενα αποριες:

α) Συμφωνω με την ερωτηση του φιλου zio10 πιο πανω, η αυτονομια ειναι κατι σημαντικο και κανεις απο οσους το εχουν δεν εχει πει ποσο περιπου κραταει (βεβαια για να μη λετε τιποτα μαλλον θα ειναι ικανοποιητικη ετσι δεν ειναι?)

β) Με προβληματιζει πολυ το θεμα με το ραδιο, τελικα ειναι θεμα σταθμου και κακης ληψης σηματος αυτα τα ενοχλιτικα κρουτς κρουτς που λετε οτι ακουγονται? Please test it!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

τη mmc που ειχα στο sx1 παιδια θα τη δεχεται?διαβασα οτι μεσα στη συσκευασια εχει ανταπτορα η καταλαβα λαθος και θα παει χαμενη?

τη mmc που ειχα στο sx1 παιδια θα τη δεχεται?διαβασα οτι μεσα στη συσκευασια εχει ανταπτορα η καταλαβα λαθος και θα παει χαμενη?

Oχι φιλε μου δεν την δεχεται .Το Ν70 παιρνει dual voltage rs-mmc .

(Τσεκαρε το αναλογο θεμα σχετικα με Dual Voltage rs-mmc)

O adaptor δεν ειναι για αλλες καρτες ,αλλα για την dual voltage rs-mmc,για να μπορει να διαβαζεται απο card reader ή αλλες συσκευες .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παιχνιδια του n-gage που ΠΑΙΖΟΥΝ:

X-men legends

Operation shadow

Fifa 2004

NCAA 2004

Rayman 3

Marcel Desailly pro soccer

MLB slaml

Puyo pop (αυτο και σε 3210 να το βαλεις θα τρεξει :lol: :lol: )

Αλλος?

nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C

Κάτι που δε νομίζω να αναφέρθηκε είναι η εκπομπή SAR... είναι γύρω στο 0,9!! Θα μας ψήσει ζωντανούς! :cry:

Επίσης, αν κάποιος ξέρει κανένα site για downloads ( κομπλέ ;) ) μπορεί να το αναφέρει ή να μου το στείλει με pm?

http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=41611 paidia deste se afto to minima toy messus to 3o tis selidas exei ena zip poy leei radio n70.zip KATEVASTE TO KAI dokimaste to mipos ftiaxnei ayto sbo sboy poy akoygetai sto radio ...