kodorevi8ulis Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 (edited) Ίδιο πράγμα είναι το εβαυ με αμαζον , μην τα αναφέρεις καν Απλα άλλαξε τον κωδικό αν δεις ότι κάποιος βλέπει σειρές που δεν έχει δει :-) Θα θέλει να δει κάποιος στο σπίτι σου κι να πρέπει να κάνεις εσύ αποδοχή από το κινητό σου επειδή είσαι έξω το φαντάζεσαι;;; Έλα Μήτσο 446321 Τι;; Γ... Το άλλαξε , έλα γράψε τώρα 421456 Ρε δε μπορώ να γράψω γρήγορα με το τηλεκοντρόλ κ.ο.κ. Δεν είναι προσωπική υπηρεσία το νετφλιξ Επίσης τζάμπα έκανες τον κόπο, σου είπα ότι δεν έχει το εβαυ 2στεπ μεσω authenticator όχι γενικά ..... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 17, 2018 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Καλά εντάξει. Συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 2step στο netflix γιατι;; Δεν ειναι οτι εχει pay per view περιεχομενο να πεις οτι θα μπει καποιος και θα σε χρεωσει ουτε εχει σημαντικα προσωπικα δεδομενα οπως το email Μια στανταρ συνδρομη πληρωνεις και τελος.Αν μπει καποιος το πολυ να δει καμια σειρα Ειναι τετοια η φυση της υπηρεσιας που το two step θα ηταν εντελως μη πρακτικο Θες να δωσεις κωδικο σε γυναικα/παιδι/κοπελα/φιλο.Θα πρεπει να εγκαταστησουν και αυτοι εφαρμογη για την μια φορα που θελουν να δουν η οταν θελησουν να δουν θα πρεπει να σε παρουν τηλεφωνο να τους πεις τον κωδικο του 2 step Δεν εχει νοημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Μα δεν διαβάζετε. Είπα ότι είναι ΑΣΧΕΤΟ με το netflix το 2 step verification. Όπου όμως υπάρχει καλό είναι να το χρησιμοποιούμε. Όσοι εξαπατήθηκαν μπήκαν σε σελίδα παρόμοια του netflix και έδωσαν τα στοιχεία της κάρτας τους. http://www.protothema.gr/technology/article/750431/thuma-apatis-epesan-hiliades-sundromites-tou-netflix/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 (edited) Μα δεν διαβάζετε. Είπα ότι είναι ΑΣΧΕΤΟ με το netflix το 2 step verification. Όπου όμως υπάρχει καλό είναι να το χρησιμοποιούμε. Όσοι εξαπατήθηκαν μπήκαν σε σελίδα παρόμοια του netflix και έδωσαν τα στοιχεία της κάρτας τους. http://www.protothema.gr/technology/article/750431/thuma-apatis-epesan-hiliades-sundromites-tou-netflix/ Αυτοι που εξαπατηθηκαν δυστυχως ας προσεχαν.Ειναι ιδιο πραγμα με τα απατη μειλ υποτιθεται απο τραπεζες που ζητανε και καλα να επιβεβαιωσεις αφμ και αριθμους ταυτοτητας η ακομα χειροτερα επιβεβαιωση αριθμου πιστωτικης Κανενα συστημα ασφαλειας δεν μπορει να σε προστατευσει αν δεν κοιτας που δινεις τα στοιχεια σου Γενικοτερα παντως το paypal σωζει.Πολυ πιο δυσκολο να παρουν τον λογαριασμο απ'οτι εναν αριθμο καρτας και στο απιθανο που τα καταφερουν το refund ειναι πιο ευκολο Για το 2 step συμφωνω.Οπου υπαρχει καλο ειναι να το χρησιμοποιουμε και ευτυχως καποιοι(τραπεζες) το εχουν κανει υποχρεωτικο Edited January 17, 2018 by pan24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Κάποιες σουίτες ασφαλείας προειδοποιούν ότι υπάρχει ανακατεύθυνση σε ύποπτη σελίδα. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Κάποιες σουίτες ασφαλείας προειδοποιούν ότι υπάρχει ανακατεύθυνση σε ύποπτη σελίδα. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα όμως. Μάλλον αναφέρεσαι στο HSTS, το οποίο δεν έχει σχέση όμως. Όσον αφορά το 2step verification, θα μπορούσε να έχει κάτι αντίστοιχο μόνο για την πληρωμή. Περίεργο θα ήταν βέβαια, και ίσως είναι απλά καλύτερο ο κόσμος να προσέχει που βάζει την κάρτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Ζω Γερμανία. Κάποιες σειρές έχουν ελληνικούς υπότιτλους, και κάποιες όχι. Ενώ στην Ελλάδα έχουν. Μπορώ να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Έκανα λογαριασμό στο Netflix και μου τράβηξε 1€ απ την κάρτα,έλεγε ότι ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν. Μάλλον είναι για ταυτοποίηση αλλά δεν το έχω δει πουθενά να λέγεται(γράφεται)! Τον λογαριασμό τον έκανα απ την τηλεόραση απευθείας. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Εμένα δεν μου τράβηξε 1 ευρώ από την κάρτα. Πως φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό σου στη τράπεζα αλλά και στο netflix. Καινούργια κόλπα είναι αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Εμένα δεν μου τράβηξε 1 ευρώ από την κάρτα. Πως φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό σου στη τράπεζα αλλά και στο netflix. Καινούργια κόλπα είναι αυτά;Στο Netflix δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά στο e-banking(μου ήρθε και mail από την τράπεζα άμεσα) φαίνεται ετσι Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Στο Netflix δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά στο e-banking(μου ήρθε και mail από την τράπεζα άμεσα) φαίνεται ετσι Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι για εξουσιοδοτηση αυτό για χρήση της κάρτας από την υπηρεσία με απλά λογία σου κάνουν έλεγχο αν ισχύει η κάρτα θα φύγει σε 15 ήμερες Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 (edited) Πάντως σε προπληρωμένη δεν μου το έκαναν. Τσέκαρα επίσης και τα αντίγραφα λογαριασμών. Edited January 19, 2018 by Vox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Πάντως σε προπληρωμένη δεν μου το έκαναν. Τσέκαρα επίσης και τα αντίγραφα λογαριασμών.Ναι σε όλες το κάνουν συνήθως μήπως δεν την είχες φορτίσει? Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Μηδενικό υπόλοιπο είχε. Μετά τη φόρτισα. Αλλά αφού είχε μηδέν μέσα πως τη δέχθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 (edited) Μηδενικό υπόλοιπο είχε. Μετά τη φόρτισα. Αλλά αφού είχε μηδέν μέσα πως τη δέχθηκε;Σωστός. Όμως ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν. Θα στα πάρουν μην ανησυχείς. Edited January 19, 2018 by gkamared Διωρθοσει Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Το ξέρω. Το ένα ευρώ πότε το χρεώνουν είναι το ερώτημα μου; Μήπως είναι κάτι σαν το paypal που επιβεβαιώνει την κάρτα και στο επιστρέφει μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Το ξέρω. Το ένα ευρώ πότε το χρεώνουν είναι το ερώτημα μου; Μήπως είναι κάτι σαν το paypal που επιβεβαιώνει την κάρτα και στο επιστρέφει μετά;Ίσως αυτό δεν το ξέρω. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Σε χρεωστική της Πειραιώς με μηδενικό υπόλοιπο δεν ενεργοποιήθηκε το Netflix. Έβαλα 15 ευρώ στον λογαριασμό και ενεργοποιήθηκε, χωρίς να μου δεσμεύσουν κάποιο ποσό. Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Στα παιδικά γιατί βγάζει μόνο αγγλικά και τουρκικά σε φωνή και υπότιτλους? Η το κάνει μόνο σε μένα? Πάντως στις ταινίες και τις σειρές παίζουν μια χαρά οι υπότιτλοι! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Έχει μια παιδική σειρά pacman, την βλέπει η κόρη μου και είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Τσέκαρε την. Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Έχει μια παιδική σειρά pacman, την βλέπει η κόρη μου και είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Τσέκαρε την. TapatalkΈχεις δίκιο το τσέκαρα και παίζει και στα Ελληνικά! Είχα δοκιμάσει κάνα δύο και δεν παίζανε, αλλά απ ότι φαίνεται σιγά σιγά μπαίνουν σε όλο και περισσότερα! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Σε χρεωστική της Πειραιώς με μηδενικό υπόλοιπο δεν ενεργοποιήθηκε το Netflix. Έβαλα 15 ευρώ στον λογαριασμό και ενεργοποιήθηκε, χωρίς να μου δεσμεύσουν κάποιο ποσό. Tapatalk Χθες εκανα εγγραφη στην υπηρεσια για τον ενα μηνα δωρεαν με χρεωστικη Πειραιως, χωρις υπολοιπο και ενεργοποιηθηκε κανονικα :rolleyes: εμεινα ικανοποιημενος απο το μενου και ξεκινησα ηδη μια σειρα, σιγουρα θα ανανεωσω συνδρομη μετα το περας της δωρεαν περιοδου. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Έχουμε ξεκινήσει πολλές σειρές και δεν ξέρουμε τι να πρωτοδούμε. Κάθε μέρα νέο και ποιοτικό περιεχόμενο. Πολύ ευχαριστημένη και εγώ. Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά πολύ τσιγάρο πέφτει στις σειρές του Netflix. Τα τελευταία χρόνια υπήρχε άτυπος νομίζω κανόνας για ορθή χρήση του τσιγάρου στις ταινίες και δεν έβλεπες πουθενά κάπνισμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts