vasiliou Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 (edited) Για πάμε αν και είναι βασισμένo σε Android 9 :( https://ibb.co/1zFXYYD Edited October 31, 2019 by vasiliou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Αρχές Νοεμβρίου 4-11 είχα διαβάσει ότι θα προκύψει η stable 11, είδωμεν... Για πάμε αν και είναι βασισμένo σε Android 9 :( https://ibb.co/1zFXYYD Έφθασε!!! MIUI 11.0.3.0.PC σε OTA την κατεβάζω , για να δούμε τι θα δούμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 MIUI 11.0.3.0.PC σε OTA Πάλι χωρίς face unlock. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Global & face unlock γιοκ, μόνο σε dev από το Ελληνικό club... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Global & face unlock γιοκ, μόνο σε dev από το Ελληνικό club... Τι είναι dev , αν και φοβάμαι να το πειράξω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Developer rom που βασίζεται σε china+eu rom. Για να την περάσεις πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader κάνοντας το σχετικό αίτημα στην xiaomi, με χρόνο αναμονής συνήθως 3 μέρες. Στην συνέχεια θα εγκαταστήσεις το twrp, και μέσω αυτού την rom της επιλογής σου. Αν θες μπορείς να γίνεις και root για επιπλέον δυνατότητες, όπως εγκατάσταση google camera κ.λ.π. Αν δεν έχεις ασχοληθεί, θα χρειαστείς αρκετό διάβασμα και κάμποση βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Developer rom που βασίζεται σε china+eu rom. Για να την περάσεις πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader κάνοντας το σχετικό αίτημα στην xiaomi, με χρόνο αναμονής συνήθως 3 μέρες. Στην συνέχεια θα εγκαταστήσεις το twrp, και μέσω αυτού την rom της επιλογής σου. Αν θες μπορείς να γίνεις και root για επιπλέον δυνατότητες, όπως εγκατάσταση google camera κ.λ.π. Αν δεν έχεις ασχοληθεί, θα χρειαστείς αρκετό διάβασμα και κάμποση βοήθεια... Νομίζω εχω ξεκλειδώσει τον bootloader αν θυμάμαι καλά, Πώς θα το ελέγξω? Υπάρχουν κάπου αναλυτικές οδηγίες με τα βήματα που πρέπει να κάνεις για twrp κλπ? Το παλιό κινητό dooge x5pro το είχα κάνει root με link2sd αλλά τελικά κρασάριζε και δεν κατάφερα να το επαναφέρω σε unroot . Πάραυτα σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STERGIOSZX Δημ. November 5, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 miui 11 πλέον, το έχω λατρέψει το κινητάκι... Για το face unlock να κάνεις root? είναι τόσο σημαντικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Καλησπέρα στο thread. Εχω παραγγείλει νέα μπαταρία, γιατί η παλιά τα φτυσε. Σε αντίθεση με την ματσακωνιά που έκανα στο προηγούμενο τηλ και άλλαξα μπαταρία (Redmi note 3) , τώρα το καπάκι κολλάει με κόλλα. Και άντε το ανοίγεις. Πως το κλείνεις ; Ποια είναι η κατάλληλη κόλλα να χρησιμοποιήσεις για να το ξανακλείσεις ; Εχει κανείς εμπειρία ή μήπως να βρώ κανα μαστορομάγαζο να μου αλλάξουν εκείνοι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Εχω παραγγείλει νέα μπαταρία, Κάποιο link παρακαλώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 https://s.click.aliexpress.com/e/CQeyxiN2 Αυτή πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 (edited) delete.... Edited November 9, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 (edited) delete.... Edited November 9, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 https://s.click.aliexpress.com/e/CQeyxiN2 Αυτή πήρα Δεν μου ανοίγει το link... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 delete.... https://www.aliexpress.com/item/32930612842.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.272b3e25zUOay7&algo_pvid=2c6bd242-18dd-4eeb-905d-30560202ec97&algo_expid=2c6bd242-18dd-4eeb-905d-30560202ec97-1&btsid=c7f7185d-49f0-4b3d-b1d9-c6e2610ce1c2&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_10,searchweb201603_52 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Μου ειχε ερθει η miui 11 και τωρα μου δειχνει παλι την παλαιοτερη miui v10.4.2.0 και η 11 χαθηκε Γνωριζει καποιος γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Μου ειχε ερθει η miui 11 και τωρα μου δειχνει παλι την παλαιοτερη miui v10.4.2.0 και η 11 χαθηκε Γνωριζει καποιος γιατι; Κάνε επανεκκίνηση και μετά ξανά έλεγχο για ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Κάνε επανεκκίνηση και μετά ξανά έλεγχο για ενημερώσεις. Ξαναρθε οπως το ειπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 @tasos_v για ξεκλείδωμα bootloader, root κ.λ.π. καλύτερα να κοιτάξεις στο ελληνικό club. Εκεί θα βρεις και τις τελευταίες rom. Φοράω την miui 11 xtrv stable και πάει σφαίρα, με καλή μπαταρία: βγάζω άνετα 1,5 μέρα με ελαφριά/μέτρια χρήση, λίγο σερφάρισμα, ομιλία και κανένα παιχνιδάκι online, με συσκευή που κλείνει 2 χρόνια τον Φεβρουάριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Ευχαριστώ. Νομίζω ότι το έχω κάνει και ο bootloader [ρέπει να είναι ξεκλείδωτος. Με ποίο τρόπο μπορώ να το ελέγξω αν πράγματι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader ή όχι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Ευχαριστώ. Νομίζω ότι το έχω κάνει και ο bootloader [ρέπει να είναι ξεκλείδωτος. Με ποίο τρόπο μπορώ να το ελέγξω αν πράγματι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader ή όχι??? Και σε μια επανεκκίνηση αν κάνεις την ώρα που ανοίγει λέει κάτω bootloader unlock. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Και σε μια επανεκκίνηση αν κάνεις την ώρα που ανοίγει λέει κάτω bootloader unlock. Γράφει σκέτο :unlocked: Μήπως υποδηλώνει SIM unlocked. Κάποιος άλλος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Γράφει σκέτο :unlocked: Μήπως υποδηλώνει SIM unlocked. Κάποιος άλλος τρόπος? Καμία σχέση με την Sim στην επανεκκίνηση, ο bootloader σου λέει είναι ξεκλείδωτος. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Καμία σχέση με την Sim στην επανεκκίνηση, ο bootloader σου λέει είναι ξεκλείδωτος. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Καλησπέρα και καλό μήνα! Έχω το note 3 εδώ και 6 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας. Μετά από μια αναβάθμιση που ήρθε πριν την 11 πέφτει πολύ η φωτεινότητα στο αυτόματο σε σκοτεινό περιβάλλον. Αυτό συνεχίζεται και στην 11 και είναι ενοχλητικό γιατί καθε φορά αναγκάζομαι να την ανεβάζω εγώ. Αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts