Jump to content

[OnePlus 5T] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κ.τ.λ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ανεβάζουν κανονικά, το ανεβάζουν σε κάποιο site και απλά το βάζουν στο φόρουμε με την μορφή:

%5Bi%5Dlink%5B/i%5D

Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 599
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για τέτοιες δουλειές (fora) κάποια στιγμή βρήκα πολύ βολικό το postimages.org/

Για να είμαι και on topic, μου ήρθε το travel backpack και είναι πολύ καλό. Αν ήταν tumi θα είχε τριπλάσια τιμή.

Αντιθέτως, το flip cover ενώ είναι πολύ κομψό λειτουργικό δεν το λες.

ωραια, καταλαβα. και απο θεμα ογκου σε σχεση με την θηκη που εχει το κινητο στην συσκευασια??

Πολύ πιο λεπτή. Για δείτε αν τα κατάφερα με τις φωτογραφίες :lol:

http://i1380.photobucket.com/albums/ah163/kax54/DSC00752_zpsfwb7ddw9.jpg

http://i1380.photobucket.com/albums/ah163/kax54/DSC00749_zpsejqo6o4l.jpg

http://i1380.photobucket.com/albums/ah163/kax54/DSC00747_zpskerpqu3v.jpg

http://i1380.photobucket.com/albums/ah163/kax54/DSC00746_zpszytxft9w.jpg

μια χαρα!! ωραια η θηκη. καλοφορετη και αγραντζουνιστη!!

Ειναι πολυυ ανοιχτο το μπλε , παω για μαυρη και ισως κοκκινη!!!!

Την περιμένω σε μαύρο από μέρα σε μέρα.. Στο κράτημα πως είναι; Γλιστράει αρκετά;

Κώστας

Ρε παίδες να μπορούμε να ανεβάζουμε φώτο είναι βασικό. ΑΣ το δουν οι moderator

Off topic, απλώς να ενημερώσω πως μπορείς να ανεβάσεις και μέσω Tapatalk.

Off topic, απλώς να ενημερώσω πως μπορείς να ανεβάσεις και μέσω Tapatalk.

Γιατί πρέπει να κατεβάσω μια τρίτη εφαρμογή για να ανεβάσω φώτο;;; Δεν το καταλαβαίνω. Τεσπα.

Γιατί πρέπει να κατεβάσω μια τρίτη εφαρμογή για να ανεβάσω φώτο;;; Δεν το καταλαβαίνω. Τεσπα.

Μα δε θα το κατεβάσεις γι' αυτό! Θα μπαίνεις και στο forum απ' αυτό! :p

Μα δε θα το κατεβάσεις γι' αυτό! Θα μπαίνεις και στο forum απ' αυτό! :p

Απλά χρησιμοποιώ τον browser για το forum που πάει και πιο γρήγορα. Τεσπα όμως!

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

τρομερό ρε φίλε και πολύ ιδιαίτερο!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παιδιά όσοι πήρατε τα ακουστικά του κινητού, σας άρεσαν;

Εμένα δεν μου φαίνονται τελικά και τόσο καλά.

Όχι ότι είναι κακά, αλλά ότι άκουγα με τα generic ακουστικά της Samsung των 9 ευρώ, ακούω και τώρα.

Και η σχεδίαση του σκληρού νέος τους εμένα μου προκαλεί ένα μικρό πόνο στα αυτιά στον χονδρό), έτσι όπως στέκονται στο αυτί...

Οι δικές σας εντυπώσεις γι'αυτά;

Sent from my One Plus 5T

Νεος κατοχος και εγω αυτης της συγκλονιστικης συσκευης!

Θελω να παρω ενα καλο τζαμακι. Να πω οτι εχω παρει την θηκη OnePlus 5T Bumper Case Karbon (το αναφερω για να μην παρω κανα τζαμακι που θα πιεζετε απο την θηκη ή κατι τετοιο)

Επισης δεν με πειραζει ο χρονος που θα κανει να ερθει, προς το παρον εχω την δικη του την ζελατινα που φαινεται κομπλε μεχρι στιγμης....

(Ασχετο ---> Avatar one plus 5t δεν εχει να βαλουμε??)

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

εγω όχι δεν το δοκίμασα. το περιμένω. άλλα παιδιά που το έχουν δεν έχουν αναφέρει κάτι. Βέβαια σε όλα μου τα τηλέφωνα το ίδιο τζάμι φοράω και ποτέ δεν είχα θέμα. δεν νομίζω να υπάρχει εδώ

- Oneplus 12

το περιμενω και εγω και απο οτι εχω ακουσει ειναι απο τα καλυτερα για την συσκευη αυτην την στιγμη

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Από ότι βλέπω το έχουν κάνει μικρότερο από την οθόνη στα πλαινά για να μην εξέχει...
Powerd by OnePlus 7 Pro

ναι λόγω της κούρμπας που κάνει στις άκρες. κλασική βλακεία των κατασκευαστών τα τελευταία έτη. τουλάχιστον έχει κορυφαία αίσθηση σαν το γυαλί της οθόνης

- Oneplus 12

Νεος κατοχος και εγω αυτης της συγκλονιστικης συσκευης!

Θελω να παρω ενα καλο τζαμακι. Να πω οτι εχω παρει την θηκη OnePlus 5T Bumper Case Karbon (το αναφερω για να μην παρω κανα τζαμακι που θα πιεζετε απο την θηκη ή κατι τετοιο)

Επισης δεν με πειραζει ο χρονος που θα κανει να ερθει, προς το παρον εχω την δικη του την ζελατινα που φαινεται κομπλε μεχρι στιγμης....

(Ασχετο ---> Avatar one plus 5t δεν εχει να βαλουμε??)

Εγω θα σου προτινα να μην την πειραξεις την ζελατινα , εκτος αν πας σε liquid..Για μενα οποιαδηποτε λυση τζαμιου για οθονες 2.5 d ειναι αποτυχια. Γιατι δεν φτανει μεχρι τις ακρες. Η εμφανιση κατε εμε ειναι ασχημη ειδικα οταν το τηλεφωνο ειναι γυμνο η μόνο με skin (οπως επελεξα να το το εχω εγω) . Μαλιστα εχω 9 τζαμακια οπου μερικες σελιδες πριν τα εβαλα για πουλημα και ειναι παρα πολυ καλα κατα τα άλλα... Εγω προχωρησα σε λυση nano sheild liquid protection απο ελληνικο μαγαζι μαλιστα και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Κανει εντελώς λεία την επιφανεια του κινιτου και επιπλεον την σκληραινει με 9h επιστρωση. Το κινητο το τοποθετω μονιμως με την πλευρα της οθονης και μαλιστα προχτες επεσε με την προσοψη απο 50 cm. και δεν υπαρχει το παραμικρο ιχνος φθορας πουθενα. Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

• The title was changed to [OnePlus 5T] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κ.τ.λ)