kostasa1gr Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Μόλις μου ήρθε η 346 Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pippog13 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Ηρθε η 346 ενημερωση ασφαλειας Νοεμβριου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Ζήτω! Πάνω που είχα αρχίζει να απογοητεύομαι :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 τελεια νεα ...παρολο που πηγα σε αλλη συσκευη....Η λίστα των Huawei smartphones που θα πάρουν EMUI 10 το 2020 Από valadis.k -05/01/20200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 τελεια νεα ...παρολο που πηγα σε αλλη συσκευη....Η λίστα των Huawei smartphones που θα πάρουν EMUI 10 το 2020 Από valadis.k -05/01/20200Δλδ από emui 8 πάμε κατευθείαν σε emui 10?? Not bad!!! Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Μακάρι να επιβεβαιωθεί το άρθρο και να μην είναι spoiler.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Μακάρι να επιβεβαιωθεί το άρθρο και να μην είναι spoiler.... Δεν σημαινει android 10 μπορει 9...me emui10 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Απίθανα νέα, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pippog13 Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 https://www.gizchina.com/2020/01/03/here-are-all-huawei-phones-that-will-receive-emui-10-in-2020/ βρηκα και αυτο..βρε λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 https://www.gizchina.com/2020/01/03/here-are-all-huawei-phones-that-will-receive-emui-10-in-2020/ βρηκα και αυτο..βρε λες? Αυτό που βρήκες όπως και αλλού αναφέρει "Mate 10 Lite" σε μια παρουσίαση φαίνεται μόνο ως "Mate 10 Series". Είναι μέσα, είναι έξω, θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Μόλις χθες ήρθε τελικά σε 'μένα η 346 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 2η αναφορά https://techmaniacs.gr/na-pote-to-huawei-smartphone-soy-tha-parei-emui-10/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 2η αναφορά https://techmaniacs.gr/na-pote-to-huawei-smartphone-soy-tha-parei-emui-10/ εδω μαλλον δεν λεει για το mate 10 lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Γίνεται να ενεργοποιησουμε Volte και Vowifi στη συσκευή και αν ναι με πιο τρόπο γιατί δε βρίσκω κάποια ρύθμιση παρόλο που έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία στη Vodafone. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Γίνεται να ενεργοποιησουμε Volte και Vowifi στη συσκευή και αν ναι με πιο τρόπο γιατί δε βρίσκω κάποια ρύθμιση παρόλο που έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία στη Vodafone. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ρυθμισεις δικτυα και wifi -δικτυα δεδομενων.το ειχα ρυθμιαει με cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Σε Vodafone που είμαι δε βρίσκω κάποια τέτοια ρύθμιση Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pippog13 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 https://techblog.gr/mobile/emui-10-ayta-einai-ta-huawei-smartphones-poy-anavathmizontai-ton-fevroyario/ ρε παιδια σορρυ κιολας αλλα θα παμε απο emui8 σε 10;;δεν το καταλαβαινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 https://techblog.gr/mobile/emui-10-ayta-einai-ta-huawei-smartphones-poy-anavathmizontai-ton-fevroyario/ ρε παιδια σορρυ κιολας αλλα θα παμε απο emui8 σε 10;;δεν το καταλαβαινω Και μέσα στον Φεβρουάριο;; Πολύ αισιόδοξο ακούγεται για να είναι αληθινό....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pippog13 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 https://www.gizchina.com/2020/02/09/here-are-the-huawei-smartphones-that-will-receive-emui-10-in-februa και εδω το ιδιο...ρε θα μας τρελανουν μου φαινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Σε Vodafone που είμαι δε βρίσκω κάποια τέτοια ρύθμιση Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δίκτυα και WiFi δικτυα ρυθμίσεις δικτύου. Εγώ από εκεί το χρησιμοποιησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 καλημερα στις φωτο μου βγαζει παντα και κατι απο διαφορα μερη ως magazine unlock Υπαρχει τροπος να το βγαλω αυτο το ενοχλητικο γιατι πανε στις google pics απευθειας? ευχαριστω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Ρε παιδιά η σύντροφος μου έχει τον τελευταίο καιρό προβλήματα φόρτισης, δεν κάνει καλή επαφή η θύρα usb παίζει και δυσκολεύεται να το φόρτιση. Έχει περάσει η εγγύηση και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πόσο περίπου κοστίζει η επισκευή και εάν έχει κανείς να προτείνει κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Αν πάτε στις πληροφορίες του τηλεφώνου σας δείχνει 2 νούμερα ΙΜΕΙ?? Είναι σωστό αυτό; Κανονικά ένα δεν είναι το ΙΜΕΙ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Ίσως επιδει είναι δικαρτο..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas765 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Ρε παιδιά η σύντροφος μου έχει τον τελευταίο καιρό προβλήματα φόρτισης, δεν κάνει καλή επαφή η θύρα usb παίζει και δυσκολεύεται να το φόρτιση. Έχει περάσει η εγγύηση και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πόσο περίπου κοστίζει η επισκευή και εάν έχει κανείς να προτείνει κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τη θύρα USB αλλά είναι εντός εγγύησης. Ξέρετε αν η εγγύηση καλύπτει τέτοιο πρόβλημα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts