opel_astra Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 prota apo ola koita an oi syskeyes pou exeis exoun th dinatothta na syndeontai parapano apo mia syskeyh bluetooth.einai to 1o pou prepei na deis. Παράθεση ego gennhthika trelos.............alhths kai amartolos! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 prota apo ola koita an oi syskeyes pou exeis exoun th dinatothta na syndeontai parapano apo mia syskeyh bluetooth.einai to 1o pou prepei na deis. Γιατί?? Αφού το κάθε τηλέφωνο θα είναι συνδεδεμένο με ένα handsfree (το handsfree θα είναι συνδεδεμένο με δύο τηλέφωνα)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Plantronics Discovery 640X Bluetooth Handsfree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Plantronics Discovery 640X Bluetooth Handsfree Πολύ όμορφο και πολύ ενδιαφέρον! Γεννιέται κατευθείαν όμως η ερώτηση για τον τρόπο που στηρίζεται.. Δεν έχει το τσουνί που το κρεμάς πάνω απ' το αυτί? Μπορεί να είναι λίγα τα 9gr, αλλά επειδή το χρησιμοποιώ και στη δουλειά (barman), σκέφτομαι πως δε θα νιώθω ασφάλεια μήπως γλιστρήσει και τέτοια.. EDIT: Στο link φαίνεται τι περιέχει στην τρελή συσκευασία, στην οποία περιλαμβάνεται και το ear stabilizer :) http://www.plantronics.com/media/media_resources/literature/cordless_mobile/discovery640_en.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkanello Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 KANENAS ALOS TROPOS DEN IPARXEI DILADI GIA NA DO REAL TIME TI GI E:worry: :worry: :worry: :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Τι το θες αυτό ρε φίλε? Το google έχει μια υπηρεσία που δείχνει τη γη σε πολύ καλή ανάλυση αλλά όχι real time. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Φαντάσου να μπορούσες, οι μισοί καψούριδες θα χαζεύαν τις δικιές τους στο δρόμο! και γώ θα το ήθελα, αλλά αν το μάθει την βάψαμε και εππισης δεν είναι σωστό.:shifty: θα σου αρεσε να το κάνουν σε σένα? Υπάρχουν όμως με προπληρωμή προγράμματα που μπορείς να κατεβάζεις βίντεο. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 KANENAS ALOS TROPOS DEN IPARXEI DILADI GIA NA DO REAL TIME TI GI E:worry: :worry: :worry: :worry: :worry: Βγες στο μπαλκόνι σου και κοίτα προς τα κάτω :D :p Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 KANENAS ALOS TROPOS DEN IPARXEI DILADI GIA NA DO REAL TIME TI GI E:worry: :worry: :worry: :worry: :worry: Γίνεται: Μετακομίζεις στην αμερική, κάνεις αίτηση για να μπεις στο FBI ή στην CIA ή ακόμα και στην NSA (έχεις επιλογές).Αφού ξεκινήσεις απο πολύ χαμηλά και παλέψεις,σε μερικά ακόμα χρόνια, θα περάσεις την εκπαίδευση που περνούν οι πράκτορες, περνούν μερικά χρόνια ακόμα και εφόσον πάρεις τις κατάλληλες προαγωγές και ανέβεις βαθμό θα μπορείς να βλέπεις οτι θέλεις απο τους δικούς τους δορυφόρους.:w00t: Υ.Γ Συγνώμη, δεν άντεξα...:ninja: :lol: :tease: :offtopic: Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Τι άποψη έχετε για το podcasting και το vidcasting, τόσο γενικότερα σαν τεχνολογική δυνατότητα, όσο και για την πορεία του και το μελλον του στο εξωτερικο και την Ελλαδα? Αναφερομαι και σε χρηση στους υπολογιστες και για χρηση σε κινητα τηλεφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkanello Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Βγες στο μπαλκόνι σου και κοίτα προς τα κάτω :D :p ...πολυ καλο...γελασα πολυ...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Ξέρει κανείς πως μπορώ να ελέγχω το χρόνο που μιλάω ώστε να μην ξεπερνώ κάθε μήνα το δωρεάν χρόνο ομιλίας όταν ανάμεσα σε όλες τις άλλες κλήσεις έχω και πολλές δωρεάν;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Έχω ένα προβληματισμό,που δεν ήξερα που πρέπει να μπεί ως θέμα... τελικά κατέληξα εδώ... Λοιπόν. Στο προσκέφαλο του κρεβατιού έχω το κλασσικό πολύμπριζο με το φορτιστή του κινήτου,το ραδιοξυπνητήρι,το λαμπατέρ.Επίσης πλησίον υπάρχει η πριζα που καλύπτει υπολογιστή κτλ... Η ερώτηση είναι:Δημιουργεί πρόβλημα στην υγεία το να έχεις τόσα καλώδια τόσο κοντά στο κεφάλι σου όταν κοιμάσαι;Σκέφτομαι ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία που μαθαίναμε στο λύκειο αλλά δέ ξέρω αν εφαρμόζονται σε αυτές τις περιπτώσεις και κυρίως αν δημιουργούν κάποιο κίνδυνο.... Ελπίζω να μην ακούγεται "χαζή" η απορία μου... Παράθεση Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlis82 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Ενδιαφέρομαι να αναπτύξω υπηρεσία μέσω της οποίας ένας χρήστης θα μπορεί να αποστέλλει SMS από το κινητό του σε τετραψήφιο νούμερο και να λαμβάνει SMS με συγκεκριμένη πληροφορία σε real time. Έχει κανείς εμπειρία τέτοιων υπηρεσιών; Καμιά ιδέα για εταιρία που να απευθυνθώ;Τι μηχάνημα μπορώ να αγοράσω; Μπορώ να χρησιμοποιήσω το internet;Ευχαριστώ Παράθεση Philips Twist -- Sony Ericsson K770i ---HTC Desire - -- HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisrov Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα...! Αν μπορεί κάποιος ή κάποιοι να μου απαντήσει γιατί κοντεύω να τρελαθώ!! Πώς μπορώ να ελέγξω 100% αν παρακολουθείται το τηλέφωνό μου??? Για το σταθερό μιλάω, ένα παλιό Panasonic ασύρματο. Συμπτώματα υπάρχουν, ακούγονται διάφοροι θόρυβοι και κλικ, υπάρχει αρκετές φορές επανάληψη φωνής, ενώ μερικές φορές έχει ακουστεί ένα μπιπ, σαν να πάτησε κάποιος πλήκτρο με αριθμό ενώ μιλάγαμε. Δεν ήταν όμως από το δικό μου τηλέφωνο, πάτησα μετά και ήταν τελείως διαφορετικός ο ήχος, ενώ ο συνομιλητής μου δεν είχε ακούσει καν το μπιπ την πρώτη φορά!! Υπάρχει και κάποιος που θα είχε λόγο να παρακολουθεί το τηλέφωνό μου, με τεράστια οικονομική άνεση, για λόγους τελείως προσωπικούς... Επειδή είναι πολύ άγρια η ιδέα να συμβαίνει κάτι τέτοιο πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξω με σιγουριά αν όντως παρακολουθούμαι. Ποιος τρόπος υπάρχει, εκτός από ντετέκτιβ, δεν θέλω να μπλέξω με τέτοιες ιστορίες... Και αν ανακαλύψω ότι κάποιος με παρακολουθεί, πώς μπορώ να το σταματήσω? Αλλάζοντας αριθμό από τον ΟΤΕ ή λέω βλακείες?? Βοήθεια, θα τρελαθώ!!!! :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Συμπτώματα υπάρχουν, ακούγονται διάφοροι θόρυβοι και κλικ, υπάρχει αρκετές φορές επανάληψη φωνής, ενώ μερικές φορές έχει ακουστεί ένα μπιπ, σαν να πάτησε κάποιος πλήκτρο με αριθμό ενώ μιλάγαμε. Δεν ήταν όμως από το δικό μου τηλέφωνο, πάτησα μετά και ήταν τελείως διαφορετικός ο ήχος, ενώ ο συνομιλητής μου δεν είχε ακούσει καν το μπιπ την πρώτη φορά!! Υπάρχει και κάποιος που θα είχε λόγο να παρακολουθεί το τηλέφωνό μου, με τεράστια οικονομική άνεση, για λόγους τελείως προσωπικούς... Αυτό το παθαίνω κι εγώ συνέχεια όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Εκεί που συζητάω με τη φίλη μου παραδείγματος χάρη, ακούω να πατιέται ένα πλήκτρο απο το δικό της τηλέφωνο κι όταν της το λέω, μου απαντά πως δεν πάτησε τίποτα. Αυτό βέβαια συμβαίνει και vice versa... Χαλάρωσε... μην πηγαίνει το μυαλό σου κατευθείαν στο κακό;) Αν δεν είσαι κανένας πρωθυπουργός και δεν έχεις σχέση με τη μαφία, δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να σε παρακολουθήσει κάποιος :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Δεν μας ειπες ποιον παροχο χρησιμοποιεις..... Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel_astra Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 logika exei menu pou sou leei ths klhseis.des ekei tis exerxomenes.alla ayto den einai sigoyro giati prepei na xereis oti yparxei k telos klhshs.ara to kalitero einai na rothseis ton paroxo sou. Παράθεση ego gennhthika trelos.............alhths kai amartolos! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisrov Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Κοίτα, είμαι 30 χρονών και υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος για να παρακολουθήσει κάποιος συγκεκριμένος το τηλέφωνό μου. Απλά ρωτάω αν υπάρχει τρόπος να διαπιστώσω αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο χωρίς τη βοήθεια ντετέκτιβ. Δεν ανησυχώ αν θα ακούει κανείς τι λέω με τον κολλητό μου ή με τη μάνα μου, υπάρχει όμως λόγος να ανησυχώ αν κάποιος ακούει τη συνομιλία μου με κάποιο άτομο. Και ο λόγος είναι πολύ σοβαρός, πίστεψέ με! Δεν θα τρελαινόμουνα έτσι αν δεν υπήρχε λόγος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Δεν μπορείς να ξέρεις εαν παρακολουθούν το τηλέφωνό σου τα συμτόματα που αναφέρεις δεν βγάζουν κάποιο ιδιαίτερο συμπέρασμα εκτός του ότι ισως να αλλάξεις συσκευή. Μια ασύρματη συκευή παρακολουθήται πιο εύκομα από μια ενσύρματη, με μια isdn γραμμή είναι πολύ δυσκολό να σου παρακολουθήσουν την γραμμή σου έξω από το σπίτι (στην κολόνα του ΟΤΕ πχ ή στο κατανεμητη). Αν τα κάνεις αυτά είσαι σχετικά πολύ ασφαλής, για το κάτι παραπάνω θα πρέπει πραγματικά ο τύπος που φοβάσαι να το αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 και σε μενα γινεται αυτο οταν μιλαω με το κινητο..μια στον αλλον μια σε μενα...αλλα δν νομιζω να ναι κατι ανησυχητικό ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 εγω παλι σκευτομαι αυτο με τον φορτιστη του κινητου που τον αφηνω στην μπριζα κ χωρις να φορτιζει το κινητο..μην σκασει καμια ωρα..(τοσα ακουγονται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Και εγω την ιδια απορια εχω.:worry: Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisrov Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 και σε μενα γινεται αυτο οταν μιλαω με το κινητο..μια στον αλλον μια σε μενα...αλλα δν νομιζω να ναι κατι ανησυχητικό ε? Ούτε κι εγώ θα ανησυχούσα αν δεν υπήρχε λόγος για κάποιον να με παρακολουθήσει... Το κινητό έτσι κι αλλιώς δε γίνεται να το παρακολουθούν, εκτός αν σου έχουν περάσει κάποιον ιό, είσαι τελείως άσχετος και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Το σταθερό είναι που με ανησυχεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Ο πάροχος είναι η vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts