Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα σε ολους. Θελει ο πατερας μου να εχει σε μια συσκευη δυο νουμερα (με μια καρτα εννοω) γιατι το υποστηριζει η Cosmote που εχει. Υπαρχουν συγκεκριμενες συσκευες που το υποστηριζουν αυτο ή γινεται σε ολες τις συσκευες?

Καλημερα σε ολους. Θελει ο πατερας μου να εχει σε μια συσκευη δυο νουμερα (με μια καρτα εννοω) γιατι το υποστηριζει η Cosmote που εχει. Υπαρχουν συγκεκριμενες συσκευες που το υποστηριζουν αυτο ή γινεται σε ολες τις συσκευες?

Πιθανόν να κάνω λάθος, αλλά η μόνη συσκευή που έχω ακούσει να υποστηρίζει κάτι τέτοιο είναι μια παλιά(πολύ παλία όμως...) συσκευή της audiovox (έτσι νομίζω λεγόταν:worry: ), που φυσικά είναι απίθανο να βρείς.

edit: Για κοίτα και εδώ όμως

http://www.solware.co.uk/mobile-phone-twin-sim-cover-ghost-2-sim/twin-sim-batteries.shtml

http://www.fonefunshop.co.uk/dualsim/dualsimcovers.htm

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν μιλαω για συσκευη που να παιρνει 2 καρτες. Απλα η cosmote δινει την δυνατοτητα σε μια καρτα να εχεις 2 αριθμους και να επιλεγεις απο ποιον αριθμο θα κανεις εξερχομενες κλησεις και απο ποιον θα δεχεσαι κλησεις. Αυτο ειναι που δεν ξερω αν υποστηριζεται απο ολες τις συσκευες ή ρυθμιζεται απο την Cosmote.

exo to w900i k ekana update apo to internet k tora den mporo na steilo sms me 160 xarakthres.

please opoios gnorizei kati as apanthsei!!!!

SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:

ego gennhthika trelos.............alhths kai amartolos!

exo to w900i k ekana update apo to internet k tora den mporo na steilo sms me 160 xarakthres.

please opoios gnorizei kati as apanthsei!!!!

SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:

Επιλογη,εθνικοι χαρακτήρες,μη ενεργό

Ακριβως αυτο που λεει ο Γιωργος ειναι, αλλα το σωστο μερος για την ερωτηση σου ειναι στο επισημο thread του W900

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

nai alla pou einai oi ethnikoi xarakthres?

Δεν έχω s.e για να σου πω ακριβώς.

πανε δημιουργια μηνυματος,επιλογη εθνικοι χαρακτηρες,μη ενεργό.

Δεν έχω s.e για να σου πω ακριβώς.

πανε δημιουργια μηνυματος,επιλογη εθνικοι χαρακτηρες,μη ενεργό.

ayto pou les ok.alla to dyskolo einai tora giati den exei ayth thn epilogh.exei glossa grafhs k ekei den mporeis na kanei tpt allo ektos apo to na epilexeis glossa

an mporeis vres pos tha to kano.

please!

ayto pou les ok.alla to dyskolo einai tora giati den exei ayth thn epilogh.exei glossa grafhs k ekei den mporeis na kanei tpt allo ektos apo to na epilexeis glossa

an mporeis vres pos tha to kano.

please!

Για το W810 (που λογικά θα είναι το ίδιο και για το δικό σου) ενώ είσαι μέσα στο μήνυμα που θα γράψεις πατάς "Πρόσθετα" και προς το τέλος της λίστας υπάρχει μια επιλογή "Εθνικοί Χαρακτήρες".Εκεί επέλεξε "Μη Ενεργό".Η επιλογή σου θα ισχύει πάντα και όχι μόνο στο μήνυμα που γράφεις εκείνη τη στιγμή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το W810 (που λογικά θα είναι το ίδιο και για το δικό σου) ενώ είσαι μέσα στο μήνυμα που θα γράψεις πατάς "Πρόσθετα" και προς το τέλος της λίστας υπάρχει μια επιλογή "Εθνικοί Χαρακτήρες".Εκεί επέλεξε "Μη Ενεργό".Η επιλογή σου θα ισχύει πάντα και όχι μόνο στο μήνυμα που γράφεις εκείνη τη στιγμή.

den mou exei aythn thn epilogh.tora ti kano?

den mou exei aythn thn epilogh.tora ti kano?

Ξανακάνε το update του firmware πάλι μήπως και κάτι πήγε στραβά τη πρώτη φορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρεπει να δεις τι GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 θα ειναι.

Δεν ξερω ποιο αντιστοιχει σε Ευρωπη κ ποιο σε Αμερικη.

Με τα triple-band παντως δεν εχεις κανενα προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Αν αγοράσω ένα κινητό quad band από Αμερική υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει στην Ελλάδα;

Ένα quad-band θα δουλέψει standard γιατί θα είναι 850/900/1800/1900 και στην Ευρώπη χρησιμοποιούμε 900/1800 Mhz. Αυτό από άποψη συχνοτήτων. Αυτό που να προσέξεις είναι να μην κάνεις το λάθος και το αγοράσεις από κάποιο κατάστημα παροχής κινητής τηλεφωνίας γιατι θα το πάρεις κλειδωμένο και μετά θα τρέχεις να το ξεκλειδώνεις εδώ. Στην Αμερική δεν σχεδόν όλα τα τηλέφωνα πουλούνται κλειδωμένα από τους παρόχους. Ακόμα και σε πολυκαταστήματα σου πουλάνε τα κινητά των εταιρείων και δεν θα βρεις ξεκλείδωτα. Μόνο από το internet θα βρεις τα πάντα και μάλιστα σε τιμές πολύ χαμηλότερα από την Ελλάδα.

Μερικά που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα.

http://www.cti-miami.com/

http://www.exoticphone.com/shop/

Αν κάνεις τις τιμές σε Ευρώ (http://www.xe.com) θα πάθεις εγκεφαλικό. πχ. 230 Ευρώ ένα SE M600 και 390 το W950 κτλ.

Less is more...

Ξανακάνε το update του firmware πάλι μήπως και κάτι πήγε στραβά τη πρώτη φορά.

exo xanakanei to update 4-5 fores kai tpt.tora ti kano pou me keei to thema me ta sms?

pisteyetai pos an vro kapoio pio palio firmwire tha kanei tpt?

Πήγαινε το αύριο σε ένα service να το κοιτάξουν εκεί.Είναι η μοναδική λύση αφού με το πέρασμα πάλι του λειτουργικού δεν λειτουργεί σωστά.Δυστηχώς.Απλά αν είναι παρακάλεσε τους αν μπορούν να το δουν εκείνη τι στιγμή γιατί και καλά έχεις δουλεία, είναι για τη δουλεία σου κάποια τέτοια δικαιολογία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτά μόνο οι κεντρικές μυστικές υπηρεσίες της αμερικής και φαντάζομαι και κάποιον άλλων κρατών έχουν.

Καλημέρα :) Σαν καλός οικονόμος που είμαι, χρησιμοποιώ εδώ και 2+ χρόνια δύο συσκευές τηλεφώνου. Μία με σύνδεση για τηλέφωνα και μία με κάρτα για μηνύματα. Πρόσφατα άλλαξαν τα χαρακτηριστικά των συσκευών με την κ4υλα που είχα για PPC Phone και η σύνθεση του καθημερινού μου εξοπλισμού είναι ένα Nokia 6021 (calls) κι ένα Qtek S200 (sms).

Ξεκίνησα χρησιμοποιώντας BlueTooth HandsFree στο αυτοκίνητο, αλλά έχει κανένα μήνα που δεν τα αποχωρίζομαι σχεδόν καθόλου. Το θέμα είναι ότι έχω συνδεδεμένα τα handsfree στο 6021 αλλά τώρα πια πολλοί είναι αυτοί που με καλούν στο νούμερο που έχω στο S200.

Υπάρχει κάποιο BlueTooth HandsFree που να συνδέεται με 2 συσκευές? Απ' ότι ξέρω με το BlueTooth 2.0 μπορούν να υφίστανται πολλαπλές συνδέσεις ταυτόχρονα. Θα μ' ενδιέφερε να έχω ένα ακουστικό που να είναι συνδεδεμένο και με τις δυο συσκευές!

Τα περισσότερα (αν όχι όλα) μπορούν να συνδεθούν με 3 συσκευές τουλάχιστον. Η εναλαγή γίνεται κρατώντας το κουμπί της απάντησης (συνήθως). RTFM

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned