one_tree_hill Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Θα συμφωνήσω, πάντως, με το iPhone. Στην Αμερική, δε το συζητάμε, φυσικά BlackBerry. Και φυσικά στην ελλάδα, τα SE. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 ναι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τα top δημοφιλέστερα. απλά λέω να πούμε την άποψη μας απο την καθημερινή μας εμπειρία. εγώ πάντως έβαλα μερικά απο τα τηλέφωνα που πρότεινε ο Dim2 για αξιολόγηση απο τους χρήστες (βαθμολογία σε όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά όπως οθόνη,ήχος,κάμερα,μέγεθος,τιμή κα) Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Δεν μπορεί τα δημοφιλέστερα να είναι μόνο τα πλουσιότερα σε χαρακτηριστικά και ακριβότερα... Υπάρχουν και mid-range (κυρίως) και entry level συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 1)i phone 2) nokia n95-n95 8gb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Δεν μπορεί τα δημοφιλέστερα να είναι μόνο τα πλουσιότερα σε χαρακτηριστικά και ακριβότερα... Υπάρχουν και mid-range (κυρίως) και entry level συσκευές. συμφωνώ φίλε μου. Υπάρχουν συσκευές που δεν είναι οι κορυφαίες σε χαρακτηριστικά και όμως κυκλοφορούν πολύ... 1)i phone 2) nokia n95-n95 8gb το iphone το έβαλα ήδη για αξιολόγηση. ως προς το nokia έχεις δίκιο, είναι αρκετά δημοφιλές, θα το βάλω και αυτό. Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Είτε SIM Cloning αν δεν έχεις Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 1) iphone 2) Sony Ericsson K750i/D750i/W800i 3) LG KU990 Viewty 4) omnia 5) nokia n95-97 6) Blackberry ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αντικαταστούν την κάρτα sim δωρεάν σε περίπτωση που έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και είναι εντός εγγύησης. Τι εννοείς εντός εγγύησης; Έχουν εγγύηση οι sim; Από την εταιρία που είμαι συνδρομητής μου είπαν ότι σε 7-8 χρόνια οι κάρτες απομαγνητίζονται. Εγώ που είμαι 10+ χρόνια πελάτης τους(με την ίδια κάρτα sim) μου είπαν ότι θέλουν 18€ για να μου την αντικαταστήσουν. Δεν κάνω καλύτερα φορητότητα που είναι και δωρεάν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Έχουν εγγύηση οι sim; Εχουν 6 μήνες. Δεν κάνω καλύτερα φορητότητα που είναι και δωρεάν! Πες τους ότι αν δεν σου την αντικαταστήσουν δωρεάν, θα κάνεις φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Παιδια ανοιγω αυτο το για να εκφρασω τον προβληματισμο μου σχετικα με τα κινητα αφης. Απ οτι βλεπω πλεον ολο και περισσοτερα κινητα ειναι Αφης καποιος που δεν θελει κινητο αφης για τους δικους του λογους να μην εχει και πολλες επιλογες στα high end μοντελα. Εγω προσωπικα εχω προβλημα δτα χερια με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω τις λεπτες κινησεις που απαιτει ενα κινητο αφης. Παντως ποτε μου δεν καταλαβα γιατι πρωμοταρουν οι εταιρειας τοσο πολυ αυτη την τεχνολογια αφου για πολυ κοσμο αυτη η τεχνολογια ειναι αρκετα δισχρηστη. Ακουω αποψεις Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Φίλε μου έχει αποδειχθεί ότι ο κόσμος προτιμάει τα κινητά με οθόνη αφής ειδικά από τότε που το iPhone είδε για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας. Η Apple έχει κερδίσει πολλά και οι εταιρίες ποντάρουν σε αυτά. Όμως δεν μπορείς να πεις ότι δίνουν σημασία μόνο σε τέτοια κινητά και ότι δεν υπάρχουν καλά κινητά που δεν έχουν οθόνη αφής. Απλά όπως σου είπα ποντάρουν σε αυτά γιατί φαίνεται ότι (προς το παρών τουλάχιστον) δεν έχουν κάποιο πρόβλημα δυσχρηστίας (εκτός σε μερικές περιπτώσεις) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Προωθούν τα κινητά αφής, γιατί πολύ απλά είναι ότι πιο σύγχρονο στον τομέα των κινητών τηλεφώνων, είναι το μέλλον. Τελευταία έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ που ενδέχεται στο άμεσο μέλλον να είναι πλέον παιχνιδάκι η χρήση τους. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 όπως έγραψαν και τα παιδιά τα προωθούν γιατί ο κόσμος τα θέλει και ίσως θέλουν να αποσβέσουν το κόστος ανάπτυξης της σχετικής τεχνολογίας. ίσως και άλλοι λόγοι... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα προωθουν τοσο πολυ, αλλα επειδη τα βλεπω συνεχεια και παντου πλεον, μπορω να πω οτι τα συνηθισα. ετσι, απο εκει που ελεγα να παρω κινητο με πληκτρολογιο, τωρα ισως καταληξω να παρω με οθονη αφης... να φανταστεις για ενα διαστημα τα μισουσα υπερβολικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Μερικά κινητά αφής είναι πολύ ωραία και δεν θα είχαν ωραία σχεδίαση αν είχαν κανονικά κουμπιά αντί για κουμπιά αφής.. Το πρώτο μου κινητό με αφή το πήρα πέρυσι το Δεκέμβρη (LG KF600) και από τότε δεν το άφηνα στιγμή μακριά μου.. :O Ο μόνος λόγος που με έκανε να το εγκαταλείψω και να πάρω καινούργιο (και 3G :p) ήταν ότι ήταν υπερβολικά ευαίσθητο για'μενα.. Δηλαδή, φοβόμουν συνεχώς μήπως πέσει κάτω και χαλάσει, ενώ με το Nokia που έχω τώρα (χωρίς αφή) είναι στιβαρό.. Σκέφτομαι στο μέλλον να πάρω ένα full touch (iPhone).. :D Anyway, τα κινητά αφής είναι πολύ ωραία και κάνουν, πιστεύω, τη ζωή μας πιο εύκολη με ένα άγγιγμα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasof Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Με καμία οθόνη αφής δεν ανταλλάζω το πληκτρολόγιο του Blackberry Bold 9000... Εμένα οι αφής δε με ενθουσιάζουν και προτιμώ το πληκτρολόγιο!!! Είναι πιο γρήγορο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 με την οθονη αφης δεν εχεις την αισθηση του τι πατας και γι αυτο σου δινει την αισθηση της ανασφαλιας στον χειρισμο! απο εκει και περα ενας τυφλος δεν μπορει με τιποτα να χειριστει με τιποτα αυτα τα τηλεφωνα! απο την αλλη σε αυτα μπόρεις να εκμεταλευτεις στο επακρο το χωρο του τηλεφωνου ως προς την οθονη και ακολουθος στις εφαρμογες του! οτι και να λεμε ειναι το μελλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 ενα πληκτρολογιο ειναι χαμενος χωρος απο την οθονη. Γιατι να μην εχω το full case του κινητου για να προβαλλω οτι θελω με ανεση και χρηστικοτητα? Προσωπικα full face screen στα κινητα περιμενα απο το 2000-2001... τοτε που ειχε δειξει καποια προτυπα η Ericsson και ηταν απλα φανταστικα σαν ιδεα. Επιτελους αν και αργησε.... υλοποιηθηκε! Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Για να πιανεις γρηγορες ταχυτητες στο ιντερνετ χρειαζεται η σιμ που εχεις να ειναι 3G ή USIM? Επειδη ο πατερας μου θα αλλαξει το προγραμμα συμβολαιου του σε ενα με καποια δωρεαν ΜΒ και ξερω πως εχει την παλια την καρτουλα, την απλη δηλαδη. Υπαρχουν περιορισμοι με τις παλιες σιμ στο θεμα του ιντερνετ? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Για πειτε λιγο ρε παιδια, ποιος γνωριζει? Τι παρπανω εχει μια 3G Sim απο τις απλες? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_s Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Oταν αλλαξα φορητοτητα και μου δωσαν αλλη sim me υποστηριξη 3G,μου ειπαν η μονη διαφορα ειναι για να κανεις βιντεοκλησεις,πραγμα που δεν εχω κανει ακομα.Αληθεια ψεματα τωρα τι να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Oταν αλλαξα φορητοτητα και μου δωσαν αλλη sim me υποστηριξη 3G,μου ειπαν η μονη διαφορα ειναι για να κανεις βιντεοκλησεις,πραγμα που δεν εχω κανει ακομα.Αληθεια ψεματα τωρα τι να πω! Έχω κάνει βίντεο κλήση και με απλή Sim αλλά και με USim. Και στις δύο περιπτώσει η βίντεο κλήση έγινε με επιτυχία.. Η μόνη διαφορά που έχω δει μεταξύ Sim και USim (στη Cosmote) είναι ότι στην απλή Sim εμφανίζει "Cosmote", ενώ στη USim εμφανίζει "GR Cosmote".. Μάλλον, οι κάρτες USim έχουν μεγαλύτερο αριθμό επαφών.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Ξεχάσαμε και τα lg cookie κ samsung star που απ οσο γνωρίζω κάνουν τρελές πωλήσεις σε ευρωπαικό τουλάχιστον επίπεδο..Απο κει και πέρα iphone , omnia , xperia , n96 και diamond σίγουρα συγκαταλέγονται στην πρώτη δεκάδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ευχαριστώ για τις προτάσεις. εβαλα ήδη αρκετά απο αυτά για αξιολόγηση στο http://www.24gr.gr ελπίζω να φανεί χρήσιμο σε υποψήφιους αγοραστές. περιμένω την αξιολόγηση-βαθμολογία ή και σχόλια απο τα μέλη του myphone επειδή είναι και οι πλέον σχετικοί με τα κινητά. Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Αν μου έλεγες ποια πιστεύω ότι είναι τα καλύτερα κινητά, θα μπορούσα να σε βοηθήσω. Αλλά αυτό τώρα είναι λίγο δύσκολο. Από αυτά που βλέπω γύρω μου θα έλεγα 1) iPhone (3G, 3GS δεν ξέρω πάντως γενικά υπάρχει παντού) 2) Nokia 5800 XpressMusic (δεν είδα να το αναφέρετε, αν και είναι πολύ δημοφιλές) 3) SE W595 (και άλλα πολλά SE αυτού του στυλ) 4) SE XPERIA X1 (το πρώτο) 5) Samsung Omnia i900 (το πρώτο) και κανένα HTC Diamond. Εννοείτε ότι αν μου έλεγες να σου πω ποια είναι τα τοπ10 κινητά που κυκλοφορούν (όσο αναφορά τις δυνατότητες), θα άλλαζε πάρα πολύ η λίστα, αφού ο περισσότερος κόσμος, προτιμά αυτό που διαφημίζετε παρά αυτό που είναι πραγματικά καλύτερο ;) Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts