T-mobile Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Εγώ κάθε μέρα σχολάω στις 5 και θέλω να την κάνω σκαστός μεχρί τις 8 με τον ισχυρισμό ότι είμαι στο γραφείο. Δηλαδή θέλω να φύγω απο το γραφείο, να πάω κάπου για καφέ και οποιοσδήποτε με πάρει να φαίνεται ότι δεν έχω σήμα και να νομίζει ότι είμαι στο γραφείο..... Πέρα από τα θετικά της κινητής τηλεφωνίας, μου φαίνεται οτι μας έχουν κόψει και την ιδιοτική ζωή και θα πρέπει να είμαστε διαθέσιμοι 24/7 και αν όχι θα πρέπει να δίνουμε δικαιολογία γι'αυτό, αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα.... Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Τελικά αυτό με την μπαταρία νομίζω έχει εφαρμογη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το θέμα είναι ότι στο γραφείο που δουλεύω επειδή είναι λίγο χαμηλά δεν έχω καλό σήμα και όταν με καλούνε τους βγαίνει το γνωστό ''ο συνδρομητής που καλέσατε είναι εκτός δικτύου και θα ειδοποιηθεί με γραπτό μήνημα...'' Εγώ κάθε μέρα σχολάω στις 5 και θέλω να την κάνω σκαστός μεχρί τις 8 με τον ισχυρισμό ότι είμαι στο γραφείο. Δηλαδή θέλω να φύγω απο το γραφείο, να πάω κάπου για καφέ και οποιοσδήποτε με πάρει να φαίνεται ότι δεν έχω σήμα και να νομίζει ότι είμαι στο γραφείο..... καλεις απο το κινητο σου 1285 αν εισαι vodafone και επιλεγεις απλα να λει οτι εισαι εκτος συνδεσης και οχι οτι θα ειδοποιηθεις. Εσυ θα ειδοποιησε κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Aυτο με την μπαταρια το δοκιμασα πριν απο λιγο.Με απενεργοποιηση ελεγε οτι ο συνδρομητης εχει το κινητο του απενεργοποιημενο ενω με βγαλσιμο μπαταριας οτι δεν ειναι διαθεσιμος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 kalvin, ο κολλητός μου είναι παρόμοια περίπτωση! Πρέπει για τη δουλειά του να πηγαίνει συχνά σε ένα υπόγειο στο οποίο δεν έχει καθόλου σήμα. Έτσι όταν το πρωί θέλει να κοιμηθεί παραπάνω, βάζει το κινητό του σε μια κατσαρόλα και κλείνει το καπάκι! Όταν ξυπνήσει ...ανοίγει την κατσαρόλα και αν έχει αναπάντητες ότι τον ψάχνανε από τη δουλειά τους λέει ότι ήταν στο υπόγειο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 αν βγαλεις την μπαταρια το κινητο δεν μπορει να στειλει μηνυμα στο κεντρο και να πει οτι εκλεισα αρα το κεντρο βλεπει οτι δεν μπορει να επικοινονισει μαζι του και δεν μπορει να καταλαβει σε τι κατασταση ειναι το κινητο και ετσι βγαζει το μηνυμα ( ο συνδομητης που καλεσατε δεν ειναι διαθεσιμος ) αυτη ειναι η ποιο ευκολη λυση! και η κατσαρολα βεβαια αλλα καλου κακου παρε μια ακομα ποιο μικρη να μπαινει μεσα στην αλλη για να εισαι σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KakosAsteris Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Ενημερωστε όσους ενδιαφέρονται, ότι υπάρχει σεμινάριο επιμόρφωσης επαγγελματιών αποφοίτων Παν/μίου, Πολυτεχνείου κλπ στο θέμα της ΗΜ Ρύπανσης και τών υλικών προστασίας. Το σεμινάριο είναι 72 ωρών και γίνεται με Distance Learning από την Ιαπωνία στα Πρότυπα τών Αγγλικών Παν/μίων, τα οποία δεν έχουν όμως το αντίστοιχο σεμινάριο. Το Σεμινάριο είναι επαγγελματική ευκαιρία, αφού θα δημιουργήσει νέες οικονομικές ευκαιρίες για επαγγελματίες και εταιρίες. Αντίτοιχο σεμινάριο δεν δίνεται σε άλλα ευρωπαικά κράτη. Στο τέλος όμως θα αναγκαστούν να δώσουν. Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://1.bp.blogspot.com/_MvQpHx9s4tQ/SjrodqY2GGI/AAAAAAAADqM/Di3K8rNXF_Q/S1600-R/6-19-2009+9-24-07+AM.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lkeurt Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Νομιμο ειναι μην φοβασε :) οταν θα σου ερθουνε σπιτι σου ειδοποιησε και εμας αν ειναι νομιμο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lkeurt Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Δεν νομιζω να γινεται κατι τετοιο! Πρεπει να εχεις καταλληλα οργανα για αυτο αρα παει στα εργαστηρια κτλπ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Για ενα απλο Open source λειτουργικο στην πλατφορμα της Google δεν προκειται? Τι παραπανω εχει να προσφερει σε σχεση με τις υπολοιπες πλατφορμες και τον τελευταιο καιρο απολαμβανει τοση δημοσιοτητα και κατι κινητα στυλ T1 Mobile/HTC MAgic/ Samsung i7500 βγαινουν κορυφαια σε reviews και προτεινονται ανεπιφυλακτα. Απλως αναρωτιεμαι προς τι ολως ο ντορος και το φαινομαι φαινεται πως παει να αναδεικχτει σε επανασταση στον χωρο τον κινητων?:worry: Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentbob Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Για να απαντήσεις στην ερώτηση θα πρέπει να αναλογιστείς ποιες υπηρεσίες του internet χρησιμοποιεί ο περισσότερος κόσμος (ή τουλάχιστον ο περισσότερος κόσμος που ξέρω εγώ:) ). Αν λοιπόν βγει μία πλατφόρμα που κάνει την πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες ευκολότερη, θα δημιουργήσει ντόρο. Θεωρώ ότι ένας από τους λόγους της επιτυχίας του iphone είναι αυτή του η δυνατότητα. Ο κόσμος είχε ήδη συσκευές που ήταν τηλέφωνα και multimedia players, αλλά ήθελε και μία mobile internet device που να δουλεύει. Ωστόσο, με το iphone δεν είχες πολλαπλές επιλογές, είχες μία low spec'ed συσκευή και αν σου άρεσε είχε καλώς, την αγόραζες. Αρκετοί, όμως -όπως εγώ- ήθελαν μία multimedia internet device που να βασίζεται σε ανοικτό λειτουργικό με περισσότερες δυνατότητες. Εγώ δοκίμασα παλιότερα windows mobile, αλλά περισσότερο ασχολούμουν με αυτά παρά έκανα τη δουλειά για την οποία τα ήθελα. Πρόσφατα, γνωστός μου αγόρασε το omnia, αλλά μετά από λίγο καιρό το πούλησε για να αγοράσει iphone αν και του λείπουν οι δυνατότητες του samsung. Τώρα εγώ χρησιμοποιώ ένα S60 κινητό, αλλά και πάλι το web experience δεν είναι αυτό που θα ήθελα. Θα μπορούσα ίσως να αγοράσω το N97 και να μείνω πιθανότατα ικανοποιημένος (αν και δεν ξέρω αν έχει και αυτό μια ενοχλητική resistive οθονη), αλλά ειλικρινά δεν έχω τη δυνατότητα να δαπανήσω τόσα χρήματα σε ένα κινητό. Η έλευση όμως του android μου εξασφαλίζει: -smartphone με λειτουργικό που δουλεύει στην καθημερινότητα -ανοικτό λειτουργικό -με υποστηριξη capacitive οθόνης -πληθώρα συσκευών (ισώς όχι ακόμη) για να διαλέξω μία με τις δυνατότητες που εγώ χρειάζομαι - με καλή σχέση απόδοσης/τιμής (ανάλογα με τα οικονομικά μου θα μπορώ να διαλέξω huawei, htc, sammsung, motorola etc) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Από το http://www.gsmarena.com: EU welcomes the microUSB as a standard phone charger socket The European Commission announced that most of the leading mobile phone makers have come to the agreement to adopt the microUSB port as a standard European charger socket. This will allow people to use one charger for all the handsets they have around the house... Συνέχεια: http://www.gsmarena.com/eu_welcomes_the_microusb_as_a_standard_phone_charger_socket-news-992.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Αυτο το ανοιχτο λειτουργικο δεν τοχω καταλβει...το iphone kai symbian δεν ειναι ανοιχτα?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Ανοιχτο σημαινει πως ο καθενας με στοιχειωδη γνωση προγραμματισμου μπορει να επεμβει και να τροποποιησει το λειτουργικο...Iphone ειναι απελπιστικα κλειστο...και symbian απλα εχουν δωθει καποιες ελευθεριες στους προγραμματιστες για να φτιαξουν προγραμματα..και οχι για να αλλαξουν στοιχεια του λειτουργικου(με hackaρισμενες συσκευες βεβαια,κατι γινεται..) Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Στο iphone ο καθενας δεν μπορει να φτιαξει εφαρμογες?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Μπορεί αλλά πρέπει να πληρώσει $99 για να τις ανεβάσει η Apple στο Appstore. Επίσης, υπάρχει αυστηρός έλεγχος στο τι εγκρίνεται και τί όχι, πολλές φορές αρκετά παράλογος. Κρίμα να σπαταλάς το χρόνο σου να φτιάξεις κάτι και στο τέλος να σε απορρίπτει η Apple. Επίσης, δεν μπορείς να φτιάξεις ότι θέλεις. Χρησιμοποιείς συγκεκριμένα APIs (πολλά βέβαια) αλλά και πάλι δεν μπορείς να φτιάξεις κυριολεκτικά τα πάντα. Γι'αυτό υπάρχει το cydia όπου εκεί μπορείς να ανεβάσεις πραγματικά απίστευτες εφαρμογές. Για παράδειγμα, εφαρμογή όπως το Veency δεν πρόκειται να βγει ποτέ στο Appstore. Ή εφαρμογή call filtering... Άσε πικρή ιστορία το development στο iPhone Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 σιγουρα ειναι ενα υπετιμημενο ειδος. ομως γιαυτο φταιμε εμεις, οι καταναλωτες.. οι περισσοτεροι ακομα και σε καιρους οικονομικης κρισης τρεχουμε και αλλαζουμε κινητο καθε τριμηνο και πολυ βαζω.. αλλα και αυτοι που αλλαζουν καθε 6μηνο η 8μηνο πολλες φορες αλλαζουν και παιρνουν ενα μοντελο λιγο καλυτερο απο αυτο που ειχαν, χωρις να εχει εξαιρετικες διαφορες απο το προηγουμενο τους, απλα επειδη το βαρεθηκαν.. (φυσικα βαζω και τον εαυτο μου μεσα) οι εταιρειες βλεπουν τον "κακο χαμο" που γινεται.. οποτε υπερκοστολογουν τα κινητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Πιστεύω ότι όντως είναι υπερκοστολογημένα, πράγμα που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κατόπιν κάποιου χρόνου η τιμή τους πέφτει (και μάλιστα απότομα). Τα πάντα όμως είναι στο χέρι μας. Αν κάτι το θεωρούμε ακριβό απλά δεν το αγοράζουμε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι πάρα πολύ υπερτιμημένα τα κινητά και οι τιμές των περισσότερων μου φένονται πολύ λογικές. Μπορείς με 400-500 ευρώ να πάρεις μια συσκευή που να κάνει σχεδόν τα πάντα... Είναι πολλά τα λεφτά, το ξέρω, αλλά υπάρχουν άλλα πράγματα που μπορεί να είναι πιο ακριβά και να μην σου προσφέρουν όσα σου προσφέρει ένα κινητό. Γενικά σε σύγκριση με άλλα πράγματα που κυκλοφορούν στην αγορά οι τιμές των κινητών μου φένονται πολύ λογικές. Βέβαια να πω ότι υπάρχουν και εξερέσεις... Το λέω γιατί υπάρχουν κινητά που είναι πανάκριβα και στην ουσία δεν προσφέρουν όσα προσφέρουν άλλα κινητα που είναι πολύ πιο φθηνά. Αναφέρομαι στα κινητά που στειρίζονται στο design αλλά απο hardware και software είναι... Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Το design πιστεύεις δεν έχει κόστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Το design πιστεύεις δεν έχει κόστος; Όχι δεν ήθελα να πω κάτι τέτοιο, αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω για να πάρω ένα τηλέφωνο με πολύ καλά χαρακτηριστικά παρά να τα δώσω για να πάρω κατι που να είναι πάρα πολύ όμορφο αλλά να μην έχει ούτε Wi-Fi... Μιλάω μόνο για κινητά. Δεν θέλω όμως και αυτό με τα καλά χαρακτηριστικά που θα πάρω να είναι πολύ άσχημο (όπως το Ν71 που είχα παλιά) αλλά σίγουρα θα δώσω περισσότερη βάση στα χαρακτηριστικά παρά στο design. Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Αν είναι? Πάρα μα πάρα πολύ!!! Το κινητό σήμερα είναι τόσο εμπορικό προιόν που δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση οι τόσο υψηλές τιμές των κινητών δήθεν τελευταίας τεχνολογίας. Δεν μπορεί οι τιμές των κορυφαίων κινητών να είναι αντίστοιχες ή και μεγαλύτερες από αυτές των laptop. Πρόκειται για καθαρή απάτη κατά τη γνώμη μου.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Όχι δεν ήθελα να πω κάτι τέτοιο, αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω για να πάρω ένα τηλέφωνο με πολύ καλά χαρακτηριστικά παρά να τα δώσω για να πάρω κατι που να είναι πάρα πολύ όμορφο αλλά να μην έχει ούτε Wi-Fi... Μιλάω μόνο για κινητά. Δεν θέλω όμως και αυτό με τα καλά χαρακτηριστικά που θα πάρω να είναι πολύ άσχημο (όπως το Ν71 που είχα παλιά) αλλά σίγουρα θα δώσω περισσότερη βάση στα χαρακτηριστικά παρά στο design. Δε διαφωνώ ούτε θα κρίνω τις προτιμήσεις σου, απλά πιστεύω οτι και το design έχει κόστος και αυτό πρέπει να πληρωθεί, όπως και τα υλικά κατασκευής και η καλύτερη συναρμολόγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Απο την Ημερησια... Τους τόνους απέναντι στην κυβέρνηση σηκώνει ο κλάδος της κινητής τηλεφωνίας, ο οποίος υποστηρίζει ότι το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο δεν τους επιτρέπει να προχωρήσουν σε επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που θα βελτίωναν σημαντικά τις υπηρεσίες που προσφέρουν και το αρμόδιο υπουργείο κυριολεκτικά αδιαφορεί έστω και να απαντήσει στο αίτημά του. Χαρακτηριστικό δείγμα της αλλαγής πολιτικής που γίνεται είναι το γεγονός ότι χθες εστάλη στο Μέγαρο Μαξίμου σχετική επιστολή η οποία φέρει τις υπογραφές όχι των διευθυνόντων συμβούλων των τριών εταιρειών, αλλά των μετόχων τους! Συγκεκριμένα, την επιστολή υπογράφουν ο Γκουίντο Κέρκχοχ, εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Deutsche Telekom και επικεφαλής του τομέα νοτιοανατολικής Ευρώπης όπου υπάγεται ο όμιλος ΟΤΕ, ο Μισέλ Κομπς, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Vodafone για την Ευρώπη, και ο γνωστός Αιγύπτιος επιχειρηματίας Ναγκίμπ Σαουίρις, διευθύνων σύμβουλος της Weather Investments, 100% θυγατρικής της οποίας είναι η Wind. Πρόκειται για την πρώτη φορά που οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας διαμαρτύρονται με τόσο έντονο τρόπο, κάτι που ερμηνεύεται ως αλλαγή της στρατηγικής μη σύγκρουσης με το Δημόσιο που υπήρχε μέχρι τώρα. Επιστολή Την ύπαρξη της επιστολής αποκάλυψε χθες στη Βουλή ο γενικός διευθυντής της Ενωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας, Γιώργος Στεφανόπουλος, επισημαίνοντας ότι «οι εταιρείες για πρώτη φορά στην ιστορία τους δεν μπορούν να υλοποιήσουν τα επενδυτικά τους προγράμματα γιατί δεν έχουν τύχει της υποστήριξης που χρειάζεται θεσμικά από τα αρμόδια υπουργεία», αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές τόσο για τον νυν όσο και τον πρώην υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών. Σημειώνεται ότι οι επενδύσεις που έχουν ουσιαστικά παγώσει ανέρχονται σε 1,350 δισ. ευρώ για τα επόμενα χρόνια και αφορούν την επέκταση και αναβάθμιση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς. Το κύριο πρόβλημα είναι η χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία αδειοδότησης για την εγκατάσταση κεραιών, καθώς στην Ελλάδα απαιτούνται, κατά μέσο όρο, 30 μήνες όταν ο μέσος όρος στην Ε.Ε. είναι μόλις 7! Ο κ. Στεφανόπουλος πρόσθεσε ότι η επιστολή εστάλη αφού είχε προηγηθεί εξαντλητική πίεση και διάλογος με τα αρμόδια υπουργεία. Ταυτοποίηση Στη Βουλή, ο κ. Στεφανόπουλος βρέθηκε προκειμένου να μιλήσει στην επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για την ταυτοποίηση των κατόχων καρτοκινητών. Μιλώντας εκ μέρους των εταιρειών του κλάδου, ο κ. Στεφανόπουλος ζήτησε να υπάρξει μία παράταση 3-4 μηνών στην εφαρμογή του μέτρου. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα της αύξησης των τελών χρήσης, τονίζοντας ότι ουσιαστικά πρόκειται για διπλασιασμό της φορολογίας και θα δημιουργήσει προβλήματα στις εταιρείες του κλάδου εν μέσω οικονομικής κρίσης. Ο κ. Στεφανόπουλος, απαντώντας στις αιτιάσεις πολλών εκ των βουλευτών που υπαινίχθηκαν τεράστια έσοδα των εταιρειών, φρόντισε να υπενθυμίσει ότι εισφέρουν στα δημόσια έσοδα περίπου 1,8 δισ. ευρώ ετησίως. Φθηνότερα τα SMS εντός Ε.Ε. Σημαντικά μειωμένο είναι από χθες το κόστος αποστολής γραπτών μηνυμάτων εντός των χωρών της E.E. όταν οι καταναλωτές βρίσκονται σε άλλο κράτος-μέλος, καθώς τέθηκε σε ισχύ ο νέος κανονισμός που ορίζει ως υψηλότερη τιμή τα 0,11 ευρώ (πλέον ΦΠA) ανά SMS. O μέσος όρος των χρεώσεων ήταν στα 0,28 ευρώ (πλέον ΦΠA). O κανονισμός προβλέπει, επίσης, τη μείωση των χρεώσεων για τις κλήσεις μέσω κινητών τηλεφώνων σε κατάσταση περιαγωγής, ενώ χαμηλότερο είναι πλέον και το κόστος για τη χρήση υπηρεσιών δεδομένων. H εκτίμηση είναι το κόστος χρήσης υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας για όσους ταξιδεύουν στις χώρες της E.E. μπορεί να μειωθεί μέχρι και 60%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Δε διαφωνώ ούτε θα κρίνω τις προτιμήσεις σου, απλά πιστεύω οτι και το design έχει κόστος και αυτό πρέπει να πληρωθεί, όπως και τα υλικά κατασκευής και η καλύτερη συναρμολόγηση. Σίγουρα ο σχεδιασμός έχει κόστος. Τόσο ο εξωτερικός όσο βέβαια και ο εσωτερικός. Τα υλικά κατασκευής από την άλλη είναι τόσο μα τόσο φτηνά για τον κατασκευαστή που τι να λέμε τώρα, ευκαιρία ψάχνει για να ανεβάσει την τιμή πώλησης. Η καλή συναρμογή ναι, έχει κόστος, γι αυτό και σπανίζει.. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts