Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

0,01 το λεπτό προς όλους,

0,001 το sms προς ολους

κ δωρεάν επικοινωνία με τα ίδια καρτοκινητά για πάντα!

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

stathis123 said:
το ιδανικο καρτοκινητο ειναι αυτο που με ενα τηλ σε ειδικο κεντρο:

1-επιλογη απεριοριστης ομιλιας προς ολους με 3€ (ορθη χρηση τα 1000')

2-επιλογη απεριοριστων μηνυματων προς ολους με 3€ (ορθη χρηση τα 1000')

3-επιλογη απεριοριστης προσβασης στο internet με 5€ (ορθη χρηση το 1GB)

4-free hour καθε μερα 9-10 το πρωι(απεριοριστες κλησεις χωρις χρεωση - μεγιστη διαρκεια 60')

5-επιλογη απεριοριστης ομιλιας διεθνων αριθμων με 1€/ημερα (10 αριθμοι/ανα μερα - 200'/μερα)

6-bonus χρησης κινητου - 1 ποντος/λεπτο ομιλιας η sms

7-δωρεαν εξυπηρετηση πελατων

8-μεχρι 30/06 οι επιλογες 1,2,3 αν ενεργοποιηθουν ταυτοχρονως προσφερονται στην προνομιακη τιμη των 9,90€!! :) :) [απο το σχολιο μου και στου marketing τ'αυτι]

Θα ανεφερνα καποιες ταριφες απο το εξωτερικο αλλα διαβασα το ποστ σου και ειναι ακομα πιο καλη η ιδεα σου οποτε θα συμφωνησω!!!Βεβαια δεν πιστευω να ελπιζεις οτι θα συμβει καποιο απο αυτα στην Ελλαδα ετσι?

Παιδιά καλησπέρα,

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το κινητό μου να μην έχει σήμα και όταν με καλούνε να φαίνεται ότι δεν έχω σήμα?

Θα με βοηθούσε πολύ αν υπάρχει τέτοιος τρόπος.

Αλλος ενας τροπος ειναι αν βεβαια ειναι και αρκετα καινουργια η συσκευη να βαλεις σε λειτουργια πτησεως οπου φενεται σαν απενεργοποιημενο αλλα η συσκευη παραμενει ανοιχτη χωρις αν χρειαστεις να το κλεισεις ;)

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Δεν ειναι ομως περιεργο που δεν ανακοινωνονται αυτες οι μετρησεις; Τοσα περιοδικα και τοσες ιστοσελιδες εχουν τεστ κινητων!

Και δε νομιζω να ειμαι η μονη που με εχει απασχολησει αυτο το θεμα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Το θέμα είναι ότι στο γραφείο που δουλεύω επειδή είναι λίγο χαμηλά δεν έχω καλό σήμα και όταν με καλούνε τους βγαίνει το γνωστό ''ο συνδρομητής που καλέσατε είναι εκτός δικτύου και θα ειδοποιηθεί με γραπτό μήνημα...''

Εγώ κάθε μέρα σχολάω στις 5 και θέλω να την κάνω σκαστός μεχρί τις 8 με τον ισχυρισμό ότι είμαι στο γραφείο.

Δηλαδή θέλω να φύγω απο το γραφείο, να πάω κάπου για καφέ και οποιοσδήποτε με πάρει να φαίνεται ότι δεν έχω σήμα και να νομίζει ότι είμαι στο γραφείο.....

calvinklein said:

Το θέμα είναι ότι στο γραφείο που δουλεύω επειδή είναι λίγο χαμηλά δεν έχω καλό σήμα και όταν με καλούνε τους βγαίνει το γνωστό ''ο συνδρομητής που καλέσατε είναι εκτός δικτύου και θα ειδοποιηθεί με γραπτό μήνημα...''

Εγώ κάθε μέρα σχολάω στις 5 και θέλω να την κάνω σκαστός μεχρί τις 8 με τον ισχυρισμό ότι είμαι στο γραφείο.

Δηλαδή θέλω να φύγω απο το γραφείο, να πάω κάπου για καφέ και οποιοσδήποτε με πάρει να φαίνεται ότι δεν έχω σήμα και να νομίζει ότι είμαι στο γραφείο.....

καπου ειχα διαβασει οτι αν τυλιξεις το κινητο με αλουμινοχαρτο δεν θα εχεις σημα εστω και αν εισαι κατω απο την κεραια.δοκιμασε το και πες μας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Noμιζω οτι ειναι επικινδυνο να παρει φωτια ετσι...δεν θυμαμαι τον λογο ομως..καλου κακου εχε κ κανα ποτηρι νερο διπλα σου...
:w00t:

Αν το κάνει αυτό θα καταναλώνει και μεγαλύτερη ενέργεια η μπαταρία.. γιατί θα ψάχνει το κινητό να βρει σήμα.

Τί κινητό έχεις? Αυτό που έχεις στο avatar σου? Δεν ξέρω αν έχει λειτουργία πτήσης ή εκτός σύνδεσης.. μπορείς όμως να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα!

navi55 said:
Αν το κάνει αυτό θα καταναλώνει και μεγαλύτερη ενέργεια η μπαταρία.. γιατί θα ψάχνει το κινητό να βρει σήμα.

Τί κινητό έχεις? Αυτό που έχεις στο avatar σου? Δεν ξέρω αν έχει λειτουργία πτήσης ή εκτός σύνδεσης.. μπορείς όμως να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα!

αν θελει να την κανει την λαδια δεν νομιζω να τον πειραξει η μπαταρια που θα τελειωσει πιο γρηγορα;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά μην τα κάνετε όλα δύσκολα... Άν βγάλεις την μπαταρία από το κινητό ΧΩΡΙΣ να το κλείσεις, δεν προλαβαίνει να κάνει logoff από το δίκτυο και το δίκτυο θεωρεί ότι έχασες το σήμα (είσαι εκτός δικτύου).

Τι μπαταρίες λέτε ρε παιδιά? Την κεραία αν βγάλεις είσαι άρχοντας :D

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

eLeKtriK EyE said:
Ρε παιδιά μην τα κάνετε όλα δύσκολα... Άν βγάλεις την μπαταρία από το κινητό ΧΩΡΙΣ να το κλείσεις, δεν προλαβαίνει να κάνει logoff από το δίκτυο και το δίκτυο θεωρεί ότι έχασες το σήμα (είσαι εκτός δικτύου).

Αυτό το επιβεβαιώνω και γώ..Ισχύει έτσι ακριβώς..Μάλιστα,το έκανα και γώ παλιά..Την τραβούσα δηλαδή.:)

Βέβαια και η θήκη που προτάθηκε παραπάνω δε θα ήταν ασχημη ιδέα:D:lol:

Τώρα το flight mode δε νομίζω οτι έχει κάποια διαφορά απ το να το έχει πλήρως απενεργοποιημένο!;)

andreas1022 said:
Kαι αν βγαλεις τη μπαταρια τι δλδ?απλα θα απενεργοποιηθει..

Διάβασες την απάντηση του eLeKtriK EyE;

Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για να μπαίνετε στο msn μέσω wifi?

Το κινητό μου είναι το LG Arena km900...

Υπάρχει τρόπος να κάνω βιντεοκλήση με τις επαφές μου, μέσω wifi??

Δεν έχω ιδέα για το τι παίζει... (Φαντάζομαι θα ψάξω κάτι σε java??)

Δεν υπάρχει εφαρμογή που να μπορείς να κάνεις βιντεοκλήσεις. Αν θέλεις μπορείς να βάλεις το fring που μπορείς να κάνεις και να δεχτείς απλές κλήσεις, ενώ υποστηρίζει και skype.

Εγώ πλέον χρησιμοποιώ περισσότερο την εφαρμογή ebuddy την οποία την βρίσκω πιο πρακτική για τσατ.

Και στις 2 εφαρμογές χρειάζεται να κάνεις εγγραφή πρώτα (όπως είναι οι περισσότερες εφαρμογές πλέον).

calvinklein said:

Πέρα από τα θετικά της κινητής τηλεφωνίας, μου φαίνεται οτι μας έχουν κόψει και την ιδιοτική ζωή και θα πρέπει να είμαστε διαθέσιμοι 24/7 και αν όχι θα πρέπει να δίνουμε δικαιολογία γι'αυτό, αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα....

Less is more...

calvinklein said:

καλεις απο το κινητο σου 1285 αν εισαι vodafone και επιλεγεις απλα να λει οτι εισαι εκτος συνδεσης και οχι οτι θα ειδοποιηθεις.

Εσυ θα ειδοποιησε κανονικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aυτο με την μπαταρια το δοκιμασα πριν απο λιγο.Με απενεργοποιηση ελεγε οτι ο συνδρομητης εχει το κινητο του απενεργοποιημενο ενω με βγαλσιμο μπαταριας οτι δεν ειναι διαθεσιμος.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned