Jump to content

koudounelos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by koudounelos

  1. Έχετε ακούσει κάτι περίεργο για την έκδοση km900at_v10o ? Έκανα update κανονικά από το pc suite και μου πέρασε αυτήν.. Χάρηκα στην αρχή γιατί δούλεψε το youtube από wifi και βελτιώθηκε το fm transmitter αλλά ενώ έχω επιλέξει να μου εμφανόζονται τα τηλ που έχω αποθηκευμένα στην συσκευή, στα μηνύματα και στισ κλήσεις μου βγάζει μόνο όσα είναι αποθηκευμένα στην sim.. Πολύ κουλό μου φαίνεται.. Ο κατάλογος φαίνεται κανονικά με τα ονόματα της συσκευής καθώς και τα αγαπημένα ονόματα αλλά στα μηνύματα και στις κλήσεις μόνο τα ονόματα της sim.. Τι να κάνω?? Μου λέει ότι είναι η τελευταία έκδοση..
  2. Νόμιζα ότι κάποια παιδιά ανέφεραν ότι το κάνουν με HTC.. Λάθος κατάλαβα?
  3. Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για να μπαίνετε στο msn μέσω wifi? Το κινητό μου είναι το LG Arena km900... Υπάρχει τρόπος να κάνω βιντεοκλήση με τις επαφές μου, μέσω wifi?? Δεν έχω ιδέα για το τι παίζει... (Φαντάζομαι θα ψάξω κάτι σε java??)
  4. Καλή σας ημέρα! Προχτές απέκτησα το arena και λίγο που διάβασα εδώ κατάλαβα ότι τα κύρια προβλήματα είναι το ότι δεν έχουμε youtube μέσω wifi και κάτι με τους χάρτες (δεν πολυκατάλαβα..!).. Θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια με την σειρά μου.. 1)Για να δείτε τα mail σας τι κάνετε? Δεν κατάφερα πχ να μπω στο hotmail από τον browser (κόλαγε μετά το login..). Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Δεν μπορώ να μπώ σαν να βλέπω απλά μια σελίδα? 2)Υπάρχει τρόπος να μιλάω μέσω msn και να κάνω βιντεοκλήση με τις επαφές μου, μέσω wifi??
×
×
  • Create New...