virginia285 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Εκμεταλλευόμενος την επιδότηση των 300 ευρώ πήρα το c905 με VLive δυστυχώς και αμέσως πέταξα το live και έβαλα το κανονικό λειτουργικό του και εγώ μια απο τα ίδια ;-) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Phone Doctors, στην Αγ. Παρασκευή. Ακόμα και εκτός εγγύησης να είναι, καταφέρνει και το δικαιολογεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 επισης αν δεν θες να τις πεταξεις μπορεις να τις βαλεις εδω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 στα "αλεξανδρος" κανανε παλιοτερα κατι τετοιο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Παλαιότερα ο Γερμανός αγόραζε μεταχειρισμένες συσκευές, τις έστελνε στο εργοστάσιό του στην Ρουμανία όπου αναπαλαιώνονταν και τις μεταπούλαγε σε τριτοκοσμικές χώρες, όπως Ουζμπεκιστάν κτλ Δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα. Αλλιώς, χωρίς χρήματα μπορείς να την ανακυκλώσεις εκτός του Γερμανού και σε καταστήματα Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 είχα παλιά, δεν ξαναπέρνω... χάλια το πειραγμένο λογισμικό Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 ολοι πανω κατω καναμε το πειραμα 1 φορα και τις επιλεξαμε αλλα 2η ευκαιρια δεν εχει πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis7 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 ποτε θα κυκλοφορησει επισημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Από το 2012 σιγά σιγά θα ισχύσει αυτό το μέτρο,λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutsos Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Οσες vodafone συσκευες εχω παρει το πρωτο πραγμα που εκανα ειναι να ξηλωνω το vodafone menu. Παράθεση Γιάννης::google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Εγω θα θελα οπως ειναι τωρα το f2g1 kai 2 αλλα με απεριοριστο ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Το ιδανικο καρτοκινητο υπαρχει, λεγεται f2g1 αλλα δεν ανοικει στην ιδανικη εταιρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Απο τη στιγμη που εχει μονο cosmote μεσα κ δεν εχει ποικιλια...ας κλεισει.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobapp Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Γνωρίζεις ότι τα mobapps (Mobile Applications) ….? Τα mobapps είναι local host στα κινητά τηλέφωνα & όταν εγκατασταθούν δεν χρειάζονται internet για να λειτουργήσουν. Η περιήγηση σε μια εφαρμογή είναι δωρεάν (ούτε δικαιώματα, ούτε χρήση internet στο κινητό). Σε ορισμένες εφαρμογές χρειάζεται επικοινωνία για να λάβει ή να στείλει δεδομένα, ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις είναι με χρέωση και μερικές δωρεάν. Πχ: 1. Έχοντας στο κινητό μια εφαρμογή = το κατάλογο μιας pizza delivery. Κατά την επιλογή – περιήγηση για να βρω και να επιλέξω μέσα στο menu αυτά που θέλω να παραγγείλω (σαλάτα, pizza, αναψυκτικά κτλ), είναι δωρεάν. Για να στείλω τη παραγγελία μου θα χρεωθώ ένα sms, πάντως πιο φθηνό από το να μιλούσα τόση ώρα για να δώσω την παραγγελία μου. 2. Έχοντας στο κινητό μια εφαρμογή = τις προσεχώς κινηματογραφικές ταινίες, που μπορώ να κατεβάζω τα trailers αυτών των ταινιών. Κατά το ¨κατέβασμα¨ του trailer α) θα ήταν δωρεάν αν είμαι μέσα στο κινηματογράφο, ενώ αν β) ήμουν εκτός εμβέλειας θα υπήρχε ερώτηση σύνδεσης στο internet και αν επιθυμούσα τότε θα υπήρχε χρέωση internet. Με λίγα λόγια η εφαρμογή δεν απαιτεί χρεώσεις. Οι χρεώσεις υπάρχουν ανάλογα με ποιο κλασσικό τρόπο επικοινωνεί το κινητό γενικότερα. http://www.mobapp.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Θα μου στειλουν ενα κινητο απο εξωτερικο μπορειτε να μου πειτε ποιες συχνοτητες πρεπει να υποστηριζει για να δουλευει Ελλαδα ? και αν χρειαστει να βαλω Ελληνικα ποσο μπορει να στοιχιζει? Ευχαριστω Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 αν ειναι quad band και εχει GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 δουλευει και εδω. μπορει να εχει και ελληνικα. εξαρταται απο που θα το φερεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 αν ειναι quad band και εχει GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 δουλευει και εδω. μπορει να εχει και ελληνικα. εξαρταται απο που θα το φερεις Το κινητο που μου ειπαν ειναι 900 και 1800!!! Δουλευει?? Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Μια χαρά θα παίζει Η ευρώπη έχει κοινό στανταρ και παίζουν τα κινητά ανάμεσα σε όλες τις χώρες της (τουλάχιστον έτσι είναι τα τελευταία 10 χρόνια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Το κινητο που μου ειπαν ειναι 900 και 1800!!! Δουλευει?? Ναι θα λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Quickmark QR Code Software for your Smartphone - your phone as QR Code scanner You know how nearly everything in Japan is tagged with QR Codes these days? OK, so you probably don't, and chances are you know QR Codes as 3D barcodes (see http://en.wikipedia.org/wiki/QR_Code for more info). Download Μου φαίνεται ο johner ήταν ο πρώτος στο forum που το είχε αναφέρει. Βάζω εδώ το θέμα γιατί αφορά symbian & windows mobile. Have fun (και μην γεμίσετε το forum με QR codes :lol:) Οι QR codes είναι κάτι σαν barcodes στα οποία μπορείς να κρυπτογραφήσεις πληροφορίες όπως διευθύνσεις ιστοσελίδων, κείμενο, αριθμό τηλεφώνου, κείμενο με αριθμό τηλεφώνου έτοιμο για αποστολή σαν sms. Δείτε το πολύ καλό story που εξηγεί τις δυνατότητες http://reader.kaywa.com/tmpl/default/web/popup.php Υπάρχουν διάφορα εμπορικά προγράμματα που δημιουργούν τέτοια barcodes και ίσως έχουν περισσότερες επιλογές για κρυπτογράφηση. Υπάρχουν και δωρεάν generators ενσωματωμένοι σε ιστοσελίδες όπως http://www.bath.ac.uk/barcodes/ Για να διαβάσει κάποιος τέτοια barcodes θεωρητικά το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κινητό με κάμερα και το κατάλληλο software. Υπάρχουν εκδόσεις που έχει βγάλει η Nokia για τα τηλέφωνα της καθώς και άλλοι developers για symbian (java): http://reader.kaywa.com/ (δεν έχω συσκευή να δοκιμάσω αν λειτουργεί) Windows mobile: QuickMark είναι free αλλά θέλει registration, λειτουργεί μια χαρά και υπάρχει έκδοση για VGA οθόνες. Direct link αλλά δεν ξέρω για τι οθόνη είναι. Με μια αναζήτηση στο νετ θα βρείτε και άλλους reader ειδικά για symbian oι οποίοι υποτίθεται ότι έχουν τεσταριστεί σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Για windows mobile είναι ο QuickMark που παρέθεσα και ο i-nigma ο οποίος δεν με εντυπωσίασε και είναι για QVGA. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Για ελληνικά κάνα 20άρι... Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redsadman Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την πωληση κινητου σε μαγαζι αγοραπωλησιας κινητων στην οποια θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου απαντησει. Προσφατα πουλησα μια συσκευη σε γνωστο μαγαζι στο κεντρο που αγοραζει κινητα κ μου εδωσαν να υπογραψω μια υπευθυνη δηλωση οτι ειχα αποκτησει το κινητο χωρις απαλλαγη φπα,leasing κλπ. Γνωριζει κανεις σε τι χρησιμευει στο μαγαζι αυτη η δηλωση?? Επρεπε να μου δωσουν κ εμενα καποιο χαρτι που να αποδεικνυει τη συναλλαγη ή αυτη ειναι η συνηθισμενη διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο παντος!:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Έχει παρατηρηθεί στο forum των Τεχνολογικών Προβληματισμών το να ανοίγουν αρκετά - κυρίως νέα - μέλη θέματα τεχνικής φύσης και επίλυσης προβλημάτων που αφορούν κινητά, PC, gadgets κτλ. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι Τεχνολογικοί Προβληματισμοί δεν είναι το κατάλληλο forum για τέτοιες συζητήσεις. Η θεματολογία τους αφορά την ανταλλαγή απόψεων γενικού περιεχομένου σε ότι έχει να κάνει με τις τηλεπικοινωνίες και την τεχνολογία γενικότερα. Πριν βιαστείτε να ανοίξετε νέο θέμα που να αφορά το κινητό, το PC ή το gadget σας λοιπόν, ψάξτε λίγο το υπόλοιπο forum. Υπάρχουν Περιοχές για κάθε ανάγκη και ερώτημα, στις οποίες είναι 99% σίγουρο ότι θα βρείτε τις απαντήσεις που θέλετε. Στα πλαίσια αυτά, κάθε θέμα που δεν συμβαδίζει με την φιλοσοφία των Τεχνολογικών Προβληματισμών θα κλειδώνεται, όπως ήδη συμβαίνει. Για απορίες, μπορείτε να στείλετε PM στους αρμόδιους Moderators (Itchrist86, TN97, Johny-B). Ευχαριστούμε, Ομάδα Διαχείρισης του myphone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman13 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 παιδια γεια χαρα σε ολους θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις.... Επειδη εχω πληρη αγνοια με το ποια λογισμικά κινητων ειναι ανοιχτα και ποια οχι θα μπορουσε καποιος παρακαλω πολυ να μου εξηγησει? Ποια απο αυτά ειναι ανοιχτά και ποια κλειδωμένα? Γινεται με καποιο τροπο να ξεκλειδωθουν? Τα κλειδωμενα λογισμικα δέχονται διαφορες εφαρμογές? Επειδη σκεφτομαι την αγορα κινητου τηλεφωνου θα ηθελα να ξερω τι γινεται με τα καινουργια lg, samsung omnia, htc, iphone..... ζητω συγγνωμη αν κουρασα αλλα επειδη οπως ειπα εχω πληρη "μεσανυχτα" θα εκτιμουσα οποιαδηποτε πληροφορια ελπιζω να μην με παρετε με τις ντοματες:O:O:chair::chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts