FoT1s Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Καλησπέρα. Ερώτηση: Πόσες μέρες κάνει να έρθει το μήνυμα ενεργοποίησης; Σε ιδιωτη, αμεσα. Σε εταιρικο, αγνωστο. (εμενα, απο το πρωι, δεν ηρθε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Εγώ έκανα χτες αίτημα αλλά μήνυμα ακόμα δεν ήρθε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Καλησπέρα. Ερώτηση: Πόσες μέρες κάνει να έρθει το μήνυμα ενεργοποίησης; Εγω που το ειχα κανει μεσω chat το απογευμα, το μηνυμα ενεργοποιησης ηρθε την επομενη μερα κατα το μεσημερακι. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 (edited) Το ενεργοποίησα και γω.. Κατέβασα την εφαρμογή και περιμένω το ενημερωτικό μήνυμα.. Αν και με παρεξενεψε το γεγονός ότι με είπε πως είναι επίσημα διαθέσιμη η υπηρεσία... Αν και δεν την χρησιμοποίησα την εφαρμογή ακόμα, είδα ένα μικρό πρόβλημα... Όταν κλείνεις την εφαρμογή, πρέπει μετά να την ξανά ανοίξεις για να ενεργοποιηθεί. Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάθος μου το πρόβλημα αυτό.. Είδα πως απενεργοποιειται η υπηρεσία όταν έχω ανοιχτή την βελτιστοποιηση μπαταρίας στην συσκευή. Edited July 12, 2019 by theo4850 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Αυτό που παρατήρησα στο iphone που το έχω ενεργοποιημένο είναι ότι δεν πραγματοποιούνται κλήσεις με το wifi call στα τετραψηφια της Vodafone π.χ. στο 1252. Γράφει απέτυχε η κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Αυτό που παρατήρησα στο iphone που το έχω ενεργοποιημένο είναι ότι δεν πραγματοποιούνται κλήσεις με το wifi call στα τετραψηφια της Vodafone π.χ. στο 1252. Γράφει απέτυχε η κλήση. το ιδιο παρατήρησα και εγω με android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogian60 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 (edited) Και γω το ενεργοποίησα από το chat της Vodafone στο s9 Αλλά δίνει προτεραιότητα στο δίκτυο κινητής και όχι στο wifi Edited July 12, 2019 by giogian60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Το εικονιδιο απο πανω, πως φευγει αλλα να συνεχισει να τρεχει η εφαρμογη απο πιαω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Το εικονιδιο απο πανω, πως φευγει αλλα να συνεχισει να τρεχει η εφαρμογη απο πιαω? Δε γίνεται, περιορισμός των καινούργιων εκδόσεων Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Δε γίνεται, περιορισμός των καινούργιων εκδόσεων Android. Βασικα, εγινε! Πατας παρατεταμενα και το κανεις ελαχιστοποιηση. Φαινεται μονο οταν κατεβασω την μπαρα απο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Πραγματι με το VoWiFi κληση προς το 1252 δεν ειναι εφικτη. Δοκιμη σε iOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Εμένα καλεί κανονικά το 1252, και με το S10e που έχει native υποστήριξη, και από άλλη συσκευή μέσω της εφαρμογής. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Την εχετε βαλει να ειναι εκτος βελτιστοποιησης μπαταριας? Δοκιμασε κανεις σε βελτιστοποιηση ενεργη αν δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Δουλεύει, αλλά αν δεχτείς κλήση και έχει κλειδώσει δεν δρομολογείται μέσω της εφαρμογής. Βέβαια καμία φορά το ίδιο γίνεται και με απενεργοποιημένη την βελτιστοποίηση μπαταρίας. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Δουλεύει, αλλά αν δεχτείς κλήση και έχει κλειδώσει δεν δρομολογείται μέσω της εφαρμογής. Βέβαια καμία φορά το ίδιο γίνεται και με απενεργοποιημένη την βελτιστοποίηση μπαταρίας. Sent from my XT1580 Γενικα, εχει τα θεματακια της κατα την διαρκεια της ημερας. Κανει που και που αποσυνδεση ενω εισαι σε wifi και συνδεεται ξανα αφου ανοιξεις την εφαρμογη. Θελει βελτιωσεις! Το καλο ειναι, οτι εκανα ελαχιστοποιηση το εικονιδιο πανω και δεν φαινεται πανω στην μπαρα, παρα μονο αν την κατεβασω. Επισης, παρολο που εχεις σημα και εισαι σε wifi, δεν παιρνεις την κληση μεσω του app του τηλεφωνου, αλλα, της εφαρμογης. Χαζομαρα αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Α, και κάτι άλλο που πρόσεξα. Αν απενεργοποιήσω τη ρύθμιση προτεραιότητα στο δίκτυο κινητής, παρακάμπτει τα πάντα και καλεί μόνο με την εφαρμογή. Δηλαδή πας στον dialer του τηλεφώνου και καλείς από εκεί, και το γυρνάει στη εφαρμογή. Στο δίκαρτο Motorola , του οποίου ο dialer έχει ρύθμιση για να μαθαίνει με ποια κάρτα θες να καλεί κάθε επαφή, πρακτικά δεν μπορούσα να καλέσω με την άλλη κάρτα. Και τις επαφές που έχω ορίσει να καλεί με την άλλη sim που είναι what's up, έκλεινε τον dialer και έβγαζε στο προσκήνιο την εφαρμογή της Vodafone και καλούσε από εκεί (από τη Vodafone κάρτα εννοείται). Μέχρι να βρω ότι έφταιγε αυτό, είχα πάθει πλάκα γιατί δεν μπορούσα να καλέσω από τη άλλη κάρτα μου... Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 (edited) Εχει θεμα και κατα την αλλαγη δικτυων wifi. *Οσο για το εικονιδιο πανω, μπορεις και απο τις αδειες προσβασης να ξετικαρεις την επιλογη "αθορυβο" και φευγει το εικονιδιο ενω συνεχιζει να τρεχει η εφαρμογη απο πισω. Edited July 13, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Ερώτηση: Πριν ξεκινήσει να διατίθεται η υπηρεσία στο κρυφό μενού "πληροφορίες τηλεφώνου" μου έδινε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσω και voLTE και voWiFi. Τώρα που ενεργοποιήθηκε στη γραμμή μου, ενω φαίνεται το μενού δεν με αφήνει να αλλάξω τη ρύθμιση. Έχει σχέση με τα carrier settings ή κάτι άλλο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Ερώτηση: Πριν ξεκινήσει να διατίθεται η υπηρεσία στο κρυφό μενού "πληροφορίες τηλεφώνου" μου έδινε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσω και voLTE και voWiFi. Τώρα που ενεργοποιήθηκε στη γραμμή μου, ενω φαίνεται το μενού δεν με αφήνει να αλλάξω τη ρύθμιση. Έχει σχέση με τα carrier settings ή κάτι άλλο; Τι εννοεις κρυφο μενου? Που ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 *#*#4636#*#* Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Πραγματι με το VoWiFi κληση προς το 1252 δεν ειναι εφικτη. Δοκιμη σε iOS. ούτε σε έμενα είναι δυνατή η κλήση του 1252 μέσα από vowifi (iphone 6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Κατάφερε κανείς να ενεργοποιήσει την υπηρεσία χωρίς root σε Xiaomi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Σε xiaomi mi8 βαζοντας την εφαρμογή δουλεύει τέλεια...Και κανει κλησεις και στα τετραψηφια πχ 1252. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 δηλαδή το βάζεις σε λειτουργία πτήσης ανοιγεις wifi και δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Σε Redmi 7 (δεν είναι root) ενεργοποιήθηκε το vowifi απο το chat (τους είχα πεί ότι έιχα το Ρ30) πρίν απο ένα μήνα περίπου. Το μήνυμα μου ήρθε την επόμενη αλλά είχε ενεργοποιηθεί μετά απο 20-30 λεπτά μετά την συνομιλία. Δοκίμασα κλήση σε λειτουργία πτήσης και όλα οκ (κανένα πρόβλημα με την ποιότητα). Το VoLTE δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα αλλά δεν με πολυενδιαφέρει προς το παρόν. Οι ρυθμίσεις στο κινητό μου έγιναν ακολουθώντας τις οδηγίες που βρήκα στο παρόν νήμα (απο τον dialer του κινητού). Ενεργοποίησα την ρύθμιση "κατα προτίμηση wifi" ώστε να προτιμάει τα ασύρματα δίκτυα όταν έχω σύνδεση και δεν χάνω κλήση σχεδόν ποτέ. Κατέβασα και την εφαρμογή αλλά την απεγκατέστησα γιατί δεν χρειάζοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts