tasos1971 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Κάποιος με το s9 plus εχει ενεργοποιήσει το wifi calling? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 wifi call σε S8 αναμονή κ για volte Με πήραν τηλέφωνο σήμερα αφου άφησα τα στοιχεία μου Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Κι εγώ τους έχω αφήσει τα στοιχεία μου για το Honor 8x και μου είπαν ότι πιθανόν να ενεργοποιηθεί στην γραμμή μου μέχρι τέλος του μήνα. Αναμένω... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Γιατί όλες αυτές οι δυσλειτουργίες; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Γιατί όλες αυτές οι δυσλειτουργίες; Διότι πρόκειται για ανεπίσημη υπηρεσία, δηλαδή δοκιμαστική, γι'αυτό και τεχνικά δεν είναι στο 100%. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Μόλις με πήραν τηλέφωνο, αλλά δεν βλέπω πουθενά κάνα μήνυμα ενεργοποίησης... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Μόλις με πήραν τηλέφωνο, αλλά δεν βλέπω πουθενά κάνα μήνυμα ενεργοποίησης... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρομοίως, μετά από 2 μέρες και δεν ήρθε ποτέ. Χάθηκε και το σήμα volte που είχα στην αρχή. Βασικά έπρεπε να πουν να περιμένουμε ένα δίμηνο ακόμα παρά να το ενεργοποιούν βιαστικά και να απενεργοποιείται στο ξαφνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Παρομοίως, μετά από 2 μέρες και δεν ήρθε ποτέ. Χάθηκε και το σήμα volte που είχα στην αρχή. Βασικά έπρεπε να πουν να περιμένουμε ένα δίμηνο ακόμα παρά να το ενεργοποιούν βιαστικά και να απενεργοποιείται στο ξαφνικό2 μέρες έχουν περάσει και τίποτα... Ούτε μήνυμα ενεργοποίησης, και δεν ξέρω τι γίνεται γιατί έχω και xiaomi, και ποιο πολύ θέλω το VoLTE... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Και πάνω που το έλεγα τελικά ήρθε... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 (edited) σε poco με την τελευταια dev μου εμφανισε διακοπτη για το VoWifi επισης και επιλογη για πρτιμηση για κλησεις wifi αλλα ακομα δεν λειτουργει σε poco με qualcomm pdc ενεργοποίησε το προφίλ volte vodafone uk στην sim slot που ειναι η vodafone . το wificalling λειτουργεί μια χαρα σε poco επίσης πριν απο αυτο στο dialer πέρνα τον κωδικό *#*#vowifi#*#* Edited May 23, 2019 by kopap81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Και πάνω που το έλεγα τελικά ήρθε... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εμένα ήρθε τελικά αλλά δεν δουλεύει ούτε το volte ούτε το vowifi. Έχω ενεργοποιήσει το μενού στο κινητό και πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Κι εμένα ήρθε τελικά αλλά δεν δουλεύει ούτε το volte ούτε το vowifi. Έχω ενεργοποιήσει το μενού στο κινητό και πάλι τίποτα.Κι εδώ μια από τα ίδια. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Κι εδώ μια από τα ίδια. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσωπικά το παρατάω και εάν φιλοτιμηθουν και το φτιάξουν έχει καλώς. Αλλά με τα πισωγυρίσματα τους φαίνονται αναξιόπιστοι. Πρώτα φτιάχνεις κάτι, μετά το δοκιμάζεις και στο τέλος το δίνεις στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Δεν το έχει δώσει. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Προσωπικά μόνο το VoLTE με ενδιαφέρει μιας και Xiaomi, οπότε περιμενω μόνο για αυτό... Τώρα μου ενεργοποίησαν VoWifi , ευπρόσδεκτο αλλά δεν είναι VoLTE... Άμα φτιάξουν το VoLTE θα ενεργοποιηθεί αυτόματα μιας και έχω ήδη το VoWifi; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Προσωπικά το παρατάω και εάν φιλοτιμηθουν και το φτιάξουν έχει καλώς. Αλλά με τα πισωγυρίσματα τους φαίνονται αναξιόπιστοι. Πρώτα φτιάχνεις κάτι, μετά το δοκιμάζεις και στο τέλος το δίνεις στην αγορά. Τι εννοείς να φτιάξουν; Έχεις παρακολουθήσει της ανακοινώσεις της Vodafone Ελλάδος; Από όσο βλέπω, μάλλον όχι. Η υπηρεσία VoLTE είναι σε δοκιμαστικό στάδιο και αφορά περιορισμένο αριθμό χρηστών. Με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Άρα αν δεν λειτουργεί σωστά, η ευθύνη είναι δική σου, που επέλεξες να συμμετέχεις στη δοκιμαστική φάση της υπηρεσίας. Όλα τα άλλα είναι ανούσια, ανώφελα και δεν έχουν κανένα χώρο στο συγκεκριμένο νήμα. Θα παρακαλούσα τους συμμετέχοντες να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα της υπηρεσίας, πριν μηδενίσουν την όποια προσπάθεια/δοκιμή. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Τι εννοείς να φτιάξουν; Έχεις παρακολουθήσει της ανακοινώσεις της Vodafone Ελλάδος; Από όσο βλέπω, μάλλον όχι. Η υπηρεσία VoLTE είναι σε δοκιμαστικό στάδιο και αφορά περιορισμένο αριθμό χρηστών. Με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Άρα αν δεν λειτουργεί σωστά, η ευθύνη είναι δική σου, που επέλεξες να συμμετέχεις στη δοκιμαστική φάση της υπηρεσίας. Όλα τα άλλα είναι ανούσια, ανώφελα και δεν έχουν κανένα χώρο στο συγκεκριμένο νήμα. Θα παρακαλούσα τους συμμετέχοντες να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα της υπηρεσίας, πριν μηδενίσουν την όποια προσπάθεια/δοκιμή. Το volte δεν είναι καν σε δοκιμαστική φάση. Απλά δεν προσφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Το volte δεν είναι καν σε δοκιμαστική φάση. Απλά δεν προσφέρεται. Έχει προσφερθεί σε συγκεκριμένη μερίδα συνδρομητών, με διακοπές της υπηρεσίας και περιστασιακά. Beta δεν είναι. Κάτι σαν μικρό testing το χαρακτηρίζεις όμως. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Τι εννοείς να φτιάξουν; Έχεις παρακολουθήσει της ανακοινώσεις της Vodafone Ελλάδος; Από όσο βλέπω, μάλλον όχι. Η υπηρεσία VoLTE είναι σε δοκιμαστικό στάδιο και αφορά περιορισμένο αριθμό χρηστών. Με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Άρα αν δεν λειτουργεί σωστά, η ευθύνη είναι δική σου, που επέλεξες να συμμετέχεις στη δοκιμαστική φάση της υπηρεσίας. Όλα τα άλλα είναι ανούσια, ανώφελα και δεν έχουν κανένα χώρο στο συγκεκριμένο νήμα. Θα παρακαλούσα τους συμμετέχοντες να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα της υπηρεσίας, πριν μηδενίσουν την όποια προσπάθεια/δοκιμή. Θα χαρακτήριζα το σχόλιο σου εν μέρει άκυρο γιατί πολύ απλά 3 εκπρόσωποι της vodafone που με κάλεσαν μου είπαν με βεβαιότητα ότι προσφέρουν υπηρεσία wifi calling και volte. Είπαν ότι δουλεύει και δεν έχει προβλήματα, αυτά για το περί ενημέρωσης που λες και για μηδενισμό προσπάθειας κλπ. Εάν είναι αυτοί άσχετοι και δεν ξέρουν τι προσφέρουν και τι όχι είναι φυσικό να τους κράζουμε. Στοιχειώδης λογική: δημιουργείς προιόν-> το δοκιμάζεις-> όταν είναι έτοιμο το προσφέρεις στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Θα χαρακτήριζα το σχόλιο σου εν μέρει άκυρο γιατί πολύ απλά 3 εκπρόσωποι της vodafone που με κάλεσαν μου είπαν με βεβαιότητα ότι προσφέρουν υπηρεσία wifi calling και volte. Είπαν ότι δουλεύει και δεν έχει προβλήματα, αυτά για το περί ενημέρωσης που λες και για μηδενισμό προσπάθειαςαν κλπ. Εάν είναι αυτοί άσχετοι και δεν ξέρουν τι προσφέρουν και τι όχι είναι φυσικό να τους κράζουμε. Στοιχειώδης λογική: δημιουργείς προιόν-> το δοκιμάζεις-> όταν είναι έτοιμο το προσφέρεις στην αγορά. Αρχικά να αναφέρω ότι το σχόλιό μου, αφορούσε την υπηρεσία VoLTE και όχι την υπηρεσία WiFi Calling. Η υπηρεσία VoLTE πράγματι είναι σε στάδιο δημιουργίας και δοκιμής, οπότε δεν κατανοώ από που πηγάζουν οι απαιτήσεις σου. Να δεχτώ ότι οι υπάλληλοι ήταν ανενημέρωτοι, ωστόσο καμία υπηρεσία εν ονόματι VoLTE δεν είναι επίσημη, κατά συνέπεια οφείλεις να δεχθείς τις όποιες ατέλειες έχει προς το παρών, μιας και δεν είναι η τελική της έκδοση. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Αρχικά να αναφέρω ότι το σχόλιό μου, αφορούσε την υπηρεσία VoLTE και όχι την υπηρεσία WiFi Calling. Η υπηρεσία VoLTE πράγματι είναι σε στάδιο δημιουργίας και δοκιμής, οπότε δεν κατανοώ από που πηγάζουν οι απαιτήσεις σου. Να δεχτώ ότι οι υπάλληλοι ήταν ανενημέρωτοι, ωστόσο καμία υπηρεσία εν ονόματι VoLTE δεν είναι επίσημη, κατά συνέπεια οφείλεις να δεχθείς τις όποιες ατέλειες έχει προς το παρών, μιας και δεν είναι η τελική της έκδοση. Απλά για να το λήξουμε, εμένα προσωπικά μου είπαν και οι 3 ότι είναι πλήρως λειτουργικό το volte. Για αυτό μανούριασα, δεν είπαν ούτε για beta ούτε για αστάθειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 σε miui θέλει *#*#vowifi#*#* στο dialer και πάλι μπορεί να μήν λειτουργήσει σωστά λόγο firmware τελευταία dev miui δεν έχει ακόμα τις ρυθμίσεις για vodafone GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Χθες διάβασα όλο το νήμα που έπεσε στην αντίληψή μου. Έχω το Ελληνικό S9 αλλά αποφάσισα να ξεκινήσω με το "πιο σίγουρο" iPhone 5s (από πλευράς λογισμικού). Όντως όταν έβαλα τη sim έβγαλε το carrier update settings που το έβαλα και έκανε μια επανεκκίνηση απ' ότι φάνηκε η σύνδεση. Μετά εμφάνισε τις extra επιλογές για το wifi calling που όμως δεν ενεργοποιούταν καθώς έλεγε να επικοινωνήσω με το πάροχο μου. Μετά από αυτό μου έστειλαν με sms να κατεβάσω ένα ακόμα apn το οποίο και εγκαταστάθηκε. Έκανα reboot αλλά ο "διακόπτης" επιμένει στο off λέγοντας πάλι για επικοινωνία με πάροχο. Περιμένω ακόμα τηλ/νο από την ομάδα ιντερνέτ τους καθώς υποψιάζομαι πως πρέπει να γίνουν και άλλα στο λογαριασμό μου. Με την ενεργοποίηση εν τέλει της διαδικασίας θα μπορέσω να πάω απροβλημάτιστα στο S9 πάλι ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Σε Samsung A7 (2018) χρειάζεται να τους καλέσω;Δεν μου το εχει καν σαν επιλογές και έχω την τελευταία αναβάθμιση του Απριλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 με qualcomm pdc ενεργοποίησε το προφίλ volte vodafone uk στην sim slot που ειναι η vodafone . το wificalling λειτουργεί μια χαρα σε poco επίσης πριν απο αυτο στο dialer πέρνα τον κωδικό *#*#vowifi#*#*Το Qualcomm pdc που το βρίσκω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts