harrysfil Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Φυσικα αργουν σε σχεση με την cosmote. Σε αλλα και αλλα ξερουν να ειναι πληρως εναρμονισμενες π.χ. τιμες, διακοπη napster. Πιστευω οτι ολη η καμπανια του σουπερ wifi στο σπιτι εχει να κανει με το wifi calling. Επισης βλεπω στο εξωτερικο ήδη το παρεχει η vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Κάποιος που να έχει έστω και μια ιδεά από τα χρονοδιαγράμματά τους, ας δώσει μια ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysfil Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 (edited) Σημερα ξαναρωτησα και πηρα την απαντηση κονσερβα οτι οταν γινει θα ενημερωθουμε ολοι. Δηλαδη ουσιαστικα δεν απαντησαν. Κριμα που μενει τοσο πισω. Edited May 24, 2018 by Vasileios Συγκρίσεις δικτύων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Καμια ενημέρωση έχουμε? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Τίποτα ακόμα δυστυχώς... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 «Κάτι σαν πληροφορία» που είχα σήμερα υποννοεί ότι θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα στο Q3 ή Q4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Άντε επιτέλους πια, εδώ και πόσο καιρό το περιμένουμε Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 «Κάτι σαν πληροφορία» που είχα σήμερα υποννοεί ότι θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα στο Q3 ή Q4. Solution by...? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_gtet Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Με λίγα λόγια μέχρι το τέλος του 18... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Solution by...? Δεν φτάσαμε μέχρι εκεί. Υποθέτω ότι τους έβαλε το group να πάρουν. Ξέρουμε τι έχει η VF NL που έχει παρόμοιο setup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Πολύ χρήσιμη υπηρεσία. Βρίσκομαι σε περιοχή που δεν πιάνει τίποτα από καμία εταιρεία. Έβαλα μια καρτούλα cosmote που είχα και έκανα προώθηση το βασικό μου αριθμό vodafone σε αυτό της cosmote και παίζει μέσω wificall. Να δω τη vodafone πότε θα το δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Σήμερα που επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών,ο υπάλληλος δικαιολόγησε την καθυστέρηση στο ότι θα "προστεθούν πολλα εναλλακτικά κανάλια" και μου επανέλαβε πως το συντομότερο δυνατό θα ειναι εμπορικά διαθέσιμη χωρίς να μου δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Σήμερα που επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών,ο υπάλληλος δικαιολόγησε την καθυστέρηση στο ότι θα "προστεθούν πολλα εναλλακτικά κανάλια" και μου επανέλαβε πως το συντομότερο δυνατό θα ειναι εμπορικά διαθέσιμη χωρίς να μου δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πολλα εναλλακτικά κανάλια? τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) πολλα εναλλακτικά κανάλια? τι μπορεί να σημαίνει αυτό?Κι εγώ δεν το κατάλαβα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 9, 2018 by simos_s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Δεν φτάνει πάντα ένας server χρειάζονται πολλοί backup server για να εξυπηρετήσει κόσμο για το vowifi και volte... Αν νομίζει κανείς ότι είναι μόνο το ims .vodafone .gr κάνει λάθος... Το ίδιο ισχύει σε όλες τις εταιρίες... Αυτά εννοεί κανάλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Δεν φτάσαμε μέχρι εκεί. Υποθέτω ότι τους έβαλε το group να πάρουν. Ξέρουμε τι έχει η VF NL που έχει παρόμοιο setup? Δε γνωρίζω. Καλά πλέον έχουμε ελάχιστη δραστηριότητα με Vodafone πάρα μόνο με UK. Είμαστε ακριβοί φαίνεται. Δε καταλαβαίνω. :shifty: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 πολλα εναλλακτικά κανάλια? τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Αυτο ειναι το πιο ενδιαφέρον στην υλοποίηση του vowifi. Πάντως έχω την εντυπωση οτι ειναι Ericsson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Όταν έλεγα για Ericsson κανείς δεν με πιστεύε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Αυτο ειναι το πιο ενδιαφέρον στην υλοποίηση του vowifi. Πάντως έχω την εντυπωση οτι ειναι Ericsson. Νομίζω ότι θα είναι με HUAWEI & το Roll out θα ξεκινήσει με Android Flagships & μετά με iOS Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Νομίζω ότι θα είναι με HUAWEI & το Roll out θα ξεκινήσει με Android Flagships & μετά με iOS Πιο λογικό φαίνεται Huawei. (Είπα εντύπωση γιατί δεν ήμουν σίγουρος για το Info). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Νομίζω ότι θα είναι με HUAWEI & το Roll out θα ξεκινήσει με Android Flagships & μετά με iOSΠαρεμπιπτόντως ρώτησα αν γνωρίζουν και σε ποιες συσκευές θα ειναι διαθέσιμο και ο υπάλληλος μου ανέφερε πως δεν το γνωρίζει αλλα μου είπε πως η υπηρεσία θα υποστηρίζεται από όλες που έχουν αυτήν την δυνατότητα Για να δούμε... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Παρεμπιπτόντως ρώτησα αν γνωρίζουν και σε ποιες συσκευές θα ειναι διαθέσιμο και ο υπάλληλος μου ανέφερε πως δεν το γνωρίζει αλλα μου είπε πως η υπηρεσία θα υποστηρίζεται από όλες που έχουν αυτήν την δυνατότητα Για να δούμε... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φούμαρα. Αν υποστηρίξουν π.χ. το Nexus 6P που παίζει στο εξωτερικό με VoLTE, κερνάω όλο το forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Φούμαρα. Αν υποστηρίξουν π.χ. το Nexus 6P που παίζει στο εξωτερικό με VoLTE, κερνάω όλο το forum. Η διαφημιση του ΟΠΑΠ λέει πρόσεχε τι τάζεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Υπάρχει κάπου ή λίστα με τις συσκευές; έστω σε θεωρητικό επίπεδο; συγνώμη αν έχει απαντηθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Η διαφημιση του ΟΠΑΠ λέει πρόσεχε τι τάζεις.... Δεν είπα τι κερνάω, είμαι καλυμμένος :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts