guzel Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 α μονο για σύνδεση είναι.... οτι να ναι Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Και εγώ με καρτοπρόγραμα το ίδιο με είπαν πριν λίγο στο live chat μέχρι τέλος του μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Εγώ πήρα τηλέφωνο Και δεν ήξεραν καν τι είναι το Wi-Fi calling με συνέδεσαν πρώτα με την εξυπηρέτηση μετά στο τεχνικο Και μετα πάλι στην εξυπηρέτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 οτι να ναι κατάσταση Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Μόλις μίλησα και εγώ στο chat με εταιρική σύνδεση. Θα μου έρθει sms λέει σε 10 λεπτά πώς ενεργοποιήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Κλασικά πρώτα για συμβόλαια και τα καρτοκινητά βλέπουμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Είπα να πειραματιστώ στέλνοντας sms με λέξεις όπως WiFi call κλπ μπας και... Όχι ότι περίμενα πως θα γίνει κάτι βέβαια. Βρήκα πως το μόνο νούμερο που δέχονταν μηνύματα χωρίς να έρθει απάντηση ότι είναι εσφαλμένος ο αριθμός, ήταν το 1264. Το οποίο απαντούσε μέσω του 1234 πως είναι λάθος το μήνυμα. Δοκιμάζω WiFicall στο 1234 και μου απαντάει ο κωδικός σας είναι τάδε και μου έχει έναν κωδικό. Τελικά ανακάλυψα πως αν στείλεις οτιδήποτε στο 1234 σου κάνει επαναφορά κωδικού για το λογαριασμό σου μέσω του οποίου συνδέεται δεν εφαρμογή, και πρέπει να καταχωρήσεις αυτόν που σου στέλνει για να μπεις... Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 activated https://ibb.co/RHZtwSv Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 activated https://ibb.co/RHZtwSv Πως το ενεργοποίησες και σε τι συσκευή; Συνάδελφος με iPhone X μόλις του είπαν τηλεφωνικά πως λόγω τεχνικών προβλημάτων (δεν δουλεύει καλά η αναγνώριση κλήσεων και άλλες ψηφιακές ευκολίες) δεν θα του το ενεργοποιήσουν ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athpeppas Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Μπήκα στο chat και λένε δεν ειναι ακόμα διαθέσιμο.... Τι γίνεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotzis Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Κι εμένα από chat μου το ενεργοποίησαν με την δεύτερη προσπάθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Κι εμένα από chat μου το ενεργοποίησαν με την δεύτερη προσπάθεια Σύνδεση ή καρτοκινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotzis Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Σύνδεση ή καρτοκινητο? Με σύνδεση είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Είπα να πειραματιστώ στέλνοντας sms με λέξεις όπως WiFi call κλπ μπας και... Όχι ότι περίμενα πως θα γίνει κάτι βέβαια. Βρήκα πως το μόνο νούμερο που δέχονταν μηνύματα χωρίς να έρθει απάντηση ότι είναι εσφαλμένος ο αριθμός, ήταν το 1264. Το οποίο απαντούσε μέσω του 1234 πως είναι λάθος το μήνυμα. Δοκιμάζω WiFicall στο 1234 και μου απαντάει ο κωδικός σας είναι τάδε και μου έχει έναν κωδικό. Τελικά ανακάλυψα πως αν στείλεις οτιδήποτε στο 1234 σου κάνει επαναφορά κωδικού για το λογαριασμό σου μέσω του οποίου συνδέεται δεν εφαρμογή, και πρέπει να καταχωρήσεις αυτόν που σου στέλνει για να μπεις... Sent from my SM-G970F1285 είναι ο αριθμός για υπηρεσίες δικτύου όπως 4G κλπ. Πειραματισου εκεί :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Είναι σε τελικό στάδιο δοκιμών. Δεν ενεργοποιήθηκε ακόμα. Τουλάχιστον σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysfil Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 iphone 7 plus και iphone se μου τα ενεργοποίησαν με την πρώτη επικοινωνία με το live chat και δουλεύουν και τα δύο μια χαρά! Άντε να δούμε και τα SMS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Τελικα σκετο voWiFi ή εχει μαζι του και το voLTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Σκέτο vowifi Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Μπορείτε να δώσετε περισσότερες πληροφορίες όσοι το έχετε ενεργοποιήσει; Συνδεση η καρτοκινητό, συσκευή κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Προς το παρόν μόνο συνδέσεις . Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Ωραία ιδέα, να ανοιχτεί ομως αλλά θέμα και να βάζουμε λίστα σε τι μοντέλα δουλευει . Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Μια ερώτηση... Για ποιες συσκευές είναι τελικά "διαθέσιμο" (τα εισαγωγικά τα έβαλα γιατί ακομα υποτίθεται δεν είναι επίσημο); Εγώ που έχω σύνδεση με συσκευή που υποστηρίζει WiFi calling(huawei p10 lite) με είπαν πως είναι στη τελική φάση δοκιμών και είναι θέμα ημερών μέχρι να το ενεργοποιησουν και κράτησαν τα στοιχεία μου για να με ειδοποιήσουν όταν είναι διαθέσιμο.. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theiosbill Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Πόσες περισσότερες πληροφορίες να δώσουν? Η υπηρεσία δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Μερικά παιδιά ζήτησαν να τους ενεργοποιηθεί πρόωρα. Σε άλλους έγινε το χατίρι, σε άλλους όχι. Σε όσους έγινε το χατίρι, έγινε "κουτσουρεμένα" (μονο vowifi), ήταν συμβόλαια, και είχαν συσκευή που το υποστηρίζει αυτόματα μιας και η εφαρμογή για τις υπόλοιπες δεν υπάρχει ακόμα αφου η υπηρεσία ΔΕΝ είναι διαθέσιμη (ακόμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athpeppas Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Πόσες περισσότερες πληροφορίες να δώσουν? Η υπηρεσία δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Μερικά παιδιά ζήτησαν να τους ενεργοποιηθεί πρόωρα. Σε άλλους έγινε το χατίρι, σε άλλους όχι. Σε όσους έγινε το χατίρι, έγινε "κουτσουρεμένα" (μονο vowifi), ήταν συμβόλαια, και είχαν συσκευή που το υποστηρίζει αυτόματα μιας και η εφαρμογή για τις υπόλοιπες δεν υπάρχει ακόμα αφου η υπηρεσία ΔΕΝ είναι διαθέσιμη (ακόμα). Αυτό ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts