Mark_K Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Όταν σε καλούν άραγε αν έχεις την εφαρμογή τι να γίνεται; Δρομολογούνται οι κλήσεις στην εφαρμογή; Για να δούμε... Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 30, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Όταν σε καλούν άραγε αν έχεις την εφαρμογή τι να γίνεται; Δρομολογούνται οι κλήσεις στην εφαρμογή; Για να δούμε... Sent from my SM-G930F Αν η εφαρμογή είναι registered και απαντήσει στο notification, η κλήση πάει εκεί. Αλλιώς CSFB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 https://www.vodafone.gr/wifi-calling/ Έχει κάποιος μια από τις υποστηριζόμενες συσκευές να το δοκιμάσει και να μας πει. Εγώ έχω iPhone και ακομα δεν μπορω Απορώ πως έμαθες για το url προτού ακόμα ενημερωθεί το μενού στη σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_gtet Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Απορώ πως έμαθες για το url προτού ακόμα ενημερωθεί το μενού στη σελίδα Μακαρι να ταν δικιά μου αποκλειστικότητα:p https://tecky.eu/me-to-ios-12-2-energopoieitai-to-wi-fi-calling-sto-diktyo-tis-vodafone/ Από εδώ ενημερώθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Μακαρι να ταν δικιά μου αποκλειστικότητα:p https://tecky.eu/me-to-ios-12-2-energopoieitai-to-wi-fi-calling-sto-diktyo-tis-vodafone/ Από εδώ ενημερώθηκα! Είπα και εγώ :P Ούτε το crawling της google δεν το έπιασε ακόμα Άντε να δούμε πως θα δουλεύει η υπηρεσία και μετά άντε να έρθει και το volte. Πάντως να πω το εξής που έχω παρατηρήσει εδώ και 2-3 βδομάδες: Η ποιότητα ήχου κατά τη διάρκεια μιας κλήσης είναι μεταβαλλόμενη. Πότε κρυστάλλινη και πότε μέτρια/κανονική. Και μάλιστα, αυτή η μετάβαση ΔΕΝ είναι ομαλή. Ο συνομιλιτής με χάνει για μερικά δέκατα του δευτερολέπτου. Μήπως τεστάρουν κάτι στο δίκτυο, ποιος ξέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Εχει ενεργοποιησει κανεις εως τωρα το Wifi Calling σε iPhone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyNet Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Εγώ που μίλησα πάντως και με τεχνικό υποτίθεται δεν έχουν ιδέα. Αναμονή μόνο 1 1/2 χρόνος έχει περάσει vs COSMOTE. Όσο για eSim... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Επιτέλους!πως το ενεργοποιησες φιλε μου? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Σαν πρωταπριλιά ακούγεται... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Therealaris Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Πως το ενεργοποιήσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Σαν πρωταπριλιά ακούγεται... :lol: Δυστυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Επιτέλους! Σε καταλάβαμε ότι έχεις Cosmote :lol: PS Μόνο wifi calling θα δώσει για αρχή η βφ, όχι και VoLTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 τα παιδεία παίζει Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Ακομααααααα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikechq Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Σε dual sim (cote + voda) θα παίζουν και τα δυο vowifi; Παράθεση Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Σε dual sim (cote + voda) θα παίζουν και τα δυο vowifi; Πρέπει να το υποστηρίζει και το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Μήπως σχεδίαζαν να βγάλουν την σελίδα με τις οδηγίες για πρωταπριλιά και εκ παραδρομής διέρρευσε λίγες μέρες πριν; :P Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Το ποιο πιθανό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athpeppas Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 τελικά δεν έχω καταλάβει. Κατάφερε κανείς να κάνει κλήση μέσω wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 τελικά δεν έχω καταλάβει. Κατάφερε κανείς να κάνει κλήση μέσω wifi? Εννοείται πως http://www.army.gr/sites/default/files/viii_mp_379_301.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 τελικά δεν έχω καταλάβει. Κατάφερε κανείς να κάνει κλήση μέσω wifi? Αφού η υπηρεσία δεν έχει βγει εμπορικά, πως να το καταφέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_gtet Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Στη σελιδα http://www.vodafone.gr/wifi-calling/ προσθέσαν: ''Σύντομα διαθέσιμη για ενεργοποίηση στους συνδρομητές μας'' Άντε να δούμε πόσο σύντομα θα είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 μπα... έχω πάρει πόσα τηλέφωνα και έχω κάνει πόσα chat ... Η απάντηση είναι η ίδια: "Ακόμα η υπηρεσία δεν ειναι εμπορικά διαθέσιμη. Τι συσκευή έχετε ;" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Στη σελιδα http://www.vodafone.gr/wifi-calling/ προσθέσαν: ''Σύντομα διαθέσιμη για ενεργοποίηση στους συνδρομητές μας'' Άντε να δούμε πόσο σύντομα θα είναι... Πρωτα απο ολα ξεκιναμε απο τα βασικα: Η σελιδα δεν υπαρχει στο επίσημο Vodafone.gr αλλά διερευσε. Το οποίο τους ανάγκασε να βαλουν το σύντομα διαθεσιμη. Αλλα εξακολουθει να μην υπάρχει στην πλοήγηση του vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts