vanjel Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 1 Απριλίου έμαθα. Ώρα?Μέρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Ακόμα κανένα επίσημο νέο? Ω ρε, υγιής ανταγωνισμός.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athpeppas Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Ακόμα κανένα επίσημο νέο? Ω ρε, υγιής ανταγωνισμός.... Μου είπαν Απρίλιο απο Vodafone αλλά κανείς δε ξέρει σίγουρα. Φαντάζομαι VOLTE + VOWiFi πάνε μαζί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Μου είπαν Απρίλιο απο Vodafone αλλά κανείς δε ξέρει σίγουρα. Φαντάζομαι VOLTE + VOWiFi πάνε μαζί ; Αυτή πρέπει να είναι η 3 αναβολή που παίρνει το θέμα από την Vodafone, σωστά? Θεωρητικά, μαζί πάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Περιμένετε βρε να γίνει ακόμα μια αύξηση να βγουνε οι ισολογισμοί ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athpeppas Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Αυτή πρέπει να είναι η 3 αναβολή που παίρνει το θέμα από την Vodafone, σωστά? Θεωρητικά, μαζί πάνε ναι, γιατί έχουν σταματήσει και το "τέλειο σήμα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Σε Galaxy S10e στις ρυθμίσεις για apn εμφανίζει το παρακάτω. Να είναι από το τηλέφωνο ή από τη Vodafone; Το προφίλ ims δεν αφήνει να τροποποιηθεί. Αντίστοιχα στις ίδιες ρυθμίσεις για το what's up που δουλεύει με volte υπάρχει προφίλ Cosmote IMS το οποίο αφήνει να γίνει edit. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Σε Galaxy S10e στις ρυθμίσεις για apn εμφανίζει το παρακάτω. Να είναι από το τηλέφωνο ή από τη Vodafone; Το προφίλ ims δεν αφήνει να τροποποιηθεί. Αντίστοιχα στις ίδιες ρυθμίσεις για το what's up που δουλεύει με volte υπάρχει προφίλ Cosmote IMS το οποίο αφήνει να γίνει edit. Sent from my SM-G970F Η κάρτα είναι καινούργια? Γιατί 2 κάρτες που τσέκαρα στο Note9 που έχω (μια του 2013 καρτα και μια του 2018), δεν μου έβγαζε τα ims παρολο που έχω και cosmote μαζι για να τρέχει το wificalling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Όχι ιδιαίτερα. Πάνω από 3-4 χρόνια. Μάλλον είναι θέμα συσκευής. Το έψαξα και είδα ότι εμφανίζει επιλογή κλήσεις 4G για τη Vodafone, χωρίς να μπορώ να την πειράξω (γκριζαρισμένη). Επίσης στον dialer έχει επιλογή κλήσεις WiFi για την συγκεκριμένη και μπορώ να το ανοίξω και έχει επιλογή ενεργό/μη ενεργό. Αντίστοιχα στο what's up επιλέγεις εκεί αν θες να δώσεις προτεραιότητα σε WiFi ή 4G. Όπως και να έχει, ελπίζω με αυτήν τη συσκευή πως θα παίζει όταν το ξεκινήσει. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Όχι ιδιαίτερα. Πάνω από 3-4 χρόνια. Μάλλον είναι θέμα συσκευής. Το έψαξα και είδα ότι εμφανίζει επιλογή κλήσεις 4G για τη Vodafone, χωρίς να μπορώ να την πειράξω (γκριζαρισμένη). Επίσης στον dialer έχει επιλογή κλήσεις WiFi για την συγκεκριμένη και μπορώ να το ανοίξω και έχει επιλογή ενεργό/μη ενεργό. Αντίστοιχα στο what's up επιλέγεις εκεί αν θες να δώσεις προτεραιότητα σε WiFi ή 4G. Όπως και να έχει, ελπίζω με αυτήν τη συσκευή πως θα παίζει όταν το ξεκινήσει. Sent from my SM-G970F Έτσι αποκλείουμε το γεγονός ότι είναι ρυθμίσεις της κάρτας Έβαλε δηλαδή το χεράκι της η vf και έδωσε νέες ρυθμίσεις σε καινούργια κινητά. Άντε ελπίζω τώρα να το δούμε το εικονίδιο του VoLTE πιο σύντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 (edited) Πειραματισμών συνέχεια. Έβαλα κάρτα της Q μόνη της και δεν εμφανίζεται τίποτα. Στη συνέχεια σκέφτηκα δεν δοκιμάζω να βάλω και της Vodafone μόνη της να δω αν θα κάνει τίποτα, ή μήπως η εμφάνιση των ρυθμίσεων ήταν λόγω δίκαρτου και Cosmote που ενδεχομένως συμπαρασύρει την 2η sim. Και τελικά... : Sent from my SM-G970F Edited March 16, 2019 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Αυτό Σημαίνει Μάρκο ότι έχει μέσα τις ρυθμίσεις αλλά δεν είσαι provisioned από το κέντρο. Μπράβο ρε Vodafone, επιτέλους. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Να στείλω κανένα WiFicall στο 1252; :P Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Ε ε έρχεται Το αισθάνεστε και εσείς? χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 :lol:Να στείλω κανένα WiFicall στο 1252; :P Sent from my SM-G970F :lol: με γειά το εργαλείο. :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Σε ευχαριστώ. Είναι η πρώτη συσκευή που βλέπω να υποστηρίζει volte και στις 2 κάρτες ανεξάρτητα. Ακόμη και όταν έχεις δεδομένα από την 2η, η 1η συνεχίζει να εμφανίζει volte. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Σε ευχαριστώ. Είναι η πρώτη συσκευή που βλέπω να υποστηρίζει volte και στις 2 κάρτες ανεξάρτητα. Ακόμη και όταν έχεις δεδομένα από την 2η, η 1η συνεχίζει να εμφανίζει volte. Sent from my SM-G970F Μπορεί να είναι λίγο out of topic αλλά όλες οι ναυαρχίδες της Samsung μετά το S9 υποστηρίζουν Dual SIM Dual LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Ναι οι exynos εκδόσεις. :) Πολύ ωραίο το s10e :love: off topic Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Ευχάριστα νέα αυτά! Σε S9+ τίποτα ακόμα. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Ψιλοάσχετο, μπορείς να έχεις 4g και στις 2 κάρτες ταυτόχρονα? Σε ένα j5 που έχουμε στο σπίτι όταν έχεις 4g στη μία, η άλλη έχει υποχρεωτικά 2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Ψιλοάσχετο, μπορείς να έχεις 4g και στις 2 κάρτες ταυτόχρονα? Σε ένα j5 που έχουμε στο σπίτι όταν έχεις 4g στη μία, η άλλη έχει υποχρεωτικά 2g. Ναι σε exynos 9810 9820 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1k0 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 1254 promo volte Για το wifi εχουμε ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 (edited) 1254 promo volte Για το wifi εχουμε ακομα...Εννοείς ότι στέλνουμε sms και ενεργοποιείται και σε εμάς; Εγώ δοκίμασα αλλά δεν φεύγει καθόλου sms σε αυτό το νούμερο. Έχω εταιρικό συμβόλαιο και S9+. Edited March 17, 2019 by Thanasis159 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 (edited) Συνήθως οι υπηρεσίες δικτύου είναι στο 1285. EDIT: ξεθαψα και εγώ μια κάρτα Vodafone. Αυτόματα πρόσθεσε το APN ims και μου εμφάνισε διακόπτη για κλήσεις μέσω WiFi/4G αλλά δεν κάνει κάτι αν είναι ενεργό. Έχω Redmi Note 5 με Arrow 9. Edited March 17, 2019 by paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Συνήθως οι υπηρεσίες δικτύου είναι στο 1285. EDIT: ξεθαψα και εγώ μια κάρτα Vodafone. Αυτόματα πρόσθεσε το APN ims και μου εμφάνισε διακόπτη για κλήσεις μέσω WiFi/4G αλλά δεν κάνει κάτι αν είναι ενεργό. Έχω Redmi Note 5 με Arrow 9.έστειλες κάπου μήνυμα?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts