lefteriz Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Την Oreo δε θα στην βρει με VPN γιατι ειναι beta. Την κατεβάζεις από την σελίδα τους. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 @narksoul Είχα παρόμοια θέματα με το official τζαμάκι. Θεωρώ ότι φταίει αυτό, αλλά πρέπει να το δοκιμάσουμε Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Ερωτηση: το εχει επιστρέψει κανεις?? Το σκεφτομαι σοβαρα... Για 500 ευρω η καμερα ειναι απαράδεκτη κ τα οποία bugs ομοίως. Το μονο που με ανησυχεί ειναι το κομματι αξιόπιστιας σχετικα με την επιστροφη χρημάτων. Έχετε γνώση πανω σ αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Αν είσαι στοκ απλά βάλε το αρχείο zip στην συσκευή χύμα. Κάνε boot σε recovery. Install from internal storage διαλεγεις το zip. Τέλος ένα wipe τα πάντα και έτοιμος Φίλε μου κανε μου μια χάρη.;; πως κάνεις wipe τα πάντα;? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) Από το στοκ recovery κάνω όλα τα wipe που έχει -Reset system settings -wipe cache -erase everything αμέσως μόλις περάσεις την ROM Edited December 30, 2017 by lefteriz Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Ερωτηση: το εχει επιστρέψει κανεις?? Το σκεφτομαι σοβαρα... Για 500 ευρω η καμερα ειναι απαράδεκτη κ τα οποία bugs ομοίως. Το μονο που με ανησυχεί ειναι το κομματι αξιόπιστιας σχετικα με την επιστροφη χρημάτων. Έχετε γνώση πανω σ αυτο? Ποια Bugs; Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Ερωτηση: το εχει επιστρέψει κανεις?? Το σκεφτομαι σοβαρα... Για 500 ευρω η καμερα ειναι απαράδεκτη κ τα οποία bugs ομοίως. Το μονο που με ανησυχεί ειναι το κομματι αξιόπιστιας σχετικα με την επιστροφη χρημάτων. Έχετε γνώση πανω σ αυτο? Το έχεις τσεκάρει με κάποιο άλλο 5Τ? Bugs δεν έχει ούτε για δείγμα. Και η κάμερα μπορεί να μην είναι τέλεια αλλά σίγουρα μς την καμία δεν τη λες απαράδεκτη. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 bugs εννοω τα touchscreen issues Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 bugs εννοω τα touchscreen issues Μήπως φταίει το τζαμακι? Δοκίμασες χωρίς αυτό? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galakto Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Ποια Bugs; Για το δικο μου τα εχω αναφερει κ πιο πανω.Bluetooth και wifi δεν συνδεονται οταν τα ανοιγοκλεινω απο τη γραμμη εργαλειων.Πρεπει να πατησω "Περισσοτερες ρυθμισεις" για να συνδεθω ειτε στο modem ειτε σε bluetooth συσκευη. Επισης δεν δουλευει η μεταδοση.Ή μαλλον δουλευει μια φορα σε καθε 20 προσπαθειες τη στιγμη που στην ιδια τηλεοραση με S6 και nexus 5 δ εχω κανενα προβλημα συνδεσης. Τα ιδια συνεχιζονται και μετα απο wipe cache απο recovery. Third party apps δ εχω δοκιμασει αλλα δ θα επρεπε να χρειαζονται για τα αυτονοητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumbouni Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Υπήρχε η επιλογή πριν για γρήγορη εναλλαγή σε έξοδο ήχου; Δεν θυμάμαι να το είχε στο προηγούμενο λειτουργικό. Επίσης μου αρέσει που μπορεί να βάζει αυτόματα τους κωδικούς στις εφαρμογές. Δεν δουλεύει τέλεια σε όλες τις εφαρμογές αλλά ελπίζω να βελτιωθεί. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) Για το δικο μου τα εχω αναφερει κ πιο πανω.Bluetooth και wifi δεν συνδεονται οταν τα ανοιγοκλεινω απο τη γραμμη εργαλειων.Πρεπει να πατησω "Περισσοτερες ρυθμισεις" για να συνδεθω ειτε στο modem ειτε σε bluetooth συσκευη. Επισης δεν δουλευει η μεταδοση.Ή μαλλον δουλευει μια φορα σε καθε 20 προσπαθειες τη στιγμη που στην ιδια τηλεοραση με S6 και nexus 5 δ εχω κανενα προβλημα συνδεσης. Τα ιδια συνεχιζονται και μετα απο wipe cache απο recovery. Third party apps δ εχω δοκιμασει αλλα δ θα επρεπε να χρειαζονται για τα αυτονοητα. Ωχ, εγώ είμαι σε op5 αλλά μετά την αναβάθμιση σε Oreo διαπίστωσα ότι κι εμένα δεν μου δουλεύει η μετάδοση. Σοβαρο πρόβλημα για εμενα. Άρα είναι θέμα του oxygen os. Το περίεργο είναι ότι στις nougat ROMs δεν μου το έκανε αυτό. Άρα λογικά δεν θα έπρεπε να το κάνει ούτε στο op5t που είναι ακόμη σε nougat. Άντε βγάλε άκρη... Επίσης, όταν ήμουν σε nougat, κι εμένα μου το έκανε αυτό με το wifi που δεν άνοιγε από το quick settings panel. Μου το έκανε όμως και σε όλες τις custom rom (πχ. Ressurection Remix που έτρεχα τελευταία), όχι μόνο στο OOS. Σε Oreo αυτό το θέμα επιλυθηκε ευτυχώς. Να δούμε τι θα κάνουμε με την μετάδοση τώρα... Edited December 30, 2017 by maria_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galakto Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Ωχ, εγώ είμαι σε op5 αλλά μετά την αναβάθμιση σε Oreo διαπίστωσα ότι κι εμένα δεν μου δουλεύει η μετάδοση. Σοβαρο πρόβλημα για εμενα. Άρα είναι θέμα του oxygen os. Το περίεργο είναι ότι στις nougat ROMs δεν μου το έκανε αυτό. Άρα λογικά δεν θα έπρεπε να το κάνει ούτε στο op5t που είναι ακόμη σε nougat. Άντε βγάλε άκρη... Επίσης, όταν ήμουν σε nougat, κι εμένα μου το έκανε αυτό με το wifi που δεν άνοιγε από το quick settings panel. Μου το έκανε όμως και σε όλες τις custom rom (πχ. Ressurection Remix που έτρεχα τελευταία), όχι μόνο στο OOS. Σε Oreo αυτό το θέμα επιλυθηκε ευτυχώς. Να δούμε τι θα κάνουμε με την μετάδοση τώρα... Στο community υπαρχει κ αλλος κοσμος που το αναφερει σαν προβλημα. Ελπιζω να βρεθει λυση γιατι κ εγω χρησιμοποιω τη μεταδοση συνεχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Κατεβάζεις από playstore το VPN opera, αλλάζεις χώρα και κανείς αναζήτηση για updates από τις ρυθμίσεις της συσκευής σου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το εκανα, εβαλα Καναδας, μπηκα ρυθμισεις αλλα δεν εχει βρει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 το εκανα, εβαλα Καναδας, μπηκα ρυθμισεις αλλα δεν εχει βρει κατι. germany works ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Βγήκε αυτό. Πιθανό να βολέψει τους καινούριους κατόχους. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Μετά από 3 χρόνια με το G2 νομίζω πως ήρθε σιγά σιγά η ώρα για νέο κινητό (αν και λειτουργεί ακόμα αξιοπρεπέστατα). Είμαι ανάμεσα στο 5Τ, το P10 και το S8. Επειδή είμαι αρκετά ψείρας και επειδή δεν αλλάζω συχνά κινητά αλλά σε βάθος 3τίας περίπου θα ήθελα να είμαι σίγουρος για την επιλογή μου (όπως ήμουν και όταν αγόρσα το G2). Πάντα πηγαίνω στις μεγάλες αλυσίδες και βλέπω τα κινητά που με ενδιαφέρουν έτσι ώστε να δω πως "κάθονται" στο χέρι, πως είναι η οθόνη τους, η κάμερα κτλ κτλ. Με το P10 και το S8 αυτό ήταν εύκολο. Το 5Τ όμως υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το βρω κάπου; Ανάμεσα σε αυτά 3 πιο προτείνετε; (Αν και θεωρώ λίγο αστεία την ερώτηση στο συγκεκριμένο νήμα που την κάνω). :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubGam3R Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Κάτοχος και εγώ έχω και ένα 24ωρο περίπου! Μόνο καλά λόγια έχω να πω προς το παρών... ακόμα το επεξεργάζομαι επειδή ήρθα από iOS! Δεν έχω βρει κανένα σοβαρό bug προς το παρών όπως κάποιοι αναφέρουν ότι έχουν! Κατέβασα και την τελευταία ενημέρωση με το Opera VPN! Έχετε κάποια ενέργειες να μου προτείνετε που θεωρούνται must στα Android ή OnePlus τηλέφωνα;; Έχω αγοράσει και τζαμακι μαζί με την Karbon Case η οποία είναι αρκετά λεπτή και πολύ όμορφη στο μάτι και στο χέρι! Για το τζαμακι βέβαια διαβάζω διάφορα.. να το περάσω ή καλύτερα να κρατήσω το προεγκατεστημένο της OnePlus μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο στην αγορά;; Χάνει όντως η οθόνη σε χρήση και χρώματα από το προεγκατεστημένο;; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Βάλε και το g6 στη ζυγαριά...από g2 πήγα στο g6... Μετά από 3 χρόνια με το G2 νομίζω πως ήρθε σιγά σιγά η ώρα για νέο κινητό (αν και λειτουργεί ακόμα αξιοπρεπέστατα). Είμαι ανάμεσα στο 5Τ, το P10 και το S8. Επειδή είμαι αρκετά ψείρας και επειδή δεν αλλάζω συχνά κινητά αλλά σε βάθος 3τίας περίπου θα ήθελα να είμαι σίγουρος για την επιλογή μου (όπως ήμουν και όταν αγόρσα το G2). Πάντα πηγαίνω στις μεγάλες αλυσίδες και βλέπω τα κινητά που με ενδιαφέρουν έτσι ώστε να δω πως "κάθονται" στο χέρι, πως είναι η οθόνη τους, η κάμερα κτλ κτλ. Με το P10 και το S8 αυτό ήταν εύκολο. Το 5Τ όμως υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το βρω κάπου; Ανάμεσα σε αυτά 3 πιο προτείνετε; (Αν και θεωρώ λίγο αστεία την ερώτηση στο συγκεκριμένο νήμα που την κάνω). :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Τελευταία μέτρηση μπαταρίας μετά από 1 μήνα και κάτι. Τι λέτε για τα νούμερα; ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) Βάλε και το g6 στη ζυγαριά...από g2 πήγα στο g6... g6-v30 η g7 εδώ βαραίνει η ζυγαριά. Εμένα μου έκανε κλικ το v30 με τα + κ - του αλλά λόγο διαθεσιμότητας ή κ τιμής, καλύφθηκα με αγορά του Sony xz1 το οποίο ακόμα δεν δούλεψα κ την νέα μου flash αγορά το 1+ 5τ. Έχω την άποψη για 800αρες+, ακόμη κ για ναυαρχίδες είναι πολλά ανεξάρτητα κρίσης ή όχι ειδικά αν αγοράζεις με μετρητο, προ κρίσης οι ποιό πολλοί αγόραζαν με πιστωτικές κ δώσεις ή επιδότηση γραμμής.εγω από το 10' και μετά τα αγοράζω μετρητής γι'αυτό έχω κάποιο θέμα μετά χιλιάρικα Edited December 30, 2017 by votis Λαθάκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Τελευταία μέτρηση μπαταρίας μετά από 1 μήνα και κάτι. Τι λέτε για τα νούμερα; ONEPLUS A5010 Δηλαδή φίλε μου σαν τι θελεις να πει κάποιος; Μπράβο; Χάλια; Όλοι πάνω κάτω σε αυτά τα νούμερα παίζουμε και το γνωρίζεις. Τι περιμένεις να πουμε; Να ήταν 2 ώρες SOT να βρούμε μια λύση. Όμως με νορμάλ αποτελέσματα συγγνώμη αλλά είναι λίγο περιττό το ποστ σου. Προσωπική γνώμη πάντα και χωρίς παρεξήγηση. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Αυτό που στο Youtube δεν δίνει επιλογή 4k σε βίντεο που είναι 4k είναι μεγάλη λαλακία. Δεν με νοιάζει που η οθόνη είναι 1080p ...απο τη στιγμή που το 99% των βίντεο είναι 16:9 και υπάρχει η επιλογή να κάνεις zoom in για να καλύψεις όλη την οθόνη (=κροπαρει πανω-κάτω) μοιράζεις πιξελ του video σε πραγματικά pixel της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ipap. Οι sot ώρες που μπορεί να έχει είναι καθαρά με την χρήση την οποία κάνει. Μπορώ να κάθομαι να βλέπω τον κινητό και να έχει 10 ώρες ενεργή οθόνη. Καινούργιο κινητό έχετε. Μη τρελαίνεστε. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Δηλαδή φίλε μου σαν τι θελεις να πει κάποιος; Μπράβο; Χάλια; Όλοι πάνω κάτω σε αυτά τα νούμερα παίζουμε και το γνωρίζεις. Τι περιμένεις να πουμε; Να ήταν 2 ώρες SOT να βρούμε μια λύση. Όμως με νορμάλ αποτελέσματα συγγνώμη αλλά είναι λίγο περιττό το ποστ σου. Προσωπική γνώμη πάντα και χωρίς παρεξήγηση.Χωρίς παρεξήγηση τώρα ρε φίλε. 1ον δεν ειμαι ο πρώτος που ανέβασα τέτοιο screenshot εδώ μέσα. 2ον το ανέβασα γιατί το sot μου φαίνεται πολύ μικρό σε σχέση με άλλους χρήστες. Δεν καταλαβαίνω το ύφος του σχολίου σου. ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts