Jump to content

galakto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About galakto

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

galakto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. galakto

    OnePlus 5T

    Καινουργιο bug! Παταω το power button και ξεκλειδωνει μονο του.Χωρις αναγνωριση προσωπου, χωρις δαχτυλικο αποτυπωμα, χωρις σχεδιασμο μοτιβου. Απλα πατας και ξεκλειδωνει. Αντε να δουμε που θα παει η δουλεια. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. galakto

    OnePlus 5T

    Καλημερα. Το θεμα της φωτεινοτητας με ξενισε και εμενα αλλα μετα απο 3 μερες το συνηθισα. Οσο για το λαγκ και εμενα προχθες το απογευμα χρειαστηκε για πρωτη φορα επανεκκινηση μετα απο κολλημα που επαθε αλλα μονο αυτο. Ελπιζω να ηταν και το μονο τετοιο περιστατικο. Κατα τα λοιπα αν εχω παρατηρησει καποια σημαντικη διαφορα ισως να ειναι στην μπαταρια η οποια απο 4-5% στο εξαωρο του βραδινου υπνου τωρα πεφτει 2-3% αλλα σε τρεις νυχτες ισως να μην μπορουν να βγουν ασφαλη συμπερασματα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. galakto

    Redmi 6A

    Λοιπον με φορεα Vodafone εσβησα το apn και εβαλα χειροκινητα τις ρυθμισεις απο την αρχη και ολα κομπλε. Αναφερω τη vodafone γιατι οταν εστειλα μνμ προκειμενου να μου στειλουν αυτοματα τις ρυθμισεις αυτο δ γινοταν. Ελπιζω να βοηθησα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. galakto

    Redmi 6A

    Καλυτερα μην κανεις το update γιατι σε redmi 6 μετα το χθεσινο update εχουμε το ιδιο προβλημα. Απο ότι διαβαζω σε site εξωτερικου εχει αναφερθει παλι σαν προβλημα μετα απο update αλλα ακομα δεν εχω βρει καποια λυση. Αν βρω κατι εντος της μερας θα ξαναποσταρω! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. galakto

    OnePlus 5T

    Στο community υπαρχει κ αλλος κοσμος που το αναφερει σαν προβλημα. Ελπιζω να βρεθει λυση γιατι κ εγω χρησιμοποιω τη μεταδοση συνεχως.
  6. galakto

    OnePlus 5T

    Για το δικο μου τα εχω αναφερει κ πιο πανω.Bluetooth και wifi δεν συνδεονται οταν τα ανοιγοκλεινω απο τη γραμμη εργαλειων.Πρεπει να πατησω "Περισσοτερες ρυθμισεις" για να συνδεθω ειτε στο modem ειτε σε bluetooth συσκευη. Επισης δεν δουλευει η μεταδοση.Ή μαλλον δουλευει μια φορα σε καθε 20 προσπαθειες τη στιγμη που στην ιδια τηλεοραση με S6 και nexus 5 δ εχω κανενα προβλημα συνδεσης. Τα ιδια συνεχιζονται και μετα απο wipe cache απο recovery. Third party apps δ εχω δοκιμασει αλλα δ θα επρεπε να χρειαζονται για τα αυτονοητα.
  7. galakto

    OnePlus 5T

    Στο recovery menu η επιλογη ειναι "wipe data and cache". Αρα χανω και τα δεδομενα μου???
  8. galakto

    OnePlus 5T

    Αλλαξα το wi-fi απο αυτοματο σε 2,4 αλλα καμια διαφορα!Οταν ανοιγει απο το κουμπι δ συνδεεται.Πρεπει να μπεις στις ρυθμισεις για να συνδεθεις!
  9. galakto

    OnePlus 5T

    Καλημερα και Χρονια Πολλα! Τωρα που εκλεισα 10 μερες με τη συσκευη θα ηθελα να συζητησουμε 2-3 προβληματακια. Οταν εχω κλειστο το wi-fi και το ενεργοποιω απο το κουμπι στο scroll down της αρχικης οθονης δεν συνδεεται με το μοντεμ μου. Θα πρεπει να πατησω "Περισσοτερες ρυθμισεις" και μολις ανοιξει το νεο μενου συνδεεεται αμεσα. Θεωρουσα οτι ισως να ειναι προβλημα του μοντεμ αλλα το ιδιο ακριβως παθαινω και με το bluetooth. Αν δεν ανοιξω το μενου "Περισσοτερες ρυθμισεις" δεν συνδεεται! Επισης,οταν επιλεγω "Μεταδοση" το κινητο δεν συνδεεται με την τηλεοραση τη στιγμη που με την εφαρμογη του youtube δεν εχω κανενα προβλημα να παρακολουθησω βιντεο στην ιδια tv. Εχω την 4.7.4 και το 8/128! minor bugs αλλα παρολ'αυτα bugs.
  10. galakto

    OnePlus 5T

    Παρελαβα πριν μια βδομαδα και το κουτι γραφει 20-11-2017. Οσο για την οθονη δ εχω κανενα θεμα σαν αυτο που αναφερεις.
  11. galakto

    OnePlus 5T

    Τελικα με τη δευτερη πληρη φορτιση ειδα τις πραγματικες δυνατοτητες του.
  12. galakto

    OnePlus 5T

    Μαλλον δεν το εξηγησα εγω καλα! Παρελαβα το κινητο Σαββατο πρωι και ειχε 60% μπαταρια.επειδη δ ειχα καρτα sim εφυγα απο το σπιτι χωρις να το πολυχρησιμοποιησω και το επιασα στα χερια μου σαββατο βραδυ. Κυριακη πρωι το εβαλα για φορτιση και το εβγαλα απο το ρευμα πληρως φορτισμενο στις 12:00!Αυτο εννοω οταν λεω μια φορτιση σε δυο μερες. Σημερα το πρωι,με ελαχιστη χρηση εχει sot 1 ωρα κ 22' και υπολοιπο μπαταριας 60%. Θα βαλω κ screenshot μολις βρω πως!!!
  13. galakto

    OnePlus 5T

    Καλημερα στην παρεα! Κατοχος κ εγω του 8/128.Εκανα την παραγγελια μου στις 13/12 στις 20:00 το βραδυ με standard shipping και 16/12 στις 11:00 ειχα τη συσκευη στα χερια μου στην Κρητη.Τυφλα να εχει το priority δλδ! Θελω μια γνωμη σχετικα με το τηλεφωνο!Οπως ειπα και πιο πανω το εχω 2 μερες στα χερια μου κ εχω κανει μολις μια πληρη φορτιση. Σημερα το πρωι λοιπον με μολις 1 ωρα οθονη ο δεικτης δειχνει 66% μπαταρια! Αν εχω καταλαβει καλα απο τα υπολοιπα ποστ αυτο ειναι λιγο,σωστα? Αρα επικοινωνω με την εταιρεια?Ή το ξελυγωνω για κανα 2 μερες ακομα να δω πως θα παει???
×
×
  • Create New...