stapd_21 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 (edited) Και πιο ασταθής σε χαμηλό φωτισμό... Έχεις δίκιο. Αν δε βελτιωθεί με το πέρασμα του χρόνου όπως υπόσχεται η Google, θα γυρίσω σε oreo. Edited January 7, 2019 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα από τότε που πέρασα την Pie. Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τη δεύτερη SIM. Πάω στις ρυθμίσεις και με το που πατάω πάνω στη 2η, κρασάρει και με πετάει πίσω. Τη χρειάζομαι πολύ άμεσα και δε θέλω να τη βάλω στη θέση της 1ης... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα από τότε που πέρασα την Pie. Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τη δεύτερη SIM. Πάω στις ρυθμίσεις και με το που πατάω πάνω στη 2η, κρασάρει και με πετάει πίσω. Τη χρειάζομαι πολύ άμεσα και δε θέλω να τη βάλω στη θέση της 1ης... Ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα. Οπότε είναι μονόδρομος για σένα η επιστροφή. Για μένα η μη ενεργοποίηση του vowifi θα είναι ο λόγος επιστροφής. Παλεύω από το πρωί αλλά δεν το έχω καταφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Παιδια καλή aosp rom για το 5Τ? Omni? Lineage? AOSiP? CrDroid? Πιο πολύ για να δω την διαφορά δίπλα δίπλα με το OOS του βασικού μου OP6? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Σας έχει τύχει να μην ενεργοποιεί το dash charging; Μάλιστα δοκίμασα και αλλαγή πρίζας. Καλώδιο και φορτιστής τα γνήσια. Με ένα απλό restart ήρθε στα ίσια του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Σας έχει τύχει να μην ενεργοποιεί το dash charging; Μάλιστα δοκίμασα και αλλαγή πρίζας. Καλώδιο και φορτιστής τα γνήσια. Με ένα απλό restart ήρθε στα ίσια του... Μήπως ήτο παγωμένο το κινητό; Γιατί εμένα τις προάλλες που το είχα έξω στο κρύο δεν έπαιζε το dash. Θέλει να είναι σε πιο φυσιολογικές θερμοκρασίες η μπαταρία για να δουλέψει το dash. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Εγώ πάλι γιατί κρίνω αυστηρά μάλλον την pie σύμφωνα με τα λεγόμενα σας; Όλα αυτά τα θεματάκια που ανέφερετε είναι για μένα παντελώς ανύπαρκτα στην 8αρα...σε σημείο να προσπαθήσω να μην την πάρω αν έρθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Έκανα update τον launcher και μου βγάζει ανανέωση του toolbox που είναι αυτό το toolbox; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Μήπως ήτο παγωμένο το κινητό; Γιατί εμένα τις προάλλες που το είχα έξω στο κρύο δεν έπαιζε το dash. Θέλει να είναι σε πιο φυσιολογικές θερμοκρασίες η μπαταρία για να δουλέψει το dash. Όντως παίζει συσχέτιση dash και θερμοκρασία; Σαν χώρος γύρω στους 6 βαθμούς το κόβω αλλά μάλλον με τρομερή υγρασία (Κύπρος γαρ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Έκανα update τον launcher και μου βγάζει ανανέωση του toolbox που είναι αυτό το toolbox; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι στο self, η συντομεύσεις των εργαλείων,σαν widget Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvikas Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Όντως παίζει συσχέτιση dash και θερμοκρασία; Σαν χώρος γύρω στους 6 βαθμούς το κόβω αλλά μάλλον με τρομερή υγρασία (Κύπρος γαρ).Όντως και γω έχω δει να μου το κάνει μερικές φορές αλλά εμένα σίγουρα φταίει το καλώδιο δεν κάνει το κλικ όταν το κουμπώνω. Χρειάζεται να το κουνήσω να το βγάλω κλπ για να δουλέψει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Και εμένα το καλώδιο έφταιγε, λίγο καθάρισμα με αέρα και μπατονετα και επέστρεψε όπως παλιά. Χρειάζεται που και που. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roland_88 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Γεια χαρά σε όλους.. Προέκυψε θεματακι φρέσκο. Έβαλα τα ακουστικά πάνω στο Op5T και ολα καλά. Τα βγάζω και η ένδειξη των ακουστικών δεν φεύγει με τπτ με συνέπεια να μην βαράει το τηλέφωνο, να μην κάνει κανέναν ήχο... Πρόβλημα λογισμικού ή Hardware? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 10Pro & 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roland_88 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Γεια χαρά σε όλους.. Προέκυψε θεματακι φρέσκο. Έβαλα τα ακουστικά πάνω στο Op5T και ολα καλά. Τα βγάζω και η ένδειξη των ακουστικών δεν φεύγει με τπτ με συνέπεια να μην βαράει το τηλέφωνο, να μην κάνει κανέναν ήχο... Πρόβλημα λογισμικού ή Hardware? Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΜάλλον θέμα Software παίζει να ναι γιατί του πατάω restart και στρώνει μετά. Τόσο χάλια αυτή ή πίτα τελικά? Παράθεση OnePlus 10Pro & 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Σορυ ρε παιδιά. Βγήκε stable επίσημη ρομ android 9 για το 5Τ; Μου έχει βγει ενημέρωση αλλά μάλλον για έκδοση 5.1.7 από 5.1.5 και αμφιβάλλω αν είναι Android 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Σορυ ρε παιδιά. Βγήκε stable επίσημη ρομ android 9 για το 5Τ; Μου έχει βγει ενημέρωση αλλά μάλλον για έκδοση 5.1.7 από 5.1.5 και αμφιβάλλω αν είναι Android 9Λογικά μόλις την κάνεις θα σου πετάξει αργότερα και την 9 με OOS 9. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Λογικά μόλις την κάνεις θα σου πετάξει αργότερα και την 9 με OOS 9. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο OxygenOS 5 θα παει 9? :blink: ΟΚ, αλλά τα προβλήματα που διαβαζω παραπανω τα έχουν οσοι βαλανε την επισημη ρομ? Αν ειναι ετσι ας το αφησω καλυτερα. 2ον, εχω εκδοση 5.1.5 με twrp 3.2.3 + root, οτι μου πεταει ενημερωση για αναβαθμιση σε 5.1.7 (μάλλον αυτη ειναι), την κανω ως εξης: ??Διαβαστε λιγο για να μην κανω καμια πατατα: - απο twrp, κανω wipe cache, dalvik, system (σιγουρα?) + data. - δεν κανω επανεκκινηση - απο recovery install βρισκω τη ρομ και την φλασάρω - κάνω επανεκκίνηση - περναω απο την αρχη twrp - περναω magisk μεσω twrp Σωστά τα λέω; ΟΛΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Απο OxygenOS 5 θα παει 9? :blink: ΟΚ, αλλά τα προβλήματα που διαβαζω παραπανω τα έχουν οσοι βαλανε την επισημη ρομ? Αν ειναι ετσι ας το αφησω καλυτερα. 2ον, εχω εκδοση 5.1.5 με twrp 3.2.3 + root, οτι μου πεταει ενημερωση για αναβαθμιση σε 5.1.7 (μάλλον αυτη ειναι), την κανω ως εξης: ??Διαβαστε λιγο για να μην κανω καμια πατατα: - απο twrp, κανω wipe cache, dalvik, system (σιγουρα?) + data. - δεν κανω επανεκκινηση - απο recovery install βρισκω τη ρομ και την φλασάρω - κάνω επανεκκίνηση - περναω απο την αρχη twrp - περναω magisk μεσω twrp Σωστά τα λέω; ΟΛΑ; Εαν εισαι στην 5.1.5 και σου ζηταει να αναβαθμιστει στην 5.1.7, την περνας απλα με dirty flash (wipe cache και dalvik) και καπακια φλασαρεις το Magisk η οποιο root method χρησιμοποιεις. Για να πας αργοτερα στην 9αρα, εκει ειναι λιγο μπελας τα πραγματα. Δεν προλαβαινω να σου εξηγησω, αλλα συνοπτικα, πρεπει να αφαιρεσεις απο το zip της OOS 9 ROM που θα κατεβασεις, το compability.zip και μετα να την περασεις με το υπαρχον TWRP που εχεις. Αφου την περασεις και αυτη, καλο θα ειναι να κανεις και κανενα wipe data η ακοκα και factory reset που θα σου διαγραψει ομως και την εσωτερικη μνημη σου. Οποτε ενα backup της εσωτερικης μνημης σου ειναι απαραιτητο! Αφου τα κανεις αυτα και πανε ολα καλα, τοτε περνας αλλο TWRP (πχ Bluspark 9.91) και φλασαρεις οποια OOS 9 ROM θες, χωρις να χρειαστει να αφαιρεσεις compability zips κλπ. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Σορυ που ξανά ρωτάω αλλά ας πούμε ότι έχω τώρα 5.1.7, θα μου έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 9; Μιλάω για επίσημη ρομ. Δεν με νοιάζει η beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Βγήκε 9.0.2 για stable.. εμάς με open beta μας ξεχάσαν στο 9.0.0 πρώτη φορά το βλέπω αυτό :confused::confused: Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 ΟΚ, αρα κανω την αναβαθμιση σε 5.1.7 και δεν περναω twrp. Υποθετω μετα οτι θα μου εμφανισει την νεα αναβαθμιση για 9.02. Αφου γινει και η αναβαθμιση σε android 9, μετά περναω κανονικα twrp και root οπως θα εκανα σε παλαιοτερες εκδοσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 ΟΚ, αρα κανω την αναβαθμιση σε 5.1.7 και δεν περναω twrp. Υποθετω μετα οτι θα μου εμφανισει την νεα αναβαθμιση για 9.02. Αφου γινει και η αναβαθμιση σε android 9, μετά περναω κανονικα twrp και root οπως θα εκανα σε παλαιοτερες εκδοσεις; Μόλις πας σε pie κανονικά ακολουθείς την ίδια διαδικασία με παλιά για twrp και root.Απλά επέλεξε τη συμβατή με pie twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μάγκες όσοι βάλατε την 9 έχετε κανένα θέμα με τα app τραπεζών στο log in κτλ; Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Πότε πρόλαβε να βγει 9.0.2; Έχω κάποια θέματα με την 9.0.1 ( αργεί να συνδεθεί σε αποθηκευμένα WiFi, κάποιες εφαρμογές κλείνουν, η αυτόματη φωτεινότητα είναι πολύ χαμηλή) αλλά δεν ασχολούμαι προς το παρόν να την περάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μάγκες όσοι βάλατε την 9 έχετε κανένα θέμα με τα app τραπεζών στο log in κτλ; Sent from my One Plus 5T Εγώ με της Πειραιώς δεν έχω θέμα. Πότε πρόλαβε να βγει 9.0.2; Έχω κάποια θέματα με την 9.0.1 ( αργεί να συνδεθεί σε αποθηκευμένα WiFi, κάποιες εφαρμογές κλείνουν, η αυτόματη φωτεινότητα είναι πολύ χαμηλή) αλλά δεν ασχολούμαι προς το παρόν να την περάσω Σήμερα βγήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts