marios_ch Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 τελικα δεν υπηρχε καθυστερηση το ειπα και πιο πανω, σε 2 μερες το ειχα στην πορτα απλα αν δεν πληρωσεις το δεκαρικο δεν σου λενε παραπανω πληροφοριες για την αποστολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 @Fulgore1 Όπως και να'χει το παρέλαβε κανονικά στην ώρα του ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubGam3R Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Καλησπέρα! Είμαι σε open beta 4 χωρίς root χωρίς ξεκλειδωμενο bootloader! Για να γυρίσω σε stock Oreo ποια είναι η διαδικασία;; Απλά κατεβάζω rom σβήνω data and cache και εγκαθιστω από πάνω;; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Καλησπέρα! Είμαι σε open beta 4 χωρίς root χωρίς ξεκλειδωμενο bootloader! Για να γυρίσω σε stock Oreo ποια είναι η διαδικασία;; Απλά κατεβάζω rom σβήνω data and cache και εγκαθιστω από πάνω;; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Νομίζω θέλει και fotmat. Θα σου σβηστούν όλα. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Καλησπέρα! Είμαι σε open beta 4 χωρίς root χωρίς ξεκλειδωμενο bootloader! Για να γυρίσω σε stock Oreo ποια είναι η διαδικασία;; Απλά κατεβάζω rom σβήνω data and cache και εγκαθιστω από πάνω;; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Κατεβαζεις την ROM και τη φλασαρεις απο πανω. Επειτα διαλεγεις να κανεις wipe system ή όχι. Αν δεν κανεις θα κρατησεις τις εφαρμεογες και τις ρυθμισεις οπως τις εχεις τωρα. Ενας φιλος πριν ειπε οτι συνεχει ετσι το κανει και δεν εχει θεμα. Αν κανεις wipe system τοτε χανεις εφαρμογες και ξαναστηνεις απο την αρχη. Προσεχε γιατι υπαρχει μια επιλογη να σβησεις και φωτογραφειες, αρχεια κλπ. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elendi Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Μόλις το παρήγγειλα !! :D:D Βέβαια λεει ότι θα ερθει στις 27/5 (ήθελαν το 10ευρω για 22/5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Πάρε backup πριν ξεκινήσεις. Εγώ νομίζω ότι θα αναγκαστεί να κάνεις format data γιατί δεν θα ανοίγει μετα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Μόλις το παρήγγειλα !! :D:D Βέβαια λεει ότι θα ερθει στις 27/5 (ήθελαν το 10ευρω για 22/5) 2 μήνες παράδοση :wacko::wacko::wacko: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elendi Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 2 μήνες παράδοση :wacko::wacko::wacko: Ωχχχ συγγνωμη!!!! 27/3 ηθελα να γραψω, 8 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Ωχχχ συγγνωμη!!!! 27/3 ηθελα να γραψω, 8 μέρες το πιθανοτερο ειναι να το εχεις μεχρι την παρασκευη ! δεν αργει παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Κατεβαζεις την ROM και τη φλασαρεις απο πανω. Επειτα διαλεγεις να κανεις wipe system ή όχι. Αν δεν κανεις θα κρατησεις τις εφαρμεογες και τις ρυθμισεις οπως τις εχεις τωρα. Ενας φιλος πριν ειπε οτι συνεχει ετσι το κανει και δεν εχει θεμα. Αν κανεις wipe system τοτε χανεις εφαρμογες και ξαναστηνεις απο την αρχη. Προσεχε γιατι υπαρχει μια επιλογη να σβησεις και φωτογραφειες, αρχεια κλπ. Αν αναφέρεσαι σε μένα έτσι κάνω update σε νεότερη beta, αυτό που θέλει ο φίλος είναι ουσιαστικά downgrade οπότε κατά 99.9% θα χρειαστεί να κάνει wipe τα data, το system θα γίνει όταν περάσει τη νέα ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medicalis Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Ρε παιδιά τι ειναι αυτός ο μαύρος κύκλος με την παύλα σαν απαγορευτικό? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Oneplus 5t - Get 20€ off on accessories https://oneplus.net/gr/invite#5P9ZANSXM3IINRY :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Ρε παιδιά τι ειναι αυτός ο μαύρος κύκλος με την παύλα σαν απαγορευτικό? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕιναι το μην ενοχλείτε....δεν δεχεσαι κλησεις μηνυματα εκτος και αν αππ τα αριστερα της συσκευης σου το ανεβο κατεβασεις στον ηχο ή στο αθορυβο!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς πότε θα λάβουμε την stable μετά την beta 4;; η θα ακολουθήσει και beta 5;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Οι beta δεν σταματάνε,δεν έχουν καμία σχέση με τις αναβαθμίσεις τις stable, απλά δοκιμάζονται κάποια future που τις περισσότερες φορές έρχονται στην stable μετά,η stable παίρνει update περίπου κάθε μήνα Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Οι beta δεν σταματάνε,δεν έχουν καμία σχέση με τις αναβαθμίσεις τις stable, απλά δοκιμάζονται κάποια future που τις περισσότερες φορές έρχονται στην stable μετά,η stable παίρνει update περίπου κάθε μήνα Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝομιζω ειναι καιρος ν δωσουν ενα update.... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 (edited) Πολύ καλη μπαταρία με τελευταία stable!7 ωρες σοτ με 12% υπόλοιπο Edited March 20, 2018 by votis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pourager Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Κάτοχος του 5Τ εδώ και 4 μήνες μετά από 3,5 χρόνια συμβίωσης με το γίγαντα LG G2. Κάποιες ειδοποιήσεις (πχ viber) ξαφνικά σταματούν να χτυπούν, και χρειάζεται επανεκκίνιση για να στρώσουν. Το smartwatch μου (garmin) χάνει κάθε τόσο τη σύνδεση, και χρειάζεται κλείσιμο - άνοιγμα το bluetooth για να στρώσει. Το widget της vodafone κάθε τόσο κρασάρει και χρειάζεται επανεγκατάσταση Το bluetooth ακουστικό άλλοτε συνδέεται αυτόματα όταν το ανοίγεις, άλλοτε πρέπει να πατήσεις το κουμπί. Και διάφορα άλλα παρόμοια. Γενικά δεν μου δίνει την αίσθηση αξιόπιστου τηλεφώνου και σταθερού λογισμικού που είχα με το G2. Ok είναι γρήγορο, αλλά με έχει απογοητεύσει κάπως σαν γενικότερη εμπειρία χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 η αποψη μου ειναι οτι οι εφαρμογες τριτων πρεπει να προσαρμοστουν στο εκαστοτε λειτουργικο και οχι το λειτουργικο στις εφαρμογες,την καλημερα μου παιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Φιλε και εγω με garmin είμαι δεν μου χάνει τη σύνδεση, μήπως το έχεις στη βελτιστοποιηση την εφαρμογή. Αυτό που δεν βρίσκω εγώ είναι το φως απο τα led να γίνει κίτρινο; δεν υπάρχει τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twimgr Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Ρε παιδιά το ίδιο πρόβλημα με το Viber και από εδώ . Τι restart, τι wipe cache , τι force stop , τίποτα λέμε, δεν Κουδουνά για κανένα ...στη λόγο........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 υπομονη μεχρι να βγαλουν κανενα update στο viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 (edited) Φιλε και εγω με garmin είμαι δεν μου χάνει τη σύνδεση, μήπως το έχεις στη βελτιστοποιηση την εφαρμογή. Αυτό που δεν βρίσκω εγώ είναι το φως απο τα led να γίνει κίτρινο; δεν υπάρχει τελικά; Light manager και έχω διαφορετικό led χρωμα για 6-7 βασικές εφαρμογές. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager&hl=el Αλλιώς stock μόνο μέχρι 3 χρώματα σε αφήνει αν δεν απατώμαι. Όσο για Bluetooth είτε με smartwatch είτε με 3 διαφορετικά Bluetooth ακουστικά όλα κυλούν νεράκι. Όσο για το Viber είναι γνωστό ότι συχνά-πυκνά baggy είναι ανεξάρτητα συσκευής. Ακόμα και στο iOS που πιο σταθερό είναι και εκεί συναντώ αραιά και που bug. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited March 21, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Κι εγω με garmin fenix 5 δεν εχω κανενα προβλημα συνδεσιμοτητας! Ουτε σφαλματα πουθενα, ουτε κρασαρισματα... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts