Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα με priority σε δύο ημέρες από το κλείσιμο για παραγγελία,ήταν σπίτι.Για Καβάλα,υπολόγιζε συν μία επιπλέον μέρα.
Ελπίζω να παραλάβω μέχρι Παρασκευή όπως γράφει η DHL γιατί μετά πάμε από Δευτέρα και η αναμονή με αρρωσταίνει

Και γω αύριο λογικά θα παραλάβω.

Είχα το απλό 5 και φίλος μου έχει το t επομένως ξέρω τι περιμένω.

Το μόνο παράπονο που είχα απ' το κινητό είναι ο μέτριος ήχος μέσω ακουστικών και Bluetooth γι αυτό νομίζω ότι το ρουταρισμα και εγκατάσταση του Viper fx είναι απαραίτητο για μένα.

Με βαριά καρδιά δίνω το mi mix 2, που πληροφοριακά είναι εξ ίσου γρήγορο αλλά πάσχει πολύ στη κάμερα.

Άντε και unboxing αύριο

Καμία σχέση το mi mix.

Κατώτερη κάμερα,IPS οθόνη που από μόνο του είναι μείον,πολύ μέτρια μπαταρία και γενικά xiaomi με ότι συνεπάγεται αυτό(έλλειψη μπάντας,miui).

Το μόνο θετικό της συσκευής,είναι το design του και σίγουρα πολλοί θαμπώνονται και επηρεάζονται απ΄αυτό θεωρώντας τη συσκευή κάτι το άξιο.

Καμία σχέση το mi mix.

Κατώτερη κάμερα,IPS οθόνη που από μόνο του είναι μείον,πολύ μέτρια μπαταρία και γενικά xiaomi με ότι συνεπάγεται αυτό(έλλειψη μπάντας,miui).

Το μόνο θετικό της συσκευής,είναι το design του και σίγουρα πολλοί θαμπώνονται και επηρεάζονται απ΄αυτό θεωρώντας τη συσκευή κάτι το άξιο.

Αν ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι έχει περισσότερα bands το mi mix 2 από το oneplus 5T, και προφανώς έχει και την B20.

Ο σχεδιασμός της οθόνης είναι πιο εντυπωσιακός από του oneplus 5T, θα συμφωνήσω στην ips και τα μειονεκτήματα της. (Μεγαλύτερη κατανάλωση, χειρότερα χρώματα)

Η συσκευή είναι κόσμημα, πολύ πιο όμορφη από το oneplus 5T, το οποίο φαίνεται ψεύτικο μπροστά της. Η κάμερα με το miui9 βελτιώθηκε σε τεράστιο βαθμό.

Θες να αναφέρουμε και το ηχείο του mi mix 2 που σκοτώνει σε σχέση με το σάπιο ηχείο του oneplus 5t? Όλοι ασχολούνται για το oneplus 5T ότι δεν έχει την κορυφαία κάμερα σε smartphone την στιγμή που έχει ίσως το χειρότερο ηχείο στην κατηγορία του.

Για αρκετές μέρες είχα και τα δύο ταυτόχρονα. Αν το mi mix 2 ειχε amoled κ καλύτερη κάμερα (τουλάχιστον σαν του op5t) για μενα θα ήταν η καλύτερη συσκευή του 2017.

Είμαι χαρούμενος/ενθουσιασμένος κάτοχος op5T αλλά σε κάποια πράγματα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί. Άλλο να διαβάζεις απλά τα χαρακτηριστικά κ άλλο να το βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια. Φιλικά πάντα.

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Billator έχεις δοκιμάσει να βάλεις Dolby Atmos για το ηχείο;; Θέλει root βέβαια αλλά έχει σημαντική βελτίωση!

Μιας και το ανέφερες!! :)

Το έχω βάλει εδώ και αρκετές μέρες το Dolby Atmos, πρέπει να κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις σ' αυτό για μέγιστη απόδοση; Ή λειτουργεί απευθείας;

Εγώ δε πείραξα τίποτα......

e85bd7aa716e2871c224e86252792090.jpg

Billator έχεις δοκιμάσει να βάλεις Dolby Atmos για το ηχείο;; Θέλει root βέβαια αλλά έχει σημαντική βελτίωση!

Σημαντική βελτίωση για να είναι ανεκτό για 500€ κινητό, κ πάλι δεν είναι out of the box εμπειρία όμως.

Μπορούσε να κάνει 1002 πράγματα με ένα σωρό υλοποιησεις στα ηχεία.

Σίγουρα πρέπει να υπάρχουν παραχωρήσεις αλλά όταν κινητά με 130-200€ έχουν κλάσεις ανώτερο ηχείο ε σε ξενίζει. Γιατί δεν είχε κόστος επιλογή της ήταν αυτο.

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Σημαντική βελτίωση για να είναι ανεκτό για 500€ κινητό, κ πάλι δεν είναι out of the box εμπειρία όμως.

Μπορούσε να κάνει 1002 πράγματα με ένα σωρό υλοποιησεις στα ηχεία.

Σίγουρα πρέπει να υπάρχουν παραχωρήσεις αλλά όταν κινητά με 130-200€ έχουν κλάσεις ανώτερο ηχείο ε σε ξενίζει. Γιατί δεν είχε κόστος επιλογή της ήταν αυτο.

Για να μπορέσει μια συσκευή σαν το 5Τ να κοστίζει τόσο πρέπει η εταιρεία από κααπου να κόψει. Στη συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών η οθόνη η μπαταρία και η κάμερα είναι πολύ ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων τους. Αντίθετα ο ήχος για τον περισσότερο κόσμο δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο. Δεν είναι τυχαίο που εταιρεία οπως η HTC και οχι μόνο, που εστίασαν στον ήχο δεν κατάφεραν να τραβήξουν αγοραστες.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Μιας και το ανέφερες!! :)

Το έχω βάλει εδώ και αρκετές μέρες το Dolby Atmos, πρέπει να κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις σ' αυτό για μέγιστη απόδοση; Ή λειτουργεί απευθείας;

Εγώ δε πείραξα τίποτα......

e85bd7aa716e2871c224e86252792090.jpg

Όχι δεν το έχω βάλει,ο ήχος μου φαίνεται μια χαρά όπως είναι..

Όσοι δοκίμασαν αναφέρουν σημαντική βελτίωση!

Για να μπορέσει μια συσκευή σαν το 5Τ να κοστίζει τόσο πρέπει η εταιρεία από κααπου να κόψει. Στη συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών η οθόνη η μπαταρία και η κάμερα είναι πολύ ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων τους. Αντίθετα ο ήχος για τον περισσότερο κόσμο δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο. Δεν είναι τυχαίο που εταιρεία οπως η HTC και οχι μόνο, που εστίασαν στον ήχο δεν κατάφεραν να τραβήξουν αγοραστες.

Το να βάλεις μια αξιοπρεπής υλοποίηση ηχείων πόσο θέλει σε επίπεδο παραγωγής τέτοιου όγκου; 2$ επιπλέον; ίσως το ποσό που λέω να είναι και υπερβολικά μεγάλο. Δεν είπα να αγοράσουν άδειες Dolby atmos και τέτοια, αλλά ένα σοβαρό ηχείο μπορούσαν να κάνουν την υπέρβαση.

Είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος για αυτά που λες και δεν υπάρχει δικαιολογία στο θέμα των ηχείων. Σε καμιά περίπτωση δεν είμαι Music Freak το αντίθετο μάλιστα. Αν σε κάθε έλλειψη λέμε αυτό το παραμύθι απλά κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Σε πολλά άλλα που του λείπουν συμφωνώ ότι το έκαναν για το κόστος, αλλά σε αυτό το κομμάτι όχι σε καμία περίπτωση.

~~ Oneplus 5T ~~

άντε να γράψω κι εγώ κάνα δυό λόγια για το support τους. άνοιξα rma για ανομοιομορφία οθόνης στις 21/12 και ζήτησα αντικατάσταση συσκευής και όχι refund μιας και μου άρεσε το τηλέφωνο. 22/12 χωρίς πολλά πολλά μου στέλνουν στο email το shipping label για arvato. Έρχεται η DHL Τετάρτη 27/12. 28/12 φτάνει arvato. 29/12 τελειώνει το "inspection" στην arvato και χθες 3/1 βλέπω στο account μου στην oneplus νέο αριθμό παραγγελίας με estimated shipping με priority σήμερα. Αν σκεφτούμε τις γιορτές, καθόλου άσχημα..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

άντε να γράψω κι εγώ κάνα δυό λόγια για το support τους. άνοιξα rma για ανομοιομορφία οθόνης στις 21/12 και ζήτησα αντικατάσταση συσκευής και όχι refund μιας και μου άρεσε το τηλέφωνο. 22/12 χωρίς πολλά πολλά μου στέλνουν στο email το shipping label για arvato. Έρχεται η DHL Τετάρτη 27/12. 28/12 φτάνει arvato. 29/12 τελειώνει το "inspection" στην arvato και χθες 3/1 βλέπω στο account μου στην oneplus νέο αριθμό παραγγελίας με estimated shipping με priority σήμερα. Αν σκεφτούμε τις γιορτές, καθόλου άσχημα..

μια χαρα πιστευω,οπως ειπες ηταν κ οι γιορτες!να μας πεις μολις παραλαβεις σχετικα με την οθονη.

Και γω αύριο λογικά θα παραλάβω.

Είχα το απλό 5 και φίλος μου έχει το t επομένως ξέρω τι περιμένω.

Το μόνο παράπονο που είχα απ' το κινητό είναι ο μέτριος ήχος μέσω ακουστικών και Bluetooth γι αυτό νομίζω ότι το ρουταρισμα και εγκατάσταση του Viper fx είναι απαραίτητο για μένα.

Με βαριά καρδιά δίνω το mi mix 2, που πληροφοριακά είναι εξ ίσου γρήγορο αλλά πάσχει πολύ στη κάμερα.

Άντε και unboxing αύριο

Αυτό το mod εννοείς??

https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/viperfx-mkm-magisk-t3535401

https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/viperfx-t3667145

Διότι έχει πολλά διάσπαρτα σε xda και χάνεις την μπάλα.

Προσωπικά έχω βάλει το mod με Dolby Atmos και λίγο που δοκίμασα με κάτι ακουστικά έβγαζε πιο ποιοτικό ήχο από ότι μαμά.

Επίσης Bluetooth επειδή έχω και AptX HD ακουστικά τον ήχο από μπλε δόντι σε υψηλά επίπεδα είναι και επειδή είχα και το Mate 10 η ποιότητα ηχού είναι καλύτερη σε 5T.(έχοντας και τα 2 υποστήριξη AptX HD HiFi audio)

Για stereo ηχεία υπάρχει άλλο mod και όντως παίζει σε καλύτερα επίπεδα από ότι ο μονοφωνικος μαμά διότι ενεργοποιεί το ακουστικό πάνω όπως κάνει η Huawei η HTC out of the box.

Τον έχω βάλει και πχ YouTube και απολαμβάνω stereo ήχο στην ακρόαση σε βιντεάκια.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

μια χαρα πιστευω,οπως ειπες ηταν κ οι γιορτες!να μας πεις μολις παραλαβεις σχετικα με την οθονη.

Καλημέρα και εγώ που παρέλαβα καινούριο από αντικατάσταση λόγω προβλήματος της μπαταρίας, με την οθόνη δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, όπως και με την μπαταρία όλα καλά τώρα.

Αυτό το mod εννοείς??

https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/viperfx-mkm-magisk-t3535401

https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/viperfx-t3667145

Διότι έχει πολλά διάσπαρτα σε xda και χάνεις την μπάλα.

Προσωπικά έχω βάλει το mod με Dolby Atmos και λίγο που δοκίμασα με κάτι ακουστικά έβγαζε πιο ποιοτικό ήχο από ότι μαμά.

Επίσης Bluetooth επειδή έχω και AptX HD ακουστικά τον ήχο από μπλε δόντι σε υψηλά επίπεδα είναι και επειδή είχα και το Mate 10 η ποιότητα ηχού είναι καλύτερη σε 5T.(έχοντας και τα 2 υποστήριξη AptX HD HiFi audio)

Για stereo ηχεία υπάρχει άλλο mod και όντως παίζει σε καλύτερα επίπεδα από ότι ο μονοφωνικος μαμά διότι ενεργοποιεί το ακουστικό πάνω όπως κάνει η Huawei η HTC out of the box.

Τον έχω βάλει και πχ YouTube και απολαμβάνω stereo ήχο στην ακρόαση σε βιντεάκια.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Αυτό ναι. Υπάρχει και μέσα στο μενού του magisk έτοιμο για κατέβασμα και εγκατάσταση.

Δώδεκα το μεσημέρι παραλαμβάνω.

Μακάρι να μην έχει κάποιο θέμα με την οθόνη όπως διάβασα.

Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gilles smiles!

Καλημέρα και εγώ που παρέλαβα καινούριο από αντικατάσταση λόγω προβλήματος της μπαταρίας, με την οθόνη δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, όπως και με την μπαταρία όλα καλά τώρα.
Με τη μπαταρία τι ακριβώς σου έκανε;

Ένας φίλος μου κάνει παράπονα για τη διάρκεια της μπαταρίας και δε θα έπρεπε.

Να μου πεις αυτός πριν είχε κάτι xiaomi με ατέλειωτη 4100 ma μπαταρία και ίσως είχε καλομάθει

Gilles smiles!

Με τη μπαταρία τι ακριβώς σου έκανε;

Ένας φίλος μου κάνει παράπονα για τη διάρκεια της μπαταρίας και δε θα έπρεπε.

Να μου πεις αυτός πριν είχε κάτι xiaomi με ατέλειωτη 4100 ma μπαταρία και ίσως είχε καλομάθει

Η μπαταρία χωρίς χρήση ακόμη και σε safe mode άδειαζε μέσα σε 8-14 ώρες.

καλημερα κ καλοριζικο,ευχομαι ολα να πανε καλα,τι παρτιδα εαν επιτρεπεις σου εκατσε?

καλημερα κ καλοριζικο,ευχομαι ολα να πανε καλα,τι παρτιδα εαν επιτρεπεις σου εκατσε?

Το απόγευμα αυτό όταν σχολάσω για να δω το κουτί στο σπίτι :p:p:p

Φωτο με οχι καλο φωτισμό κ μ επεξεργασία μέσω snapseed. Προσωπικα δε βλεπω καμμία διάφορα με το p10 που μέχρι προτεινος είχα...

Η δικη σας γνώμη?

https://drive.google.com/file/d/1RSLwGdJPX-LnGqkrG0KIGiv79BIzsbjy/view?usp=drivesdk

view?usp=drivesdk

Γεια σας και από εμένα....το κινητό πετάει απλά σε καθημερινή χρήση, είναι απολαυστικό...το ηχείο ως αρνητικό δεν πρέπει να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα σε καμία περίπτωση αν και προσωπικά δε διαπίστωσα κάτι τέτοιο ...21/11 ημερομηνία παραγωγής...η οθόνη όμορφη χωρίς θέματα...η μπαταρία πολύ καλή....η στοκ εφαρμογή για κάμερα όμως έχει ψιλοθεμα καθώς εφαρμόζει κάποιο φίλτρο που έχει σαν αποτέλεσμα το λεγόμενο paint effect...ορατό σε πρόσωπα..είμαι σίγουρος όμως πως θα φτιαχτεί με κάποια άλλη εφαρμογή για κάμερα...άλλωστε μην ξεχνάτε ότι η oneplus για αυτό είναι γνωστή...παραμετροποίηση σε όλα...ελευθερία στο χρήστη...

Με oreo beta. Με δεδομένα συνέχεια ανοικτά εκτός από το βράδυ που ήταν σε airplane mode.

https://www.dropbox.com/s/1pdsf4n94juf8pz/Screenshot_20180104-131605.jpg?dl=0

Φιλικά, Κατερίνα

Περα απο την ατυχια σου , νομιζω οτι αξιζει ενα μπραβο για ολο αυτο. Δεν το βρησκεις ευκολα. Βεβαια μην αποκλειεις οτι σε καποιον πιο ατυχο θα δημιουργηθηκε κ κανα θεματακι (καθυστερηση Η οτιδηποτε). Οπως και ναχει , εταιρια με ουτε καλα καλα 4 χρονια λειτουργιας ειναι κι ομως εχει κανει θετικα βηματα ακομα και στο support τους.

μολις βγηκε επισημα η αναβαθμιση σε 4.7.6 για αυτους που την εχουν εδω και καιρο ειδατε βελτιωση διαρκειας της μπαταριας ?
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

μολις βγηκε επισημα η αναβαθμιση σε 4.7.6 για αυτους που την εχουν εδω και καιρο ειδατε βελτιωση διαρκειας της μπαταριας ?

Μπαταρία στα ίδια επίπεδα.

Άψογη δηλαδή.

Βελτίωση στην κάμερα αν δεν είναι ιδέα μου, σημαντική στην εστίαση.

kountouraN