afilopou Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 (edited) Please delete Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Edited August 1, 2019 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Έχει δει κανένας να πουλάνε την uag πουθενά ;;; Και εξωτερικό έστω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Πως και άργησε έτσι το security του Αυγούστου! Λέτε να πάμε κατευθείαν σε Q? Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Δεν άργησε, το βράδυ έρχεται Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Δεν άργησε, το βράδυ έρχεται Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε σχέση με Ιούνιο (03.06.2019) και Ιούλιο (01.07.2019) μάλλον άργησε! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Όχι ρε φιλαράκι την πρώτη Δευτέρα του μήνα έρχεται, είτε είναι 1 ή 5 του μηνός. Και 22:00 ακριβώς τσεκαρε το κινητό σου Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Όχι ρε φιλαράκι την πρώτη Δευτέρα του μήνα έρχεται, είτε είναι 1 ή 5 του μηνός. Και 22:00 ακριβώς τσεκαρε το κινητό σου Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk :X :wacko: :lol: Χα χα και εγώ που νόμιζα ότι μας πέρασε το Oneplus 7 Pro για τον Αύγουστο! Όσο ζω μαθαίνω... για την πρώτη Δευτέρα του μήνα! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Το 1+7 pro τη πήρε όντως 31 Ιουλίου. Με patch Αυγούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 https://www.droid-life.com/2019/08/05/august-2019-android-security-update-now-available-for-pixel-devices/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Μια Ελληνική ομάδα για τα κινητά της google (Pixel) στο facebook. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να συμμετέχει. https://www.facebook.com/groups/932490773797997/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Tα pixel 2 θα πάρουν μέχρι και q η παίζει να πάρουν και r? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Tα pixel 2 θα πάρουν μέχρι και q η παίζει να πάρουν και r? Αν η R βγει Αύγουστο-Σεπτέμβριο 2020 θα την πάρουν! Και θεωρώ ότι θα την πάρουν... https://support.google.com/pixelphone/answer/4457705#when_updates Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Εδώ θα πάρει Q το Pixel 1.. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 ρε παιδια ερχομενος απο το XL το πρωτο, αυτο εχει πιο αργο δαχτυλικο. Εχει καμμια ρυθμιση, κατι που να το κανει γρηγοροτερο? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 ρε παιδια ερχομενος απο το XL το πρωτο, αυτο εχει πιο αργο δαχτυλικο. Εχει καμμια ρυθμιση, κατι που να το κανει γρηγοροτερο?Δεν είχα το 1 πριν αλλά εδώ δουλεύει άμεσα. Σίγουρα όσο και στο S8+ που ειχα. Δεν αντιλαμβάνομαι κάποια καθυστέρηση. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 ρε παιδια ερχομενος απο το XL το πρωτο, αυτο εχει πιο αργο δαχτυλικο. Εχει καμμια ρυθμιση, κατι που να το κανει γρηγοροτερο?Δυστυχώς το δακτυλικό είναι σχετικά αργό και με πολλές λανθασμένες μη αναγνωρίσεις του αποτυπώματος. Σε σχέση με το 6P που είχα, ήταν το πρώτο πράγμα που με ενόχλησε και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Δεν είχα το 1 πριν αλλά εδώ δουλεύει άμεσα. Σίγουρα όσο και στο S8+ που ειχα. Δεν αντιλαμβάνομαι κάποια καθυστέρηση. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Καλά το σ8 είχε απαράδεκτο δακτυλικό , Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Εγώ πάντως δεν βλέπω καμιά διαφορά και καμία κακη απόδοση. Και με nexus 6P που λέει ο thanos πάλι δεν βλέπω κάτι. Μιας και είχα και το 6P πριν το S8+. Το 6P το έχω κρατήσει ακόμα οπότε θα μπορούσα να το τσεκαρω λάιβ. Τώρα χρονόμετρο δεν θα έχω βάλει αλλά προσωπικά με ενδιαφέρει να μην έχει αποτυχίες κάτι που στο 2xl δεν έχω. Ταχύτητα λίγο πολύ όλα τα ίδια μου φαίνονται καθώς ανοίγουν άμεσα. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Βγηκε και η τελευταια beta για την Q. https://9to5google.com/2019/08/07/android-q-beta-6-new-features/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Εγώ πάντως δεν βλέπω καμιά διαφορά και καμία κακη απόδοση. Και με nexus 6P που λέει ο thanos πάλι δεν βλέπω κάτι. Μιας και είχα και το 6P πριν το S8+. Το 6P το έχω κρατήσει ακόμα οπότε θα μπορούσα να το τσεκαρω λάιβ. Τώρα χρονόμετρο δεν θα έχω βάλει αλλά προσωπικά με ενδιαφέρει να μην έχει αποτυχίες κάτι που στο 2xl δεν έχω. Ταχύτητα λίγο πολύ όλα τα ίδια μου φαίνονται καθώς ανοίγουν άμεσα. Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkΜεγαλύτερη εντύπωση σε ότι έγραψες μου κάνει που έχεις το 6P σε λειτουργική κατάσταση και δεν έχει σκάσει bootloop ή μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Μεγαλύτερη εντύπωση σε ότι έγραψες μου κάνει που έχεις το 6P σε λειτουργική κατάσταση και δεν έχει σκάσει bootloop ή μπαταρία Δεν ειναι απαραιτητο να παθει bootloop. Και το δικο μου, μια χαρα ειναι...ακομα...με 1 φορα αλλαγης μπαταριας στα 3 που το δουλευα. *BTW, εχει προσεξει κανεις μια πιο γρηγορη καταναλωση της μπαταριας με το τελευταιο update, η ειναι η ιδεα μου η παιζει να θελει κανα 10ημερο χρησης για να στρωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Μεγαλύτερη εντύπωση σε ότι έγραψες μου κάνει που έχεις το 6P σε λειτουργική κατάσταση και δεν έχει σκάσει bootloop ή μπαταρίαΕίχα αλλάξει μπαταρία 5 μέρες πριν λήξει η εγγύηση. Bootloop θέματα δεν είχα ποτέ και χωρίς κερνελ που κόβει. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Τελευταια προσεξα πως μου τρωει 5-6% μπαταρια σε αναμονη το βραδυ με wifi συνδεδεμενο. Πριν λιγο καιρο, μαξ να ετρωγε 2%. Εχει προσεξει και κανενας αλλος κατι αντιστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Τελευταια προσεξα πως μου τρωει 5-6% μπαταρια σε αναμονη το βραδυ με wifi συνδεδεμενο. Πριν λιγο καιρο, μαξ να ετρωγε 2%. Εχει προσεξει και κανενας αλλος κατι αντιστοιχο? Όχι δεν έχω αυξημένη κατανάλωση! Κανένα θέμα εδώ Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 οταν ειστε μεσα σε εσωτερικο χωρο, και υπαρχουν led λαμπες/φωτισμος, η καμερα σας τρεμοπαιζει στο βιντεο/φωτογραφιες? https://www.androidcentral.com/pixel-22xl-exhibits-flickering-when-using-camera-under-led-lights εδω το περιγραφει καλυτερα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts