HOC_MODO Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Αυτό που είδα εγώ, ειναι το link από xda.. Ο χρήστης zaras27 ανέφερε το εξής: 2. αφού εγκατασταθεί στις επιλογές για προγραμματιστές/επισημάνσεις λειτουργιών πρέπει να επιλεγούν οι ρυθμίσεις settings _moble_network_v2 και settings _network_and_inernet_v2. Ουσιστικά αυτές οι ρυθμίσεις ενεργοποιούν το DSD Αυτό που θέλω από σένα να με βοηθήσεις είναι να δεις αν υπάρχουν οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις στο pixel 2xl με beta 2. Τα υπόλοιπα θα τα κάνω εγώ και θα σας ενημερώσω. Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Για την ιστορια και μονο, πως γινεται 29 του μηνα να εχει βγει η εκδοση της καμερας και στο store μεχρι σημερα να μην εχει βγει? Σαν οτα δουλευουν και οι ενημερωσεις? Σιγα σιγα και σταδιακα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Υπάρχει παντού, σιγά μη περιμένουμε το playstore.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Υπάρχει παντού, σιγά μη περιμένουμε το playstore.. Βρε, το ξερω...απλα, σαν απορια το εχω πως γινεται να συμβαινει αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Και στο πίξελ 3 χτες πάντως που έκανα καθαρή εγκατάσταση δεν ήρθε την επόμενη μια ώρα, οπότε τη πέρασα χειροκίνητα. Θα έπρεπε να το έχουν στην αναβάθμιση του Απριλίου,δεν ήταν όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Και στο πίξελ 3 χτες πάντως που έκανα καθαρή εγκατάσταση δεν ήρθε την επόμενη μια ώρα, οπότε τη πέρασα χειροκίνητα. Θα έπρεπε να το έχουν στην αναβάθμιση του Απριλίου,δεν ήταν όμως! Ναι, θα επρεπε. Η ενημερωση κυκλοφορησε 29/03 παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Ο χρήστης zaras27 ανέφερε το εξής: 2. αφού εγκατασταθεί στις επιλογές για προγραμματιστές/επισημάνσεις λειτουργιών πρέπει να επιλεγούν οι ρυθμίσεις settings _moble_network_v2 και settings _network_and_inernet_v2. Ουσιστικά αυτές οι ρυθμίσεις ενεργοποιούν το DSD Αυτό που θέλω από σένα να με βοηθήσεις είναι να δεις αν υπάρχουν οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις στο pixel 2xl με beta 2. Τα υπόλοιπα θα τα κάνω εγώ και θα σας ενημερώσω. Το είδα, δεν υπάρχουν τα παραπάνω στο 2 XL.. Επίσης, το είδα ΚΑΙ σε ένα 3, όχι XL, και ούτε εκεί.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Το είδα, δεν υπάρχουν τα παραπάνω στο 2 XL.. Επίσης, το είδα ΚΑΙ σε ένα 3, όχι XL, και ούτε εκεί.. Ευχαριστώ! Ας ελπίσουμε ότι θα εμφανιστούν στην beta 3. Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Γενικότερα ας ελπίσουμε να την δώσει την επιλογή έστω και στην κανονική. Γιατί διαφορετικά θα πρέπει να περιμένεις custom rom για αυτά. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 (edited) Γενικότερα ας ελπίσουμε να την δώσει την επιλογή έστω και στην κανονική. Γιατί διαφορετικά θα πρέπει να περιμένεις custom rom για αυτά. Εγω πιστευω δεν θα την δωσει στο 2 & 2xl καθαρα και μονο απο θεμα μαρκετινγκ. Γιατι να την δωσει αυτη την δυνατοτητα σε μια συσκευη πιο οικονομικη και παλια και να μην σε "αναγκασει" αν το θελεις τοσο πολυ, παρε το 3 xl. Edited April 11, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Εγω πιστευω δεν θα την δωσει στο 2 & 2xl καθαρα και μονο απο θεμα μαρκετινγκ. Γιατι να την δωσει αυτη την δυνατοτητα σε μια συκευη πιο οικονομικη και παλι και να μην σε "αναγκασει" αν το θελεις τοσο πολυ, παρε το 3 xl. Συμφωνώ μαζί σου γιατί έρχεται και το 4!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Συμφωνώ μαζί σου γιατί έρχεται και το 4!!!! Κακα τα ψεματα και εγω το ιδιο θα εκανα. Γιατι να δωσω μια τοσο καλη δυνατοτητα σε συσκευη 2017 και να μην σε "αναγκασω" να παρεις το νεο μου μοντελο 3-4-5 που ειναι και πιο ακριβο αλλα και πιο καινουργιο? Ειναι σαν να δινεις android 9 σε nexus 6p και οχι στο pixel 2 xl πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα το δώσει. Με την ίδια λογική του μάρκετινγκ να πάρεις το νέο μοντέλο δεν θα έδινε πλέον 3 χρόνια νέα έκδοση αλλά θα το κρατούσε στα 2 χρόνια ή θα το έκανε από 2 χρονια, 1 χρόνο (δηλαδή μία έκδοση παραπάνω) και μετά μόνο security updates. Και ειδικά σε ένα κινητό που το να βάλεις custom rom είναι εύκολο δεν ξέρω γιατί να κόψεις features που μπορούν να γίνουν. Εκτός και η υλοποίηση hardware είναι διαφορετική στο 2 από το 3. Θα μάθουμε σίγουρα σε ~5 μήνες Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 (edited) Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα το δώσει. Με την ίδια λογική του μάρκετινγκ να πάρεις το νέο μοντέλο δεν θα έδινε πλέον 3 χρόνια νέα έκδοση αλλά θα το κρατούσε στα 2 χρόνια ή θα το έκανε από 2 χρονια, 1 χρόνο (δηλαδή μία έκδοση παραπάνω) και μετά μόνο security updates. Και ειδικά σε ένα κινητό που το να βάλεις custom rom είναι εύκολο δεν ξέρω γιατί να κόψεις features που μπορούν να γίνουν. Εκτός και η υλοποίηση hardware είναι διαφορετική στο 2 από το 3. Θα μάθουμε σίγουρα σε ~5 μήνες Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Αν εκανε αυτο με τις ενημερωσεις, δεν θα πουλουσε ουτε 1 κομματι για google κινητο. Το να το παρεις και στην συνεχεια να σου "σηκωθει" να φτιαξεις ενα feature για το λογισμικο σου, δεν ακυρωνει την υποστηριξη, αλλα, κατι που δεν θα το εχεις...δηλαδη, πουλησε οτι πουλησε το 2αρι, τωρα αμα θελεις νεα features, πανε στο 3. Edited April 12, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Αν εκανε αυτο με τις ενημερωσεις, δεν θα πουλουσε ουτε 1 κομματι για google κινητο. Το να το παρεις και στην συνεχεια να σου "σηκωθει" να φτιαξεις ενα feature για το λογισμικο σου, δεν ακυρωνει την υποστηριξη, αλλα, κατι που δεν θα το εχεις...δηλαδη, πουλησε οτι πουλησε το 2αρι, τωρα αμα θελεις νεα features, πανε στο 3. Κοντός ψαλμός... Θα μάθουμε. Δική μου αίσθηση είναι ότι θα το δώσει και στα 2αρια. Επίσης όπως είπε ο Shuffle παραπάνω οι επιλογές δεν υπάρχουν ούτε στο 3. Που εκεί και αν δεν παίζει να το μην το δώσει. Θεωρώ ότι επειδή είναι tests όλα αυτά, τα κρατάει μόνο σε μία συσκευή, στην τωρινή ναυαρχίδα. Στην τελική έκδοση όμως θεωρώ πως θα το δώσει σε όλες τις συσκευές που το υποστηρίζουν. Όπως λέω όμως και στην αρχή. Κοντος ψαλμός. Δεν αργεί η ώρα να μάθουμε. Εγώ έτσι και αλλιώς έχω βάλει στο μάτι το 4αρι οπότε θα το έχω. Δε το χρησιμοποιώ βέβαια αλλά θα έχω την δυνατότητα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Πάντως πριν λίγες μέρες σταμάτησε επίσημα να πουλάει τα Pixel 2 και 2XL. Οπότε δεν νομίζω ότι είναι θέμα μην "κόψει" πωλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 (edited) Ο χρήστης zaras27 ανέφερε το εξής: 2. αφού εγκατασταθεί στις επιλογές για προγραμματιστές/επισημάνσεις λειτουργιών πρέπει να επιλεγούν οι ρυθμίσεις settings _moble_network_v2 και settings _network_and_inernet_v2. Ουσιστικά αυτές οι ρυθμίσεις ενεργοποιούν το DSD Αυτό που θέλω από σένα να με βοηθήσεις είναι να δεις αν υπάρχουν οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις στο pixel 2xl με beta 2. Τα υπόλοιπα θα τα κάνω εγώ και θα σας ενημερώσω. ναι υπαρχουν οι ρυθμισεις αυτες στο pixel 2 xl anroid q Edited April 14, 2019 by TheWizard Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 ναι υπαρχουν οι ρυθμησεις αυτες στο pixel 2 xl anroid qΕσύ έχεις 2 SIM ενεργές. Γιατί προηγούμενος χρήστης είπε ότι δεν υπάρχουν στο 2XL αλλά ούτε και στο 3. Μήπως εμφανίζονται μόνο αν υπάρχουν 2 SIM ενεργές. Βέβαια σημασία έχει ότι αν τις έχει τότε θα το δώσει λογικά και επίσημα. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Εσύ έχεις 2 SIM ενεργές. Γιατί προηγούμενος χρήστης είπε ότι δεν υπάρχουν στο 2XL αλλά ούτε και στο 3. Μήπως εμφανίζονται μόνο αν υπάρχουν 2 SIM ενεργές. Βέβαια σημασία έχει ότι αν τις έχει τότε θα το δώσει λογικά και επίσημα. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk οχι οι ρυθμισεις υπαρχουν αλλα 2 σιμ δεν υπαρχει τροπος να ενεργοποιησεις .. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Εγω παντως, ηδη εχει αρχισει και μου αρεσει αυτη η δυνατοτητα αν την εχουμε στο pixelακι μας. Θα με βοηθησει αρκετα, 1 το εταιρικο και 2 προσωπικα εχω να κουβαλαω τις περισσοτερες φορες μαζι μου τωρα. 3 συσκευες, δηλαδη. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 οχι οι ρυθμισεις υπαρχουν αλλα 2 σιμ δεν υπαρχει τροπος να ενεργοποιησεις ..Η 2η e-sim εννοείται αφού δεν υπάρχει δεύτερη θύρα για SIM. Τώρα πως σε σένα υπάρχουν και στο άλλο παιδί δεν υπάρχουν δεν ξέρω. Σημασία έχει ότι υπάρχουν άρα λογικά θα το δώσει και εδώ όπως και στο 3. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Μηπως ο φιλος δεν εχει βαλει το patch της beta 2? Sent from my SHIELD Tablet using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Θεωρητικά όμως στην beta 2 μπήκαν αυτές οι επιλογές. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Μήπως όμως στο patch που έβγαλαν την προηγούμενη εβδομάδα αφαίρεσαν κάτι? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Για να δούμε τι θα πει. Από την άλλη περίεργο να άφησαν κάτι για δοκιμή τόσο λίγο. Τι να πω. Άβυσσος η ψυχή της Google Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts