Vag_koun Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Da rudakos επειδή δεν μπορώ να στείλω πάνω από ένα μήνυμα σε 2 ώρες αν μπορείς pm κάποιο κινητό επικοινωνίας να σε πάρω Sent from my Pixel 2 XL Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Μια ηλιθια ερώτηση από εμένα.. Υποστηρίζει ελληνικό μενού το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Μια ηλιθια ερώτηση από εμένα.. Υποστηρίζει ελληνικό μενού το κινητό? Εννοείται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Το ευρωπαϊκό φυσικά και έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Λοιπόν παραθέτω την άποψη μου για τις 6 μέρες που έχω την συσκευή. Προέρχομαι από one plus 5t και ο κυριότερος λόγος που το έδωσα ήταν γιατί είχα απαιτήσεις στην κάμερα. Μπαταρία: ίσως λίγο καλύτερη από op5t, αυτή την στιγμή είμαι κοντά στις 6 ώρες οθόνη μετά από 44 ώρες χρήσης σχεδόν 2 μέρες με χρήση πιο πολύ wifi και λιγότερο δεδομένα. Multitasking : ρολάρει πολύ όμορφα και δεν καταλαβαίνω διαφορά με το one plus σε ταχύτητα, ίσως κάποιες εφαρμογές να μην τις κρατάει ανοιχτές τόσο όσο το 5t αλλά και πάλι ανοίγουν τόσο γρήγορα που δεν με ενοχλεί. Οθόνη: δεν έχω κανένα παράπονο, δεν έχει κάποιο αφύσικο χρωματισμό ή κάτι από τα παράπονα που κυκλοφορούσαν στο Ίντερνετ. Λειτουργικό: όσο μινιμαλ πρέπει, πραγματικά πλήρες και φοβερά καλοστημένο, νομίζω ότι η Google έχει φτιάξει πλέον μετά από τόσες εκδόσεις κάτι υπερπλήρες απλό και άμεσο. Κάμερα: τα έχουν πει όλοι. Είναι σαν να βγάζεις φοβερές φωτό χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, λες και αξιοποιεί το software την κάθε λήψη με τον καλύτερο δυνατό τροπο. Τέλος παρόλο που πάντα ρούταρα και πέρναγα recovery, για την ώρα είμαι μόνο με unlock boot loader απλά έχω κάνει disable κάμποσες εφαρμογές. Τα μόνα πράγματα που για την ώρα με εκνευρίζουν είναι η εμμονή της Google σε κάποια που σε αναγκάζει αν τα θέλεις να ακολουθήσεις τον δικό της ενεργοβόρο για την μπαταρία και τα data τροπο (η εφαρμογή Google είναι τρανό παραδειγμα) αλλά ευτυχώς δίνει και πολλές επιλογές για μπαταρία και βελτιστοποιήσεις . Μου κακοφαίνεται που για να έχω τον καιρό και calendars στο αρχικό widget στην οθόνη πρέπει να να δώσω δικαιώματα σε ένα σωρό ρυθμίσεις που δεν τις θέλω. Όπως επίσης που δεν μπορώ να αφαιρέσω την μπάρα Google search από τον launcher. Να ναι καλά οι 3 εφαρμογές. Με γνώμονα την υποστηριξη το λειτουργικό και την κάμερα, αν σκεφτεί κάποιος συνειδητοποιημένα και δεν είναι τύπος που αλλάζει συσκευές σαν σώβρακα, νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες αγορές φέτος τώρα που έχει πέσει η τιμή ακόμα και μεταχειρισμένη μιας και πολύ το πουλάνε για να πάρουν το 3. Η υποστήριξη της (software, Roms & mods) από την Google και τους xda developers είναι μεγάλη και έχει μέλλον. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Το ευρωπαϊκό φυσικά και έχει. Όλα έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Λοιπόν παραθέτω την άποψη μου για τις 6 μέρες που έχω την συσκευή. Προέρχομαι από one plus 5t και ο κυριότερος λόγος που το έδωσα ήταν γιατί είχα απαιτήσεις στην κάμερα. Μπαταρία: ίσως λίγο καλύτερη από op5t, αυτή την στιγμή είμαι κοντά στις 6 ώρες οθόνη μετά από 44 ώρες χρήσης σχεδόν 2 μέρες με χρήση πιο πολύ wifi και λιγότερο δεδομένα. Multitasking : ρολάρει πολύ όμορφα και δεν καταλαβαίνω διαφορά με το one plus σε ταχύτητα, ίσως κάποιες εφαρμογές να μην τις κρατάει ανοιχτές τόσο όσο το 5t αλλά και πάλι ανοίγουν τόσο γρήγορα που δεν με ενοχλεί. Οθόνη: δεν έχω κανένα παράπονο, δεν έχει κάποιο αφύσικο χρωματισμό ή κάτι από τα παράπονα που κυκλοφορούσαν στο Ίντερνετ. Λειτουργικό: όσο μινιμαλ πρέπει, πραγματικά πλήρες και φοβερά καλοστημένο, νομίζω ότι η Google έχει φτιάξει πλέον μετά από τόσες εκδόσεις κάτι υπερπλήρες απλό και άμεσο. Κάμερα: τα έχουν πει όλοι. Είναι σαν να βγάζεις φοβερές φωτό χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, λες και αξιοποιεί το software την κάθε λήψη με τον καλύτερο δυνατό τροπο. Τέλος παρόλο που πάντα ρούταρα και πέρναγα recovery, για την ώρα είμαι μόνο με unlock boot loader απλά έχω κάνει disable κάμποσες εφαρμογές. Τα μόνα πράγματα που για την ώρα με εκνευρίζουν είναι η εμμονή της Google σε κάποια που σε αναγκάζει αν τα θέλεις να ακολουθήσεις τον δικό της ενεργοβόρο για την μπαταρία και τα data τροπο (η εφαρμογή Google είναι τρανό παραδειγμα) αλλά ευτυχώς δίνει και πολλές επιλογές για μπαταρία και βελτιστοποιήσεις . Μου κακοφαίνεται που για να έχω τον καιρό και calendars στο αρχικό widget στην οθόνη πρέπει να να δώσω δικαιώματα σε ένα σωρό ρυθμίσεις που δεν τις θέλω. Όπως επίσης που δεν μπορώ να αφαιρέσω την μπάρα Google search από τον launcher. Να ναι καλά οι 3 εφαρμογές. Με γνώμονα την υποστηριξη το λειτουργικό και την κάμερα, αν σκεφτεί κάποιος συνειδητοποιημένα και δεν είναι τύπος που αλλάζει συσκευές σαν σώβρακα, νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες αγορές φέτος τώρα που έχει πέσει η τιμή ακόμα και μεταχειρισμένη μιας και πολύ το πουλάνε για να πάρουν το 3. Η υποστήριξη της (software, Roms & mods) από την Google και τους xda developers είναι μεγάλη και έχει μέλλον. Sent from my iPad using Tapatalk Απο που εγινε η αγορα του κινητου αν επιτρεπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 (edited) Μεταχειρισμένο το πήρα φίλε μου αλλά είναι 4-5 μηνών συσκευή. Πάντως το παιδί που μου το πούλησε το πήρε από Amazon ΓερμανίαςΑπο που εγινε η αγορα του κινητου αν επιτρεπεται? Sent from my Pixel 2 XL Edited December 10, 2018 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος τι διαφορά έχει η γερμανική έκδοση από την Ευρωπαϊκή σε αυτό το κινητό? Γιατί το αμαζον Γερμανίας το δίνει 504 ευρώ. MT GOOGLE PIXEL 2 XL 64GB Και λέει σαν κωδικό GA00125-DE Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 (edited) Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος τι διαφορά έχει η γερμανική έκδοση από την Ευρωπαϊκή σε αυτό το κινητό? Γιατί το αμαζον Γερμανίας το δίνει 504 ευρώ. MT GOOGLE PIXEL 2 XL 64GB Και λέει σαν κωδικό GA00125-DE Sent from my Pixel XL using Tapatalk To MT τι σημαίνει μπροστά που δεν το έχουν τα άλλα? Γιατί το κοιτούσα και εγώ και χωρίς ΦΠΑ πάει 425 Edited December 10, 2018 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Off topic, πως παρακαμπτεις το ΦΠΑ στο Amazon? Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Off topic, πως παρακαμπτεις το ΦΠΑ στο Amazon? Sent from my Pixel using Tapatalk Φτιάχνεις account Amazon Business για την εταιρεία σου. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Off topic, πως παρακαμπτεις το ΦΠΑ στο Amazon? Sent from my Pixel using Tapatalk Αλλιώς, δίνεις επαγγελματικό ΑΦΜ και σου εμφανίζει την 'έκπτωση' απευθείας. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος τι διαφορά έχει η γερμανική έκδοση από την Ευρωπαϊκή σε αυτό το κινητό? Γιατί το αμαζον Γερμανίας το δίνει 504 ευρώ. MT GOOGLE PIXEL 2 XL 64GB Και λέει σαν κωδικό GA00125-DE Sent from my Pixel XL using TapatalkΕδώ ξέρει κάποιος να μας πει?? Τι γίνεται Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Στις απαντήσεις από κάτω λένε ότι είναι κανονικό unlocked. (απαντήσεις στο amazon εννοώ). Αλλά μία επικοινωνία με Αμαζον support δεν βλάπτει για επιβεβαίωση! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Καλησπέρα. Απο σήμερα έχει μαύρο φόντο το τηλ στις κλήσεις. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να την απενεργοποιησω;; Στις ρυθμίσεις μου γράφει ότι είναι ενεργοποιημενη η λειτουργία χαμηλού φωτισμού ενώ δεν είναι. Δεν μου δίνει την δυνατότητα να επέμβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Καλησπέρα. Απο σήμερα έχει μαύρο φόντο το τηλ στις κλήσεις. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να την απενεργοποιησω;; Στις ρυθμίσεις μου γράφει ότι είναι ενεργοποιημενη η λειτουργία χαμηλού φωτισμού ενώ δεν είναι. Δεν μου δίνει την δυνατότητα να επέμβω. BUG, θα περιμένουμε να βγει το Jan. update. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Είναι μέσα στις ρυθμίσεις οθόνης στην επιλογή Device theme. Αλλα μάλλον αν το γυρίσεις σε αυτόματο ή άσπρο θα σου γυρίσει και το panel και τις επαφές. Εγώ βρέθηκα προ εκπλήξεως που το έκανε μόνο του χωρίς να γίνει update η εφαρμογή. Sent from my Pixel 2 XL Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Είναι μέσα στις ρυθμίσεις οθόνης στην επιλογή Device theme. Αλλα μάλλον αν το γυρίσεις σε αυτόματο ή άσπρο θα σου γυρίσει και το panel και τις επαφές. Εγώ βρέθηκα προ εκπλήξεως που το έκανε μόνο του χωρίς να γίνει update η εφαρμογή. Sent from my Pixel 2 XLΕμένα δεν στρώνει, και είδα στο xda πως η Google το αναγνώρισε ως bug. Sent from my HTC U12+ using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Κάπου διάβασα ότι φτιάχνει το Phone με dark mode η Google οπότε μήπως σχετίζεται με κάτι τέτοιο? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Καλημέρα. Σε ποια ρύθμιση μπορώ να δω πόση ram καταναλώνει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Μέσα στα developer option η πρώτη επιλογή είναι για την μνήμη και η 7η κάτω από τον bootloader είναι τι τρέχει στο τηλέφωνο Sent from my Pixel 2 XL Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Μέσα στα developer option η πρώτη επιλογή είναι για την μνήμη και η 7η κάτω από τον bootloader είναι τι τρέχει στο τηλέφωνο Sent from my Pixel 2 XL Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 παιδια καλησπερα, ισως ειμαι off topic αλλα επειδη σκεφτομαι την αγορα του κινητου ηθελα τη γνωμη σας για το ποσο μεγαλη διαφορα εχουν στις φωτο το pixel 2 xl me to xiaomi mi8. ρωταω γιατι και το δευτερο ειναι δυνατο φωτογραφικο τηλ,επισης παω σε 6gb ram kai 845 kai 2ετη εγγυηση και ολα αυτα με 350 κατοσταρικα οχι 500. παιδες μη με αποπαρετε θα θελα τη γνωμη σας γιατι τα λεφτα σημερα δεν ειναι καραμελες και θα θελα να κανω μια σωστη αγορα ευχαριστω. φιλικα, παυλος Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Μετά την νέα gcam που ήρθε στο 3αρι, και η οποία ήρθε και στα παλιότερα pixel, με τα night time κτλ είναι μπροστά πολύ σε σχέση με οτιδήποτε άλλο. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts