Giwrgos_Gk Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Πω αυτό με την σκόνη δεν έπρεπε να μου το πεις χαχα, είναι οτι με ενοχλεί περισσότερο απ'όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Πω αυτό με την σκόνη δεν έπρεπε να μου το πεις χαχα, είναι οτι με ενοχλεί περισσότερο απ'όλα. Ναι δυστυχώς γιατί στις άκρες δεν εφάπτεται ακριβώς μιας και είναι ελαφρώς ανασηκωμένο το τζαμάκι. Και εκεί γύρω γύρω είναι η κόλλα και καταλαβαίνεις τι γίνεται. Αν όμως το έχεις με μια θήκη τύπου Spigen, Caseology κτλ, δεν φαίνεται τόσο πολύ η σκόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Εντάξει φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ,θα δω τι θα κάνω, είχα τζαμακι και το έβγαλα γι'αυτό τον λόγο, επειδή μάζευε σκόνη περιμετρικά, τώρα το έχω έτσι χωρίς προστασία οθόνης και η αλήθεια είναι ότι το έχω κατά ευχαριστηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Παιδιά ψάχνω θηκουλα όσο πιο λεπτή γίνεται, έχετε δοκιμάσει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Έχει φορτίσει κάποιος με τον γρήγορο φορτιστή Samsung;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Έχει φορτίσει κάποιος με τον γρήγορο φορτιστή Samsung;; Ποια είναι η ερώτηση? Δηλ. εάν σου πω ΝΑΙ ή ΟΧΙ, τι θα καταλάβεις?:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Ποια είναι η ερώτηση? Δηλ. εάν σου πω ΝΑΙ ή ΟΧΙ, τι θα καταλάβεις?:lol: Ήθελα να δω αν ξέρεις να γράφεις το ΝΑΙ και το ΟΧΙ. Κομπλέ είσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Ποια είναι η ερώτηση? Δηλ. εάν σου πω ΝΑΙ ή ΟΧΙ, τι θα καταλάβεις?:lol: Η ερώτηση προφανώς έχει να κάνει με το αν φορτίζει γρήγορα με τον φορτιστή της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Εάν είναι power delivery ναι. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) Τελικά έβαλα και εγώ Nova launcher,το θεωρώ λίγο τραγικό σε στοκ ανδροιντ, αλλά αυτό το widget στην αρχική δεν παλεύεται,το πρόβλημα με τον καιρό συνεχίζεται και ας έχω συνεχώς ανοιχτή την τοποθεσία. Βασικά σήμερα δεν φορτώνει τίποτα. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 31, 2018 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις με τον καιρό? Εμένα δουλεύει υποδειγματικά από την 1η ημέρα και πραγματικά το έχω κατά ευχαριστηθεί. Ανοιγοκλείνεις μήπως την τοποθεσία συχνά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις με τον καιρό? Εμένα δουλεύει υποδειγματικά από την 1η ημέρα και πραγματικά το έχω κατά ευχαριστηθεί. Ανοιγοκλείνεις μήπως την τοποθεσία συχνά? Όχι μονίμως ανοιχτή την έχω,από χθες το βράδυ δεν μου εμφανίζει καιρό ούτε στο widget ούτε στην ροή,εννοείται όλα είναι ενεργοποιήμενα από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Τελικά έβαλα και εγώ Nova launcher,το θεωρώ λίγο τραγικό σε στοκ ανδροιντ, αλλά αυτό το widget στην αρχική δεν παλεύεται,το πρόβλημα με τον καιρό συνεχίζεται και ας έχω συνεχώς ανοιχτή την τοποθεσία. Βασικά σήμερα δεν φορτώνει τίποτα. Γιατί το θεωρείς τραγικό; Ίσα ίσα, στον απλό και λιτό launcher της Google, κουμπώνεις τον Nova και πολύ απλά κάνεις εύκολη τη ζωή σου με τη τόση παραμετροποίηση που διαθέτει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Γιατί το θεωρείς τραγικό; Ίσα ίσα, στον απλό και λιτό launcher της Google, κουμπώνεις τον Nova και πολύ απλά κάνεις εύκολη τη ζωή σου με τη τόση παραμετροποίηση που διαθέτει. Γιατί είναι ναυαρχίδα με stock android και για να βάλεις απλές λειτουργίες όπως άπειρη κύλιση π.χ πρέπει να χρησιμοποιήσεις τρίτο launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Το ότι είναι stock android δε σημαίνει ότι πρέπει να έχει κάποια πράγματα ή να μην έχει κάποια άλλα. Γιαυτό υπάρχει στο android άπλετη δυνατότητα για παραμετροποίηση με ότι εφαρμογές και launchers θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Το ότι είναι stock android δε σημαίνει ότι πρέπει να έχει κάποια πράγματα ή να μην έχει κάποια άλλα. Γιαυτό υπάρχει στο android άπλετη δυνατότητα για παραμετροποίηση με ότι εφαρμογές και launchers θέλεις. Ε ναι απλά περίμενα ότι θα έκανε κάποια από αυτά τα βασικά,δηλαδή να κρύβονται τα πλήκτρα,άπειρη κύλιση κλπ Όχι ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την συσκευή,απλά λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ε ναι απλά περίμενα ότι θα έκανε κάποια από αυτά τα βασικά,δηλαδή να κρύβονται τα πλήκτρα,άπειρη κύλιση κλπ Όχι ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την συσκευή,απλά λέω. Θα συμφωνήσω μαζί σου ερχόμενος από op6. Me το oxygen δεν χρειάζεται Nova! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Μου κάνει εντύπωση που δεν μιλάει κανείς για custom kernel, καμιά διαφορετική ρομ σε pixel topic. Δεν ασχολείται κανείς; Έριξα Flash kernel λοιπόν και το σκριπτακι του xfirefly 93. Βλέπω σημαντική βελτίωση στις εφαρμογές που μενουν ανοιχτές πλέον και στο smoothness. Επίσης έκοψα διαφημίσεις, έδιωξα καμια 15αρια άχρηστες εφαρμογές και το τηλέφωνο πετάει. Κανείς άλλος; Καμιά ρομ που να δοκιμάσατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Η συσκευή δουλεύει απροβλημάτιστα ούτως ή άλλως, τις διαφημίσεις τις κόβεις και χωρίς root με το adguard premium, παίρνεις ΟΤΑ updates στην ώρα τους και ως εκ τούτου πλέον ο κόσμος δεν ασχολείται τόσο πολύ με τις custom rom και το modification γενικότερα αφού εν ολίγοις πιο πολύ χρόνο σπαταλάς που δεν αντικατοπτρίζεται από το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καλησπέρα. Παίδες τι sot βγάζετε.;;; Είμαι στο 4ωρο και απομένουν 20%. Αλλος;; ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα. Παίδες τι sot βγάζετε.;;; Είμαι στο 4ωρο και απομένουν 20%. Αλλος;;.... Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Φίλε μου καλημέρα. Φόρτιση περίπου ανά 2 μέρες, περισσότερα Wi-Fi λιγότερο 4G, location ενεργοποίηση ανάλογα με την χρήση, Bluetooth σε μόνιμη χρήση λόγο smartwatch,2 email, και ομιλία περίπου στο μισάωρο επειδή χρησιμοποιώ περισσότερο το smartwatch. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Γύρω στις 5-6 ώρες είμαι εγώ οθόνη κατά Μ.ο Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Και εγώ στις 6 ώρες SOT παίζω με 4g, locations, wifi, bluetooth πάντα στο on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Και'γω 5 ώρες με τη μαμά ρομ παιδιά, πολύ 4G, ρολόι και ακουστικά bluetooth όλη μέρα συνδεδεμένα υψηλή φωτεινότητα. Με τη havoc rom που είμαι τελευταία και flash kernel έχω πάει στο 6ωρο. Επίσης έχει γίνει αρκετά γρηγορότερο. Ps: Αν περισσεύει καμιά θηκούλα προς πώληση στείλτε πμ,το amazon θέλει 10 μέρες :) Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilissiD Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Παιδια καλησπερα.Εχω μια ερωτηση σχετικη με τις ρυθμισεις φωτογραφιας.Το hdr το ρυθμιζουμε να ειναι παντα ενεργο ή επιλεγουμε την ενεργοποιση hdr.Δεν εχω καταλαβει τη διαφορα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts