VasilissiD Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Αγοράστηκε απο το γερμανικό Amazon με seller το Connected247.Τελική τιμή για το 128 gb μαζί με μεταφορικά στα 598 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Έχω την εντύπωση πως φτιάχνουν στα media markt screen protector με zagg μηχάνημα!!! Που είναι πολύ καλό!Δηλαδή πας και στο φτιάχνουν επί τόπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Δηλαδή πας και στο φτιάχνουν επί τόπου? Ναι αν έχει το μηχάνημα. Δεν το έχουν όλα τα media markt από ότι ξέρω. Σίγουρα Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Ναι αν έχει το μηχάνημα. Δεν το έχουν όλα τα media markt από ότι ξέρω. Σίγουρα Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα!Τους δίνεις την συσκευή και την βάζουν στο μηχάνημα ή αν ξέρουν το μοντέλο τους αρκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Το μηχάνημα βγάζει το screen protector και ο πωλητής στο τοποθετεί στην συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Και πόσο κοστίζει ξέρουμε;Το μηχάνημα βγάζει το screen protector και ο πωλητής στο τοποθετεί στην συσκευή. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Νομίζω φίλε μου 18-20€ Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Μάλιστα,οκ ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Μιλάμε για τζαμάκι screen protector, και όχι μεμβράνη σαν αυτό εδώ, σωστά? Το μηχάνημα βγάζει το screen protector και ο πωλητής στο τοποθετεί στην συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Μεμβράνη είναι φίλε μου. Γι'αυτό και σου δίνουν εγγύηση σε περίπτωση που πάθει κάτι να σου το αντικαταστήσουν δωρεάν. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Μιλάμε για τζαμάκι screen protector, και όχι μεμβράνη σαν αυτό εδώ, σωστά? Σωστός. Αυτό ακριβώς είναι!! Μεμβράνη είναι όμως. Νανοτεχνολογιας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Βγήκε apk της κάμερας με το Night Sight. Παρ' ότι δεν είναι το επίσημο (απλά άλλαξε μία ρύθμιση το παλικάρι) τα αποτελέσματα είναι πολύ εντυπωσιακά. Το δοκίμασα πριν λίγο στο Pixel 2 μου σε δύσκολες συνθήκες και έπαθα πλάκα. Για όποιον ενδιαφέρεται, οι λεπτομέρειες και το apk εδώ: https://www.xda-developers.com/google-camera-night-sight-google-pixel-3-google-pixel-2-google-pixel/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Δείτε διαφορά παιδιά Pixel 2 XL auto by [/url] - Flickr2BBcode LITE Pixel 2 XL night sight by - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Όντως πολύ μεγάλη η διαφορά Φαίνεται η δύναμη του καλού software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Δείτε διαφορά παιδιά Pixel 2 XL auto by [/url] - Flickr2BBcode LITE Pixel 2 XL night sight by - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk H Μονη διαφορα εναι η πιο αργη ταχυτητα στο night mode ...γι αυτο φαινεται και πιο φωτεινη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Μια χαρά φαίνεται μιλάμε για μπόλικο σκοτάδι και στο χέρι,και η διαφορά φαίνεται ακόμα περισσότερο σε μεγάλη οθόνη,σε πιο νορμάλ συνθήκες θα είναι ακόμα πιο εύκολο.H Μονη διαφορα εναι η πιο αργη ταχυτητα στο night mode ...γι αυτο φαινεται και πιο φωτεινη Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 (edited) H Μονη διαφορα εναι η πιο αργη ταχυτητα στο night mode ...γι αυτο φαινεται και πιο φωτεινη :-) Μάλλον δεν είναι ακριβώς έτσι Όταν η ταχύτητα είναι πιο αργή και το διάφραγμα μένει περισσότερη ώρα ανοιχτό η μηχανή πρέπει να είναι απόλυτα σταθερή και να μη βγει η φωτογραφία κουνημένη. Για να πετύχει ο φίλος παραπάνω αυτό το αποτέλεσμα θα έπρεπε να έχει μία καλή μηχανή με χειροκίνητες ρυθμίσεις και ταυτόχρονα ένα καλό τρίποδο. Προφανώς η Google camera στο night sight τραβάει για περισσότερη ώρα από ότι κανονικά, αλλά οι πληροφορίες συνδυάζονται αλγοριθμικά για να δώσει το τελικό αποτέλεσμα. Edited October 23, 2018 by Nikos2k5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 :-) Μάλλον δεν είναι ακριβώς έτσι Όταν η ταχύτητα είναι πιο αργή και το διάφραγμα μένει περισσότερη ώρα ανοιχτό η μηχανή πρέπει να είναι απόλυτα σταθερή και να μη βγει η φωτογραφία κουνημένη. Για να πετύχει ο φίλος παραπάνω αυτό το αποτέλεσμα θα έπρεπε να έχει μία καλή μηχανή με χειροκίνητες ρυθμίσεις και ταυτόχρονα ένα καλό τρίποδο. Προφανώς η Google camera στο night sight τραβάει για περισσότερη ώρα από ότι κανονικά, αλλά οι πληροφορίες συνδυάζονται αλγοριθμικά για να δώσει το τελικό αποτέλεσμα. Αποκλείεται... Τι να ξέρουν στη Google. Διάβαζε myphone να μάθεις από τους ειδικούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 :-) Μάλλον δεν είναι ακριβώς έτσι Όταν η ταχύτητα είναι πιο αργή και το διάφραγμα μένει περισσότερη ώρα ανοιχτό η μηχανή πρέπει να είναι απόλυτα σταθερή και να μη βγει η φωτογραφία κουνημένη. Για να πετύχει ο φίλος παραπάνω αυτό το αποτέλεσμα θα έπρεπε να έχει μία καλή μηχανή με χειροκίνητες ρυθμίσεις και ταυτόχρονα ένα καλό τρίποδο. Προφανώς η Google camera στο night sight τραβάει για περισσότερη ώρα από ότι κανονικά, αλλά οι πληροφορίες συνδυάζονται αλγοριθμικά για να δώσει το τελικό αποτέλεσμα. οτι να ναι...για να τραβηξεις με 1/4 δεν χρειαζεσαι τριποδα. Απλα μια καμερα με ois Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 οτι να ναι...για να τραβηξεις με 1/4 δεν χρειαζεσαι τριποδα. Απλα μια καμερα με ois Εννοείς 1/4 του δευτερολέπτου? Δηλαδή δοκίμασες της εφαρμογή και κατέληξες ότι το αποτέλεσμα που έχει το mode του night sight είναι επειδή βγάζει μία φωτό με πιο αργή ταχύτητα σε συνδυασμό με το ότι έχει OIS? Αν ήταν θέμα αργής ταχύτητας και OIS, γιατί οι υπόλοιπες συσκευές με OIS δεν το κάνουν? Ή γιατί άλλες camera apps στο Pixel δεν το κάνουν? Και γιατί όταν η google camera app γίνεται port σε άλλες συσκευές, ξαφνικά το κάνουν? Το αποτέλεσμα που που βγάζει είναι ισοδύναμο κάμποσων δευτερολέπτων και όχι 1/4. Και ακόμα και σε φωτό με κίνηση, βγάζει αρκετά καθαρές και όχι θολές. Είναι προφανές ότι δεν είναι θέμα αργής ταχύτητας. Αυτό που κάνει είναι ότι δεν τραβάει μία φωτό με αργή ταχύτητα, αλλά 10-15 φωτό τις οποίες τις συνδυάζει και τις συγχωνεύει με κατάλληλους αλγορίθμους και βγάζει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Καλώς ήρθες στην εποχή του computational photography Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Οι διαφορές είναι τεράστιες και δεν μιλάμε απλά για "σταθερό χέρι", "1/4" και άλλα τέτοια. Μιλάμε για machine learning που συνδυάζει (με φιλοσοφία παρόμοια του HDR) δεδομένα. Μην επιμένετε για πράγματα που δεν ξέρετε και δεν έχει διάθεση να μάθετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Παιδιά το δουλεύει κανείς χωρίς προστασία οθόνης να μας πει πως πάει από γρατσουνιές; Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Παιδιά το δουλεύει κανείς χωρίς προστασία οθόνης να μας πει πως πάει από γρατσουνιές; Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ τώρα το έχω χωρίς προστασία οθόνης, δεν έχει γρατζουνιστεί μέχρι τώρα Είχα έναν τζαμάκι, αλλά δεν μου άρεσε, και το έβγαλα Αν δεν υπάρχει καμπυλωτό τζαμάκι, μάλλον θα πάω να βάλω αυτή την μεμβράνη που είπαν τα παιδιά πιο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Και εγώ σήμερα το έβγαλα ήταν χάλια,το χειρότερο ήταν η σκόνη που μαζεύεται περιμετρικά κάτω από το τζαμακι.Εγώ τώρα το έχω χωρίς προστασία οθόνης, δεν έχει γρατζουνιστεί μέχρι τώρα Είχα έναν τζαμάκι, αλλά δεν μου άρεσε, και το έβγαλα Αν δεν υπάρχει καμπυλωτό τζαμάκι, μάλλον θα πάω να βάλω αυτή την μεμβράνη που είπαν τα παιδιά πιο πάνω Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 καλησπερα παιδια, εχοντας κανει αρκετη ερευνα καταληγω οτι το καλυτερο κινητο ακομη και σημερα ειναι το pixel 2 xl. 1. υπαρχουν κινητα με τον 845 που ειναι πιο αργα λογω bloatware..... 2. ολες οι αλλες εταιρεις μας εχουν ζαλισει με 3πλες καμερες μονο και μονο για το bokeh effect ενω το πιξελ τα κανει ολα με μια και τα κανει καλυτερα. 3. τελος διαβασα τι κανει η google με το machine learning,computational photography,hdr+,pixel visual core κλπ..... και εχει τις καλυτερες φωτογραφιες, αυτο το κινητο ειναι μονοδρομος ερωτηση τωρα το κινητο το βρισκεις στα 550,παιζει καμια εκπτωση σε black friday?και σε τι ποσοστο, εναλλακτικα πιστευεται οτι η τιμη του θα πεσει κι αλλο στις αρχες του 19? ευχαριστω πολυ! Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts