Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την ειδα στο Πλαισιο Περιστεριου το Σαββατο, κανε ένα τηλ να σου πουν. Αυτή τη βρίσκεις, καμια σοβαρη back cover δε βρίσκεις ευκολα αυτές τις μερες... :lol:

Βαγγέλη, δες τις Ringke Fusion από uniqueshop. Περιμένω την παρακάτω.

https://www.uniqueshop.gr/thikes-kiniton/thikes-huawei/thiki-fusion-mate-10-pro-smoke-black.html

Για spigen εδώ.

https://www.cellphones.gr/thiki-spigen-rugged-armor-huawei-mate-10-pro-black

Βαγγέλη, δες τις Ringke Fusion από uniqueshop. Περιμένω την παρακάτω.

https://www.uniqueshop.gr/thikes-kiniton/thikes-huawei/thiki-fusion-mate-10-pro-smoke-black.html

Για spigen εδώ.

https://www.cellphones.gr/thiki-spigen-rugged-armor-huawei-mate-10-pro-black

Μου πεφτει λιγο μακρια, αλλιως θα την ειχα ηδη παρει τη Ringke.

Ηταν σημερα να παρω τη rugged armor, αλλα καθυστερησαν οι παραδοσεις :)

Τόσοι κάτοχοι και δε ξέρει κανείς???Υποστηρίζει τελικά η οχι Μirrorlink?Οχι Mirrorshare.Για Σύνδεση με το αυτοκίνητο εννοώ οχι με την τηλεόραση.

Δεν την εχω τη συσκευή, επειδη ομως τρεχω android auto στο αμαξι καταλαβαίνω τι λες.

Για να σου απαντησει κάποιος θα πρέπει να εχει κατάλληλο συστημα που να υποστηρίζει mirrorlink στο αμαξι ΚΑΙ το mate 8. Δηλαδή μπορεί και κανένας.. :lol:

Επισης ουτε εσυ ο ίδιος εχεις καταλάβει τι ακριβώς ειναι το mirrorlink, οπότε μαλλον το ρωτας λαθος. Κατα 99% οταν το p10 λες οτι δεν υποστηρίζε mirrorlink, μια χαρα θα υποστηρίζε αν δοκιμαζες κάποια apps στο playstore που κανουν αυτη τη δουλειά..

Απλα στη συνεχεια πρόσθεσε η huawei δικη της εφαρμογή για αυτό. Αυτο δε σημαινει οτι πριν δε δουλευε με εξτρα εφαρμογή..

Επισης αν καποιος σου πει, ναι δουλευει, μπορει να μη δουλεύει στο δικο σου συστημα.. Δεν ειναι ολα ιδια εντελώς θελει λιγο ψαξιμο..

Μπορεί ομως οντως καποιος να σου πει αν εχει ενσωματωμένη εφαρμογή. Αν και μπορεί να μη φαίνεται καν και να τρεχει μόνο οταν το συνδεσεις στο αμαξι..

Προσωπικά πιστεύω δοκιμάζοντας καποια εφαρμογή playstore, καποια θα δουλέψει.

Το mirrorlink ειναι κυριως να το υποστηριζει το συστημα του αυτοκινήτου, οχι το κινητο..

Και ελπιζω να μη μπερδεύεις το android auto με το mirrorlink που επισης ειναι διαφορετικά.

Edited by sosimple2

παιδια ερωτηση αποψε ξεκαπακεταρω...καλως σας βρηκα στην ομαδα και καλες γιορτες σε ολους !!! Στηνω το κινητο με το υπολοπο μπαταριας που διαθετει ή φορτιζω καλα πρωτα κανα 4 ωρο ?? με τον γνησιο φορτιστη που ειναι fastcharge , η για την υγεια της μπαταριας με κανα κανονικο (γνησιο lg απο g4) με 5,0v---1.8A και input 50/60HZ 0.3A. Ευχαριστω πολυ ολους !!!

παιδια ερωτηση αποψε ξεκαπακεταρω...καλως σας βρηκα στην ομαδα και καλες γιορτες σε ολους !!! Στηνω το κινητο με το υπολοπο μπαταριας που διαθετει ή φορτιζω καλα πρωτα κανα 4 ωρο ?? με τον γνησιο φορτιστη που ειναι fastcharge , η για την υγεια της μπαταριας με κανα κανονικο (γνησιο lg απο g4) με 5,0v---1.8A και input 50/60HZ 0.3A. Ευχαριστω πολυ ολους !!!

Καλησπέρα φίλε. Δεν χρειάζεται να το φορτίσεις με το που το πάρεις. Κάνε ό,τι είναι να κάνεις και βάλτο να φορτίζει πχ στο 20%. Κλειστό τις πρώτες 3-4 φορές ώστε να μην γίνεται φόρτιση και αποφόρτιση ταυτόχρονα και η μπαταρία να φορτίσει "σωστά". Επίσης, είναι νόμος ότι ό,τι φορτίζει γρήγορα, ζεσταίνει την μπαταρία. Ζεστή μπαταρία σημαίνει και μεγαλύτερη φθορά οπότε θα σου έλεγα να αποφύγεις τους fast charge φορτιστές και να τους χρησιμοποιείς μόνο σε περίπτωση που πρέπει πχ να φύγει εκτάκτως από το σπίτι και θες να το φορτίσεις γρήγορα. Εκτός και αν δεν σκοπεύεις να το κρατήσεις για καιρό το κινητό οπότε δεν σε πειράζει αν έχεις μια απώλεια στην απόδοση της μπαταρίας. Επίσης, έχω παρατηρήσει σε άλλες συσκευές καθώς τη συγκεκριμένη δεν την έχω στην κατοχή μου, ότι όταν φορτίζεις με γρήγορο φορτιστή, έχεις και πιο γρήγορη αποφόρτιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Ευτυχής κάτοχος του κινητού περίπου 10 ημέρες,όλα σούπερ εκτός απο ενα θεματάκι που έχω με την εφαρμογή του F2G στο συγκεκριμένο κινητό,ότι και να κάνω δεν δέχεται το username και το password και δέν με βάζει στην εφαρμογή με τπτ.Εχω δοκιμάσει 3 φορές απεγκατάσταση και εγκατάσταση της εφαρμογής αλλά τπτ.Στο παλιό μου κινητο και σε κινητο ενός φίλου με βάζει κανονικα,οπότε λογικά ειναι καποια ασυμβατότητα του κινητού.Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν εχει κάποιος φίλος εδώ την εφαρμογή myF2G στο κινητό του και αν του δουλευει κανονικά.Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές ποστ

Καλησπέρα φίλε. Δεν χρειάζεται να το φορτίσεις με το που το πάρεις. Κάνε ό,τι είναι να κάνεις και βάλτο να φορτίζει πχ στο 20%. Κλειστό τις πρώτες 3-4 φορές ώστε να μην γίνεται φόρτιση και αποφόρτιση ταυτόχρονα και η μπαταρία να φορτίσει "σωστά". Επίσης, είναι νόμος ότι ό,τι φορτίζει γρήγορα, ζεσταίνει την μπαταρία. Ζεστή μπαταρία σημαίνει και μεγαλύτερη φθορά οπότε θα σου έλεγα να αποφύγεις τους fast charge φορτιστές και να τους χρησιμοποιείς μόνο σε περίπτωση που πρέπει πχ να φύγει εκτάκτως από το σπίτι και θες να το φορτίσεις γρήγορα. Εκτός και αν δεν σκοπεύεις να το κρατήσεις για καιρό το κινητό οπότε δεν σε πειράζει αν έχεις μια απώλεια στην απόδοση της μπαταρίας. Επίσης, έχω παρατηρήσει σε άλλες συσκευές καθώς τη συγκεκριμένη δεν την έχω στην κατοχή μου, ότι όταν φορτίζεις με γρήγορο φορτιστή, έχεις και πιο γρήγορη αποφόρτιση.

πολλα ευχαριστω φιλε Κωνσταντινε για την αναλυτικη βοηθεια σου....ωραια θα το κανω ετσι και με κλειστο κινητο ...ειδικα το τελευταιο tip δε το γνωριζα...ευχομαι καλη πρωτοχρονια να εχεις για σενα και οσους αγαπας !!!

Καλησπέρα και καλοδούλευτο το θηρίο, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχεις καθόλου μπαταρία στην συσκευή σου όπως στα συνέβη στα περισσότερα παιδιά εδώ, μην σε ανυσηχησει το γεγονός και βάλε το στην φόρτιση μέχρι να έχεις ένα ικανοποιητικό ποσοστό για το στήσιμο της.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλησπέρα και καλοδούλευτο το θηρίο, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχεις καθόλου μπαταρία στην συσκευή σου όπως στα συνέβη στα περισσότερα παιδιά εδώ, μην σε ανυσηχησει το γεγονός και βάλε το στην φόρτιση μέχρι να έχεις ένα ικανοποιητικό ποσοστό για το στήσιμο της.

να εισαι καλα φιλαρακι....ειπα και γω να ερθω στη παρρεα σας...εχοντας ακουσει πολλα και καλα λογια...ωραια καλα που μου το ειπες...να το εχω υποψη....εγκατελειπω πλεον τα lg....εγινα μονιμος τροφιμος στην procordia και με ''αποφυλακισαν'' πλεον...:)

να εισαι καλα φιλαρακι....ειπα και γω να ερθω στη παρρεα σας...εχοντας ακουσει πολλα και καλα λογια...ωραια καλα που μου το ειπες...να το εχω υποψη....εγκατελειπω πλεον τα lg....εγινα μονιμος τροφιμος στην procordia και με ''αποφυλακισαν'' πλεον...:)

Σε ευχαριστω πολυ, πιστευω θα την χαρεις την συσκευη καθως ξεχωριζει, μην κοιτας που εμεις που εχουμε το μικροβιο της αλλαγης ψαχνομαστε συνεχεια :rolleyes: πριν απο λιγο μου προτειναν ανταλλαγη με ενα ψαροντουφεκο :lol::lol::lol: μαλλον με βλεπω να την κραταω τελικα :happy:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Να με και εγώ!!! Νέος κάτοχος του mate 10 pro....και φυσικά έχω κανα δυό ερωτησούλες..

1) Όταν πάω στις επαφές και διαλέγω μία για κλήση δεν μπορώ πλέον να κάνω την κλήση σερνοντας το δάχτυλο προς τα δεξιά όπως το παλιό Samsung που είχα.Δεν εχω δει κάποια ρύθμιση η να το ξεχάσω?

2) Αυτή η ρύθμιση "εικονική κλήση HD" που βελτιώνει τον ήχο στις κλήσεις ,ανταποκρίνεται σε αυτό που λέει η είναι μούφα?

Ευχαριστώ .

Την ειδα στο Πλαισιο Περιστεριου το Σαββατο, κανε ένα τηλ να σου πουν. Αυτή τη βρίσκεις, καμια σοβαρη back cover δε βρίσκεις ευκολα αυτές τις μερες... :lol:

Αυτή πάντως την έχω πάρει και το κινητό κάθεται τέλεια και επίσης έχει καλή προστασία και καλό grip. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

https://www.skroutz.gr/s/13599213/OEM-MSVII-Back-Cover-Πλαστικό-Μαύρο-Huawei-Mate-10-Pro.html

Λάζαρος..

Να με και εγώ!!! Νέος κάτοχος του mate 10 pro....και φυσικά έχω κανα δυό ερωτησούλες..

1) Όταν πάω στις επαφές και διαλέγω μία για κλήση δεν μπορώ πλέον να κάνω την κλήση σερνοντας το δάχτυλο προς τα δεξιά όπως το παλιό Samsung που είχα.Δεν εχω δει κάποια ρύθμιση η να το ξεχάσω?

2) Αυτή η ρύθμιση "εικονική κλήση HD" που βελτιώνει τον ήχο στις κλήσεις ,ανταποκρίνεται σε αυτό που λέει η είναι μούφα?

Ευχαριστώ .

Γιατί δεν δοκιμάζεις να γράψεις το όνομα που θες στον dialer? Στυλ T9. Με Tap πάνω στην επαφή παίρνει τηλέφωνο 288364cc66d2a76f3b4544a99eefbe95.jpg

Thumbed from my mate 10 pro!

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Να με και εγώ!!! Νέος κάτοχος του mate 10 pro....

Αυτή η ρύθμιση "εικονική κλήση HD" που βελτιώνει τον ήχο στις κλήσεις ,ανταποκρίνεται σε αυτό που λέει η είναι μούφα?

Ευχαριστώ .

Σε ποια έκδοση software είσαι; νομίζω δεν υπάρχει στην 127

Edited by eleco
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά δεν άντεξα . Το απόγευμα πούλησα το mate 9 ,και πήγα καρφί στο Γερμανό . Τελευταίο κομμάτι είχε σε γκρι χρώμα που ήθελα ! Το πήρα με επιστροφή 10% συν το δώρο που δίνει το κινητό . Εντάξει το είχαν δύο φίλοι μου, αλλά είναι πανέμορφο απλά. Επιτέλους ωραίο κράτημα και γυαλί που ήθελα .
Δημήτρης

Έχω βάλει μερικές φώτο. Πως τις ανεβάζω να τις δείτε;

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω βάλει μερικές φώτο. Πως τις ανεβάζω να τις δείτε;

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι για στείλε

Τελικά δεν άντεξα . Το απόγευμα πούλησα το mate 9 ,και πήγα καρφί στο Γερμανό . Τελευταίο κομμάτι είχε σε γκρι χρώμα που ήθελα ! Το πήρα με επιστροφή 10% συν το δώρο που δίνει το κινητό . Εντάξει το είχαν δύο φίλοι μου, αλλά είναι πανέμορφο απλά. Επιτέλους ωραίο κράτημα και γυαλί που ήθελα .

Χρόνια πολλά, νομίζω ότι θα το ευχαριστηθείς πολύ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Ευτυχής κάτοχος του κινητού περίπου 10 ημέρες,όλα σούπερ εκτός απο ενα θεματάκι που έχω με την εφαρμογή του F2G στο συγκεκριμένο κινητό,ότι και να κάνω δεν δέχεται το username και το password και δέν με βάζει στην εφαρμογή με τπτ.Εχω δοκιμάσει 3 φορές απεγκατάσταση και εγκατάσταση της εφαρμογής αλλά τπτ.Στο παλιό μου κινητο και σε κινητο ενός φίλου με βάζει κανονικα,οπότε λογικά ειναι καποια ασυμβατότητα του κινητού.Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν εχει κάποιος φίλος εδώ την εφαρμογή myF2G στο κινητό του και αν του δουλευει κανονικά.Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές ποστ

Ναι μια χαρά παίζει στο mate 10 pro το myf2g

ΥΓ Καλορίζικο στους νέους κατόχους

Δεν άντεξα κι έπεσε nova launcher prime, με calibri γραμματοσειρά και συμμαζέψα τον αστείο σχεδιαστικά emui launcher...

Χρόνια πολλά, νομίζω ότι θα το ευχαριστηθείς πολύ

Χρονια Πολλα, ειμαι σιγουρος!Σε ευχαριστω :)

Δημήτρης

Παιδια καλησπέρα εχω προβλημα με το viber την τελευταία εβδομάδα, τα ηχητικά μυνηματα που στέλνω ακούγονται κανονικά τα πρώτα 3-4 δευτερόλεπτα και μετα χαμηλώνει υπερβολικά η φωνη με αποτέλεσμα σχεδόν να μην με ακούνε, έκανα απεγκατασταση εγκατάσταση και πάλι τα ίδια, επίσης όταν πατάω το ηχιτικο μου βγάζει το βίντεο (30 δευτερολεπτων) και όταν πατάω το βίντεο κάνει εγγραφή το ηχητικο. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Παιδιά τελικά μόνο το δικό μου το κάνει αυτό, και τι μπορώ να κανω για αυτό?

Κατεβάζω την 127Α... Την έχει περάσει κανείς?6a13da840fde9d79234a01dd2c1e2aff.jpg

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Αυτην εχω εγω και αλλοι 2 φιλλι. Βασικα ολοι πρεπει να την εχουν. Προχωρα

Δημήτρης

Να κανω μια ερωτηση στους κατοχους:

Η original θηκη που συμπεριλαμβανεται στο κουτι ειναι καλη; Δηλαδη φαινετα να προστατευει απο τις πτωσεις;

Σκεφτομαι να παραγγειλω μια Ringke Fusion που εχει και mil std 810g-516.6 που φαινεται να αντεχει τις πτωσεις.

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro