konstantinoslp Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Το ζητούμενο είναι οτι δεν το κάνει συνέχεια...με αποτέλεσμα να φοβάμαι μήπως δεν μπορούν να το ανακαλύψουν και στην αντιπροσωπία. Θα περιμένω να δω πως θα πάει για καμιά 10ρια μέρες ακόμα και βλέπω.Για αρχή κάνε του ένα reset να αποκλείσουμε το software πρόβλημα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astymagos13 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Την 142 που βλέπω στο firmware finder τη βάζουμε τελικά φίλοι μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisomilia Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Ακόμα τίποτα για την 142 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zelista7 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Παιδιά ξέρετε κάποιο ωραίο θέμα όπου να εμφανίζονται οι ενημερώσεις στην επιφάνεια κλειδώματος vb fb κλπ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ξέρετε κάποιο ωραίο θέμα όπου να εμφανίζονται οι ενημερώσεις στην επιφάνεια κλειδώματος vb fb κλπ Και επίσης γιατί στις ομαδικές συνομιλίες του viber δεν μου βγαίνουν αναδυόμενα τα μηνύματα όπως στις ατομικές?? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ξέρετε κάποιο ωραίο θέμα όπου να εμφανίζονται οι ενημερώσεις στην επιφάνεια κλειδώματος vb fb κλπ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ξέρετε κάποιο ωραίο θέμα όπου να εμφανίζονται οι ενημερώσεις στην επιφάνεια κλειδώματος vb fb κλπ Και επίσης γιατί στις ομαδικές συνομιλίες του viber δεν μου βγαίνουν αναδυόμενα τα μηνύματα όπως στις ατομικές?? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι επίσης γιατί στις ομαδικές συνομιλίες του viber δεν μου βγαίνουν τα μηνύματα σε αναδυόμενα παράθυρο όπως στις ατομικές? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Ρε παιδιά υπάρχει τελικά γρήγορος τρόπος να κλείσεις ένα app (δηλαδή να μην τρέχει καθόλου στο backgrpund); Μη μου πείτε απ' τα recent (πατάμε το σχετικό soft button και το βγαζουμε απ' τη λίστα) γιατί έτσι φεύγει απ' τα recent, δεν κλείνει (αν πας μετά στα apps τρέχει ακόμα). Τώρα το να μπαίνω στο μενού και να ψάχνω στα app details έχει διαδικασία που βαριέμαι να κάνω (και στο battery menu γίνεται αλλά πάλι θέλει πολλά κλικς). Κανένας πιο άμεσος τρόπος υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Ρε παιδιά υπάρχει τελικά γρήγορος τρόπος να κλείσεις ένα app (δηλαδή να μην τρέχει καθόλου στο backgrpund); Μη μου πείτε απ' τα recent (πατάμε το σχετικό soft button και το βγαζουμε απ' τη λίστα) γιατί έτσι φεύγει απ' τα recent, δεν κλείνει (αν πας μετά στα apps τρέχει ακόμα). Τώρα το να μπαίνω στο μενού και να ψάχνω στα app details έχει διαδικασία που βαριέμαι να κάνω (και στο battery menu γίνεται αλλά πάλι θέλει πολλά κλικς). Κανένας πιο άμεσος τρόπος υπάρχει; Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.perseus.appfreezerpro Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 ρε παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει κατι.to κινιτο εχει απο τη μανα του temperesd glass πανω;οποτε αν ειναι να βαλω δικο μου το βγαζω το μαμισιο; η απλα εχει πανω καποιο ειδος προστασι;ς οθονης και απλα οταν θελω να βαλω tempered glass τη φοραω οπως ειναι απο πανω; Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 ρε παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει κατι.to κινιτο εχει απο τη μανα του temperesd glass πανω;οποτε αν ειναι να βαλω δικο μου το βγαζω το μαμισιο; η απλα εχει πανω καποιο ειδος προστασι;ς οθονης και απλα οταν θελω να βαλω tempered glass τη φοραω οπως ειναι απο πανω; Αν έχει κάτι από πάνω το βγάζεις και βάζεις το δικό σου. Διπλο TG δεν χρειάζεται. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 ρε παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει κατι.to κινιτο εχει απο τη μανα του temperesd glass πανω;οποτε αν ειναι να βαλω δικο μου το βγαζω το μαμισιο; η απλα εχει πανω καποιο ειδος προστασι;ς οθονης και απλα οταν θελω να βαλω tempered glass τη φοραω οπως ειναι απο πανω;Το κινητό καινούριο φοράει ζελατίνα . Αν θες γυαλί ή άλλη προστασία το αφαιρεις πρώτα . Αν πήρες μεταχειρισμένο κ έχει γυαλί βλέπεις την κατάσταση που είναι κ είτε το αφαιρεις είτε το αφήνεις Στάλθηκε από Χαβάη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Το κινητό καινούριο φοράει ζελατίνα . Αν θες γυαλί ή άλλη προστασία το αφαιρεις πρώτα . Αν πήρες μεταχειρισμένο κ έχει γυαλί βλέπεις την κατάσταση που είναι κ είτε το αφαιρεις είτε το αφήνεις Στάλθηκε από Χαβάη α φοραει ζελατινα ε; καταλαβα ευχαριστω. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Παιζει ακομα η προσφορα που ειχε αναφερθει πιο πισω για 20% επιστροφη απο τα 599που πωλειται τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.perseus.appfreezerpro Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks αλλά έλεγα μήπως υπήρχε τρόπος μέσω λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Thanks αλλά έλεγα μήπως υπήρχε τρόπος μέσω λειτουργικού. Δεν γνωρίζω από το emiui της Huawei να σου απαντήσω. Αλλά η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη και δεν ενοχλεί την βάζεις μια φορά και τέλος. Για αυτό υπάρχουν άλλωστε για να καλύπτουν τα κενά του stock λειτουργικού. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Παιζει ακομα η προσφορα που ειχε αναφερθει πιο πισω για 20% επιστροφη απο τα 599που πωλειται τωρα?Τέλος! Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Παιδιά η AOD έχουμε εικόνα στο περίπου πόση μπαταρία καταναλώνει; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Μπα Γιώργο, εγώ δεν την δουλεύω καθόλου διότι δεν δείχνει ειδοποίησεις από άλλες εφαρμογές Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Παιδιά η AOD έχουμε εικόνα στο περίπου πόση μπαταρία καταναλώνει; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ σταμάτησα να την χρησιμοποιώ, το βράδυ που το κοίταγα είχε 10 έως 14% απώλεια. Από τότε που το έβγαλα με το ζόρι 1% απώλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Καταναλώνει η aod παιδιά δεν αφήνει την συσκευή να μπει σε deep sleep Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Καταναλώνει αρκετά δηλαδή, κατάλαβα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Παιδιά τελευταία έχω παρατηρήσει ότι δεν μου έρχονται τα e-mail όχι στην εφαρμογή του Gmail αλλά στην εφαρμογή by default του κινητού. Για να τα λάβω πρέπει να κάνω ή restart η να πάρω τα μηνύματά χειροκίνητα το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος αυτό;;; Δεν μου το κάνει πάντα μου το χει κάνει την τελευταία εβδομάδα τρεις φορές. Είναι φυσιολογικό αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Καταναλώνει αρκετά δηλαδή, κατάλαβα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ την χρησιμοποιώ στη δουλειά μέσα στο συρτάρι για να βλέπω αν έχω μηνύματα και κλήσεις με βολεύει και δεν τρώει μπαταρία γιατί μόλις ο αισθητήρας καταλάβει σκοτάδι κλείνει το aod, βέβαια είναι τραγικό που δεν δείχνει άλλες ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Εγώ την χρησιμοποιώ στη δουλειά μέσα στο συρτάρι για να βλέπω αν έχω μηνύματα και κλήσεις με βολεύει και δεν τρώει μπαταρία γιατί μόλις ο αισθητήρας καταλάβει σκοτάδι κλείνει το aod, βέβαια είναι τραγικό που δεν δείχνει άλλες ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι αυτό με έχει ξενίσει και μένα, έπρεπε να δείχνει από άλλες εφαρμογές, στο LG g5 κινητό τριετίας έδειχνε τα πάντα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelijohn Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Ελπίζω σε κάποιο update να το διορθώσουν το θέμα με τις ειδοποιησεις στην aod display , Μετά την αναγνώριση προσώπου που περιμένουμε στο επόμενο update τι αλλο θεωρείτε ότι θα πρέπει να προστεθεί για να είναι το κινητό πιο ολοκληρωμένο? Για πάμε να δούμε απόψεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Ποτέ άλλοτε δεν άργησε ένα update να δοθεί από ff τι γίνεται? Έχει τόσες αλλαγές να δώσει ή τώρα με το p20 έχουν δώσει βαρύτητα εκεί? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Ποτέ άλλοτε δεν άργησε ένα update να δοθεί από ff τι γίνεται? Έχει τόσες αλλαγές να δώσει ή τώρα με το p20 έχουν δώσει βαρύτητα εκεί? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠρώτη φορά αργεί τόσο πολύ update από το ff? Τι να πω... Σχεδόν 1 μήνα not approved είναι... Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts