panoszavra Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Παιδια μην κολλατε στις τιμες SAR που ανακοινωνουν οι εταιριες και εξηγω αναλυτικοτατα με παραδειγμα !!!!!!!! Το SAR που ανακοινωνουν οι εταιριες εχει να κανει καθαρα με την υψηλοτερη δυνατη τιμη μετρησης, εντος εργαστηριακων συνθηκων, προσομοιαζοντας μια κατασταση σχεδον μηδενικου σηματος και μεγιστης δυνατης αποστασης του κινητου τηλεφωνου απο τον σταθμο μεταδοσης σηματος (κεραια), η μεγιστη τιμη SAR που ανακοινωνεται και αναγραφεται δημοσια, δεν έχει να κανει σε καμια των περιπτωσεων με τον μεσο ορο που θα λειτουργει η συσκευη και θα κληθει στο 99% της καθημερινοτητας να αντιμετωπισει. Πειτε τωρα οτι εχουμε 2 κινητα τηλεφωνα, το κινητό Α που εδειξε μεγιστη τιμη SAR 1.3 και το κινητο Β που εδειξε μεγιστη τιμη SAR 0.9. Το κινητο Α μετρηθηκε δειχνωντας μια μεγιστη τιμη SAR 1.3, ενω στο συνολο των υπολοιπων μετρησεων καλης ποιοτητας σηματος οι τιμες SAR του ηταν αρκετα χαμηλωτερες του 0.9, λογο χρησης ποιοτικης κεραιας απο τον κατασκευαστη του, με αποτελεσμα να λειτουργει με την ελαχιστη δυνατη ακτινοβολια (βασικο στοιχειο των Huawei αυτο με το αριστο σημα που λαμβανουν). Το κινητο Β μετρηθηκε δειχνωντας μια μεγιστη τιμη SAR 0.9, ενω στο συνολο των υπολοιπων μετρησεων καλης ποιοτητας σηματος η τιμη SAR του ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα της μεγιστης, δηλαδή κοντά στο 0.7 - 0,8 - 0.9 (που κατα 99% αυτο συμβαινει στην πραξη στα κινητα τηλεφωνα με μετριας ποιοτητας κεραια). Σε αυτην την περιπτωση, ο χρηστης του κινητου τηλεφωνου Β λαμβανει περισσοτερη ακτινοβολια σε πραγματικες συνθήκες καθημερινης χρησης απ ο,τι θα δεχόταν απο το κινητο Α το οποιο εδειξε μεγιστη τιμη SAR 1.3 σε προσομοιωμενες εργαστηριακες συνθηκες. Με απλα λογια η μεγιστη τιμη SAR πρακτικα δεν σημαινει απολυτως τιποτα, εν ετη 2017 που θα εισαι να να εχεις μηδενικο σημα και ποση ωρα θα εισαι εκει ? Η ακτινοβολια που δεχομαστε απ' το κινητό αυξάνεται σε υψηλες τιμες μονο οταν εχουμε κακης ποιοτητας σημα. Και να ξερεται οτι μια συσκευη που διαθετει μια καλη κεραια, κατα κανονα σκορασει στα εργαστηριακα τεστ του SAR υψηλες τιμες. Λογο ομως της εξαιρετικης του κεραιας λαμβανει και εξαιρετικης ποιοτητας σημα στην καθημερινη χρηση του, με αποτελεσμα να λειτουργεί σταθερα σε πολυ χαμηλοτερες τιμες SAR αποτι ενα κινητο με μεσαιας ποιοτητας κεραια το οποιο εδειξε μα μετρια μεγιστη τιμη SAR και θα αναγκαζεται να χτυπαει υπερωριες για να βρει καλο σημα. Κατανοητό απολύτως το παράδειγμα. Μία απορία μόνο έχω. Ενώ το κινητό με υψηλό sar όταν βρεθεί σε περιοχή με καλό σήμα θα δουλεύει σε χαμηλότερα επίπεδα sar, γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο και με το κινητό με το μέτριο sar; Αφού και αυτό σε περιοχή με καλό σήμα θα λειτουργεί. Δεν θα έπρεπε, ακόμη και με μέτρια κεραία ,να έχει χαμηλή ακτινοβολία; Υ.Γ. Υπάρχει κάποια πηγή για όσα παρέθεσες ; Χωρίς παρεξήγηση ε; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Η ποιότητα του βίντεο πώς είναι; Κάποιες κριτικές που έχω διαβάσει δεν λένε τα καλύτερα (δυστυχως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Πολυ μπακαλιστικη η απαντηση που εδωσες johnx2. Δεν στηριζεται πουθενα. Βασικα δεν εχει λογικη. Απλα αποδεξου οτι τπ κινητο που επελεξες και πιθανοτατα θα επιλεξω κι'εγω εχει παραπανω sar. Μη γραφεις αναλυσεις τυπου καφενειου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 (edited) Παιδια δεν χρειαζεται να αποδειξω κατι, αυτη ειναι η γνωμη μου βαση αυτων που γνωριζω. Κοινοτητα ειμαστε για ανταλλαγη αποψεων. Edited November 29, 2017 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Η ποιότητα του βίντεο πώς είναι; Κάποιες κριτικές που έχω διαβάσει δεν λένε τα καλύτερα (δυστυχως).Το βίντεο είναι αρκετά καλό απλά στο 4κ δεν έχει σταθεροποιηση..... Εμένα πάντως συνεχίζει να με εντυπωσιάζει η φωτογραφικη του μηχανη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Και σε 1080p@60fps δεν έχει σταθεροποίηση, έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Καλησπέρα. Το βρίσκω στο ιταλικό αμαζον στα 610€. Καθότι έχω επαγγελματικό αφμ δεν πληρώνω ΦΠΑ. Με τρώει το χέρι μου να δώσω την παραγγελία..... Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Βιντεο η αληθεια ειναι ακομη δεν εχω βγαλει, η φωτογραφικη του ομως ειναι αλλου..... Αυριο θα ανεβασω ενα βιντεο για να δειτε τι και πως. Ενα δειγμα φωτογραφιας με φωτισμο φθοριου εντος χωρου χωρις φλας. https://www.flickr.com/photos/150231044@N07/23864044657/in/dateposted/ Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Πολυ μπακαλιστικη η απαντηση που εδωσες johnx2. Δεν στηριζεται πουθενα. Βασικα δεν εχει λογικη. Απλα αποδεξου οτι τπ κινητο που επελεξες και πιθανοτατα θα επιλεξω κι'εγω εχει παραπανω sar. Μη γραφεις αναλυσεις τυπου καφενειου Πολύ μεγάλο δεν το λες ,αν σκεφτείς ότι το Mate 8 και Mate 9 είχανε 1.43 τιμή Sar... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Παράγγειλα κ εγώ απ το amazon.it. 720 έβγαινε, έδωσα 600€ χωρίς το ΦΠΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Βιντεο η αληθεια ειναι ακομη δεν εχω βγαλει, η φωτογραφικη του ομως ειναι αλλου..... Αυριο θα ανεβασω ενα βιντεο για να δειτε τι και πως. Ενα δειγμα φωτογραφιας με φωτισμο φθοριου εντος χωρου χωρις φλας. https://www.flickr.com/photos/150231044@N07/23864044657/in/dateposted/ Φαίνεται πολύ καλή. Σε PC την βλέπω. Το μόνο που δεν ξέρω είναι το dynamic range και αν θα μπορούσε άλλο κινητό (από τα καλά) πέρα από τη λεπτομέρειά του, να μην είχε "κάψει" τα χαρτιά ακριβώς πίσω από την Sony. Λογικά βλέποντας ότι κατέχεις από φωτογραφία θα ξέρεις κάτι παραπάνω να πεις... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Shutter lag έχει η κάμερα; Γιατί με mate 9 και p10 δε κατάφερα να βγάλω ποτέ τη στιγμή που ήθελα πάρα μόνο αν έβγαζα κάναν πεθαμένο ή τοπίο Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Α κατάλαβα.... Ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρεμπιπτόντως να σημειώσω ότι η φωτογραφικη του mate είναι καλύτερη από το s8 που είχα..... Με πιο φυσικά χρώματα μεγαλύτερη οξύτητα..... Και το λέω εγώ που χρόνια τώρα ασχολούμαι με τη fuji στην φωτογραφία... Καλημέρα.. Μιας και έχεις δουλέψει και τα 2 ποια η άποψη σου για την ταχύτητα λήψης και τη λήψη σε χαμηλό φωτισμό; έχοντας δει το s8 θεωρώ πως σε αυτό τον τομέα είναι τα καλύτερα. Βγάζουν την πιο φωτεινή φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό(όχι απαραίτητα με πολύ λεπτομέρεια) και με το που θα οπλίσεις φωτογραφίζει ακαριαία. πες μου αν μπορείς 2-3 λόγια γι αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Σε βραδυνες φωτο σου εμφανιζει το μηνυμα που εβγαζε και στο ΜΑΤΕ 9, μην κουνας το κινητο για βελτιστοποιηση της φωτογραφιας, αρα ναι εχει lag. Την μερα ειναι ακαριαιο σε ληψη φωτογραφιας, ειδικα δε σε Burst mode σου βγαζει 100 καρε χωρις καν να το καταλαβεις. Ενα βιντεο εν δραση... Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Δε με ενδιαφέρει η βελτιστοποίηση, καθώς όταν μπεις σε pro mode, δεν εμφανίζεται το μήνυμα αυτό ποτέ. Τεσπα, θα πάω σε ένα κατάστημα να το τσεκαρω Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 (edited) Αν και το Youtube χαλασε αρκετα την ποιοτητα..... Ανεβαζω δυο βιντεο. Ενα βιντεο 1080p στα 30 Frames. Και Ενα βιντεο 1080p στα 60 Frames. Edited November 30, 2017 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ρε παίδες, πήγα την προηγούμενη εβδομάδα να το δω από κοντά,και το είχαν δίπλα στο mate lite και στο s8. Πανέμορφο κινητό ,δεν το συζητώ. Αλλά,παρατήρησα ότι η οθόνη του στο λευκό χρώμα είναι κάπως ''μουντή'' σε σχέση τόσο με το s8 όσο και με το lite. Έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις, τις πήγα στο πιο ψυχρό αλλά δεν .. Ισχύει κάτι τέτοιο ή έτυχε άραγε στην εκθεσιακή συσκευή που κοιτούσα; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Έχω την εντύπωση ότι έτυχε.... Είχα το s8 και με βεβαιότητα λέω ότι και το mate έχει υπέροχη οθόνη! Παρεμπιπτόντως έτσι νόμιζα και εγώ όταν το πρωτοείδα στο πλαίσιο αλλά μόλις το πήρα και το σεταρα απολαυσα την υπέροχη οθόνη του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλυτερη αναλυση, φωτεινοτητα και πιο εντονα χρωματα ειπαμε η samsung παιζει μπαλα μονη της, αυτο δεν σημαινει οτι το mate 10 pro δεν εχει καλη οθονη, η οθονη του mate ειναι παρα πολυ καλη για FHD+ με HDR10 και προσωπικα μου αρεσει πολυ, τα εχουμε πει με τις amoled ειναι που θα πεσεις αλλες εχουν πιο ψυχρο ασπρο, αλλες πιο ζεστο και πολλα s8 με το γνωστο κοκκινισμα στις ακρες που και καλα λυθηκε με update, πολλοι τα επεστρεψαν. Τα demo στα καταστηματα ειδικα τα samsung ειναι λες και εχεις διαφορετικο κινητο εχω συγκρινει s8 δικο μου με demo s8 καταστηματος και του καταστηματος ειναι λες και ειναι το s10 ολα ενα κλικ πιο ζωντανα και λαμπερα απο το δικο μου παρολο που εβαλα ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις ολα στο full, και ομως θα δεις διαφορες λες και εχεις αλλο κινητο, και εχω ρωτησει τεχνικο απο το service της samsung και μου λεει οτι τα πιο πολλα demo smartphones στα καταστηματα δεν ειναι 100% το τηλεφωνο s8 για παραδειγμα γιατι απλα δεν παιρνει τηλεφωνο κανει ολα τα αλλα αλλα κλησεις δεν κανει, ειναι για να εντυπωσιαστεις μονο που το κοιτας, και αλλαζει τις εικονες και παιζει το σποτακι της samsung ολη την ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλυτερη αναλυση, φωτεινοτητα και πιο εντονα χρωματα ειπαμε η samsung παιζει μπαλα μονη της, αυτο δεν σημαινει οτι το mate 10 pro δεν εχει καλη οθονη, η οθονη του mate ειναι παρα πολυ καλη για FHD+ με HDR10 και προσωπικα μου αρεσει πολυ, τα εχουμε πει με τις amoled ειναι που θα πεσεις αλλες εχουν πιο ψυχρο ασπρο, αλλες πιο ζεστο και πολλα s8 με το γνωστο κοκκινισμα στις ακρες που και καλα λυθηκε με update, πολλοι τα επεστρεψαν. Τα demo στα καταστηματα ειδικα τα samsung ειναι λες και εχεις διαφορετικο κινητο εχω συγκρινει s8 δικο μου με demo s8 καταστηματος και του καταστηματος ειναι λες και ειναι το s10 ολα ενα κλικ πιο ζωντανα και λαμπερα απο το δικο μου παρολο που εβαλα ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις ολα στο full, και ομως θα δεις διαφορες λες και εχεις αλλο κινητο, και εχω ρωτησει τεχνικο απο το service της samsung και μου λεει οτι τα πιο πολλα demo smartphones στα καταστηματα δεν ειναι 100% το τηλεφωνο s8 για παραδειγμα γιατι απλα δεν παιρνει τηλεφωνο κανει ολα τα αλλα αλλα κλησεις δεν κανει, ειναι για να εντυπωσιαστεις μονο που το κοιτας, και αλλαζει τις εικονες και παιζει το σποτακι της samsung ολη την ωρα.Αυτό με τα demo δεν ισχύει. Είναι τα ίδια κινητά και παίρνουν και τηλέφωνο και σιμ μια χαρά. Ίσα ίσα τα demo στη Samsung είναι ότι χειρότερο με το burn in. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Και ομως εχω δει εκθεσιακα samsung που δεν παιρνουν τηλεφωνο. Ειναι demo φιλε μονο για να δεις την χρηση υπαρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Αυτό με τα demo δεν ισχύει. Είναι τα ίδια κινητά και παίρνουν και τηλέφωνο και σιμ μια χαρά. Ίσα ίσα τα demo στη Samsung είναι ότι χειρότερο με το burn in. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι γραφετε μωρέ.. Αμα δεν ξερετε σίγουρα κατι, μη "διορθωνετε" τον αλλο. Μια χαρα τα λέει ο φιλος παραπάνω. Τα demo της σαμσουνγκ ΔΕΝ παιρνουν τηλέφωνο. Στην ουσια ειναι ταμπλετες μικρες ολες. Άλλωστε επενηλημενα πωλουνται στις αγγελίες επισιμενοντας ακριβως αυτό, οτι θα τα παρεις για ταμπλετα, δεν παίρνουν τηλέφωνο. Και το burnin απλούστατα επειδη δουλευουν συνεχως για ώρες. Με τετοια χρηση, ολα το ιδιο θα παθαιναν. Για τις μεγαλύτερες φωτεινότητες κλπ, δεν γνωρίζω αλλα βαση λογικης, το πιθανότερο, μιας και ο ρολος τους ειναι ο εντύπωσιασμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Τι γραφετε μωρέ.. Αμα δεν ξερετε σίγουρα κατι, μη "διορθωνετε" τον αλλο. Μια χαρα τα λέει ο φιλος παραπάνω. Τα demo της σαμσουνγκ ΔΕΝ παιρνουν τηλέφωνο. Στην ουσια ειναι ταμπλετες μικρες ολες. Άλλωστε επενηλημενα πωλουνται στις αγγελίες επισιμενοντας ακριβως αυτό, οτι θα τα παρεις για ταμπλετα, δεν παίρνουν τηλέφωνο. Και το burnin απλούστατα επειδη δουλευουν συνεχως για ώρες. Με τετοια χρηση, ολα το ιδιο θα παθαιναν. Για τις μεγαλύτερες φωτεινότητες κλπ, δεν γνωρίζω αλλα βαση λογικης, το πιθανότερο, μιας και ο ρολος τους ειναι ο εντύπωσιασμος.Θέλεις συγκεκριμένα καταστήματα με Σαμσουνγκ κινητά που έχουν και σιμ μέσα? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Παράγγειλα κ εγώ απ το amazon.it. 720 έβγαινε, έδωσα 600€ χωρίς το ΦΠΑ Θα υπαρξει προβλημα με τελωνειο οταν αγοραζεις απο ευρωπαικη χωρα η οχι;;; Ρωταω φιλε μου γιατι θελω να αγορασω απο γερμανια κατι.... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Όχι βέβαια. Από χώρα ευρωπαϊκής ένωσης δεν περνάνε τελωνείο. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts