Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηγα σημερα κοτσωβολο και το ειδα απο κοντα. Απλα πανεμορφο με τα ελαχιστα bezels και ευτυχως χωρις edge οθονη οπως η βλακεια της samsung s8. Εντυπωσιαστηκα με την καμερα χωρις ομως να ξερω ππιο ειναι καλυτερο το note η το mate 10pro. Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι οι εφαρμογες δεν ειναι μεσα σε ενα drawer αλλα ολες σε φακελακια πανω στην επιφανεια εργασιας. Ισως να ειναι καποια ρυθμιση που δε ξερω. Επισης πολυ σαβουρα ειδα μεσα κυριως της google και οχι μονο τα οποια μαλλον δε βγαινουν. Πχ το duos η καπως ετσι της google μαλλον δεν διαγραφεται. Κατα τ'αλλα πολυ γρηγορο, 3gb μνημη ελευθερα ειχε και πολυ βολικο και στο χέρι

Πηγα σημερα κοτσωβολο και το ειδα απο κοντα. Απλα πανεμορφο με τα ελαχιστα bezels και ευτυχως χωρις edge οθονη οπως η βλακεια της samsung s8. Εντυπωσιαστηκα με την καμερα χωρις ομως να ξερω ππιο ειναι καλυτερο το note η το mate 10pro. Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι οι εφαρμογες δεν ειναι μεσα σε ενα drawer αλλα ολες σε φακελακια πανω στην επιφανεια εργασιας. Ισως να ειναι καποια ρυθμιση που δε ξερω. Επισης πολυ σαβουρα ειδα μεσα κυριως της google και οχι μονο τα οποια μαλλον δε βγαινουν. Πχ το duos η καπως ετσι της google μαλλον δεν διαγραφεται. Κατα τ'αλλα πολυ γρηγορο, 3gb μνημη ελευθερα ειχε και πολυ βολικο και στο χέρι
Πλέον υπάρχει δυνατότητα μέσα από τις ρυθμίσεις να έχεις συρτάρι εφαρμογών.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όλα σβήνουν και χωρίς root.

https://www.xda-developers.com/uninstall-carrier-oem-bloatware-without-root-access/

Εύκολα, το δοκίμασα σε mate 9.

Όλα σβήνουν και χωρίς root.

https://www.xda-developers.com/uninstall-carrier-oem-bloatware-without-root-access/

Εύκολα, το δοκίμασα σε mate 9.

Δυστυχώς όχι όλα 5ο main Google framework θέλει πείραγμα από ποιο βαθιά και είναι το σημαντικότερο το οποίο είναι υπεύθυνο για την παροκολουθιση

Δυστυχώς όχι όλα 5ο main Google framework θέλει πείραγμα από ποιο βαθιά και είναι το σημαντικότερο το οποίο είναι υπεύθυνο για την παροκολουθιση
Για τις εφαρμογές που ενοχλούν τον φίλο παραπάνω έγραψα. Αυτές σβήνουν. Για πιο βαθιά που λες δεν ξέρω :)

Σήμερα αγόρασα το mate 10 pro (μαύρο) από τον Κωτσόβολο.

Έχουμε και λέμε:

Όταν το τηλέφωνο επανεκκινεί χάνει τη ρύθμιση της φωτεινότητας.

Ενώ το ημερολόγιο Google στον υπολογιστή είναι ενημερωμένο, στο τηλέφωνο δείχνει διαγραμμένα γεγονότα.

Ερωτήσεις

Πως εμφανίζεται το μενού του προγραμματιστή;

Πως εμφανίζεται το κρυφό μενού των ρυθμίσεων του δικτύου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα αγόρασα το mate 10 pro (μαύρο) από τον Κωτσόβολο.

Έχουμε και λέμε:

Όταν το τηλέφωνο επανεκκινεί χάνει τη ρύθμιση της φωτεινότητας.

Ενώ το ημερολόγιο Google στον υπολογιστή είναι ενημερωμένο, στο τηλέφωνο δείχνει διαγραμμένα γεγονότα.

Ερωτήσεις

Πως εμφανίζεται το μενού του προγραμματιστή;

Πως εμφανίζεται το κρυφό μενού των ρυθμίσεων του δικτύου;

Για το πρώτο, ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλέφωνο->build number και το πατάς 7 φορές

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Για τις εφαρμογές που ενοχλούν τον φίλο παραπάνω έγραψα. Αυτές σβήνουν. Για πιο βαθιά που λες δεν ξέρω :)
Τα απλά πράγματα γίνονται delete στο user εύκολα εδώ και κάτι χρόνια στα βαθιά τα έκαναν πολύ ποιο δύσκολο

Μήπως γνωρίζει κανείς πως ενεργοποιουμε την δεύτερη κάμερα;

Τι εννοείς; ενεργοποιημενη είναι. Συμβάλει ώστε να έχει πιο πολύ λεπτομέρεια η τελική φωτογραφία. Αν βάλεις ασπρομαυρη, τραβάει μόνο από αυτή, και το αποτέλεσμα δεν είναι θέμα software όπως σε άλλα κινητά

Τι εννοείς; ενεργοποιημενη είναι. Συμβάλει ώστε να έχει πιο πολύ λεπτομέρεια η τελική φωτογραφία. Αν βάλεις ασπρομαυρη, τραβάει μόνο από αυτή, και το αποτέλεσμα δεν είναι θέμα software όπως σε άλλα κινητά
Α κατάλαβα.... Ευχαριστώ!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρεμπιπτόντως να σημειώσω ότι η φωτογραφικη του mate είναι καλύτερη από το s8 που είχα..... Με πιο φυσικά χρώματα μεγαλύτερη οξύτητα..... Και το λέω εγώ που χρόνια τώρα ασχολούμαι με τη fuji στην φωτογραφία...

Μετά από μια ημέρα συμβίωσης μπορώ να πω ότι θέλει δουλίτσα ακόμη το software του.

Αυτό θα γίνει υποθέτω σύντομα για να αναδειχτεί το τηλέφωνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά από μια ημέρα συμβίωσης μπορώ να πω ότι θέλει δουλίτσα ακόμη το software του.

Τι "προβληματάκια" διαπίστωσες δηλαδή;

Όπως;;; Γιατί εγώ το δουλεύω μια εβδομάδα και δουλεύουν σχεδόν όλα τέλεια.....

Όπως;;; Γιατί εγώ το δουλεύω μια εβδομάδα και δουλεύουν σχεδόν όλα τέλεια.....

Χάνει τις ρυθμίσεις της φωτεινότητας με την επανεκκίνηση

Στην εφαρμογή για τα mail, ενώ σβήνω τα μηνύματα αυτά ξαναεμφανίζονται

Ενώ έχω διαγράψει γεγονότα στο google calendar, αυτά υπάρχουν στην εφαρμογή του ημερολογίου

Θα επανέλθω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και σε εμένα το software έκανε όλο βλακειες. Το πήγα πίσω την επόμενη και πήρα τα χρήματα μου. Να βγάλει κανένα update και θα το ξανά σκεφτώ. (πχ Facebook και Instagram μετά από λίγο σερνοντουσαν - spotify δεν δούλευε σωστά, κλπ.)

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και σε εμένα το software έκανε όλο βλακειες. Το πήγα πίσω την επόμενη και πήρα τα χρήματα μου. Να βγάλει κανένα update και θα το ξανά σκεφτώ. (πχ Facebook και Instagram μετά από λίγο σερνοντουσαν - spotify δεν δούλευε σωστά, κλπ.)

Αυτό είναι μια αλήθεια όσο τέλεια δουλεύει το Mate 9 όσο αφορά το software τόσο χάλια έκαναν το 10 και αυτό επειδή βιασρικαν να το βγάλουν (μέχρι τώρα πότε δεν βιαζοντουσαν)

Χάνει τις ρυθμίσεις της φωτεινότητας με την επανεκκίνηση

Στην εφαρμογή για τα mail, ενώ σβήνω τα μηνύματα αυτά ξαναεμφανίζονται

Ενώ έχω διαγράψει γεγονότα στο google calendar, αυτά υπάρχουν στην εφαρμογή του ημερολογίου

Θα επανέλθω...

Αν χρησιμοποιείς το Gmail είναι θέμα της εφαρμογής.

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα πάντως Facebook και instagram δουλεύουν μια χαρά.

Αν χρησιμοποιείς το Gmail είναι θέμα της εφαρμογής.

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι, χρησιμοποιώ την εφαρμογή του τηλεφώνου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το δικο μου MATE 10 PRO εκτος απο 4-5 στιγμιαια κολληματα στο FB δεν εχει παρουσιασει κατι σοβαρο.

Επισης μερικες φορες (3-4) δεν λειτουργησε ο αισθητηρας δαχτυλικων αποτυπωματων και χρειαστηκε να ξαναβαλω το δαχτυλο για να ξεκλειδωσει.

Το λογισμικο του ναι εχει bags, θελει σιγουρα μια αναβαθμιση, συντομα ολα θα λυθουν και θα ξεχαστουν τα παντα, μιλαμε απλα για παιδικες ασθενειες και τιποτε παραπανω.

Να θυμισω το προβλημα με το touch στο ΜΑΤΕ 9 στις αρχες της κυκλοφοριας του, αλλα με το που πηρε την Β138 αλλο κινητο...

Δεν συντρεχει πραγματικα κανενας μα κανενας λογος ανησυχιας κατ' εμε, κακος πηγες πισω την συσκευη φιλος.

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

MATE 10 PRO SAR

Head (EU)--> 0.87 W/kg

Body (EU)--> 1.28 W/kg

Παιδια μην κολλατε στις τιμες SAR που ανακοινωνουν οι εταιριες και εξηγω αναλυτικοτατα με παραδειγμα !!!!!!!!

Το SAR που ανακοινωνουν οι εταιριες εχει να κανει καθαρα με την υψηλοτερη δυνατη τιμη μετρησης εντος προσομοιωμενων εργαστηριακων συνθηκων, δημιουργώντας μια κατασταση σχεδον μηδενικου σηματος και μεγιστης δυνατης αποστασης του κινητου τηλεφωνου απο τον σταθμο μεταδοσης σηματος (κεραια), η μεγιστη τιμη SAR που ανακοινωνεται και αναγραφεται δημοσια, δεν εχει να κανει σε καμια των περιπτωσεων με τον μεσο ορο που θα λειτουργει η συσκευη και θα κληθει στο 99% της καθημερινοτητας της να αντιμετωπισει.

Πειτε τωρα οτι εχουμε 2 κινητα τηλεφωνα, το κινητό Α που εδειξε μεγιστη τιμη SAR 1.3 και το κινητο Β που εδειξε μεγιστη τιμη SAR 0.9.

Το κινητο Α μετρηθηκε δειχνωντας μια μεγιστη τιμη SAR 1.3, ενω στο συνολο των υπολοιπων μετρησεων καλης ποιοτητας σηματος οι τιμες SAR του ηταν αρκετα χαμηλωτερες του 0.9, λογο χρησης ποιοτικης κεραιας απο τον κατασκευαστη του, με αποτελεσμα να λειτουργει με την ελαχιστη δυνατη ακτινοβολια (βασικο στοιχειο των Huawei αυτο με το αριστο σημα που λαμβανουν).

Το κινητο Β μετρηθηκε δειχνωντας μια μεγιστη τιμη SAR 0.9, ενω στο συνολο των υπολοιπων μετρησεων καλης ποιοτητας σηματος η τιμη SAR του ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα της μεγιστης, δηλαδή κοντά στο 0.7 - 0,8 - 0.9 (που κατα 99% αυτο συμβαινει στην πραξη στα κινητα τηλεφωνα με μετριας ποιοτητας κεραια). Σε αυτην την περιπτωση, ο χρηστης του κινητου τηλεφωνου Β λαμβανει περισσοτερη ακτινοβολια σε πραγματικες συνθήκες καθημερινης χρησης απ ο,τι θα δεχόταν απο το κινητο Α το οποιο εδειξε μεγιστη τιμη SAR 1.3 σε προσομοιωμενες εργαστηριακες συνθηκες.

Με απλα λογια η μεγιστη τιμη SAR πρακτικα δεν σημαινει απολυτως τιποτα, εν ετη 2017 που θα εισαι για να εχεις μηδενικο σημα και ποση ωρα θα εισαι εκει ? Η ακτινοβολια που δεχομαστε απ' το κινητό αυξάνεται μονο οταν εχουμε κακης ποιοτητας σημα. Στην κατασταη αυτη ενα κινητο με μετριας ποιοτητας κεραια θα τα δινει ολα, ενω ενα κινητο με καλη κεραια θα δουλευει νορμαλ.

Και να ξερεται οτι μια συσκευη που διαθετει μια καλη κεραια, κατα κανονα σκορασει στα εργαστηριακα τεστ του SAR υψηλες τιμες. Λογο ομως της εξαιρετικης του κεραιας λαμβανει και εξαιρετικης ποιοτητας σημα στην καθημερινη χρηση του, με αποτελεσμα να λειτουργεί σταθερα σε πολυ χαμηλοτερες τιμες SAR αποτι ενα κινητο με μεσαιας ποιοτητας κεραια το οποιο εδειξε μα μετρια μεγιστη τιμη SAR και θα αναγκαζεται να χτυπαει υπερωριες για να βρει καλο σημα.

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro