zerokill Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 με κλειστά τα μάτια:ninja:....και όχι επειδή το έχω!!! αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση....και απορώ ποιος το δίνει τόσο χαμηλά:dash: Δες για καινουργιο Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και πολλα το δίνει.Φιλος το αγορασε πριν 6 μηνες καινουργιο 240 ευρω 128γιγα ντουαλ.Αυτη τη στιγμη το βρισκεις απο κορυφαια γερμανικα ebay μαγαζια στα 199 καινουργιο! Στο αμαζον γίνεται παρτι !!!! Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Στειλε λινκ φιλε μου να παρω αλλο ενα, σε αυτη την τιμη αφου ειναι Καινούργιο γιατι διαβασα κατι για κινητο επιδειξης σε καταστημα και δεν βρήκα τίποτε σε τέτοιες τιμές στα 200 Ευρώ, αν εχεις την καλοσύνη βαλε ενα λινκ σε παρακαλώ. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Δες για καινουργιο Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro έκανα μια πρόχειρη έρευνα,amazon και ebay(φίλτρο ευρωπαϊκή Ένωση)..... ότι βρήκα στα 200,είτε είναι used,είτε refurbish,είτε open box with scratches.... :blink: Μπορεί να ψάχνω λάθος. καινούργιο σ αυτά τσα χρήματα,θα έπαιρνα ευχαρίστως ένα στην σύζυγο. Υπάρχει λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 https://techblog.gr/mobile/huawei-mporei-na-synergazetai-pali-me-amerikanikes-etaireies/ Σιγά το νέο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Τι είναι τα MV που λέει παραπάνω στην αναβάθμιση του 9.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Καλησπέρα! Κάτοχος και εγω της συσκευής και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια θήκη με μαγνήτη για το αυτοκίνητο.. Κατα προτίμηση οχι πολυ φθηνη (2-3ε) γιατί τις δοκίμασα και ξεκόλλανε στις λακκούβες της Ελλαδιτσας μας λογω του μικρού μαγνήτη που έχουν πισω. Θα προτιμούσα να μην ειναι wallet. Ευχαριστώ! Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 H fake leather της huawei με τον μαγνητη που εφαρμόζει στους αεραγωγούς είναι πολύ καλή την έχω κοντά ένα χρόνο και δεν έχει κανένα θέμα με τις λακούβες.Ο μαγνήτης είναι αρκετά δυνατός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos91 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Δεν παίζει η huawei να ασχοληθεί να δώσει ark στο mate 10 pro, ειδικά τώρα που τα βρήκαν με τους αμερικάνους κ υποτίθεται ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα. Όταν κ αν προκύψει πάλι θέμα, θα είναι πολύ παλιά η συσκευή μας για να ενδιαφερθούν. Ήδη άρχισαν να αραιώνουν τα security patches, κ δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ έχω μείνει με Ιανουαρίου κ μου λένε ότι η συσκευή είναι κομπλέ κ κάποια στιγμή θα το λάβω.. Οπότε, κ 9.1 να έρθει, εγώ θα το πάρω όταν οι υπόλοιπες εταιρείες αρχίζουν να δίνουν το Q... Έχει μια χαρά αξιοπρεπέστατες συσκευές στα 200-300€ για να πάρει κάποιος, δεν υπάρχει νόημα στην αγορά συσκευής που έχει απλά καλή μπαταρία(κ πάλι ανάλογα τη χρήση, αν κάποιος παίζει, δεν βγάζει με τίποτα τη μέρα), που θα σταματήσει να υποστηρίζεται στους επόμενους μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Αξίζει να δώσω το s8+ που εχω και να πάρω σε καινούριο το mate ? Έχω βρει να το δώσω και τώρα που έχει ο γερμανός επιστροφή 20% θα μου βγει στα 320€ . Θα μου βγει περίπου όσο θα το δωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Δεν παίζει η huawei να ασχοληθεί να δώσει ark στο mate 10 pro, ειδικά τώρα που τα βρήκαν με τους αμερικάνους κ υποτίθεται ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα. Όταν κ αν προκύψει πάλι θέμα, θα είναι πολύ παλιά η συσκευή μας για να ενδιαφερθούν. Ήδη άρχισαν να αραιώνουν τα security patches, κ δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ έχω μείνει με Ιανουαρίου κ μου λένε ότι η συσκευή είναι κομπλέ κ κάποια στιγμή θα το λάβω.. Οπότε, κ 9.1 να έρθει, εγώ θα το πάρω όταν οι υπόλοιπες εταιρείες αρχίζουν να δίνουν το Q... Έχει μια χαρά αξιοπρεπέστατες συσκευές στα 200-300€ για να πάρει κάποιος, δεν υπάρχει νόημα στην αγορά συσκευής που έχει απλά καλή μπαταρία(κ πάλι ανάλογα τη χρήση, αν κάποιος παίζει, δεν βγάζει με τίποτα τη μέρα), που θα σταματήσει να υποστηρίζεται στους επόμενους μήνες. φίλε όλοι οι υπόλοιποι έχουμε το security patch Μαΐου τώρα εσύ γιατί έχεις μείνει Ιανουάριο δεν ξέρω να σου πω , μπορείς να το δώσεις βεβαια αν δεν σου αρέσει, αλλά αν εξαιρέσεις την xiaomi δεν βλέπω κάτι άλλο με τα χαρακτηριστικά του δικού μας κινητού, εκτώς αν βάλεις αρκετά παραπάνω. Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 φίλε όλοι οι υπόλοιποι έχουμε το security patch Μαΐου τώρα εσύ γιατί έχεις μείνει Ιανουάριο δεν ξέρω να σου πω , μπορείς να το δώσεις βεβαια αν δεν σου αρέσει, αλλά αν εξαιρέσεις την xiaomi δεν βλέπω κάτι άλλο με τα χαρακτηριστικά του δικού μας κινητού, εκτώς αν βάλεις αρκετά παραπάνω. Καλημέρα. Και εγώ με security patch Ιανουαρίου είμαι. Ίσως να φταίει που έχω Cosmote. Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να έχουμε όλοι τις ίδιες ενημερώσεις με διαφορά ημερών και όχι μηνών. Πάραυτα η συσκευή μετά από ενάμιση χρόνο πετάει ακόμα και δε την αλλάζω εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 (edited) Καλησπερα , γνωρίζεις κάνεις τι είναι αυτές οι ειδοποιήσεις; Edited July 12, 2019 by mits3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Γίνονται κάποιες δοκιμές από το 112 https://www.iefimerida.gr/ellada/estali-apo-112-gia-katastasi-ektaktis-anagkis?amp#referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=%CE%91%CF%80%CF%8C%20%251%24s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Δυστυχώς κατάφερα και έσπασα την οθόνη. έμαθα για το κόστος επισκευής αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι έχει προβεί κανένα σε αντικατάσταση η δουλειά που γίνεται είναι καλή; Με την αδιαβροχοποίηση του τηλεφώνου τι γίνεται; Επίσης μου κάνει ένα θάμπωμα στην έγχρωμη κάμερα, γνωρίζετε αν αυτό επισκευάζεται; Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 (edited) Καλησπέρα! Κάτοχος και εγω της συσκευής και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια θήκη με μαγνήτη για το αυτοκίνητο.. Κατα προτίμηση οχι πολυ φθηνη (2-3ε) γιατί τις δοκίμασα και ξεκόλλανε στις λακκούβες της Ελλαδιτσας μας λογω του μικρού μαγνήτη που έχουν πισω. Θα προτιμούσα να μην ειναι wallet. Ευχαριστώ! Sent from my BLA-L29 using Tapatalk https://www.amazon.de/Huawei-55030081-Navigation-Mate-Braun/dp/B075Z95R7K/ref=mp_s_a_1_3?keywords=huawei+mate+10+pro+auto+case&qid=1562968826&s=gateway&sr=8-3 https://www.skroutz.gr/s/13504433/Huawei-Mate-10-Pro-Car-Kit-CF80-Brown.html?from=drop Edited July 12, 2019 by wpandroidios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Πλησιάζει η ώρα για το 9.1 Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 https://www.amazon.de/Huawei-55030081-Navigation-Mate-Braun/dp/B075Z95R7K/ref=mp_s_a_1_3?keywords=huawei+mate+10+pro+auto+case&qid=1562968826&s=gateway&sr=8-3 https://www.skroutz.gr/s/13504433/Huawei-Mate-10-Pro-Car-Kit-CF80-Brown.html?from=drop https://www.skroutz.gr/s/11690124/Baseus-Small-Ear-Series-Silver.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 https://www.skroutz.gr/s/11690124/Baseus-Small-Ear-Series-Silver.htmlΒαση εχω παιδιά. Θήκη θελω. Ειχα την δερμάτινη της huawei και ημουν πολυ ικανοποιημενος αλλα ξεφλούδισε απο πισω και δεν την χρησιμοποιώ. Ξέρετε που θα την ξανα βρω; Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Μόλις ήρθε ΟΤΑ Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Έλα, ρεε.. Κι εγώ ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να το σκατζάρω με ένα s8+.. Το βαρέθηκα λίγο, αλλά δεν θέλω να βάλω χρήμα κι ούτε να πάρω Huawei.. Τί λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Φίλε μου εγώ το πήρα. Μέχρι στιγμής πολύ καλές εντυπώσεις, έχει κάποια πραγματάκια παραπάνω του λείπουν κ μερικά από το s8 αλλά γενικά μου φαίνεται καλύτερο. Είναι ταχύτερο στο μενού και στις εφαρμογές, πχ το pubg το παίζει μια χαρά ενώ το s8 σερνόταν. Από κάμερα ίδια θα έλεγα, είναι ανάλογα την περίσταση που βγάζεις την φώτο. Εγώ ακόμη δεν το έδωσα το s8+ μέχρι να βγάλω συμπέρασμα ποιο με βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Μόλις ήρθε ΟΤΑ Sent from my Mate 10 pro Καμιά πληροφορία περί προηγούμενης έκδοσης, πάροχο κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Καμιά πληροφορία περί προηγούμενης έκδοσης, πάροχο κλπ; Φαίνεται η προηγούμενη (9.0.0.246) στο screenshot :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Φαίνεται η προηγούμενη (9.0.0.246) στο screenshot :)Σωστόςς.. Εγώ είμαι στην 249 με cosmote patch οπότε να υποθέσω ίσως καθυστερήσει λίγο. Αν και όπως να 'ναι τα δίνει η Huawei οπότε στην αναμονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts