eleco Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Εγώ εγκατέστησα την 9, δεν έκανα factory reset αλλά clear cache μετά την εγκατάσταση, η φόρτωση των σελίδων είναι ταχύτερη από πριν και γενικά σε όλα είναι ταχύτερο. Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι ότι η εφαρμογή Nova guide δεν δουλεύει ( κρασάρει κατά την εκκίνηση), το ανέφερα στο help desk της Nova και μου είπαν ότι θα το διορθώσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Κι εγώ εχω το xiaomi amazfit pace. Επομένως καλύτερα να μη προχωρήσω σε update. Αν το έχει και κανείς άλλος που να έκανε ενημέρωση στην 9 να μας πει αν έχει το ίδιο θέμα.Εγώ ακόμα δεν πήρα την 9 αλλά πριν από 10 μέρες περίπου ξήλωσα το mifit αφού έτρωγε την μπαταρία σαν τρελό. Αγόρασα το notify and Fitness for amazfit και υσηχασα. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Δουλεύω το κινητό με την 9 τις τελευταίες 4 ώρες. Ένιωθα ότι έχει λίγο lag. Και στο scroll και στο άνοιγμα εφαρμογών και στο άνοιγμα σελίδων.. Ενεργοποιήσα την λειτουργία επιδόσεων και πλέον το κινητό πετάει! Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Το λίγο λαγκ δεν έχει να κανει και με το σεταρισμα του AI που θέλει λίγο χρόνο; Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Έχεις απόλυτο δίκιο. Δώστε του λίγο χρόνο να "μάθει" την χρήση σας. Θα βελτιώνεται συνεχώς η απόκρισή του. Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tcouxtra Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 (edited) Ρε παιδες συγνωμη μπορει να με περασετε κ για <<βλακα>> αλλα δεν με απασχολει.. Μπορειται να μου πειτε που παω να ενεργοποιησω την λειτουργία επιδόσεων του κινητού?????????? Edited December 31, 2018 by tcouxtra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Ρε παιδες συγνωμη μπορει να με περασετε κ για <<βλακα>> αλλα δεν με απασχολει.. Μπορειται να μου πειτε που παω να ενεργοποιησω την ρύθμιση για βέλτιστη επίδοση του κινητού?????????? Από τις ρυθμίσεις - μπαταρία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tcouxtra Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Και τι επιλέγω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Λειτουργία επιδόσεων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tcouxtra Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Μια φώτο παρακαλώ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Έχεις την 9 να υποθέσω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tcouxtra Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Οχι ακομα.. Την περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Τότε άκυρο, αυτό ισχύει για την 9 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tcouxtra Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Οκ.. Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Εχει κι αλλος θεμα με την 9 και το αργο ανοιγμα σελιδων στο internet? Απο τοτε που εβαλα την 9 σαν να κολλάει ο browser στο ανοιγμα των σελίδων... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι σε μένα το ίδιο ίσως θέλουν αναβάθμιση οι εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά, μια ερωτηση για εσας που εχετε την συσκευή, ποια ειναι η μέγιστη ανάλυση που "σηκωνει" η συσκευή σε βίντεακια στο YouTube? 1080?1440?2160? Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 1080... Αφού η οθόνη του είναι FHD+ Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Ειδα οτι ειναι 1080*2160 και δεν ηξερα τι μπορει να πιανει, με μπερδεψε το 2160! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά, μια ερωτηση για εσας που εχετε την συσκευή, ποια ειναι η μέγιστη ανάλυση που "σηκωνει" η συσκευή σε βίντεακια στο YouTube? 1080?1440?2160? 1080p αν πας απο την εφαρμογη Youtube ή απλα μεσω browser, αν ομως μεσω browser πατησεις "για υπολογιστη" τοτε θα σου φορτωσει το youtube με το UI του PC κι εκει μπορεις να επιλεξεις οτι αναλυση θες. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Βρε ανθρωπε του θεου γιατι το σκαλιζεις; Αυτη η μεθοδος του FF ειναι νεα και κανενας δεν ξερει ποσο αξιοπιστη ειναι οποτε συνεχιζεις με δικο σου ρισκο αλλα να ξερεις ενα πραγμα: οποιος βιαζεται σκονταφτει. Περιμενε να ερθει με το καλο η 9 στην συσκευη σου και ασε τους πλαγιους τροπους γιατι στο τελος εσυ θα βγεις χαμενος αν κατι παει στραβα στην ολη διαδικασια. Λοιπόν την έκανα την αναβάθμιση με erecovery, Ήταν approved και για Bla 29. Η διαδικασία κράτησε πολύ ώρα την έκανα εχθές το βράδυ. Πέρασε μια χαρά το update και βρήκα της ρυθμίσεις και τα δεδομένα μου άθικτα. Το κινητό είναι πιο smoth με της βέλτιστες απόδοσης. Το χρησιμοποίησα μια μέρα του άλλαξα τα φώτα δεν κολλάει πουθενά, δεν βρήκα κανένα bug. Πάει καλύτερα από την 8 και δεν έκανα factory reset μονο wipe catch. Βασικά δεν πρόκειται να κάνω factory reset γιατί έκατσε πολύ καλά η αναβάθμιση, είναι καλύτερα από πριν. Στην Κάμερα και κυρίως στην μπροστινή πολύ καλύτερα από πριν. Πραγματικά άξιζε τον κόπο. Καλή Χρονιά να έχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Δηλαδή αν επιλέξεις κανονική απόδοση και όχι την βέλτιστη το κινητό κολλάει; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Το βίντεο έφτιαξε καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Δηλαδή αν επιλέξεις κανονική απόδοση και όχι την βέλτιστη το κινητό κολλάει; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για καμιά ώρα που το είχα μια χαρά ήταν αλλά αν θες να αξιοποιήσεις το κινητό στο μέγιστο καλύτερα στο βέλτιστο. Το βίντεο οκ ανάλογα την ποιότητα που το έχεις. Μια χαρά μου φάνηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Μόλις θυμήθηκα... Πριν κάμποσο καιρό είχα αγοράσει αυτά τα Tempered glasses https://m.gearbest.com/screen-protectors/pp_1299895.html?wid=1433363 Δυστυχώς, ενώ κάλυπτε τέλεια όλη την οθόνη, περιμετρικά δε κολλούσε καλά και δημιουργούσε halo effect... Πέταξα το ένα και το δεύτερο το άφησα στοκ... Στο μεταξύ, έμαθα για τη μέθοδο με το λάδι.. Ότι ποτιζεις, δηλαδή, μια μπατονετα λάδι και με λίγη πίεση το βάζεις γύρω από το Tempered, ώστε να γεμίσει τα κενά.. Με ένα χαρτί καθαρίζεις και πιέζεις, ώστε να χαθούν τα κενά.. Αυτό έπραξα και τώρα είμαι κομπλέ.. Παρήγγειλα και άλλα 4,που με κάτι πόντους από gearbest μου βγήκαν γύρω στο 5€...Αν κάτι στραβώσει, θα ενημερώσω ξανά... Update:Πανω και κάτω κολλάει τέλεια.. Η μία πλευρα έχει κάτσει τέλεια.. Η άλλη έχει φύγει μισό χιλιοστό και δεν έπιασε καλά.. Πιστεύω, πως το επόμενο (αν μπει με χειρουργική ακρίβεια χιλιοστού) θα πετύχω το 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Δινει κανενας συμφορουμιτης τζαμακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts