Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με ολα αυτα που λετε παιδες σκέφτομαι να μη την περασω την αναβαθμιση

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με ολα αυτα που λετε παιδες σκέφτομαι να μη την περασω την αναβαθμιση μιας και δε μου ηρθε ακόμα και να περιμενω το android 9 μιας και λενε θα τ παρουμε κατα τα τελη Σεπτεμβρίου!

Με ολα αυτα που λετε παιδες σκέφτομαι να μη την περασω την αναβαθμιση

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με ολα αυτα που λετε παιδες σκέφτομαι να μη την περασω την αναβαθμιση μιας και δε μου ηρθε ακόμα και να περιμενω το android 9 μιας και λενε θα τ παρουμε κατα τα τελη Σεπτεμβρίου!

Ούτε μένα έχει έρθει. Την 145 έχω ακόμα δηλαδή την πρώτη έκδωση της εφαρμογής της κάμερας όπως λειτουργεί στο p20. Τους χάλασε να την αφήσουν όπως ήταν που λειτουργούσε σωστά.

Εγώ ρε παιδιά δεν έχω δει αλλαγή στο αυτόματο. Και τώρα που ειμαι σε γάμο που έχει πέσει το φως έχω βγάλει κατι φωτό απίστευτες . Τώρα το nightmode δεν το δουλεύω τοσο οπότε δεν ξέρω. Γενικά έχει φτιάξει η κάμερα από τις αρχές που το είχα ,έτσι δείχνει

Στάλθηκε από Χαβάη

Δημήτρης

Εγώ ρε παιδιά δεν έχω δει αλλαγή στο αυτόματο. Και τώρα που ειμαι σε γάμο που έχει πέσει το φως έχω βγάλει κατι φωτό απίστευτες . Τώρα το nightmode δεν το δουλεύω τοσο οπότε δεν ξέρω. Γενικά έχει φτιάξει η κάμερα από τις αρχές που το είχα ,έτσι δείχνει

Στάλθηκε από Χαβάη

Η νύφη καλή?

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Παιδιά όντως! Μολις τσεκαρα αυτό το "ειδικό night mode" που εβγαζες χερατες νυχτερινές. Ε λοιπον, μας τελείωσε!

Πλέον δεν υπάρχει και είναι το κλασσικό long exposure, με απαίτηση τριποδου.

Ποιοτικά δεν έχει χαλάσει κάτι στην φωτογραφία, απλά το Β148 το εξαφάνισε.

Όσοι το δουλευετε και το θέλετε απλά μην περνάτε την Β148.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Λοιπόν παιδιά ύστερα από ένα drain που είχα με την μπαταρία και το είχα αναφέρει σε προηγούμενο post ,το είχα περίπου δύο με τρεις μέρες ,η μπαταρία έφτιαξε ξαφνικά. Το μόνο που έκανα ήταν να καταργήσω μία εφαρμογή του καιρού που είχα και είχε και το ανάλογο widget βέβαια στην αρχική οθόνη. Αυτό το είχα και πριν βέβαια και δεν μου είχε κάνει πρόβλημα στη μπαταρία πιστεύω ότι δεν ήταν αυτό κάτι άλλο ήταν και την έτρωγε. Χωρίς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τώρα η μπαταρία είναι καμπάνα.

Χτες το βράδυ δοκίμασα το night mode της κάμερας σε περιοχή με πολύ βράδυ. Αυτή τη φορά από μόνο του τράβηξε 20 δευτερόλεπτα όπως έκανε παλιά. Λέω οκ έφτιαξε μόνο του. Μετά κατεβαίνω προς το κέντρο της πόλης και τράβηξε το γνωστό 5 δευτερόλεπτα. Μετά ξανανεβαινω στο δασάκι που ήμουν και τράβηξε πάλι 20 δευτερόλεπτα. Δε μπορώ να καταλάβω πώς κρίνει ποτέ να χρησιμοποιήσει τη μία λήψη ή την άλλη.

Χτες το βράδυ δοκίμασα το night mode της κάμερας σε περιοχή με πολύ βράδυ. Αυτή τη φορά από μόνο του τράβηξε 20 δευτερόλεπτα όπως έκανε παλιά. Λέω οκ έφτιαξε μόνο του. Μετά κατεβαίνω προς το κέντρο της πόλης και τράβηξε το γνωστό 5 δευτερόλεπτα. Μετά ξανανεβαινω στο δασάκι που ήμουν και τράβηξε πάλι 20 δευτερόλεπτα. Δε μπορώ να καταλάβω πώς κρίνει ποτέ να χρησιμοποιήσει τη μία λήψη ή την άλλη.
Ανάλογα τον φωτισμό που έχει η περιοχή με πολύ χαμηλό φωτισμό τραβάει για πολλά δευτερόλεπτα

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανάλογα τον φωτισμό που έχει η περιοχή με πολύ χαμηλό φωτισμό τραβάει για πολλά δευτερόλεπτα

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι ήξερα και εγώ. Τότε γιατί πριν 3 μέρες μες στο σπίτι χωρίς φως τράβαγε 5 δευτερόλεπτα και έβγαζε θόρυβο. Τεσπα... Θα δούμε.

Πραγματικά οτι θέλει κάνει. Ακόμη και εκεί που κράταγε χαμηλά το ISO και τραβούσε για 4-5 δευτερόλεπτα, πλέον ανεβάζει κάργα ISO με αποτέλεσμα να βγάζει θόρυβο εκεί που δεν έβγαζε.

Απο την άλλη, η μπαταρία έχει σημαντικά καλύτερη απόδοση. Βλέπω πανω από 10 εκατοστιαίες μονάδες βελτίωση.

Ευτυχώς που η κάμερα έχει χαλάσει μόνον στις νυχτερινές, που για μένα είναι ελάχιστες και έτσι γενικά υποφερεται η κατάσταση.

Πάντως, γεγονός είναι οτι πείραξαν την φωτογραφική και με κακό αποτέλεσμα.

PS: Ανοιξα trouble ticket απο το Hicare. Για να δούμε τι θ' απαντήσουν!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το night mode που λέει χωρίς τρίποδο όπως το καταλαβαίνω εγώ για να το πετυχει αυτό θα ανεβάσει πολύ το iso λογικό μου ακούγετε και ο λόγος που το έβαλαν είναι για να βγάλεις μια γρήγορη φωτογραφία σε πολύ χαμηλό φωτισμό χωρίς τρίποδο .Και δουλεύει ανάλογα με το πόσο σκοτεινά είναι εκεί που τραβάς και αν είναι σταθερό η όχι (δοκίμασα να βγάλω φωτογραφία σε πολύ σκοτεινό σημείο στο χώρο και με το χέρι έφτασε 6 δευτερόλεπτα και ακουμπώντας το κάτω ξεκίνησε με 50 δευτερόλεπτα δοκιμάστε το όσοι θέλετε να δούμε πως το δουλεύει ) .Επίσης στην 145 εδώ δεν το παρατήρησα ωραιοποιεί την φωτογραφία και σε κάποια σημεία προσπαθώντας να βγάλει το θόρυβο την θάμπωνε και έμοιαζε λασπωμένη εδώ στην 148 δεν το έχω παρατηρήσει τόσο πολύ αυτό άλλα έχω βγάλει λίγες φωτογραφίες για να πω με σιγουριά .

Έτσι όπως τα λες ηταν. Πλέον χωρίς λόγο ανεβάζει το ISO και τις βγάζει αρκετά πιο φωτεινές, εννοείται με θόρυβο.

Εκεί που έβγαζε χερατες με 100/4 ή 150/4 πλέον ανεβάζει 400αρια, 500αρια μέχρι και 800αρι έχω δει.

Δεν ξέρω τι πείραξαν αλλά μου θυμίζει το mate πριν το Β145, που ανέβαζε το ISO στο Θεό. Στην Β145 ηταν πολύ πιο φειδωλό στο ISO.

Edited by fanatikos

Λοιπόν τι παρατήρησα για το night mode (που μπορεί να είναι και τυχαίο). Όταν είχα το κινητό στα χέρια μου έβγαλε φωτογραφία με 5 δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά ακούμπησα κάπου το κινητό, στο ίδιο μέρος με διαφορά 1 λεπτό άρα και με το ίδιο φωτισμό και τράβηξε φωτογραφία 11 δευτερόλεπτα. Λέτε να καταλαβαίνει απ την κίνηση αν είναι σταθερό ή όχι άρα να επιλέγει αν θα τραβήξει γρήγορα ή αργά;

Λοιπόν τι παρατήρησα για το night mode (που μπορεί να είναι και τυχαίο). Όταν είχα το κινητό στα χέρια μου έβγαλε φωτογραφία με 5 δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά ακούμπησα κάπου το κινητό, στο ίδιο μέρος με διαφορά 1 λεπτό άρα και με το ίδιο φωτισμό και τράβηξε φωτογραφία 11 δευτερόλεπτα. Λέτε να καταλαβαίνει απ την κίνηση αν είναι σταθερό ή όχι άρα να επιλέγει αν θα τραβήξει γρήγορα ή αργά;
Καλημέρα.Έτσι ακριβώς γίνεται φίλε Νικήτα! :)

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Πανω που έλεγα ότι τελικά καταλήγω στο mate 10 pro ,διαβαζω το θεμα που προέκυψε με την κάμερα και άντε πάλι στο ψάξιμο..
:X

Μάλλον ότι να 'ναι κάνει. Σιγά μην καταλαβαίνει αν είναι χεράτη ή όχι και να ρυθμίζει το κλείστρο. Πολύ ...... ΑΙ , μου φαίνεται! :lol:

Τι ISO σου ανέβασε ρε φίλε. Έχω την εντύπωση ότι κάτι έχουν πειράξει και ανεβάζει φουλ.

Βλέπω φωτογραφίες από δοκιμές που είχα κάνει και ενώ πριν μου τις είχε τραβήξει με 120/4 τώρα μου λέει 400/4. Την άλλη στιγμή (όπως λες και εσύ) την ξανατραβάω και μου δίνει 520/4. Δεν βγάζω άκρη! :confused:

Και από θόρυβο, να βάλεις και στις τσέπες! :mad:

Edited by fanatikos

Να ρωτήσω κάτι παιδια που μου συμβαίνει τον τελεαυταίο καιρό;Από τότε που μου πέρασε το patch της cosmote διαπιστώνω ότι έχω πολλά call drops , δεν ξέρω βέβαια αν αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην δικιά μου συσκευή αλλά τόσο συχνά δεν το είχα πρίν.Επίσης εχω διαπιστώσει ότι συμβαίνει με το 4g ανεξάρτητα αν είμαι σε περιοχή με πολύ καλό σήμα ή όχι.

Μάλλον ότι να 'ναι κάνει. Σιγά μην καταλαβαίνει αν είναι χεράτη ή όχι και να ρυθμίζει το κλείστρο. Πολύ ...... ΑΙ , μου φαίνεται! :lol:

Τι ISO σου ανέβασε ρε φίλε. Έχω την εντύπωση ότι κάτι έχουν πειράξει και ανεβάζει φουλ.

Βλέπω φωτογραφίες από δοκιμές που είχα κάνει και ενώ πριν μου τις είχε τραβήξει με 120/4 τώρα μου λέει 400/4. Την άλλη στιγμή (όπως λες και εσύ) την ξανατραβάω και μου δίνει 520/4. Δεν βγάζω άκρη! :confused:

Και από θόρυβο, να βάλεις και στις τσέπες! :mad:

Εμένα χθες και στις δυο φορές που δοκίμασα άλλα έβγαλε σταθερό άλλα στο χέρι.

Και εγώ χθες δοκίμασα λόγω πανσελήνου το Night mode για αρκετά. Ο,τι να ναι έκανε... Ίδιες φωτογραφίες με απόσταση λεπτού ακριβώς άλλοτε την τραβούσε για 5 δευτερόλεπτα άλλες φορές 10+. Και ένα εκατοστό να άλλαζες θέση το επηρέαζε πολύ. Την καλύτερη φωτογραφία την έβγαλε το αυτόματο πάντως. Επίσης για πρώτη φορά κόλλησε η εφαρμογή της κάμερας και του google photos! Δε μπορούσε να εμφανίσει φωτογραφία μετά από night photo με αποτέλεσμα να έχει μεγάλο drain και να χρειαστεί restart and clear cache.

'Ασχετο. Τις θήκες τύπου clear view σαν αυτή τις έχετε δοκιμάσει να μας πείτε καμία γνώμη;

Edited by yorgos00

Εμένα χθες και στις δυο φορές που δοκίμασα άλλα έβγαλε σταθερό άλλα στο χέρι.

Νταξ, αν έχουν καταφέρει οι άνθρωποι να αντιλαμβάνεται το κινητό πότε είναι σταθερό και πότε στο χέρι και να αυτορυθμίζεται, τους βγάζω το καπέλο! Όπως είπα όμως πολύ ΑΙ μου φαίνεται!

Εμένα δεν με ενοχλεί τόσο αυτό, όσο το ότι ανεβάζει ISO για πλάκα, με αποτέλεσμα να έχει θόρυβο η φωτογραφία.

Εκεί που πριν σχεδόν πυροβολούσες σε κάποια σκηνικά (άνοιγες μηχανή, ρύθμιζες night mode και τραβούσες με σχετικά πολύ καλό αποτέλεσμα), τώρα πλέον θα πρέπει να αρχίσεις να ανεβοκατεβάζεις ISO και ταχύτητες.

Δηλαδή, η ευκολία του βγάζω φωτογραφία με 2 κλικ, σε "δύσκολες" συνθήκες.

Να ρωτήσω κάτι παιδια που μου συμβαίνει τον τελεαυταίο καιρό;Από τότε που μου πέρασε το patch της cosmote διαπιστώνω ότι έχω πολλά call drops , δεν ξέρω βέβαια αν αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην δικιά μου συσκευή αλλά τόσο συχνά δεν το είχα πρίν.Επίσης εχω διαπιστώσει ότι συμβαίνει με το 4g ανεξάρτητα αν είμαι σε περιοχή με πολύ καλό σήμα ή όχι.
Το ίδιο και εγώ

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νταξ, αν έχουν καταφέρει οι άνθρωποι να αντιλαμβάνεται το κινητό πότε είναι σταθερό και πότε στο χέρι και να αυτορυθμίζεται, τους βγάζω το καπέλο! Όπως είπα όμως πολύ ΑΙ μου φαίνεται!

Εμένα δεν με ενοχλεί τόσο αυτό, όσο το ότι ανεβάζει ISO για πλάκα, με αποτέλεσμα να έχει θόρυβο η φωτογραφία.

Εκεί που πριν σχεδόν πυροβολούσες σε κάποια σκηνικά (άνοιγες μηχανή, ρύθμιζες night mode και τραβούσες με σχετικά πολύ καλό αποτέλεσμα), τώρα πλέον θα πρέπει να αρχίσεις να ανεβοκατεβάζεις ISO και ταχύτητες.

Δηλαδή, η ευκολία του βγάζω φωτογραφία με 2 κλικ, σε "δύσκολες" συνθήκες.

Η συσκευες εχουν αισθητηρα που αντιλαμβανεται την παραμικρη κινηση (αυτον τον αισθητηρα χρηιμοποιουν οι εφαρμογες που μετατρεπουν το κινητο σε αλφαδι) και μαλλον η Huawei επελεξε να αυξησει την ευαισθησια ωστε το κινητο να αντιλαμβανεται καλυτερα το ποσο σταθερο χερι εχεις και να κανει τις αναλογες επιλογες. Μπορει βεβαια ολο αυτο να εγινε καταλαθος και μαλλον θα το μαθουμε στη επομενη αναβαθμιση.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Η συσκευες εχουν αισθητηρα που αντιλαμβανεται την παραμικρη κινηση (αυτον τον αισθητηρα χρηιμοποιουν οι εφαρμογες που μετατρεπουν το κινητο σε αλφαδι) και μαλλον η Huawei επελεξε να αυξησει την ευαισθησια ωστε το κινητο να αντιλαμβανεται καλυτερα το ποσο σταθερο χερι εχεις και να κανει τις αναλογες επιλογες. Μπορει βεβαια ολο αυτο να εγινε καταλαθος και μαλλον θα το μαθουμε στη επομενη αναβαθμιση.

Θα το τσεκάρω και αυτό σήμερα το βραδάκι, αν και νομίζω ότι το είχα δει και αυτό και δεν ίσχυε.

Τες πα, επειδή έχω κάνει ένα κάρο δοκιμές, δεν είμαι σίγουρος. Θα το δω.

Όπως και να είναι όμως, το ότι ανεβάζει με το παραμικρό ISO δεν έχει να κάνει.

Δεν υπάρχει καποιο πρόβλημα με την κάμερα

Πανω που έλεγα ότι τελικά καταλήγω στο mate 10 pro ,διαβαζω το θεμα που προέκυψε με την κάμερα και άντε πάλι στο ψάξιμο..

Στάλθηκε από Χαβάη

Δημήτρης

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro