KALTS Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Παιδιά στο FunkyHuawei βγήκε η 148!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 To ff πάντως ακόμη not approved την έχει. Sent from my Huawei Mate 10 Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 (edited) Εμένα μου βγάζει ότι το Facebook, βάζεις σε ενέργεια scan μέσω bluetooth στο Παρασκήνιο Sent from my Mate 10 pro Edited August 1, 2018 by PoLiThS Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Μια εικόνα για το τι μας περιμένει στην 8.1 ... Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά... Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Όχι. Wipe data τα χάνεις όλα. Το cache διαγραφει την προσωρινή μνήμη από όλες τις εφαρμογες..! Mate the 10 pro be with you Καλησπέρα. Δηλαδή δεν χάνονται οι εφαρμογές, αλλά θέλουν ξανά ρύθμιση από την αρχή; π.χ. ρύθμιση σε εφαρμογές ebanking, saves παιχνιδιών κ.ά., αυτά χάνονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Παίδες μια ερώτηση σας κάνει και εσάς θέματα το fb στο κινητό σας; εμένα κολλάει τώρα και όταν έχω ανοιχτά τα Bluetooth καταναλώνει πάρα πολύ ενέργειαΚατέβασε το lite. Είχα κατέβασει & το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nam.fbwrapper αλλά δεν με βόλεψε. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Σήμερα εδώ τελείωσα. Με 5-6 επανεκκίνησεις γιατί δοκίμαζα κάποια themes, πολύ 4g αυτόματη φωτεινότητα και έξωτερικη χρήση, αρκετή κάμερα με φωτός και βιντεο κάνα μισάωρο βαρύ gaming Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Να προσθέσω έχω σχεδόν 100 εφαρμογές εγκατεστημένες. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Σήμερα εδώ τελείωσα. Με 5-6 επανεκκίνησεις γιατί δοκίμαζα κάποια themes, πολύ 4g αυτόματη φωτεινότητα και έξωτερικη χρήση, αρκετή κάμερα με φωτός και βιντεο κάνα μισάωρο βαρύ gaming Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Να προσθέσω έχω σχεδόν 100 εφαρμογές εγκατεστημένες. Mate the 10 pro be with you Τι μπορείς άλλο να ζητήσεις! Είναι εξαιρετική απόδοση για τα κυβικά του, που είναι κάμποσα, να μην κοροιδευομαστε. Και έχει άλλο εναν αέρα 19% ακόμη. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Ναι, το 19% σου δίνει άλλη μια ωριτσα! Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Σήμερα εδώ τελείωσα. Με 5-6 επανεκκίνησεις γιατί δοκίμαζα κάποια themes, πολύ 4g αυτόματη φωτεινότητα και έξωτερικη χρήση, αρκετή κάμερα με φωτός και βιντεο κάνα μισάωρο βαρύ gaming Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Να προσθέσω έχω σχεδόν 100 εφαρμογές εγκατεστημένες. Mate the 10 pro be with you Ειναι κτηνος, εμενα την αλλη φορα με 5 ωρες σερι twitch σε 720p60 εκαψε περιπου 35% Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Υπάρχει τρόπος να κουμπωσουμε το κινητό να παίζει μόνο σε 4g; Από κάποιο μενού; Γιατί βρίσκω μόνο της επιλογή αυτόματο που περιέχει το 4g. Έχω στις άλλες μπάντες έχει επιλογή. Είμαι σε περιοχή που το ping pong πάει σύννεφο και καταλήγω να μην έχω δίκτυο και η μπαταρία να πηγαίνει περίπατο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Υπάρχει τρόπος να κουμπωσουμε το κινητό να παίζει μόνο σε 4g; Από κάποιο μενού; Γιατί βρίσκω μόνο της επιλογή αυτόματο που περιέχει το 4g. Έχω στις άλλες μπάντες έχει επιλογή. Είμαι σε περιοχή που το ping pong πάει σύννεφο και καταλήγω να μην έχω δίκτυο και η μπαταρία να πηγαίνει περίπατο! Εδω αναφερουν οτι με λιγο πειραγμα εμφανιζουν την επιλογη 4G only. https://forum.xda-developers.com/mate-10/help/force-4g-connectivity-t3734092 Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Εδω αναφερουν οτι με λιγο πειραγμα εμφανιζουν την επιλογη 4G only. https://forum.xda-developers.com/mate-10/help/force-4g-connectivity-t3734092 Το εχω δει αυτό αλλά και πάλι δε ξέρω αν θα λειτουργήσει. Θα προτιμούσα να μη το πειράξω. Γι αυτό ρώτησα για άλλη μέθοδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Παιδιά πείτε μου κάτι εάν γνωρίζετε: όταν είμαι σε κλήση και μιλάω με κάποιον και με πάρει κάποιος άλλος τηλέφωνο έχω ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις με μήνυμα. Σε όλα τα προηγούμενα τηλέφωνα όταν μιλούσα ,το τηλέφωνο έκανε ένα χτύπο και με ειδοποιούσε ότι κάποιος με παίρνει. Τώρα το μήνυμα το εισερχόμενο δεν έχει καθόλου ήχο και το μόνο που μου δείχνει είναι ο αριθμός επάνω στην εφαρμογή του μηνύματος. Φταίει το κινητό ή η έκδοση του Android;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Εγώ που προέρχομαι από την LG με το V10 για δύο ολόκληρα χρόνια πήγα σε skin της Huawei με ενα p10 Lite Και ειλικρινά με εντυπωσίασε τώρα με το Mate 10 pro με εντυπωσιάζει ακόμη περισσότερο. Και πω κάτι απλό για την καθημερινότητα μου γιατί είναι και τηλέφωνο εργασίας... ΓΙΑΤΙ οι κολοσσοί δεν βγάζουν έναν Dialer με ελληνικό T9 search? Όσο και αν ακούγεται περίεργο για μένα είναι από τα σημαντικότερα που αγάπησα στο EMUI .. από εκεί και πέρα περί ορεξεως κολοκυθόπιτα Sent from my Mate 10 pro Και εγώ ακριβώς το ίδιο. Επειδή είμαι επαγγελματίας και πρέπει να μιλάω όλη μέρα έχω χίλιες επαφές στο τηλέφωνο καταλαβαίνω και εγώ πόσο ρόλο παίζει η εφαρμογή του dialer. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή το dialer one (καταπληκτική εφαρμογή)αλλά και η εφαρμογή του κινητού είναι καταπληκτική. Είναι η ίδια ακριβώς εφαρμογή με ένα NOKIA 808 που έχω του 2012. Η πρόβλεψη με Τ9 είναι ότι καλύτερο για αυτούς που χρησιμοποιούν το τηλέφωνο πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Και εγώ ακριβώς το ίδιο. Επειδή είμαι επαγγελματίας και πρέπει να μιλάω όλη μέρα έχω χίλιες επαφές στο τηλέφωνο καταλαβαίνω και εγώ πόσο ρόλο παίζει η εφαρμογή του dialer. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή το dialer one (καταπληκτική εφαρμογή)αλλά και η εφαρμογή του κινητού είναι καταπληκτική. Είναι η ίδια ακριβώς εφαρμογή με ένα NOKIA 808 που έχω του 2012. Η πρόβλεψη με Τ9 είναι ότι καλύτερο για αυτούς που χρησιμοποιούν το τηλέφωνο πάρα πολύ.Καλό το Dialer one μέχρι να αρχίσει να σέρνεται.... Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzach1 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω την συσκευή (πρώτη φορά θα αγοράσω dual sim συσκευή). Ερωτήσεις: θέλω την πρώτη sim να την έχω μόνο για τηλεφωνία και την δεύτερη μόνο για internet. Θα έχω κανονικά τηλέφωνο αν έχω μόνιμα ανοιχτά τα data; ; Έχει κανείς εμπειρία από τα καταστήματα Woostore ή Netmobile; Υπάρχει τρόπος να τσεκάρουμε το imei της συσκευής ώστε να ξέρουμε ότι είναι από ΕΕ; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω την συσκευή (πρώτη φορά θα αγοράσω dual sim συσκευή). Ερωτήσεις: θέλω την πρώτη sim να την έχω μόνο για τηλεφωνία και την δεύτερη μόνο για internet. Θα έχω κανονικά τηλέφωνο αν έχω μόνιμα ανοιχτά τα data; ; Έχει κανείς εμπειρία από τα καταστήματα Woostore ή Netmobile; Υπάρχει τρόπος να τσεκάρουμε το imei της συσκευής ώστε να ξέρουμε ότι είναι από ΕΕ; Ευχαριστώ! Εχει menu Ρυθμισεις διπλης SIM που επιλεγεις ποια SIM θα ειναι για DATA και αν θες "προσβαση στο internet κατα τις κλησεις" Και εγώ ακριβώς το ίδιο. Επειδή είμαι επαγγελματίας και πρέπει να μιλάω όλη μέρα έχω χίλιες επαφές στο τηλέφωνο καταλαβαίνω και εγώ πόσο ρόλο παίζει η εφαρμογή του dialer. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή το dialer one (καταπληκτική εφαρμογή)αλλά και η εφαρμογή του κινητού είναι καταπληκτική. Είναι η ίδια ακριβώς εφαρμογή με ένα NOKIA 808 που έχω του 2012. Η πρόβλεψη με Τ9 είναι ότι καλύτερο για αυτούς που χρησιμοποιούν το τηλέφωνο πάρα πολύ. Δεν ξερω αν το εχεις προσεξει αλλα οταν εισαι στην κεντρικη οθονη αν κανεις swipe προς τα κατω (οχι απο πανω πανω γιατι τοτε ανοιγουν τα quick settings) ανοιγει το αναζητηση, εκει μπορεις να γραψεις το ονομα της επαφης που θες Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Καλό το Dialer one μέχρι να αρχίσει να σέρνεται.... Sent from my Mate 10 pro Συγνώμη έκανα λάθος! Το true phone έχω τα τελευταία δύο χρόνια. Πριν είχα το dialer one και πραγματικά σερνόταν. Το true phone είναι κλάσης ανώτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Εδώ και μερικές μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, όταν κάνω μια κλήση και μιλάω με μια αυτοματοποιημενη υπηρεσία και μου λέει πχ πατήστε το 1 για να μιλήσετε με το λογιστήριο όταν πατάω το 1 δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω η να κάνω επαναφορά.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Εχει menu Ρυθμισεις διπλης SIM που επιλεγεις ποια SIM θα ειναι για DATA και αν θες "προσβαση στο internet κατα τις κλησεις" Δεν ξερω αν το εχεις προσεξει αλλα οταν εισαι στην κεντρικη οθονη αν κανεις swipe προς τα κατω (οχι απο πανω πανω γιατι τοτε ανοιγουν τα quick settings) ανοιγει το αναζητηση, εκει μπορεις να γραψεις το ονομα της επαφης που θες Βέβαια το έχω προσέξει. Είναι ακόμη ένα future που έχει το τηλέφωνό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Βέβαια το έχω προσέξει. Είναι ακόμη ένα future που έχει το τηλέφωνό μας. Ειναι δυναμη το EMUI, τωρα εδω κι ενα μηνα καταργησα την πλοηγηση με τα τριγωνο/κυκλος/τετραγωνο και χρησιμοποιω την βαση πληγησης.Τα εκρυψα,περασα και τον Via Browser που ειναι γρηγορος και εχει και fullscreen ode και κανω πλοηγηση στο web με χρηση ολης της οθονης. Ολα αυτα χωρις χρηση καποιου mod. Οταν φτασω να χρησιμοποιω ολα τα features του EMUI δυσκολα θα παω σε αλλο UI. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Ειναι δυναμη το EMUI, τωρα εδω κι ενα μηνα καταργησα την πλοηγηση με τα τριγωνο/κυκλος/τετραγωνο και χρησιμοποιω την βαση πληγησης.Τα εκρυψα,περασα και τον Via Browser που ειναι γρηγορος και εχει και fullscreen ode και κανω πλοηγηση στο web με χρηση ολης της οθονης. Ολα αυτα χωρις χρηση καποιου mod. Οταν φτασω να χρησιμοποιω ολα τα features του EMUI δυσκολα θα παω σε αλλο UI.Εγώ χρησιμοποιώ το navigation gestures. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xda.nobar Ειναι full screen gestures. Έχω κρύψει και την Navbar μέσω adb και δουλεύει άψογα. Δοκιμάστε το παίδες. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Εγώ χρησιμοποιώ το navigation gestures. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xda.nobar Ειναι full screen gestures. Έχω κρύψει και την Navbar μέσω adb και δουλεύει άψογα. Δοκιμάστε το παίδες. Mate the 10 pro be with you Το ειχα δοκιμασει αλλα δεν μου αρεσε το θεμα με το adb γιατι αν ξεχαστεις και το κανεις uninstall χωρις να εμφανισεις πρωτα την navbar την πατησες. Εμενα με βολεψε πολυ η βαση πληγησης γιατι οπως ειπα εχεις στην διαθεση σου ολη την οθονη Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Το ειχα δοκιμασει αλλα δεν μου αρεσε το θεμα με το adb γιατι αν ξεχαστεις και το κανεις uninstall χωρις να εμφανισεις πρωτα την navbar την πατησες. Εμενα με βολεψε πολυ η βαση πληγησης γιατι οπως ειπα εχεις στην διαθεση σου ολη την οθονηΔίνεις αυτές τις 2 εντολές και όλα καλά. Εγώ αγόρασα και το premium add-on. Μου αρέσουν πολύ τα gestures. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts