zerokill Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 καλημερα και καλο μηνα, Ήθελα να ρωτήσω εάν πιστεύετε ότι η μετάβαση από iPhone στο mate 10 pro θα είναι δύσκολη? Το παραλαμβάνω αύριο και δεν ξέρω τη να κάνω, οπτικά είναι σίγουρα πολύ όμορφη συσκευή αλλά φοβάμαι μήπως η μετάβαση με ταλαιπωρήσει. 9 Χρονια μηλο δεν ειχα ποτε αλλη συσκευη android μεχρι πριν 2 βδομαδες που αγορασα το mate 10 pro ... Για αρχη αν δεν θες να χασεις πραγματα κανε μπακαπ το κινητο σου στο icloud επαφες φωτογραφιες κτλ κτλ.Εμενα βασικα ειχα περιπου 7000 φωτογραφιες στο μηλο και μου περασε στο android 2500.. οι υπολοιπες τις κατεβασα απο το icloud και της περασα στο κινητο. Γενικα δεν θα βρεις πολλες δυσκολιες τα βασικα σου θα τα εχεις οταν θα σεταρεις το κινητο για πρωτη φορα θα σε ρωτησει αν θες να μεταφερεις τα δεδομενα απο iphone συσκευη θα σου δειξει βημα βημα τι πρεπει να κανεις... θα χρειαστει να κατεβασεις μια εφαρμογη στο iphone (clone phone) και βημα βημα πολυ ευκολα θα μεταφερεις οτι εχεις απο το ενα τηλεφωνο στο αλλο. Τωρα η αυτονομια ειναι τρομερη μπορεις να βαλεις και θεματα που θα φαινεται σαν το μηλο η συσκευη σου μπορεις να κανεις πολλα πραγματα η dual sim δουλευει με πολλες παραμετρους στην αρχη θα σου φανουν λιγο βουνο οι ρυθμισεις αν δεν ειχες ποτε android αλλα σε μια βδομαδα θα ειναι ολα οκ. Το μονο που θα σε δυσκολεψει ειναι να περασεις οτι σημαντικο εχεις.Αν εχεις σημειωσεις που δεν θες να χασεις κατεβασε απο τωρα το evernote και περασε τα εκει μεσα ολα ωστε να μεταφερθουν αυτοματα στο mate οταν το βαλεις. Εγω ειχα αγορασμενο cloud 50gb το οποιο αποδειχτηκε λιγο τελικα και αγορασα στο gmail 100 γιγα με 19.99 το χρονο οποτε δεν ανησυχω οτι δεν θα εχω χωρο για φωτογραφιες κτλ κτλ. απο κει και περα αναλογα με τις δικες σου αναγκες κανονιζεις τι χρειαζεσαι και τι οχι. Τα βασικα νομιζω σε ολους ειναι επαφες/φωτογραφιες/σημειωσεις/βιντεο και δεν προκειται να τα χασεις αν εχεις κανει σωστα τα backup σου. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Δοκίμασε το εξής. Με κλειστή την οθόνη, άνοιξε την με το power button (όχι με δακτυλικό). Κάνε swipe up και δες αν το αριστερά πάνω εικονίδιο είναι το play. Αν είναι, πάτησέ το και είσαι έτοιμος. Άσχετο με το live background αλλά σχετικό μ' αυτή τη μπάρα: δίπλα στο play (ή resume) button έχει ένα x σε κυκλάκι. Αυτό τι κλείνει; Μήπως κάποιο απ' τα shortcuts; Κι αν κλείνουν από εκεί πώς μπορείς να ξαναπροσθέσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolan1980 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Σε ευχαρηστω πολυ φιλε για την απαντηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Άσχετο με το live background αλλά σχετικό μ' αυτή τη μπάρα: δίπλα στο play (ή resume) button έχει ένα x σε κυκλάκι. Αυτό τι κλείνει; Μήπως κάποιο απ' τα shortcuts; Κι αν κλείνουν από εκεί πώς μπορείς να ξαναπροσθέσεις; Το χ είναι επιλογή για διαγραφή του εξωφύλλου που βλέπεις εκείνη την στιγμή. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Άσχετο με το live background αλλά σχετικό μ' αυτή τη μπάρα: δίπλα στο play (ή resume) button έχει ένα x σε κυκλάκι. Αυτό τι κλείνει; Μήπως κάποιο απ' τα shortcuts; Κι αν κλείνουν από εκεί πώς μπορείς να ξαναπροσθέσεις; Διαγραφεί τη τρέχουσα φωτογραφία από τα εξώφυλλα ή όπως λες live background. Έτσι δε ξαναεμφανιζεται. Και ναι επομένως είναι σχετικό. Βαγγελης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolan1980 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolan1980 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 9 Χρονια μηλο δεν ειχα ποτε αλλη συσκευη android μεχρι πριν 2 βδομαδες που αγορασα το mate 10 pro ... Για αρχη αν δεν θες να χασεις πραγματα κανε μπακαπ το κινητο σου στο icloud επαφες φωτογραφιες κτλ κτλ.Εμενα βασικα ειχα περιπου 7000 φωτογραφιες στο μηλο και μου περασε στο android 2500.. οι υπολοιπες τις κατεβασα απο το icloud και της περασα στο κινητο. Γενικα δεν θα βρεις πολλες δυσκολιες τα βασικα σου θα τα εχεις οταν θα σεταρεις το κινητο για πρωτη φορα θα σε ρωτησει αν θες να μεταφερεις τα δεδομενα απο iphone συσκευη θα σου δειξει βημα βημα τι πρεπει να κανεις... θα χρειαστει να κατεβασεις μια εφαρμογη στο iphone (clone phone) και βημα βημα πολυ ευκολα θα μεταφερεις οτι εχεις απο το ενα τηλεφωνο στο αλλο. Τωρα η αυτονομια ειναι τρομερη μπορεις να βαλεις και θεματα που θα φαινεται σαν το μηλο η συσκευη σου μπορεις να κανεις πολλα πραγματα η dual sim δουλευει με πολλες παραμετρους στην αρχη θα σου φανουν λιγο βουνο οι ρυθμισεις αν δεν ειχες ποτε android αλλα σε μια βδομαδα θα ειναι ολα οκ. Το μονο που θα σε δυσκολεψει ειναι να περασεις οτι σημαντικο εχεις.Αν εχεις σημειωσεις που δεν θες να χασεις κατεβασε απο τωρα το evernote και περασε τα εκει μεσα ολα ωστε να μεταφερθουν αυτοματα στο mate οταν το βαλεις. Εγω ειχα αγορασμενο cloud 50gb το οποιο αποδειχτηκε λιγο τελικα και αγορασα στο gmail 100 γιγα με 19.99 το χρονο οποτε δεν ανησυχω οτι δεν θα εχω χωρο για φωτογραφιες κτλ κτλ. απο κει και περα αναλογα με τις δικες σου αναγκες κανονιζεις τι χρειαζεσαι και τι οχι. Τα βασικα νομιζω σε ολους ειναι επαφες/φωτογραφιες/σημειωσεις/βιντεο και δεν προκειται να τα χασεις αν εχεις κανει σωστα τα backup σου. Σε ευχαριστώ φίλε! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 9 Χρονια μηλο δεν ειχα ποτε αλλη συσκευη android μεχρι πριν 2 βδομαδες που αγορασα το mate 10 pro ... Για αρχη αν δεν θες να χασεις πραγματα κανε μπακαπ το κινητο σου στο icloud επαφες φωτογραφιες κτλ κτλ.Εμενα βασικα ειχα περιπου 7000 φωτογραφιες στο μηλο και μου περασε στο android 2500.. οι υπολοιπες τις κατεβασα απο το icloud και της περασα στο κινητο. Γενικα δεν θα βρεις πολλες δυσκολιες τα βασικα σου θα τα εχεις οταν θα σεταρεις το κινητο για πρωτη φορα θα σε ρωτησει αν θες να μεταφερεις τα δεδομενα απο iphone συσκευη θα σου δειξει βημα βημα τι πρεπει να κανεις... θα χρειαστει να κατεβασεις μια εφαρμογη στο iphone (clone phone) και βημα βημα πολυ ευκολα θα μεταφερεις οτι εχεις απο το ενα τηλεφωνο στο αλλο. Τωρα η αυτονομια ειναι τρομερη μπορεις να βαλεις και θεματα που θα φαινεται σαν το μηλο η συσκευη σου μπορεις να κανεις πολλα πραγματα η dual sim δουλευει με πολλες παραμετρους στην αρχη θα σου φανουν λιγο βουνο οι ρυθμισεις αν δεν ειχες ποτε android αλλα σε μια βδομαδα θα ειναι ολα οκ. Το μονο που θα σε δυσκολεψει ειναι να περασεις οτι σημαντικο εχεις.Αν εχεις σημειωσεις που δεν θες να χασεις κατεβασε απο τωρα το evernote και περασε τα εκει μεσα ολα ωστε να μεταφερθουν αυτοματα στο mate οταν το βαλεις. Εγω ειχα αγορασμενο cloud 50gb το οποιο αποδειχτηκε λιγο τελικα και αγορασα στο gmail 100 γιγα με 19.99 το χρονο οποτε δεν ανησυχω οτι δεν θα εχω χωρο για φωτογραφιες κτλ κτλ. απο κει και περα αναλογα με τις δικες σου αναγκες κανονιζεις τι χρειαζεσαι και τι οχι. Τα βασικα νομιζω σε ολους ειναι επαφες/φωτογραφιες/σημειωσεις/βιντεο και δεν προκειται να τα χασεις αν εχεις κανει σωστα τα backup σου. Να υποθέσω ότι δεν μετάνιωσες για τη μετάβαση; Και κάτι τελευταίο, το πληκτρολόγιο που έχει το mate σε δυσκόλεψε(το βλέπω λίγο δύσκολο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Σε ευχαριστώ φίλε! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να υποθέσω ότι δεν μετάνιωσες για τη μετάβαση; Και κάτι τελευταίο, το πληκτρολόγιο που έχει το mate σε δυσκόλεψε(το βλέπω λίγο δύσκολο) Μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε άλλο και να το φέρεις στα μέτρα σου. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε άλλο και να το φέρεις στα μέτρα σου. ;)Gboard!! Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Για ηχογράφηση κλήσεων δοκιμάστε το callbox. Σε Mate-9 με oreo δουλεύει άψογα. Ίσως να δουλεύει και στο 10άρι. Και το Call Recorder - Automatic Call Recorder (εμφανίζεται στο μενού του κινητού ως callx) είναι πολύ καλό... ...το πλεονέκτημά του, από τα 5-6 που έχω δοκιμάσει, είναι ότι έχει περισσότερες επιλογές για τη πηγή ηχογράφησης, 5 συνολικά (από τις συνηθέστερες 3)... ...σε μένα μόνο με τη ρύθμιση VOICE_COMMUNICATION ηχογραφεί σε επαρκή ένταση και τη φωνή του συνομιλητή, που σε άλλες εφαρμογές, για κάποιο λόγο δεν υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Σε ευχαριστώ φίλε! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να υποθέσω ότι δεν μετάνιωσες για τη μετάβαση; Και κάτι τελευταίο, το πληκτρολόγιο που έχει το mate σε δυσκόλεψε(το βλέπω λίγο δύσκολο) Στην αρχη λιγο αλλα μετα που το ψαχουλεψα ειδα οτι εχει απιστευτες δυνατητητες καμερες τουμπανο και γενικα ειμαι ευχαριστημενος.Το πληκτρολογιο εφαγε ακυρο απο την αρχη αλλα εχει πολλα αλλα αλλα και απο τις ρυθμισεις μπορεις να βρεις οτι σε βολευει. Το μονο που δεν εχω βρει ακομη και με εχει ξενερωσει ενα email client που να υποστηριζει html signatures .. που στο iOS το mail ειναι νομιζω πιο καλο... κατα τα αλλα το κινητο για τα λεφτα του πεταει. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Για ηχογράφηση κλήσεων δοκιμάστε το callbox. Σε Mate-9 με oreo δουλεύει άψογα. Ίσως να δουλεύει και στο 10άρι. Το δοκίμασα ,αλλά δεν υποστηρίζει ηχογράφηση από bluetooth.:( Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Στην αρχη λιγο αλλα μετα που το ψαχουλεψα ειδα οτι εχει απιστευτες δυνατητητες καμερες τουμπανο και γενικα ειμαι ευχαριστημενος.Το πληκτρολογιο εφαγε ακυρο απο την αρχη αλλα εχει πολλα αλλα αλλα και απο τις ρυθμισεις μπορεις να βρεις οτι σε βολευει. Το μονο που δεν εχω βρει ακομη και με εχει ξενερωσει ενα email client που να υποστηριζει html signatures .. που στο iOS το mail ειναι νομιζω πιο καλο... κατα τα αλλα το κινητο για τα λεφτα του πεταει. Για δοκιμασε Google Inbox για html signatures. Συμφωνα με τη Google το υποστηριζει: https://productforums.google.com/forum/?noredirect=true#!topic/inbox/zIuE_bQM6aM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Η μπαταρία απαικτη. Τόσες μέρες δουλεύει σε - 10εως - 2 1 όλη μέρα και δεν καταλαβαίνει τίποτε. Γυρνούσα το απόγευμα με 60 έως 75 %. Σήμερα - 10ολα ανοικτά 4 + ώρες κλήσης με Ελλάδα. Μετά φουλ ίντερνετ και τώρα έχει 29 %. Εντόπισα ένα πρόβλημα. Στο - 10 τόσο κάποιες φορές η κάμερα επαυε να λειτουργεί και ήθελε επανεκκίνηση ενώ όλα τα υπόλοιπα δούλευαν παρόλο το μείον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Το δοκίμασα ,αλλά δεν υποστηρίζει ηχογράφηση από bluetooth.:(& εμένα στην αρχή δεν ηχογραφούσε από Bluetooth & μετα από κάποια στιγμή σταματούσε να ηχογραφεί γενικά. Τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν & δουλεύει άψογα. Στην αρχή παρότι δεν δούλευε σωστά το άφησα να υπάρχει & με τις αναβαθμίσεις (μάλλον) δούλεψε. Τι να πω.... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Πάντως, Gmail Google ειδήσεις και κάνα 2 άλλες εφαρμογές τρώνε τρελά σκαλώματα ώρες ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonis_ Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Τελικα τόσο ενεργοβόρο ειναι αυτο το aod.το δοκιμασα ψες απο η ωρα 19:00-0800 περίπου τωρα το πρωί και μου έφαγε 16% μπαταρία .ειναι νορμαλ αυτο.το μονο ανοιχτό που υπήρχε ήταν το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Παιδες, εγω αποφασισα να το δωσω. ΜΕ παιδεψε το μενου αρκετα και δε με βολευει τελικα η ελλειψη θυρας ακουστικων και καρτας μνημης. Παρολα αυτα η μπαταρια του ειναι παρα πολυ καλη, ειδικα μεχρι το 50% πραγματικα αρνειται να πεσει. Καμερα εχει κορυφαια, και θα ηθελα πολυ να εχω βρει την ευκαιρια να δοκιμασω τα εφε που μονο αυτο εχει οπως το Light painting τη μερα..αλλα θελει τριποδο και δεν ειχα μαζι μου οταν ειχα σκηνικο καταλληλο. Αν ενδιαφερεται καποιος το εχω στις αγγελιες. Τελικα τόσο ενεργοβόρο ειναι αυτο το aod.το δοκιμασα ψες απο η ωρα 19:00-0800 περίπου τωρα το πρωί και μου έφαγε 16% μπαταρία .ειναι νορμαλ αυτο.το μονο ανοιχτό που υπήρχε ήταν το wifi λογικο να τρωει αφου καιει συνεχεια η οθονη, στα samsung Με πιο μικρη μπαταρια το ποσοστο ηταν πιο μεγαλο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς σύνδεση με xiaomi amazfit pace ή bip; Αν είχε τίποτα θέματα; Και το smart unlock δουλεύει σωστά; Και σκέφτομαι και για bluetooth ακουστικά awei 980bl ή 920bl. Τα έχει δοκιμάσει κανείς με το κινητό μας να μας πει εντυπώσεις; Πάλι δουλεύει με αυτά το smart unlock; Ευχαριστώ Βαγγέλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 (edited) Άλλο ένα bug που αποδεικνύει είτε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει σε επίπεδο kernel είτε σε επίπεδο μνήμης, είτε οτιδήποτε. Δουλεύω με always on OpenVPN εδώ και 4 μέρες. Λειτουργούσε κομπλέ. Ξαφνικά σήμερα το πρωί το βρήκα αποσυνδεδεμένο. Πάω να κάνω πάλι connect, τίποτα, κόλλαγε στο Initialization configuration file (δεν έμπαινε καν δλδ στη διαδικασία να προσπαθήσει να συνδεθεί με τον server (όποτε δεν ήταν ούτε θέμα του VPN ούτε της σύνδεσής μου). Μία δύο τρεις, τίποτα. Το κλείνω με το γνωστό τρόπο (X), τίποτα πάλι. Το κάνω force stop απ τα settings, τίποτα. Κάνω restart τη συσκευή, όλα κομπλέ. Και initialize έκανε το .ini και συνδέθηκε σε χρόνο dt... Είναι πλέον πολλά τα προγράμματα που κολλάνε τρελά και χρειάζονται οπωσδήποτε restart της συσκευής και απορώ πως δεν έχει γίνει ακόμα μεγάλο θέμα. Κάτι συμβαίνει από πίσω. Θέλω να παρατηρήσω μήπως φταίει το killswitch του emui σε συνδυασμό με το AI (μήπως δλδ, έμαθε το AI ότι τα βράδια δεν χρησιμοποιώ το Internet, άρα και το OpenVPN και άρχισε από σήμερα να το κλείνει, και ίσως σε συνδυασμό με κάποιο bug στο OpenVPN να "τρελάθηκε" το πρόγραμμα, αλλά μου φαίνεται υπερβολικό). Πάντως είναι σοβαρό θέμα να χρειάζονται restart προγράμματα, δείχνει ότι κάτι συμβαίνει είτε με τη ROM είτε με το σύστημα (kernel?). EDIT: Μόλις ξανάγινε, οπότε δεν έχει να κάνει με το ΑΙ. Και όχι μόνο αυτό, μου σκοτώνει όλη τη σύνδεση. Είτε με 4g είτε με WiFi, παρότι δείχνει να είμαι κανονικά συνδεδεμένος, δεν κατεβαίνει τίποτα. Με restart δουλεύουν όλα ρολόι. Απορώ πως ξαφνικά έγινε αυτό μετά από τόσες μέρες με το OpenVPN, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι. Edited March 2, 2018 by off_d Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Άλλο ένα bug που αποδεικνύει είτε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει σε επίπεδο kernel είτε σε επίπεδο μνήμης, είτε οτιδήποτε. Δουλεύω με always on OpenVPN εδώ και 4 μέρες. Λειτουργούσε κομπλέ. Ξαφνικά σήμερα το πρωί το βρήκα αποσυνδεδεμένο. Πάω να κάνω πάλι connect, τίποτα, κόλλαγε στο Initialization configuration file (δεν έμπαινε καν δλδ στη διαδικασία να προσπαθήσει να συνδεθεί με τον server (όποτε δεν ήταν ούτε θέμα του VPN ούτε της σύνδεσής μου). Μία δύο τρεις, τίποτα. Το κλείνω με το γνωστό τρόπο (X), τίποτα πάλι. Το κάνω force stop απ τα settings, τίποτα. Κάνω restart τη συσκευή, όλα κομπλέ. Και initialize έκανε το .ini και συνδέθηκε σε χρόνο dt... Είναι πλέον πολλά τα προγράμματα που κολλάνε τρελά και χρειάζονται οπωσδήποτε restart της συσκευής και απορώ πως δεν έχει γίνει ακόμα μεγάλο θέμα. Κάτι συμβαίνει από πίσω. Θέλω να παρατηρήσω μήπως φταίει το killswitch του emui σε συνδυασμό με το AI (μήπως δλδ, έμαθε το AI ότι τα βράδια δεν χρησιμοποιώ το Internet, άρα και το OpenVPN και άρχισε από σήμερα να το κλείνει, και ίσως σε συνδυασμό με κάποιο bug στο OpenVPN να "τρελάθηκε" το πρόγραμμα, αλλά μου φαίνεται υπερβολικό). Πάντως είναι σοβαρό θέμα να χρειάζονται restart προγράμματα, δείχνει ότι κάτι συμβαίνει είτε με τη ROM είτε με το σύστημα (kernel?). EDIT: Μόλις ξανάγινε, οπότε δεν έχει να κάνει με το ΑΙ. Και όχι μόνο αυτό, μου σκοτώνει όλη τη σύνδεση. Είτε με 4g είτε με WiFi, παρότι δείχνει να είμαι κανονικά συνδεδεμένος, δεν κατεβαίνει τίποτα. Με restart δουλεύουν όλα ρολόι. Απορώ πως ξαφνικά έγινε αυτό μετά από τόσες μέρες με το OpenVPN, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι. Έκανε μήπως update το vpn; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Άλλο ένα bug που αποδεικνύει είτε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει σε επίπεδο kernel είτε σε επίπεδο μνήμης, είτε οτιδήποτε. Δουλεύω με always on OpenVPN εδώ και 4 μέρες. Λειτουργούσε κομπλέ. Ξαφνικά σήμερα το πρωί το βρήκα αποσυνδεδεμένο. Πάω να κάνω πάλι connect, τίποτα, κόλλαγε στο Initialization configuration file (δεν έμπαινε καν δλδ στη διαδικασία να προσπαθήσει να συνδεθεί με τον server (όποτε δεν ήταν ούτε θέμα του VPN ούτε της σύνδεσής μου). Μία δύο τρεις, τίποτα. Το κλείνω με το γνωστό τρόπο (X), τίποτα πάλι. Το κάνω force stop απ τα settings, τίποτα. Κάνω restart τη συσκευή, όλα κομπλέ. Και initialize έκανε το .ini και συνδέθηκε σε χρόνο dt... Είναι πλέον πολλά τα προγράμματα που κολλάνε τρελά και χρειάζονται οπωσδήποτε restart της συσκευής και απορώ πως δεν έχει γίνει ακόμα μεγάλο θέμα. Κάτι συμβαίνει από πίσω. Θέλω να παρατηρήσω μήπως φταίει το killswitch του emui σε συνδυασμό με το AI (μήπως δλδ, έμαθε το AI ότι τα βράδια δεν χρησιμοποιώ το Internet, άρα και το OpenVPN και άρχισε από σήμερα να το κλείνει, και ίσως σε συνδυασμό με κάποιο bug στο OpenVPN να "τρελάθηκε" το πρόγραμμα, αλλά μου φαίνεται υπερβολικό). Πάντως είναι σοβαρό θέμα να χρειάζονται restart προγράμματα, δείχνει ότι κάτι συμβαίνει είτε με τη ROM είτε με το σύστημα (kernel?). EDIT: Μόλις ξανάγινε, οπότε δεν έχει να κάνει με το ΑΙ. Και όχι μόνο αυτό, μου σκοτώνει όλη τη σύνδεση. Είτε με 4g είτε με WiFi, παρότι δείχνει να είμαι κανονικά συνδεδεμένος, δεν κατεβαίνει τίποτα. Με restart δουλεύουν όλα ρολόι. Απορώ πως ξαφνικά έγινε αυτό μετά από τόσες μέρες με το OpenVPN, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι. Δοκίμασε να το αντικαταστήσεις με κάποια άλλη εφαρμογή VPN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς σύνδεση με xiaomi amazfit pace ή bip; Αν είχε τίποτα θέματα; Και το smart unlock δουλεύει σωστά; Και σκέφτομαι και για bluetooth ακουστικά awei 980bl ή 920bl. Τα έχει δοκιμάσει κανείς με το κινητό μας να μας πει εντυπώσεις; Πάλι δουλεύει με αυτά το smart unlock; Ευχαριστώ Βαγγέλης. Είχα τα 980 και δούλευε το smart unlock κανονικά. Και από ήχο ήταν πολύ καλά. Αυτονομία μέτρια (ακουω αρκετά μουσική) αλλά τα είχα βρει κοντά στα 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pornstar28 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Καλησπέρα στο φόρουμ. Είμαι πρώην κάτοχος iphone. Το κινητό το αγόρασα τον Δεκέμβριο του 17' και έως σήμερα είναι απροβλημάτιστο. Κανένα ίχνος λαγκαρίσματος, αν και το έχω πήξει στις εφαρμογές, μπαταρία και κάμερα φοβερές. Αν φτιάξει λίγο και το portrait mode σε χαμηλό φωτισμό (το pixel 2 είναι φοβερό σε αυτό το τομέα) σε επερχόμενο update τότε ρίχνει σκόνη και στο pixel 2. Πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται σε μελλοντικό update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 (edited) Έκανε μήπως update το vpn; Δεν παρατήρησα να κάνε update γιατί τα κάνω manually τα updates στο Store. Να μου ξέφυγε χτες που πήρα κάνα 20αρι updates μαζεμένα? Θα το δω... Edit: μπα, έχει 8 μήνες να πάρει update το OpenVPN for Android, άρα δεν είναι θέμα app αφού πριν λειτουργούσε κανονικά... Edited March 2, 2018 by off_d Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts