Jump to content

Huawei Mate 10 Pro


alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με το s8 με την χρηση την χαλαρη που εκανα με εβγαζε 3 μερες. με το mate βγαζω 5 μερες.

με την χρηση την εντατικη με το s 8 εβγαζα ανετα μια μερα me to ματε 2 μερες.

Link to comment
Share on other sites

Ντινοοο, μονο η οθονη παντως σαν στατιστικο δε λεει κατι.

Εχω βγαλει και εγω 3ημερα παλιοτερα αλλα η χρηση ηταν χαζεμα στο ιντερνετ με wifi μονο.

Δεν το λεω για να σε αμφισβητησω, απλα καλο ειναι να ριχνεις και μερικα ακομα στατιστικα, πχ να δουμε τι αλλο ετρεχε και ποσο idle ηταν αν ειχε καθολου κλησεις κλπ.

Τελος παντων, εγω σημερα εχω ριξει ρολοι, AOD Οθονη απο το πρωι, ειμαι κυριως σε wifi αλλα εχω 80% ακομα! Τωρα αν μετα παιε 60% για πλακα ειναι αλλο, ομως μεχρι το 70% δεν πεφτει ευκολα σε μενα, και η πρωτη μερα μου κλεινει εκει συνηθως αν δεν το λιωσω.

Το έθεσα σαν παράδειγμα στον Βαγγέλη που είπε ότι την δεύτερη μέρα έχει drain και δεν αντέχει η μπαταρία του παραπάνω.

 

Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Το έθεσα σαν παράδειγμα στον Βαγγέλη που είπε ότι την δεύτερη μέρα έχει drain και δεν αντέχει η μπαταρία του παραπάνω.

 

Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου.

 

καλως. απλα ηθελα να δω τι χρηση εκανες και σε πηγε ετσι :p:p

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

καλως. απλα ηθελα να δω τι χρηση εκανες και σε πηγε ετσι :p:p
Είναι σημαντικό το γεγονός ότι κλείνει η συσκευή το βράδυ έστω και για 7 ώρες. Γιαυτό έβγαλα 4 μέρες και πολύ καλό SOT το οποίο θα έφτανε και τις 7+ ωρες στο 0% αν το άφηνα.

 

Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Έχετε καταλάβει ότι μιλάμε και δεν είναι λογικό για χρήση πέραν του 24ωρου έτσι .

 

Sent from Mate 10 pro

Edited by prioxxx
Δημήτρης
Link to comment
Share on other sites

οποιος μου λυσει το προβλημα κερναω καφε:p

σημερα συνδεσα το dragonfly black στο mate

για οσους δεν ξερουν ειναι ενα dac usb

audioquest_dragonfly_black_06.jpg?itok=oi5leaE_

το συνδεσα με το Otg του σαμσουγκ s8

ενω παιζει κανονικα με 2 players που το δοκιμασα (hf onkyo kai neutron)

οταν σβηνει η οθονη στα 30 δευτερολεπτα την εχω ρυθμισει μετα απο 5 δευτερολεπτα σταματαει και η μουσικη

εδω σας θελω:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

εννοειται οτι την ευχαριστιομαστε..αλλα το να την προσεχεις για να μην εχεις πτωση αποδοσης στον χρονο δεν ειναι κακο.

Σιγα μην κατσει 2 χρονια με ιδια αποδοση αν κανεις ο,τι ναναι, πχ αν την εχεις συνεχεια 70-100% με γρηγορη φορτιση ή 5 φορτισεις τη μερα απο 10 λεπτα που βλεπω πολλους, οπου βρουν φορτιστη ριχνουν 10 λεπτα.

Προσωπικα θεωρω οτι ολα αυτα τη χαλανε και ας ειναι και λιθιου και ο,τι θες.

 

Κατα τα αλλα τι αλλο αν πουμε, περιμενουμε την αναβαθμιση, αλλα δεν εχω καταλαβει τι περιμενουμε απο διορθωσεις, εμενα ολα λειτουργουν σωστα...

 

Επισης, AOD εχει οπως στη samsung ή απλα αναβει η οθονη οταν εχεις ειδοποιηση?

Κοίτα εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι κλείνει κάποιες εφαρμογές από μόνο του το τηλέφωνο. Το acr για παράδειγμα ηχογραφεί κανόνικα τις κλήσεις & μετά από κάποια ώρα απλά το απενεργοποιεί. Είχα κατέβασει το blokada & ενώ μπλόκαρε τις διαφημίσεις μετά από λίγο κόλλαγε & μία εμφάνιζε το κλειδί στην μπάρα & μία το έσβηνε δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση ανά εφαρμογή να είναι πάντα ενεργή.

 

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.
Link to comment
Share on other sites

Ναι μεν αλλά μένει μια σημαντική παράμετρος απ' έξω: η συνολική διάρκεια χρόνου που χρειάζεται να γίνει αυτό. Εξηγούμαι: το 100-25% είναι - σύμφωνα με το γράφημα - το χειρότερο σενάριο. Ας το συγκρίνουμε με το καλύτερο 75-65%. Το πρώτο πάει στο 90% της μπαταρίας σε 1000 κύκλους. Το άλλο σε 8500 κύκλους. Όμως πόση μπαταρία έχεις χρησιμοποιήσει στο 100-25; 75%. Στο 75-65; 10%.

 

Άρα σε απόλυτα mAh χρήσης στην πρώτη περίπτωση θα φτάσεις στο 90% έχοντας καταναλώσει 1000 * 75% μπαταρία = 75000% επί τα συνολικά mAh της μπαταρίας ενώ στη δεύτερη περίπτωση 8500 * 10% = 85000% επί τα συνολικά mAh της μπαταρίας. Οι υπολογισμοί δεν είναι απολύτως ακριβείς γιατί η μπαταρία έχει χάσει και λίγα mAh οπότε ευνοείται το δεύτερο σενάριο . Άντε να πούμε ότι στο πρώτο έχεις 70000% επί τα συνολικά mAh της μπαταρίας αντί για 75000%. Αμέσως αμέσως η διαφορά γίνεται πολύ μικρότερη απ' όσο φαίνεται στο διάγραμμα. Όμως μην ξεχνάμε επίσης ότι το 100-25% προσφέρει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία απ' το 75-65% και πολύ ευκολότερη διαχείριση. Σκεφτείτε να πρέπει να φορτίζετε το κινητό σας μόλις πάει στο 65%, να το βγάζετε στο 75% και - το χειρότερο - να πρέπει να το ξαναφορτίσετε μόλις πέσει μόλις 10%! Αμέσως εξανεμίζονται τα οποία πλεονεκτήματα της μεγάλης μπαταρίας.

 

Τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα αν πάμε σε ένα μέσο σενάριο π.χ. το 75-25%. Εκεί πάλι για να πετύχεις λίγο καλύτερη μακροημέρευση της μπαταρίας εκμεταλλεύεσαι μόνο το 50% και αν κάνουμε αντίστοιχους υπολογισμός βλέπουμε ότι αυτή φτάνει στο 90% σε 2500 κύκλους, άρα 2500 * 50% = 125000%. Σε σχέση με τα 75000% του 100-25% είναι αρκετά καλύτερα αλλά και πάλι... εκμεταλλεύεσαι μόνο τη μισή μπαταρία.

 

Επίσης μην ξεχνάμε ότι 1000 κύκλοι (στο 100-25%) είναι περίπου 1000 * 1.5 μέρες (για το Mate 10 Pro λέω, ένα μέσο νούμερο, άσε που σε πολλούς διαρκεί 2 μέρες). Δηλαδή 1500 μέρες, άρα... 4 χρόνια (για να πέσει στο 90%!). Να δεχτώ ότι αυτό είναι υπερβολικό γιατί αυτά μετριούνται σε εργαστηριακές συνθήκες. Να είναι οι μισές μέρες; Πάνω κάτω 2 χρόνια δηλαδή. Ε καλύτερα να το χαρείς χωρίς την έννοια πότε θα φορτίσω/ξεφορτίσω παρά να κοιτάς τα ποσοστά μπας και κερδίσεις κάνα mAh παραπάνω μετά από 2 χρόνια (που οι περισσότεροι θα το έχουν αλλάξει).

Άρα έρχεσαι στα λόγια μου χωρίς όμως να το καταλάβεις. Φορτίζεις το τηλέφωνο κάθε βράδυ και τελειώνει η ιστορία.

 

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Δεν ξερω αν το διαβασατε το λινκ που αναβασατε, αλλα λεει ξεκαθαρα:

" partial discharge reduces stress and prolongs battery life, so does a partial charge. Elevated temperature and high currents also affect cycle life."

 

Και επειδη δεν ειμαστε σε πειραμα, αλλα ζουμε, δεν γινεται κανεις να δουλευει τη μπαταρια στο 70-50-70 για να ειναι αριστη.

Ομως το να εισαι με 70% το βραδυ και να το πηγαινεις στο 100, σημαινει οτι το δουλευεις ψηλα, και τη στρεσαρεις το ιδιο με το να την αφηνεις να πεφτει κατω απο 20%...

 

Εγω προσωπικα θεωρω ιδανικο να φτανει μεχρι 10% (εννοω οτι αν πεσει κατω απο 20% και δεν εχει τελειωσει η μερα μου δε θα σκασω) και να το ριχνω στη φορτιση κατευθειαν μεχρι τερμα).

Γιαυτο ειπα οτι το αφηνω τη 2η μερα αν η πρωτη κλεισει σε τετοιο ποσοστο που ξερω οτι θα με βγαλει.

 

Επισης, σε ο,τι και αν εχω, πχ gopro camera που δεν τα δουλευω συχνα τα αφηνω με 60% μπαταρια σε περιοδο μη χρησης, ποτε γεματα.

Τελος παντων, ο καθε ενας ας κανει ο,τι θελει...ας το φορτιζει απο το 80 και με γρηγορη, δικο του προβλημα αν πεσει η αποδοση ή οχι.

 

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

 

Αν ερχεται δωρεαν εκτος εγγυησης (πχ αλλαγη μπαταριας) και στο στελνουν πισω δωρεαν με μονη χρεωση τη μπαταρια (φανταζομαι στο κοστος μπαταριας δε σου χωνουν τα κουριερ---δηλαδη μια 70αρα συνολο) τοτε μπραβο τους!!

Ελπιζω να μην χρειαστει αλλα παλι καλα που το ειπες.

Δεν συμφωνώ. Προσωπικά κάθε βράδυ πέφτει το τηλ σε ένα ποσοστό από 40 μέχρι 60% ανάλογα τη χρήση. Άρα αν δεις στο γράφημα είναι πολύ καλύτερο από το 100- 25. Γιατί λοιπόν να το αφήσω αφορτιστο την νύχτα;

 

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Έχει βρει κανείς στο τηλεχειριστήριο του κινητού τον αποκωδικοποιητη cosmote

 

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Άρα έρχεσαι στα λόγια μου χωρίς όμως να το καταλάβεις. Φορτίζεις το τηλέφωνο κάθε βράδυ και τελειώνει η ιστορία.

Μπα, δε νομίζω. Απ' τα γραφήματα βλέπουμε ότι όταν φορτίζεις μέχρι 100% η μπαταρία δεν έχει μεγάλες αποκλίσεις στους κύκλους ζωής (καλύτερα όταν φορτίζεις από πιο ψηλά αλλά όχι δυο φορές καλύτερα σε σχέση με το 100-25%). Αφού ο κύκλος της φόρτισης ανά δύο μέρες διαρκεί διπλάσιο απ' την καθημερινή φόρτιση συμφέρει να μην το φορτίζεις κάθε βράδυ (εγώ τουλάχιστον σε δυο μέρες φτάνω μέχρι 35-30%). Γιατί πάντα μιλάμε για φόρτιση στο 100%.

 

Το θέμα είναι πως η μπαταρία είναι αρκετή για να τη φορτίζει ο καθένας όπως βολεύεται. Αρκεί να μην της αλλάζει και τα φώτα :-)

Edited by TimDeLAY
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους,

Επικοινώνησα με ένα τεχνικό της Huawei, μέσω της εφαρμογής HiCare που έχει το τηλέφωνο μας, επιλέγοντας Live Chat, σχετικά με το πρόβλημα των widgets όπου σταματούν να ενημερώνονται μετά από κάποια ώρα.

 

Μου πρότεινε λοιπόν τα εξής 3 βήματα:

1. Να δηλώσω το widget που θέλω σαν protected app. Να προσθέσω δηλαδή το widget μου να κάνει Ignore Battery Optimizations (Settings>Apps & notifications>Apps>Settings, ειναι επιλογή στο κάτω μέρος της οθόνης)

2. Να κάνω disable το Power-intensive prompt (Settings>Battery> Settings, είναι επιλογή στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης)

3. Να κάνω clear cache partition (power off, power on κρατώντας ταυτόχρονα το Volume Up + Power buttons και τα αφήνεις μόνο όταν δεις το Huawei logo)

 

To έχω δοκιμάσει σε ένα από τα calendar widgets που έχω και μέχρι τώρα (χτυπώ ξύλο) φαίνεται να δουλεύει. Φυσικά πρέπει να περάσουν μερικές μέρες για να βεβαιωθώ ότι δεν σταματά και πάλι το widget να ενημερώνεται.

 

Μοιράζομαι λοιπόν μαζί σας ότι μου είπε ο τεχνικός, ελπίζοντας ότι θα βοηθήσει.

 

Ότι νεώτερο έχω θα ενημερώσω το forum.

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι κλείνει κάποιες εφαρμογές από μόνο του το τηλέφωνο. Το acr για παράδειγμα ηχογραφεί κανόνικα τις κλήσεις & μετά από κάποια ώρα απλά το απενεργοποιεί. Είχα κατέβασει το blokada & ενώ μπλόκαρε τις διαφημίσεις μετά από λίγο κόλλαγε & μία εμφάνιζε το κλειδί στην μπάρα & μία το έσβηνε δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση ανά εφαρμογή να είναι πάντα ενεργή.

 

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

Συγνώμη για το off topic, αλλά με ποιες ρυθμίσεις δουλεύεις το acr. Γιατί εμένα, εκτός από το γεγονός που αναφέρεις, δεν μου καταγράφει τις εισερχόμενες κλήσεις όταν η οθόνη είναι κλειστή.

Με την υποστήριξη που μίλησα μου είπαν πως είναι γνωστό το πρόβλημα και πως βρίσκονται σε επαφές με την Huawei για να το λύσουν.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro
Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη για το off topic, αλλά με ποιες ρυθμίσεις δουλεύεις το acr. Γιατί εμένα, εκτός από το γεγονός που αναφέρεις, δεν μου καταγράφει τις εισερχόμενες κλήσεις όταν η οθόνη είναι κλειστή.

Με την υποστήριξη που μίλησα μου είπαν πως είναι γνωστό το πρόβλημα και πως βρίσκονται σε επαφές με την Huawei για να το λύσουν.

Δεν έχω πειράξει κάτι από τις ρυθμίσεις, το μόνο που έχω κάνει έχω πάει στο μενού του acr & κατέβασα ρυθμίσεις για Huawei & oreo. Κάπου αναφέρει μάρκα & version Android που φοράς.

 

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.
Link to comment
Share on other sites

οποιος μου λυσει το προβλημα κερναω καφε:p

σημερα συνδεσα το dragonfly black στο mate

για οσους δεν ξερουν ειναι ενα dac usb

audioquest_dragonfly_black_06.jpg?itok=oi5leaE_

το συνδεσα με το Otg του σαμσουγκ s8

ενω παιζει κανονικα με 2 players που το δοκιμασα (hf onkyo kai neutron)

οταν σβηνει η οθονη στα 30 δευτερολεπτα την εχω ρυθμισει μετα απο 5 δευτερολεπτα σταματαει και η μουσικη

εδω σας θελω:rolleyes:

 

Βγάλε τον player της επιλογής σου από την αυτόματη διαχείριση.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλησπέρα. Να μαι και εγώ στο club της παρέας του mate 10 Pro!! Το αγόρασα από το plaisio λόγω της προσφοράς που είχε. Πρώτες εντυπώσεις ανάμικτες : πολύ ωραίο desin με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, πολύ καλή οθόνη, όχι σαν του Note 8, πολύ γρήγορο, και γενικά φαίνεται το premium. Όμως δοκίμασα την κάμερα και "απογοητευθηκα" . Δίπλα δίπλα στις ίδιες ακριβώς συνθήκες στο αυτόματο έφαγε ήττα έστω και πολύ μικρή από κινητό εξαετιας που έχω (Nokia 808 pure view) και ισοπαλία με το note 3 της Samsung. Αυτά υπό το φως του ήλιου γιατί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού τους έριξε γύρο. Δεν λέω ότι δεν είναι καλή, γρήγορη κ. λ. π αλλά για τα 799€;. Βέβαια είναι η πρώτη μέρα και μπορεί να αλλάξω άποψη σε λίγο καιρό. Επειδή δεν έχω διαβάσει καθόλου το νήμα, και επειδή ξέρω ότι είναι βαρετό να σας ρωτούν τα ίδια πράγματα, εάν μπορεί κάποιος να μου πει γιατί επάνω στα εικονίδια δεν φαίνονται οι ειδοποιήσεις;;; για παράδειγμα στα SMS στο fb στις αναπάντητες κλήσεις. Πρέπει να κατεβάσω την μπάρα για να τις δω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλησπέρα. Να μαι και εγώ στο club της παρέας του mate 10 Pro!! Το αγόρασα από το plaisio λόγω της προσφοράς που είχε. Πρώτες εντυπώσεις ανάμικτες : πολύ ωραίο desin με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, πολύ καλή οθόνη, όχι σαν του Note 8, πολύ γρήγορο, και γενικά φαίνεται το premium. Όμως δοκίμασα την κάμερα και "απογοητευθηκα" . Δίπλα δίπλα στις ίδιες ακριβώς συνθήκες στο αυτόματο έφαγε ήττα έστω και πολύ μικρή από κινητό εξαετιας που έχω (Nokia 808 pure view) και ισοπαλία με το note 3 της Samsung. Αυτά υπό το φως του ήλιου γιατί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού τους έριξε γύρο. Δεν λέω ότι δεν είναι καλή, γρήγορη κ. λ. π αλλά για τα 799€;. Βέβαια είναι η πρώτη μέρα και μπορεί να αλλάξω άποψη σε λίγο καιρό. Επειδή δεν έχω διαβάσει καθόλου το νήμα, και επειδή ξέρω ότι είναι βαρετό να σας ρωτούν τα ίδια πράγματα, εάν μπορεί κάποιος να μου πει γιατί επάνω στα εικονίδια δεν φαίνονται οι ειδοποιήσεις;;; για παράδειγμα στα SMS στο fb στις αναπάντητες κλήσεις. Πρέπει να κατεβάσω την μπάρα για να τις δω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

Ρυθμίσεις - > εφαρμογές και ειδοποιήσεις-> διαχείριση ειδοποιήσεων - > τρεις τελείες (πάνω δεξιά ) - > και διαλέγεις τον τρόπο εμφάνισης της ειδοποίησης.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro
Link to comment
Share on other sites

Ρυθμίσεις - > εφαρμογές και ειδοποιήσεις-> διαχείριση ειδοποιήσεων - > τρεις τελείες (πάνω δεξιά ) - > και διαλέγεις τον τρόπο εμφάνισης της ειδοποίησης.

 

Να είσαι καλά φίλε μου!! Σε ευχαριστώ πολύ. Εκεί ήταν το μοναδικό σημείο (τελίτσες) που δεν είχα πάει.

Link to comment
Share on other sites

Ρυθμίσεις - > εφαρμογές και ειδοποιήσεις-> διαχείριση ειδοποιήσεων - > τρεις τελείες (πάνω δεξιά ) - > και διαλέγεις τον τρόπο εμφάνισης της ειδοποίησης.

 

Και κάτι ακόμα θέλω. Πώς θα απενεργοποιήσω την δόνηση από το πληκτρολόγιο. Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Και κάτι ακόμα θέλω. Πώς θα απενεργοποιήσω την δόνηση από το πληκτρολόγιο. Ευχαριστώ

 

Settings -> System -> Language & input -> διάλεξε το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς και μπες στα settings του, εκεί την απενεργοποιείς. Π.χ. σε Gboard είναι στα Preferences -> Vibrate on keypress (έχει κι άλλο setting για Sound on keypress).

Link to comment
Share on other sites

Settings -> System -> Language & input -> διάλεξε το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς και μπες στα settings του, εκεί την απενεργοποιείς. Π.χ. σε Gboard είναι στα Preferences -> Vibrate on keypress (έχει κι άλλο setting για Sound on keypress).

Το βρήκα. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.

Πήρα και γω ενα mate 10 pro σφραγισμένο από αγγελία στο insomnia.

Πρώτες εντυπώσεις ανάμικτες.

Καλή κάμερα, σχεδιασμός, κατασκευή, μπαταρία, ήχος από τα ηχεία.

Επειδή τα δύο τελευταία μου Android ήταν mi mix 2 και oneplus 5t το huawei είναι πίσω σε θέμα κύλισης και ομαλότητας στο μενού και σε πολλές εφαρμογές.

Σε ταχύτητα είναι ισαξια αλλά δεν υπήρχε περίπτωση τα δύο προαναφερομενα κινητά να έχουν λόξυγκα και σκαλωματάκια σε καμία εφαρμογή. Facebook, Instagram, tapatalk δυστυχώς το mate δεν έχει την ίδια απόκριση.

Πιστεύω επειδή η συσκευή είναι καινούργια να βελτιωθεί η ομαλότητα του κινητού.

Να πω της αλήθεια το περίμενα γιατί ίδια συμπεριφορά είχε και ένα p10 που είχε περάσει από τα χέρια μου.

Παιδιά δεν κάνω versus εδώ αλλά αν έχετε δουλέψει oneplus ή xiaomi ναυαρχίδα καταλαβαίνετε ότι το huawei είναι ένα σκαλί κάτω σε απόδοση. Αυτό είναι το παράπονο μου που φυσικά δε σημαίνει ότι θα εγκαταλείψω την συσκευή απλά ελπίζω να βελτιωθεί λίγο το λογισμικό του

 

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gilles smiles!
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.

Πήρα και γω ενα mate 10 pro σφραγισμένο από αγγελία στο insomnia.

Πρώτες εντυπώσεις ανάμικτες.

Καλή κάμερα, σχεδιασμός, κατασκευή, μπαταρία, ήχος από τα ηχεία.

Επειδή τα δύο τελευταία μου Android ήταν mi mix 2 και oneplus 5t το huawei είναι πίσω σε θέμα κύλισης και ομαλότητας στο μενού και σε πολλές εφαρμογές.

Σε ταχύτητα είναι ισαξια αλλά δεν υπήρχε περίπτωση τα δύο προαναφερομενα κινητά να έχουν λόξυγκα και σκαλωματάκια σε καμία εφαρμογή. Facebook, Instagram, tapatalk δυστυχώς το mate δεν έχει την ίδια απόκριση.

Πιστεύω επειδή η συσκευή είναι καινούργια να βελτιωθεί η ομαλότητα του κινητού.

Να πω της αλήθεια το περίμενα γιατί ίδια συμπεριφορά είχε και ένα p10 που είχε περάσει από τα χέρια μου.

Παιδιά δεν κάνω versus εδώ αλλά αν έχετε δουλέψει oneplus ή xiaomi ναυαρχίδα καταλαβαίνετε ότι το huawei είναι ένα σκαλί κάτω σε απόδοση. Αυτό είναι το παράπονο μου που φυσικά δε σημαίνει ότι θα εγκαταλείψω την συσκευή απλά ελπίζω να βελτιωθεί λίγο το λογισμικό του

 

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τώρα και εσύ το συγκρίνεις με την απόλυτη εμπειρία χρήσης του oneplus 5T,σε ομαλότητα κύλισης εγώ όταν είχα το mate ήταν πολύ καλό

 

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Τώρα και εσύ το συγκρίνεις με την απόλυτη εμπειρία χρήσης του oneplus 5T,σε ομαλότητα κύλισης εγώ όταν είχα το mate ήταν πολύ καλό

 

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

Ας κάνει κάποια υποχώρηση αφού κερδίζει σε αρκετά άλλα μπαταρία φωτογραφία ... Μπορεί κ να στρώσει κ σε αυτό εδώ στρώνουν τα σαμσουνγκ με nova κ έχει βελτιωθεί κ το μανισιο launcher.

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Link to comment
Share on other sites

Ας κάνει κάποια υποχώρηση αφού κερδίζει σε αρκετά άλλα μπαταρία φωτογραφία ... Μπορεί κ να στρώσει κ σε αυτό εδώ στρώνουν τα σαμσουνγκ με nova κ έχει βελτιωθεί κ το μανισιο launcher.
Το Samsung experience όπως λέγετε τώρα είναι έτη φωτός μπροστά από το emui για μένα

 

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς το πρόβλημα μου δεν έχει λύση

Έχω το usb dac dragonfly black το οποίο είναι απίστευτο μηχάνημα

Το συνδέω με otg usb c σε female usb a

Ανοίγω τον usb audio player pro και ενώ ξεκινάει να παίζει μόλις σβήσει η οθόνη σταματάει και η μουσική

Έστειλα μέιλ στον developer της εφαρμογής και μου απάντησε

It's a known problem with this device and only model can fix it

Πόσο κρίμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το υπέροχο αυτό dac που απογειώνει τον ήχο

 

sent from my cave using smoke signals

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς το πρόβλημα μου δεν έχει λύση

Έχω το usb dac dragonfly black το οποίο είναι απίστευτο μηχάνημα

Το συνδέω με otg usb c σε female usb a

Ανοίγω τον usb audio player pro και ενώ ξεκινάει να παίζει μόλις σβήσει η οθόνη σταματάει και η μουσική

Έστειλα μέιλ στον developer της εφαρμογής και μου απάντησε

It's a known problem with this device and only model can fix it

Πόσο κρίμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το υπέροχο αυτό dac που απογειώνει τον ήχο

 

sent from my cave using smoke signals

Φαντάζομαι ότι έχεις βγάλει απ' τη βελτιστοποίηση της μπαταρίας οτιδήποτε έχει σχέση με την αναπαραγωγή και τη μετάδοση;

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Huawei Mate 10 Pro

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...