Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σοβαρα; τοσο χαλια το βιντεο;

Εγώ δεν συμφωνώ με όσα λένε οι προλαλησαντες αλλά γούστα είναι αυτά!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Από βίντεο που είδα στο youtube φαίνεται όντως τραγικό. Θες δραμμαμινες

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ο ois κανει σεισμό, τόσο χάλια δεν είναι αλλα σε σχέση με note 8 και s8 είναι πίσω.

ois ειναι χαλια το video απο μονο του μια χαρα ειναι αλλα ois σεισμο κανει καλητερη δουλεια θα κανεις με ois off παρα on

Για το θεμα του βιντεο πιστευω οτι θα υπαρξουν βελτιωσεις σε επομενο update.Στο Mate 10 lite που εχω δεν ειμαι απαιτητικος ειναι μια τιμια συσκευη μονο για την τιμη της(300+ ευρω) και το σχεδιο-bezel και οθονη 5.9 το οποιο πρωτοπορει σαυτα τα χρηματα αλλα στο mate 10 pro πρεπει να βελτιωθει.Το κανω συγκριση με το δικο μου Note 8 το οποιο μπροστα του φαινεται λες και ειναι απο επαγγελματικη καμερα .Οκ. Edited by s_wind

Παρέλαβα και εγώ πριν λίγη ωριτσα από UPS .:p

Τα σπάει πραγματικά,πανέμορφο και σε αυτό το blue navy θα το χαρακτήριζα χρωμα είναι αλλού πράγματικα :up:

Το χτύπησες τελικά Άλεξ δεν άντεξες έ?? :)

Από amazon το πήρες??

Καλορίζικο φίλε και το χρώμα όντως πανέμορφο.

Αναμένουμε εντυπώσεις

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πάντως για το βίντεο σταθεροποίηση υπάρχει μέχρι τα 1080p@30fps. Απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει ούτε στα 1080p@60fps ούτε σε 4K@30fps. Θέλω να πω, ακόμα και με update το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε από άποψη σταθεροποίησης είναι βελτίωση στα 1080p@30fps. Θα μου πεις δε θα μπορούσε να προσφερθεί stabilization και στα άλλα modes μαζί με την αναβάθμιση ; Θεωρητικά ναι, αλλά στην πράξη αφενώς δεν έχει δώσει τέτοια αναβάθμιση σε κανένα άλλο κινητό της, αφετέρου νομίζω υπάρχει και hardware λόγος που δε γίνεται κάτι τέτοιο (το τελευταίο με επιφύλαξη).

Γενικά νομίζω ότι όποιος θέλει καλές επιδόσεις σε βίντεο μάλλον πρέπει να στραφεί άλλου - και κρίμα δηλαδή γιατί είναι κινητάρα και πολύ όμορφο. Κρατάω μικρή επιφύλαξη για μελλοντικά updates αλλά δεν τρέφω και πολλές ελπίδες.

Ερώτηση σε όποιον έχει το Titanium Grey: τα μπροστινά bezel είναι μαύρα ή έχουν το χρώμα της πλάτης; Εν ολίγοις, όταν είναι κλειστή η οθόνη φαίνεται ενιαία η επιφάνεια ή έχει διαφορά; Ειδικά όταν παίζει βίντεο με μπάρες δεξιά αριστερά θα φαίνεται πολύ όμορφο αν είναι ενιαίο (ή σχεδόν ενιαίο) το χρώμα.

Edited by TimDeLAY

Πάντως για το βίντεο σταθεροποίηση υπάρχει μέχρι τα 1080p@30fps. Απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει ούτε στα 1080p@60fps ούτε σε 4K@30fps. Θέλω να πω, ακόμα και με update το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε από άποψη σταθεροποίησης είναι βελτίωση στα 1080p@30fps. Θα μου πεις δε θα μπορούσε να προσφερθεί stabilization και στα άλλα modes μαζί με την αναβάθμιση ; Θεωρητικά ναι, αλλά στην πράξη αφενώς δεν έχει δώσει τέτοια αναβάθμιση σε κανένα άλλο κινητό της, αφετέρου νομίζω υπάρχει και hardware λόγος που δε γίνεται κάτι τέτοιο (το τελευταίο με επιφύλαξη).

Γενικά νομίζω ότι όποιος θέλει καλές επιδόσεις σε βίντεο μάλλον πρέπει να στραφεί άλλου - και κρίμα δηλαδή γιατί είναι κινητάρα και πολύ όμορφο. Κρατάω μικρή επιφύλαξη για μελλοντικά updates αλλά δεν τρέφω και πολλές ελπίδες.

Ερώτηση σε όποιον έχει το Titanium Grey: τα μπροστινά bezel είναι μαύρα ή έχουν το χρώμα της πλάτης; Εν ολίγοις, όταν είναι κλειστή η οθόνη φαίνεται ενιαία η επιφάνεια ή έχει διαφορά; Ειδικά όταν παίζει βίντεο με μπάρες δεξιά αριστερά θα φαίνεται πολύ όμορφο αν είναι ενιαίο (ή σχεδόν ενιαίο) το χρώμα.

μπροστά είναι μαύρο και όχι γκρι όπως πίσω. ενιαίο φαίνεται.

Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μπροστά είναι μαύρο και όχι γκρι όπως πίσω. ενιαίο φαίνεται.

Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μπορεί να φαίνεται ενιαίο εκ των πραγμάτων αφού έχει το logo της εταιρίας στο κάτω bezel σε σχέση με άλλες bezel-less υλοποιήσεις που πραγματικά η μπροστινή όψη μοιάζει ολόκληρη οθόνη όταν είναι σβηστή.

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το χτύπησες τελικά Άλεξ δεν άντεξες έ?? :)

Από amazon το πήρες??

Καλορίζικο φίλε και το χρώμα όντως πανέμορφο.

Αναμένουμε εντυπώσεις

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα Μανο να σε καλά ,ναι το χτύπησα τελικά :lol::p

Κλασικά από Amazon.

Πρώτη εντύπωση μετά από μόλις μια πλήρη φόρτιση από εχθές το βράδυ ότι η μπαταρία του είναι πραγματικά το μεγάλο όπλο του.

Δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δεν μπορεί να φαίνεται ενιαίο εκ των πραγμάτων αφού έχει το logo της εταιρίας στο κάτω bezel σε σχέση με άλλες bezel-less υλοποιήσεις που πραγματικά η μπροστινή όψη μοιάζει ολόκληρη οθόνη όταν είναι σβηστή.

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εντάξει ως προς το χρώμα εννοούσα. Μικρό το κακό αν έχει το logo. Σα χρώμα βέβαια προτιμώ (μακράν) το Midnight Blue αλλά αυτή η ομοιομορφία των μαύρων bezel (ακόμα κι αν δεν είναι 100%) για μένα είναι πιο σημαντική. Άλλωστε συνήθως χρησιμοποιώ θήκες οπότε το πίσω δεν το πολυβλέπω.

@alex από ποιο Amazon το πήρες; DE; Επίσης είναι δίκαρτο; Στην Ελλάδα επισήμως κυκλοφορεί το single ή dual SIM;

Στο ιταλικό αμαζον χτες που το τσέκαρα είναι αυτή την στιγμή το πιο φθηνό.

Άρχισε να κυκλοφορεί κ στα σκρουτζομαγαζα btw.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα ξαναποσταρω για να δειτε τα περι βιντεο.......

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Πως φεύγει ρε παιδιά αυτό το σπαστικό που μόνιμα στην κουρτίνα όταν κατεβάζεις να σου λέει ποια app τρέχουν στο παρασκήνιο.

Τι βλακεία είναι αυτή.

583bc030a38cacd87df2e6b48cb652bc.jpg

Τα έχω και όλα στο off όταν πατήσω να μπω στις ρυθμίσεις και δεν φεύγει.

a68a443b7284dce49c55af424d6aba97.jpg

Edited by alextrela

Πως φεύγει ρε παιδιά αυτό το σπαστικό που μόνιμα στην κουρτίνα όταν κατεβάζεις να σου λέει ποια app τρέχουν στο παρασκήνιο.

Τι βλακεία είναι αυτή.

583bc030a38cacd87df2e6b48cb652bc.jpg

a68a443b7284dce49c55af424d6aba97.jpg

Κάπου στο power management

Τι βλακεία είναι αυτή.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iboalali.sysnotifsnooze

Άψογα!!

Είτε κάποια βλακεία του Oreo είτε της Huawei θα ηταν αυτό το χαζό πράγμα.

Διότι όσο να έψαξα δεν βρήκα καμία ρύθμιση εκτός αν έβαζα όλες τις εφαρμογές στην βελτιστοποίηση μπαταρίας πράγμα που δεν θέλω για αρκετές εξ αυτών.

Άψογα!!

Είτε κάποια βλακεία του Oreo είτε της Huawei θα ηταν αυτό το χαζό πράγμα.

Διότι όσο να έψαξα δεν βρήκα καμία ρύθμιση εκτός αν έβαζα όλες τις εφαρμογές στην βελτιστοποίηση μπαταρίας πράγμα που δεν θέλω για αρκετές εξ αυτών.

Πήγαινε phone management, μετά πατάς το εικονίδιο της μπαταρίας, μετά πατάς στο γρανάζι που βρίσκεται στο πάνω μέρος και δεξιά όπως κοιτάς την οθόνη, τέλος κλείνεις το power-intensive prompt.

Οπότε δεν χρειάζεται εφαρμογή του play store.

Πήγαινε phone management, μετά πατάς το εικονίδιο της μπαταρίας, μετά πατάς στο γρανάζι που βρίσκεται στο πάνω μέρος και δεξιά όπως κοιτάς την οθόνη, τέλος κλείνεις το power-intensive prompt.

Οπότε δεν χρειάζεται εφαρμογή του play store.

Δεν φεύγει,μόνο με την εφαρμογή πάνω εξαφανίζεται.

Δεν φεύγει,μόνο με την εφαρμογή πάνω εξαφανίζεται.

Περίεργο πάντως. Έχοντας το πάντα κλειστό, ουδέποτε είχα πρόβλημα. Αφού όμως δουλεύει με την εφαρμογή όλα καλά τότε.

Καλημέρα Μανο να σε καλά ,ναι το χτύπησα τελικά :lol::p

Κλασικά από Amazon.

Πρώτη εντύπωση μετά από μόλις μια πλήρη φόρτιση από εχθές το βράδυ ότι η μπαταρία του είναι πραγματικά το μεγάλο όπλο του.

Δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Φιλε μου επειδη εχω δει οτι ψιλοασχολησε και με την καμερα διαφορων συσκευων,ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου?

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro