bbbb Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 (edited) Λογικά τα χάνεις αν και υπάρχει τρόπος για backup. Σε τι χρησιμεύουν αυτά? Εγώ δεν πήρα backup γιατί έφαγα ξενέρωμα με την κάμερα έτσι και αλλιως.. Ημέρα οκ και πριν το root έβγαζε και βγάζει αρκετά καλές.. Μόλις βραδιάζει όμως... Χωρις gcam που η sony έχει κλειδώσει δυστυχώς το api2 από ότι διάβασα, δεν μένω ικανοποιημένος. Με το le max 2 μου βγάζω καλύτερες φώτο σε σκοτεινό μέρος και μάλιστα άμεσα σε σχέση με το xz1 που πρέπει να παίζω με ρυθμίσεις και ξενέρωσα.. Root γίνεται αφού πρώτα ξεκλειδώσεις πρώτα τον bootloader από το επίσημο site της sony με κωδικό που παίρνεις αφού δηλώσεις τι συσκευή έχεις και το imei σου https://developer.sony.com/develop/open-devices/get-started/unlock-bootloader/ Για το backup των drm keys βρήκα αυτό το ποστ https://forum.xda-developers.com/xperia-xz1-compact/development/devonly-exploits-temp-root-to-backup-t3795510 αλλά δεν ασχολήθηκα Edited May 28, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Λογικά τα χάνεις αν και υπάρχει τρόπος για backup. Σε τι χρησιμεύουν αυτά? Εγώ δεν πήρα backup γιατί έφαγα ξενέρωμα με την κάμερα έτσι και αλλιως.. Ημέρα οκ και πριν το root έβγαζε και βγάζει αρκετά καλές.. Μόλις βραδιάζει όμως... Χωρις gcam που η sony έχει κλειδώσει δυστυχώς το api2 από ότι διάβασα, δεν μένω ικανοποιημένος. Με το le max 2 μου βγάζω καλύτερες φώτο σε σκοτεινό μέρος και μάλιστα άμεσα σε σχέση με το xz1 που πρέπει να παίζω με ρυθμίσεις και ξενέρωσα.. Root γίνεται αφού πρώτα ξεκλειδώσεις πρώτα τον bootloader από το επίσημο site της sony με κωδικό που παίρνεις αφού δηλώσεις τι συσκευή έχεις και το imei σου https://developer.sony.com/develop/open-devices/get-started/unlock-bootloader/ Για το backup των drm keys βρήκα αυτό το ποστ https://forum.xda-developers.com/xperia-xz1-compact/development/devonly-exploits-temp-root-to-backup-t3795510 αλλά δεν ασχολήθηκα Πέρασες gcam μετά το ροοτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Eχεις κάποια έκδοση που να παίζει? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Eχεις κάποια έκδοση που να παίζει? Όχι, δεν ξέρω. Αυτό εννοούσα αν παίρνει gcam με το ροοτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 για να δεις εαν δουλευει μια gcam πρωτα πρεπει να δεις εαν μπορει η συσκευη να σωσει raw αρχειο. κατεβασε το lightroom https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.lrmobile&hl=el που εχει και δικο του camera app. ανοιγοντας λοιπον να τραβηξεις φωτογραφια επανω εχει ενα κουμπι που γραφει jpeg,εαν εκει πατησεις γυριζει σε dng,εαν το κανει τοτε μπαινει gcam εαν οχι τοτε δεν! αλλιως εφοσον εισαι root κατεβασε το camera 2api enabler και βαλε το μεσα απο την racovery και ενεργοποιησε το με το magisk. https://miui.blog/any-devices/magisk-camera2-api-enabler/ εαν το κανεις τοτε κανε ενα rastart και ξαναδοκιμασε οπως σου ειπα παραπανω με το lightroom. εαν ουτε τοτε σημαινει οτι η sony εχει ενεργο το camera 2api αλλα εχει κλειδωσει την δυνατοτητα raw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Το lightroom δεν εμφανίζει το DNG όταν ανοίγει η κάμερα, σε αντίθεση με το Le max 2 που το εμφανίζει. Επισης το camera enabler.zip πετάει ένα σφάλμα στο twrp και δεν εγκαθίσταται.. Οπότε δεν... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Κριμας.αχ αυτή η sony! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 το θέμα με το bluetooth διορθώθηκε,μπορεί να ήταν κάποιο πρόβλημα με τ ακουστικά,αλλά αυτό το πράγμα με το wifi δεν αντέχεται.δεν είχα συχνές αποσυνδέσεις ως τώρα,το τελευταίο διάστημα όμως έχει παραγίνει και είναι κρίμα γιατί το κινητό αξίζει Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Τι πρόβλημα υπάρχει με το WiFi; Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Το έχω ξαναγράψει. Εμένα αποσυνδέσεις κάνει μονάχα στο δίκτυο της δουλειάς. είμαι μακριά από το router και η ταχύτητα είναι τουλάχιστον αστεία. τις παρατηρώ μονάχα εάν τύχει στο διάλειμμα και δω κανένα βίντεο του από το YouTube όπου απαιτείται συνεχής ροή δεδομένων. Το wi-fi λοιπόν έρχεται κατακερματισμένο, οπότε το κινητό δείχνει σαν να το παρατάει και να ψάχνει κάποια εναλλακτική. Οπως δεδομένα ας πούμε ή κάποιο άλλο δίκτυο. Δεν βρίσκει οπότε ξανακάνει login μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα. Εάν ρίξω τη θέαση του YouTube στα 360 για παράδειγμα δεν πρόκειται να έχω διακοπή. Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι εννοώ και ποια η φύση του προβλήματος στις δικές σας συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει αποσυνδέσεις σε 3 WiFi δίκτυα που έχω συνδέσει μέχρι στιγμής το κινητό. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Κανένα πρόβλημα με το WiFi από την πρώτη μέρα αγοράς. Όμως εκεί που τα παλιά Z3C & Z5C μέσα στο σπίτι σε σημείο έχουν 3-4 γραμμές το XZ1 με το ζόρι παλεύει για μία. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Ισχύει έχουμε μικρή εμβέλεια, ίσως φταίει το μεταλλικό της υπόθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Φταινε λιγο και τα ιδια τα ρουτερ. Ενδεικτικα με το speedsport που δινει η cosmote ηταν κατα μια γραμμη κατω το XZ3 σε σχεση με το Huawei P10 ενω τωρα με το TP-Link που πηρα τωρα απο το εμποριο,το ΧΖ3 ειναι μια γραμμη πανω (φουλ). Χωρις να ρυθμισω ενταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Καλησπέρα. Θέλω να μεταφέρω κάποιες συντομεύσεις εφαρμογών στις 3 πρώτες αρχικές οθόνες. Όταν πάω πατώντας παρατεταμένα στην αρχική οθόνη-widget-συντομεύσεις, εκεί δεν μου εμφανίζει όλες τις εφαρμογές. Πως μπορώ να μεταφέρω συντόμευση εφαρμογής που δεν μου εμφανίζεται εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Πηγαίνεις εκεί που φαίνονται όλες οι εφαρμογές σου , πατάς παρατεταμένα πάνω σε εκείνη που θέλεις να την βγάλεις στην αρχική οθόνη και την σέρνεις προς το πάνω μέρος της οθόνης... Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Πηγαίνεις εκεί που φαίνονται όλες οι εφαρμογές σου , πατάς παρατεταμένα πάνω σε εκείνη που θέλεις να την βγάλεις στην αρχική οθόνη και την σέρνεις προς το πάνω μέρος της οθόνης... Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ. Τόσο απλό κι έσπαγα το κεφάλι μου να βρω πως γίνεται. Μάλλον άρχισα να γερνάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Καλησπέρα. Έχω το dual sim μοντέλο με την τελευταία αναβάθμιση. Υπάρχει τρόπος να γυρίσω στο android 8; Αν ναι, ποια είναι η διαδικασία; Να σημειώσω ότι δεν έχω κάνει ποτέ κάποια "παρέμβαση" στο κινητό, οπότε, αν δεν ενδείκνυται για αρχάριους το όλο θέμα, μάλλον δε θα το τολμήσω. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Χωρίς να μπορώ να απαντήσω ακριβώς, (αν κ θα έψαχνα στο xda dev), να ρωτήσω γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό? Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Μου άρεσε πιο πολύ, είχα συνηθίσει καλύτερα το android 8 (δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το 9). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Μεινε οπως εισαι και συνηθεισε το , έχει ενημερώσεις ασφαλείας μεσα στην 9αρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Τι δεν σε βολεψε στην 9 και τι σου αρεζε στην 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Κι εγω με το wifi δεν εχω κανενα θεμα. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το xz2 ηθελα να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Πρίν μερικές ημέρες μου έκανε πρόβλημα,δεν έκανε επαφή το mini jack στην μουσική. Σήμερα μου τερμάτισε την κλήση με handsfree 1 φορά ενώ πρίν λίγα λεπτά μίλησα κανονικά.Μόλις τα αποσύνδεσα μίλησα κανονικά.Επίσης πιο πρίν δεν άκουγα ότι καλούσα τον άλλον με τα handsfree.Μουσική άκουγα για ώρες χωρίς πρόβλημα. Πρέπει να δοκιμάσω άλλα handsfree.Πιθανότατα αυτά φταίνε(Μακάρι) γιατί έχει χαλάσει το 1 ακουστικό, μάλλον τα καλώδια επικοινωνούν μεταξύ τους ή έχει αρχίσει να χαλάει και το άλλο ακουστικό. Αν στην διάρκεια της κλήσης όταν βγεί το handsfree τερματίζει η κλήση, τότε πιθανόν να φταίνε τα handsfree,δηλαδή να χάνει την επαφή, αλλιώς ίσως έχει πρόβλημα η θύρα mini jack.Αν έχει πρόβλημα δεν δικαιολογείται σε 6 μηνών συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Πρίν μερικές ημέρες μου έκανε πρόβλημα,δεν έκανε επαφή το mini jack στην μουσική. Σήμερα μου τερμάτισε την κλήση με handsfree 1 φορά ενώ πρίν λίγα λεπτά μίλησα κανονικά.Μόλις τα αποσύνδεσα μίλησα κανονικά.Επίσης πιο πρίν δεν άκουγα ότι καλούσα τον άλλον με τα handsfree.Μουσική άκουγα για ώρες χωρίς πρόβλημα. Πρέπει να δοκιμάσω άλλα handsfree.Πιθανότατα αυτά φταίνε(Μακάρι) γιατί έχει χαλάσει το 1 ακουστικό, μάλλον τα καλώδια επικοινωνούν μεταξύ τους ή έχει αρχίσει να χαλάει και το άλλο ακουστικό. Αν στην διάρκεια της κλήσης όταν βγεί το handsfree τερματίζει η κλήση, τότε πιθανόν να φταίνε τα handsfree,δηλαδή να χάνει την επαφή, αλλιώς ίσως έχει πρόβλημα η θύρα mini jack.Αν έχει πρόβλημα δεν δικαιολογείται σε 6 μηνών συσκευή. Μακάρι να μην φταίει το mini jack γιατί στο z5 μου χάλασε, το έδωσα στην Sony για service και τώρα το κουμπί on/off είναι λίγο χαλαρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts